Box Score

H2O vs Waynes Pardubice (Jul 31, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
H2O 16 (3-0), Waynes Pardubice 12 (2-1) - Composite Box Score
Jul 31, 2018 at Riccione (Riccione2)

H2O   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
WAUGH,Du p/ss 
LEACH,Ki 1b 
WELLS,Am pr 
YOXALL,Ch ss/lf 
DUBOVEC,An 3b 
HARRISON,Ke lf/rf 
STARRENBURG cf 
CONNOLLY,Br 2b 
SELVESTER,Ne pr/lf 
YEATES,Ki of 
BUTCHER,St rf 
GROOMS,Ro p 
PANAGIOTOU,K c 
MOIR,Na ph/c 
Totals   37  16  19  14  15 

Waynes Pardubice   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PAVLÁK,Lu dp 
RAMBOUSKOVÁ lf 
PROCHÁZKA,Ja ss 
PRAVECKOVÁ,P c 
RAMBOUSEK,To p 
BAJEROVÁ,Kr 3b 
KOLÁCEK,Jo cf 
CAPEK,Ja ph 
KALINOVÁ,Kr 1b 
STROUHAL,Pa 2b 
NOVOTNÁ,He rf 
Totals   30  12  17  15 

H2O   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
WAUGH,Duncan   2.2  13  19  21 
GROOMS,Roger W,3-0  2.1  11  11 
 
Waynes Pardubice   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RAMBOUSEK,Tomáš L,2-1  5.0  19  16  11  37  40  11 

Umpires - HP: REX Ralf-Jurgen 1B: BENVENUTI Francesco
Start: 10:32 Time: 1:20 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorers - GASPARINI Paolo, MANCA Anita TC - GENNETT Goose

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
H2O 16 (3-0), Waynes Pardubice 12 (2-1)
Jul 31, 2018 at Riccione (Riccione2)

H2O starters: 9/p WAUGH,Du; 15/1b LEACH,Ki; 51/ss YOXALL,Ch; 31/3b DUBOVEC,An; 10/lf HARRISON,Ke; 4/cf STARRENBURG; 8/2b CONNOLLY,Br; 41/of YEATES,Ki; 27/rf BUTCHER,St; 5/c PANAGIOTOU,K;

Waynes Pardubice starters: 22/dp PAVLÁK,Lu; 23/lf RAMBOUSKOVÁ; 33/ss PROCHÁZKA,Ja; 7/c PRAVECKOVÁ,P; 99/p RAMBOUSEK,To; 54/3b BAJEROVÁ,Kr; 27/cf KOLÁCEK,Jo; 3/1b KALINOVÁ,Kr; 17/2b STROUHAL,Pa; 63/rf NOVOTNÁ,He;

H2O 1st - WAUGH,Du flied out to rf. LEACH,Ki singled to left field. YOXALL,Ch singled to center field; LEACH,Ki advanced to second. DUBOVEC,An doubled to center field, RBI; YOXALL,Ch advanced to third; LEACH,Ki scored. HARRISON,Ke singled to second base. STARRENBURG reached on a fielding error by ss, RBI; HARRISON,Ke advanced to second; DUBOVEC,An advanced to third; YOXALL,Ch scored. Defensive Conference. CONNOLLY,Br reached on a dropped fly by ss; STARRENBURG advanced to second on the error; HARRISON,Ke advanced to third on the error; DUBOVEC,An scored on the error, unearned. YEATES,Ki flied out to lf, SF, RBI; HARRISON,Ke scored, unearned. BUTCHER,St reached on a fielder's choice; CONNOLLY,Br advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by ss; STARRENBURG scored on the error, unearned. PANAGIOTOU,K reached on a fielder's choice; BUTCHER,St out at second ss to 2b. 5 runs, 4 hits, 3 errors, 2 LOB.

Waynes Pardubice 1st - PAVLÁK,Lu singled up the middle. RAMBOUSKOVÁ grounded into double play 2b to ss to 1b; PAVLÁK,Lu out on the play. PROCHÁZKA,Ja walked, advanced to second. Option play for PROVECKOVA,P. PRAVECKOVÁ,P walked. RAMBOUSEK,To flied out to of. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

H2O 2nd - WAUGH,Du doubled, ground-rule. LEACH,Ki flied out to rf; WAUGH,Du advanced to third. YOXALL,Ch doubled to left field, RBI; WAUGH,Du scored. DUBOVEC,An homered to left center, 2 RBI; YOXALL,Ch scored. HARRISON,Ke doubled to left field. STARRENBURG doubled to right field, RBI; HARRISON,Ke scored. CONNOLLY,Br singled to left field; STARRENBURG advanced to third. YEATES,Ki walked; CONNOLLY,Br advanced to second. BUTCHER,St singled to center field, RBI; YEATES,Ki advanced to second; CONNOLLY,Br advanced to third; STARRENBURG scored. PANAGIOTOU,K reached on a fielder's choice, RBI; BUTCHER,St out at second ss to 2b; YEATES,Ki advanced to third; CONNOLLY,Br scored. WAUGH,Du singled to right center, advanced to second on the throw, RBI; PANAGIOTOU,K advanced to third; YEATES,Ki scored. LEACH,Ki flied out to ss. 7 runs, 8 hits, 0 errors, 2 LOB.

Waynes Pardubice 2nd - BAJEROVÁ,Kr singled to left center. KOLÁCEK,Jo flied out to lf. KALINOVÁ,Kr reached on a fielder's choice; BAJEROVÁ,Kr out at second 2b to ss. STROUHAL,Pa singled up the middle; KALINOVÁ,Kr advanced to second. NOVOTNÁ,He tripled to right field, 2 RBI; STROUHAL,Pa scored; KALINOVÁ,Kr scored. PAVLÁK,Lu singled to center field, RBI; NOVOTNÁ,He scored. RAMBOUSKOVÁ singled to center field, advanced to second on the error; PAVLÁK,Lu advanced to third, scored on a throwing error by cf. PROCHÁZKA,Ja singled up the middle; RAMBOUSKOVÁ advanced to third, out at third cf to c to 3b. 4 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

H2O 3rd - YOXALL,Ch homered to left field, RBI. DUBOVEC,An flied out to ss. HARRISON,Ke fouled out to c. STARRENBURG flied out to rf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Waynes Pardubice 3rd - PRAVECKOVÁ,P grounded out to p. RAMBOUSEK,To singled to right field. BAJEROVÁ,Kr singled to shortstop; RAMBOUSEK,To advanced to second. KOLÁCEK,Jo flied out to cf. KALINOVÁ,Kr singled down the rf line, RBI; BAJEROVÁ,Kr advanced to third; RAMBOUSEK,To scored. STROUHAL,Pa singled to center field, RBI; KALINOVÁ,Kr advanced to second; BAJEROVÁ,Kr scored. NOVOTNÁ,He singled up the middle, advanced to second on a fielding error by of; STROUHAL,Pa advanced to second, scored on the error, unearned; KALINOVÁ,Kr advanced to third, scored on the error, unearned. PAVLÁK,Lu singled up the middle, RBI; NOVOTNÁ,He scored, unearned. On the same play. PAVLÁK,Lu advanced to third on a fielding error by of. WAUGH,Du to ss. YOXALL,Ch to lf. HARRISON,Ke to rf. GROOMS,Ro to p for BUTCHER,St. RAMBOUSKOVÁ flied out to cf. 5 runs, 6 hits, 2 errors, 1 LOB.

H2O 4th - CONNOLLY,Br singled down the lf line. SELVESTER,Ne pinch ran for CONNOLLY,Br. YEATES,Ki singled to center field; SELVESTER,Ne advanced to third. GROOMS,Ro reached on a fielder's choice, RBI; YEATES,Ki out at second p to 2b; SELVESTER,Ne scored. MOIR,Na pinch hit for PANAGIOTOU,K. MOIR,Na reached on a fielder's choice; GROOMS,Ro out at second ss unassisted. WAUGH,Du reached on a dropped fly by cf; MOIR,Na advanced to third on the error. LEACH,Ki singled to center field, RBI; WAUGH,Du advanced to third; MOIR,Na scored, unearned. WELLS,Am pinch ran for LEACH,Ki. YOXALL,Ch singled to left field, RBI; WELLS,Am advanced to second; WAUGH,Du scored, unearned. DUBOVEC,An flied out to lf. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Waynes Pardubice 4th - LEACH,Ki to 1b for WELLS,Am. YOXALL,Ch to 2b. SELVESTER,Ne to lf. MOIR,Na to c. PROCHÁZKA,Ja flied out to lf. PRAVECKOVÁ,P singled to center field. RAMBOUSEK,To homered to right field, 2 RBI; PRAVECKOVÁ,P scored. BAJEROVÁ,Kr flied out to 2b. CAPEK,Ja pinch hit for KOLÁCEK,Jo. CAPEK,Ja singled to shortstop. KALINOVÁ,Kr doubled down the rf line, RBI; CAPEK,Ja scored. STROUHAL,Pe out by rule - Fouled third strike. STROUHAL,Pa struck out swinging. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

H2O 5th - KOLÁCEK,Jo to cf for CAPEK,Ja. HARRISON,Ke singled through the left side. STARRENBURG singled to left field; HARRISON,Ke advanced to second. SELVESTER,Ne flied out to lf. YEATES,Ki walked; STARRENBURG advanced to second; HARRISON,Ke advanced to third. GROOMS,Ro infield fly to 2b. MOIR,Na flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Waynes Pardubice 5th - PANAGIOTOU,K to c for MOIR,Na. NOVOTNÁ,He flied out to p. PAVLÁK,Lu flied out to cf. RAMBOUSKOVÁ lined out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


H2O 16, Waynes Pardubice 12 (Jul 31, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
H2O................. 571 30 - 16 19  3      (3-0)
Waynes Pardubice.... 045 30 - 12 17  4      (2-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: H2O - WAUGH,Duncan; GROOMS,Roger(3) and PANAGIOTOU,Konstanti; MOIR,Natalie.
Waynes Pardubice - RAMBOUSEK,Tomáš and PRAVECKOVÁ,Petra.
Win-GROOMS,Roger(3-0)  Loss-RAMBOUSEK,Tomáš(2-1)  T-1:20  A-30
HR H2O - YOXALL,Christopher (3); DUBOVEC,Annie (1).
HR PAR - RAMBOUSEK,Tomáš (2).
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - GASPARINI Paolo, MANCA Anita
TC - GENNETT Goose
CEB 2011