Box Score

Waynes Pardubice vs Delfini Riccione (Jul 30, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Waynes Pardubice 21 (2-0), Delfini Riccione 8 (0-2) - Composite Box Score
Jul 30, 2018 at Riccione (Riccione1)

Waynes Pardubice   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAPEK,Ja cf/dp 
RAMBOUSKOVÁ lf 
PROCHÁZKA,Ja ss 
BAJEROVÁ,Kr 3b 
RAMBOUSEK,To p 
MROVIEC,Ro p 
NOVOTNÁ,He 1b 
PAVLÁK,Lu of/rf 
NEKLAPILOVÁ rf/of 
NOVOTNÝ,Ta 2b 
KOLÁCKOVÁ,An c 
KOLÁCEK,Jo dp/cf 
KALINOVÁ,Kr dp 
Totals   45  21  24  20  21  10 

Delfini Riccione   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LONGONI,Mi ss 
FABBRI,Gi cf 
GRIMAUDO,An 1b  12 
GIUDICE,Ch 3b 
BERNABE,Cl rf/of 
MINI,Fr 2b 
LONGONI,Lu lf 
BROLLI,Li c 
BISBANO,Er p 
FRIGIERI,Ca of/rf 
Totals   35  14  21  15 

Waynes Pardubice   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RAMBOUSEK,Tomáš W,2-0  6.0  12  29  32  10 
MROVIEC,Roman   1.0 
 
Delfini Riccione   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BISBANO,Ernani L,0-1  7.0  24  21  14  45  46  12 

Umpires - HP: ALLAERTS Peter 1B: SAUNDERS Pete 3B: DAANEN Hans
Start: 21:47 Time: 1:35 Attendance: 100
Weather: Clear Game notes: Scorers - TONELLI Eleonora, MAGGIOLI Carolina, PINARDI Mario TC - GILLET Goose

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
Waynes Pardubice 21 (2-0), Delfini Riccione 8 (0-2)
Jul 30, 2018 at Riccione (Riccione1)

Waynes Pardubice starters: 2/cf CAPEK,Ja; 23/lf RAMBOUSKOVÁ; 33/ss PROCHÁZKA,Ja; 54/3b BAJEROVÁ,Kr; 99/p RAMBOUSEK,To; 63/1b NOVOTNÁ,He; 22/of PAVLÁK,Lu; 30/rf NEKLAPILOVÁ; 4/2b NOVOTNÝ,Ta; 10/c KOLÁCKOVÁ,An; 27/dp KOLÁCEK,Jo; 3/dp KALINOVÁ,Kr;

Delfini Riccione starters: 0/ss LONGONI,Mi; 0/cf FABBRI,Gi; 0/1b GRIMAUDO,An; 0/3b GIUDICE,Ch; 0/rf BERNABE,Cl; 0/2b MINI,Fr; 0/lf LONGONI,Lu; 0/c BROLLI,Li; 0/p BISBANO,Er; 0/of FRIGIERI,Ca;

Waynes Pardubice 1st - CAPEK,Ja singled through the left side. RAMBOUSKOVÁ reached on a fielder's choice; CAPEK,Ja out at second 3b to 2b. PROCHÁZKA,Ja singled to center field; RAMBOUSKOVÁ advanced to second. BAJEROVÁ,Kr flied out to cf. RAMBOUSEK,To grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Delfini Riccione 1st - LONGONI,Mi singled to pitcher. FABBRI,Gi flied out to 2b. GRIMAUDO,An singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf, advanced to third on the throw; LONGONI,Mi advanced to second, scored on the error. GIUDICE,Ch walked. BERNABE,Cl singled to center field, RBI; GIUDICE,Ch advanced to second; GRIMAUDO,An scored. MINI,Fr reached on a fielder's choice; BERNABE,Cl advanced to second; GIUDICE,Ch out at third ss to 3b. LONGONI,Lu reached on a fielder's choice; MINI,Fr advanced to second; BERNABE,Cl out at third 3b unassisted. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Waynes Pardubice 2nd - NOVOTNÁ,He doubled down the lf line. PAVLÁK,Lu reached on a dropped fly by ss. NEKLAPILOVÁ lined out to ss. NOVOTNÝ,Ta singled to third base; PAVLÁK,Lu advanced to second; NOVOTNÁ,He advanced to third. KOLÁCKOVÁ,An reached on a fielder's choice to catcher, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; NOVOTNÝ,Ta advanced to second, advanced to third on the error; PAVLÁK,Lu advanced to third, scored on the error, unearned; NOVOTNÁ,He scored. KOLÁCEK,Jo singled to center field, 2 RBI; KOLÁCKOVÁ,An scored, unearned; NOVOTNÝ,Ta scored. KALINOVÁ,Kr flied out to lf. CAPEK,Ja doubled through the left side; KOLÁCEK,Jo advanced to third. RAMBOUSKOVÁ walked. PROCHÁZKA,Ja homered to center field, 4 RBI, unearned; RAMBOUSKOVÁ scored, unearned; CAPEK,Ja scored, unearned; KOLÁCEK,Jo scored, unearned. BAJEROVÁ,Kr grounded out to 3b. 8 runs, 5 hits, 2 errors, 0 LOB.

Delfini Riccione 2nd - BROLLI,Li grounded out to p. BISBANO,Er singled to right field. FRIGIERI,Ca singled to left field; BISBANO,Er advanced to second. LONGONI,Mi reached on a dropped fly by cf; FRIGIERI,Ca advanced to second on the error; BISBANO,Er advanced to third on the error. FABBRI,Gi singled to third base, RBI; LONGONI,Mi advanced to second; FRIGIERI,Ca advanced to third; BISBANO,Er scored, unearned. GRIMAUDO,An flied out to cf, SF, RBI; LONGONI,Mi advanced to third; FRIGIERI,Ca scored, unearned. GIUDICE,Ch singled down the lf line, RBI; FABBRI,Gi advanced to second; LONGONI,Mi scored, unearned. BERNABE,Cl flied out to lf. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Waynes Pardubice 3rd - RAMBOUSEK,To doubled down the rf line. NOVOTNÁ,He struck out swinging. PAVLÁK,Lu flied out to lf; RAMBOUSEK,To advanced to third. NEKLAPILOVÁ singled to left field, RBI; RAMBOUSEK,To scored. NOVOTNÝ,Ta grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Delfini Riccione 3rd - MINI,Fr tripled to center field. LONGONI,Lu flied out to lf, SF, RBI; MINI,Fr scored. BROLLI,Li grounded out to p. BISBANO,Er singled to center field. FRIGIERI,Ca lined out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Waynes Pardubice 4th - KOLÁCKOVÁ,An grounded out to 3b. KOLÁCEK,Jo grounded out to ss. KALINOVÁ,Kr grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Delfini Riccione 4th - PAVLÁK,Lu to rf. NEKLAPILOVÁ to of. LONGONI,Mi grounded out to 3b. FABBRI,Gi lined out to 2b. GRIMAUDO,An flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Waynes Pardubice 5th - CAPEK,Ja flied out to lf. RAMBOUSKOVÁ singled to shortstop. PROCHÁZKA,Ja doubled to left field, ground-rule; RAMBOUSKOVÁ advanced to third. BERNABE,Cl to of. FRIGIERI,Ca to rf. BAJEROVÁ,Kr singled to right field, 2 RBI; PROCHÁZKA,Ja scored; RAMBOUSKOVÁ scored. RAMBOUSEK,To homered to center field, inside the park, 2 RBI; BAJEROVÁ,Kr scored. NOVOTNÁ,He grounded out to ss. PAVLÁK,Lu singled to right center. NEKLAPILOVÁ tripled to left field, RBI; PAVLÁK,Lu scored. NOVOTNÝ,Ta doubled through the left side, RBI; NEKLAPILOVÁ scored. KOLÁCKOVÁ,An grounded out to ss. 6 runs, 7 hits, 0 errors, 1 LOB.

Delfini Riccione 5th - GIUDICE,Ch grounded out to ss. BERNABE,Cl doubled to center field. MINI,Fr grounded out to ss. LONGONI,Lu doubled down the lf line, RBI; BERNABE,Cl scored. BROLLI,Li grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Waynes Pardubice 6th - KOLÁCEK,Jo singled up the middle, advanced to second on a fielding error by cf. KALINOVÁ,Kr grounded out to ss. CAPEK,Ja singled to center field, out at first cf to p to 1b, RBI; KOLÁCEK,Jo scored, unearned. RAMBOUSKOVÁ flied out to of. 1 run, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

Delfini Riccione 6th - CAPEK,Ja to dp. KOLÁCEK,Jo to cf. BISBANO,Er singled to center field. FRIGIERI,Ca reached on a fielder's choice; BISBANO,Er out at second 3b to 2b. LONGONI,Mi reached on a fielder's choice; FRIGIERI,Ca out at second ss to 2b. FABBRI,Gi flied out to of. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Waynes Pardubice 7th - PROCHÁZKA,Ja doubled down the lf line, ground-rule. BAJEROVÁ,Kr singled to center field, RBI; PROCHÁZKA,Ja scored. RAMBOUSEK,To singled through the right side, advanced to second on the throw; BAJEROVÁ,Kr advanced to third. NOVOTNÁ,He grounded out to 2b. PAVLÁK,Lu singled to center field, RBI; RAMBOUSEK,To advanced to third; BAJEROVÁ,Kr scored. NEKLAPILOVÁ doubled down the lf line, RBI; PAVLÁK,Lu advanced to third; RAMBOUSEK,To scored. NOVOTNÝ,Ta tripled down the lf line, out at home lf to ss to c, 2 RBI; NEKLAPILOVÁ scored; PAVLÁK,Lu scored. KOLÁCKOVÁ,An grounded out to p. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 0 LOB.

Delfini Riccione 7th - MROVIEC,Ro to p for RAMBOUSEK,To. GRIMAUDO,An reached on a fielding error by 3b. GIUDICE,Ch lined out to ss. BERNABE,Cl flied out to rf. MINI,Fr singled up the middle; GRIMAUDO,An advanced to second. LONGONI,Lu doubled to left center, ground-rule, RBI; MINI,Fr advanced to third; GRIMAUDO,An scored, unearned. BROLLI,Li grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


Waynes Pardubice 21, Delfini Riccione 8 (Jul 30, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
Waynes Pardubice.... 081 061 5 - 21 24  3      (2-0)
Delfini Riccione.... 231 010 1 -  8 14  3      (0-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Waynes Pardubice - RAMBOUSEK,Tomáš; MROVIEC,Roman(7) and KOLÁCKOVÁ,Andrea.
Delfini Riccione - BISBANO,Ernani and BROLLI,Linda.
Win-RAMBOUSEK,Tomáš(2-0)  Loss-BISBANO,Ernani(0-1)  T-1:35  A-100
HR PAR - PROCHÁZKA,Jakub; RAMBOUSEK,Tomáš.
Weather: Clear
Game notes:
Scorers - TONELLI Eleonora, MAGGIOLI Carolina, PINARDI Mario
TC - GILLET Goose
CEB 2011