Box Score

Sparks Mlade Buky vs UCE Travellers (Jul 30, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
UCE Travellers 16 (2-0), Sparks Mlade Buky 15 (1-1) - Composite Box Score
Jul 30, 2018 at Riccione (Riccione2)

Sparks Mlade Buky   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VOJÁCEK,Mi ss 
VACHKOVÁ,Ka of 
JANOVSKÝ,Ra p 
DOBRUSKÝ,Ma pr 
REHÁKOVÁ,Mi 2b 
JAROSIK,Ri 3b 
ANDELOVÁ,Iv c 
NEMECEK,Pe lf 
ZÁBRANSKÁ,Iv 1b 
JÜSTEL,Os cf 
DERLEVOVÁ,Te rf 
Totals   45  15  22  14  19 

UCE Travellers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SCHWAN,Fe lf 
KESTEL,Ma of 
ZERHUSEN,Ma p 
HERZGEN,Ba 3b 
KUPCZIK,To rf 
MÜLLER,Ko rf 
MEYER,Mi 1b 
DÜTJER,Ma ss 
LINNERT,Ni c 
MACHEREY,Ra 2b 
WAGSCHALL,Ja cf 
Totals   38  16  18  13  21 

Sparks Mlade Buky   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JANOVSKÝ,Radek L,0-1  6.1  18  16  38  42  12 
 
UCE Travellers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZERHUSEN,Max W,2-0  7.0  22  15  12  45  45  12 

Umpires - HP: PITMAN Darrel 1B: LEPRI Massimo 3B: MORISETTI Lesley
Start: 20:20 Time: 1:52 Attendance: 50
Weather: Clear Game notes: Scorers - BURLINI Stefano, BEDETTI Gianmarco TC - JENNINGS Mike

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
UCE Travellers 16 (2-0), Sparks Mlade Buky 15 (1-1)
Jul 30, 2018 at Riccione (Riccione2)

Sparks Mlade Buky starters: 19/ss VOJÁCEK,Mi; 21/of VACHKOVÁ,Ka; 44/p JANOVSKÝ,Ra; 15/2b REHÁKOVÁ,Mi; 11/3b JAROSIK,Ri; 32/c ANDELOVÁ,Iv; 26/lf NEMECEK,Pe; 25/1b ZÁBRANSKÁ,Iv; 99/cf JÜSTEL,Os; 18/rf DERLEVOVÁ,Te;

UCE Travellers starters: 54/lf SCHWAN,Fe; 29/of KESTEL,Ma; 18/p ZERHUSEN,Ma; 9/3b HERZGEN,Ba; 17/rf KUPCZIK,To; 19/1b MEYER,Mi; 99/ss DÜTJER,Ma; 15/c LINNERT,Ni; 11/2b MACHEREY,Ra; 31/cf WAGSCHALL,Ja;

Sparks Mlade Buky 1st - VOJÁCEK,Mi doubled to left field. VACHKOVÁ,Ka flied out to 2b. JANOVSKÝ,Ra homered to left field, 2 RBI; VOJÁCEK,Mi scored. REHÁKOVÁ,Mi grounded out to p. JAROSIK,Ri doubled to left field. ANDELOVÁ,Iv lined out to 1b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

UCE Travellers 1st - SCHWAN,Fe tripled to left center, scored on a throwing error by 2b. KESTEL,Ma struck out swinging. ZERHUSEN,Ma flied out to lf. HERZGEN,Ba doubled to right center. KUPCZIK,To reached on a throwing error by 3b; HERZGEN,Ba advanced to third on the error. MEYER,Mi singled to right center, advanced to second on a fielding error by rf, RBI; KUPCZIK,To advanced to third, scored on the error, unearned; HERZGEN,Ba scored, unearned. On the same play. MEYER,Mi out at third rf to 2b to 3b. 3 runs, 3 hits, 3 errors, 0 LOB.

Sparks Mlade Buky 2nd - NEMECEK,Pe flied out to lf. ZÁBRANSKÁ,Iv doubled to center field. JÜSTEL,Os flied out to rf; ZÁBRANSKÁ,Iv advanced to third. DERLEVOVÁ,Te singled to shortstop, RBI; ZÁBRANSKÁ,Iv scored. VOJÁCEK,Mi grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

UCE Travellers 2nd - DÜTJER,Ma fouled out to ss. LINNERT,Ni flied out to 3b. MACHEREY,Ra walked, advanced to second. Option Play for WAGSCHALL,Ja. WAGSCHALL,Ja walked. SCHWAN,Fe singled to left center, advanced to second on the throw, RBI; WAGSCHALL,Ja advanced to third; MACHEREY,Ra scored. KESTEL,Ma grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Sparks Mlade Buky 3rd - VACHKOVÁ,Ka singled to right field. JANOVSKÝ,Ra singled up the middle; VACHKOVÁ,Ka advanced to second. REHÁKOVÁ,Mi reached on a fielder's choice; JANOVSKÝ,Ra advanced to second on a throwing error by 1b; VACHKOVÁ,Ka advanced to third, scored on the error. JAROSIK,Ri reached on a fielder's choice; REHÁKOVÁ,Mi out at second p to 2b; JANOVSKÝ,Ra advanced to third. ANDELOVÁ,Iv singled to center field, RBI; JAROSIK,Ri advanced to second; JANOVSKÝ,Ra scored, unearned. NEMECEK,Pe singled up the middle, RBI; ANDELOVÁ,Iv advanced to second; JAROSIK,Ri scored. ZÁBRANSKÁ,Iv flied out to lf. JÜSTEL,Os tripled to center field, 2 RBI; NEMECEK,Pe scored, unearned; ANDELOVÁ,Iv scored, unearned. DERLEVOVÁ,Te flied out to p. 5 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

UCE Travellers 3rd - ZERHUSEN,Ma homered to center field, RBI. HERZGEN,Ba reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error. KUPCZIK,To walked, advanced to second; HERZGEN,Ba advanced to third. MEYER,Mi flied out to ss. DÜTJER,Ma fouled out to 3b. LINNERT,Ni grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Sparks Mlade Buky 4th - VOJÁCEK,Mi singled up the middle. VACHKOVÁ,Ka singled to shortstop; VOJÁCEK,Mi advanced to second. JANOVSKÝ,Ra singled through the left side, RBI; VACHKOVÁ,Ka advanced to second; VOJÁCEK,Mi scored. REHÁKOVÁ,Mi grounded out to 2b; JANOVSKÝ,Ra advanced to second; VACHKOVÁ,Ka advanced to third. JAROSIK,Ri singled down the lf line, advanced to second on the throw, RBI; JANOVSKÝ,Ra advanced to third; VACHKOVÁ,Ka scored. MÜLLER,Ko to rf for KUPCZIK,To. ANDELOVÁ,Iv grounded out to p. NEMECEK,Pe singled to right center, 2 RBI; JAROSIK,Ri scored; JANOVSKÝ,Ra scored. ZÁBRANSKÁ,Iv singled to center field; NEMECEK,Pe advanced to second. JÜSTEL,Os reached on a fielder's choice; ZÁBRANSKÁ,Iv out at second ss to 2b. 4 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

UCE Travellers 4th - MACHEREY,Ra flied out to p. WAGSCHALL,Ja flied out to lf. SCHWAN,Fe doubled to left field. KESTEL,Ma reached on a throwing error by 3b; SCHWAN,Fe advanced to third on the error. ZERHUSEN,Ma singled through the left side, RBI; KESTEL,Ma advanced to second; SCHWAN,Fe scored, unearned. HERZGEN,Ba homered to left field, 3 RBI, unearned; ZERHUSEN,Ma scored, unearned; KESTEL,Ma scored, unearned. MÜLLER,Ko doubled to left center. MEYER,Mi doubled to right field, RBI; MÜLLER,Ko scored, unearned. DÜTJER,Ma doubled to left field, RBI; MEYER,Mi scored, unearned. LINNERT,Ni flied out to lf. 6 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

Sparks Mlade Buky 5th - DERLEVOVÁ,Te singled up the middle. VOJÁCEK,Mi homered to center field, 2 RBI; DERLEVOVÁ,Te scored. VACHKOVÁ,Ka flied out to p. JANOVSKÝ,Ra flied out to cf. REHÁKOVÁ,Mi lined out to p. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

UCE Travellers 5th - MACHEREY,Ra flied out to lf. WAGSCHALL,Ja flied out to of. Suspended Game at 21:27 - Light Failure. Game resumed at 23:30. SCHWAN,Fe singled up the middle. KESTEL,Ma singled to left center, advanced to second on the throw; SCHWAN,Fe advanced to third. ZERHUSEN,Ma doubled to left center, 2 RBI; KESTEL,Ma scored; SCHWAN,Fe scored. HERZGEN,Ba grounded out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Sparks Mlade Buky 6th - JAROSIK,Ri singled through the left side. ANDELOVÁ,Iv grounded out to 3b; JAROSIK,Ri advanced to second. NEMECEK,Pe singled to right center, RBI; JAROSIK,Ri scored. ZÁBRANSKÁ,Iv flied out to lf. JÜSTEL,Os singled through the right side, advanced to second on the throw; NEMECEK,Pe advanced to third. DERLEVOVÁ,Te grounded out to p. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

UCE Travellers 6th - MÜLLER,Ko flied out to 3b. MEYER,Mi singled down the rf line. DÜTJER,Ma homered to center field, 2 RBI; MEYER,Mi scored. LINNERT,Ni walked. MACHEREY,Ra reached on a fielder's choice; LINNERT,Ni out at second ss to 2b. WAGSCHALL,Ja singled up the middle; MACHEREY,Ra advanced to second, out at third cf to 3b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Sparks Mlade Buky 7th - VOJÁCEK,Mi grounded out to 2b. VACHKOVÁ,Ka flied out to 2b. JANOVSKÝ,Ra singled through the right side. DOBRUSKÝ,Ma pinch ran for JANOVSKÝ,Ra. REHÁKOVÁ,Mi reached on a fielding error by 3b; DOBRUSKÝ,Ma advanced to third on the error. JAROSIK,Ri lined out to lf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

UCE Travellers 7th - JANOVSKÝ,Ra to p for DOBRUSKÝ,Ma. SCHWAN,Fe doubled to right field. KESTEL,Ma flied out to of; SCHWAN,Fe advanced to third, scored on a throwing error by of, unearned. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


UCE Travellers 16, Sparks Mlade Buky 15 (Jul 30, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
Sparks Mlade Buky... 215 421 0 - 15 22  6      (1-1)
UCE Travellers...... 311 622 1 - 16 18  2      (2-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Sparks Mlade Buky - JANOVSKÝ,Radek and ANDELOVÁ,Ivana. UCE Travellers - ZERHUSEN,Max
and LINNERT,Nina.
Win-ZERHUSEN,Max(2-0)  Loss-JANOVSKÝ,Radek(0-1)  T-1:52  A-50
HR MLA - VOJÁCEK,Michal; JANOVSKÝ,Radek.
HR UCE - ZERHUSEN,Max; HERZGEN,Barbara; DÜTJER,Marc.
Weather: Clear
Game notes:
Scorers - BURLINI Stefano, BEDETTI Gianmarco
TC - JENNINGS Mike
CEB 2011