Box Score

TNT vs H2O (Jul 30, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
H2O 18 (2-0), TNT 2 (1-1) - Composite Box Score
Jul 30, 2018 at Riccione (Riccione1)

TNT   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HEHIR,Br 2b 
DORMER,Se 2b 
LILLIS,Ru cf 
HOGAN,Mi cf 
AOKI,Ju lf 
KILBRIDE,Em of/3b 
CLANCY,Da rf 
MULLEN,Pe of 
MCINTYRE,No c/rf 
KAVANAGH,An rf 
LENEHAN,Al ss 
RIZO,Sa ss 
LEWIS,Ka 1b/c 
CONCANNON,Ru c 
LEWIS,Si p 
MURRAY,Dr p 
COPERCINI,Ce 3b/1b 
Totals   24  12 

H2O   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SELVESTER,Ne lf 
STARRENBURG cf 
YEATES,Ki ph/cf 
YOXALL,Ch 2b/ss 
DUBOVEC,An 1b 
WELLS,Am ph/c 
HARRISON,Ke rf 
BUTCHER,St ph/of 
MOIR,Na of/rf 
WAUGH,Du ss/2b 
MILLER,Ki 3b 
GROOMS,Ro p 
PANAGIOTOU,K c/1b 
Totals   33  18  19  15  15 

TNT   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LEWIS,Simon L,1-1  2.2  16  16  10  26  28 
MURRAY,Drew   1.1 
 
H2O   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GROOMS,Roger W,2-0  5.0  24  24 

Umpires - HP: DE LORENZI Federico 1B: CLARK Jason 3B: REX Ralf-Jurgen
Start: 20:20 Time: 1:09 Attendance: 130
Weather: Sunny Game notes: Scorers - GASPARINI Adriano, MAGGIOLI Carolina, TONELLI Eleonora TC - GOOSE Gillet

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
H2O 18 (2-0), TNT 2 (1-1)
Jul 30, 2018 at Riccione (Riccione1)

TNT starters: 10/2b HEHIR,Br; 6/cf LILLIS,Ru; 47/lf AOKI,Ju; 26/of KILBRIDE,Em; 9/rf CLANCY,Da; 15/c MCINTYRE,No; 5/ss LENEHAN,Al; 99/1b LEWIS,Ka; 11/p LEWIS,Si; 21/3b COPERCINI,Ce;

H2O starters: 69/lf SELVESTER,Ne; 7/cf STARRENBURG; 51/2b YOXALL,Ch; 31/1b DUBOVEC,An; 10/rf HARRISON,Ke; 2/of MOIR,Na; 9/ss WAUGH,Du; 11/3b MILLER,Ki; 28/p GROOMS,Ro; 12/c PANAGIOTOU,K;

TNT 1st - HEHIR,Br singled through the right side. LILLIS,Ru grounded into double play p to ss to 1b; HEHIR,Br out on the play. AOKI,Ju singled to right center. KILBRIDE,Em singled to center field, advanced to second on the error; AOKI,Ju advanced to second, advanced to third on a throwing error by cf. CLANCY,Da lined out to ss. 0 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

H2O 1st - SELVESTER,Ne reached on a throwing error by 3b. STARRENBURG flied out to ss. YOXALL,Ch homered to center field, 2 RBI; SELVESTER,Ne scored, unearned. DUBOVEC,An singled to left field. HARRISON,Ke homered to center field, 2 RBI; DUBOVEC,An scored. MOIR,Na doubled to left field, ground-rule. WAUGH,Du doubled to right field, RBI; MOIR,Na scored. MILLER,Ki singled to left field; WAUGH,Du advanced to third. GROOMS,Ro singled to left field, RBI; MILLER,Ki advanced to second; WAUGH,Du scored. PANAGIOTOU,K reached on a fielder's choice; GROOMS,Ro out at second p to ss; MILLER,Ki advanced to third. SELVESTER,Ne singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; PANAGIOTOU,K advanced to third; MILLER,Ki scored, unearned. STARRENBURG flied out to of. 7 runs, 8 hits, 1 error, 2 LOB.

TNT 2nd - MCINTYRE,No singled to center field. LENEHAN,Al reached on a fielding error by 3b; MCINTYRE,No advanced to second. LEWIS,Ka reached on a fielder's choice, hit into double play ss unassisted; LENEHAN,Al out on the play; MCINTYRE,No out on the play. LEWIS,Si singled to center field; LEWIS,Ka advanced to second. COPERCINI,Ce flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

H2O 2nd - YOXALL,Ch doubled to left field. DUBOVEC,An reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error; YOXALL,Ch scored on the error, unearned. HARRISON,Ke reached on a throwing error by ss; DUBOVEC,An advanced to third on the error. MOIR,Na out by rule - Fouled third strike. MOIR,Na struck out swinging. WAUGH,Du doubled to right field, RBI; HARRISON,Ke advanced to third; DUBOVEC,An scored, unearned. MILLER,Ki flied out to lf, SF, RBI; WAUGH,Du advanced to third; HARRISON,Ke scored, unearned. GROOMS,Ro reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; WAUGH,Du scored on the error, unearned. PANAGIOTOU,K flied out to 2b. 4 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

TNT 3rd - HEHIR,Br flied out to 2b. LILLIS,Ru reached on a dropped fly by ss. AOKI,Ju lined out to ss. KILBRIDE,Em flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

H2O 3rd - DORMER,Se to 2b for HEHIR,Br. HOGAN,Mi to cf for LILLIS,Ru. KILBRIDE,Em to 3b. MULLEN,Pe to of for CLANCY,Da. MCINTYRE,No to rf. RIZO,Sa to ss for LENEHAN,Al. LEWIS,Ka to c. COPERCINI,Ce to 1b. SELVESTER,Ne flied out to cf. YEATES,Ki pinch hit for STARRENBURG. YEATES,Ki singled down the lf line. YOXALL,Ch doubled down the lf line; YEATES,Ki advanced to third. DUBOVEC,An flied out to lf, SF, RBI; YEATES,Ki scored. BUTCHER,St pinch hit for HARRISON,Ke. BUTCHER,St singled to left field, RBI; YOXALL,Ch scored. MOIR,Na singled through the left side; BUTCHER,St advanced to second. WAUGH,Du singled to right field, RBI; MOIR,Na advanced to third; BUTCHER,St scored. MILLER,Ki singled up the middle, RBI; WAUGH,Du advanced to second; MOIR,Na scored. KAVANAGH,An to rf for MCINTYRE,No. CONCANNON,Ru to c for LEWIS,Ka. MURRAY,Dr to p for LEWIS,Si. GROOMS,Ro singled up the middle, RBI; MILLER,Ki advanced to third; WAUGH,Du scored. PANAGIOTOU,K flied out to cf. 5 runs, 7 hits, 0 errors, 2 LOB.

TNT 4th - YEATES,Ki to cf. BUTCHER,St to of. MOIR,Na to rf. YOXALL,Ch to ss. WAUGH,Du to 2b. MULLEN,Pe reached on a fielding error by 2b. KAVANAGH,An singled to center field; MULLEN,Pe advanced to second. RIZO,Sa reached on a dropped fly by rf, RBI; KAVANAGH,An advanced to second on the error; MULLEN,Pe scored on the error, unearned. CONCANNON,Ru singled up the middle; RIZO,Sa advanced to second; KAVANAGH,An advanced to third. MURRAY,Dr grounded into double play ss to 1b; CONCANNON,Ru out on the play; RIZO,Sa advanced to third; KAVANAGH,An scored, unearned. COPERCINI,Ce flied out to 2b. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

H2O 4th - SELVESTER,Ne walked, advanced to second. YEATES,Ki singled to center field, RBI; SELVESTER,Ne scored. YOXALL,Ch reached on a fielder's choice; YEATES,Ki out at second p to 2b. WELLS,Am pinch hit for MILLER,Ki. WELLS,Am singled to center field, advanced to second on a fielding error by cf; YOXALL,Ch advanced to third, scored on the error, unearned. BUTCHER,St flied out to of; WELLS,Am advanced to third. MOIR,Na walked. WAUGH,Du flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

TNT 5th - WELLS,Am to c. PANAGIOTOU,K to 1b. DORMER,Se singled to shortstop. HOGAN,Mi grounded into double play ss to 1b; DORMER,Se out on the play. AOKI,Ju singled to right field. KILBRIDE,Em grounded out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


H2O 18, TNT 2 (Jul 30, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
TNT................. 000 20 -  2  9  5      (1-1)
H2O................. 745 2X - 18 19  5      (2-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: TNT - LEWIS,Simon; MURRAY,Drew(3) and MCINTYRE,Norma; CONCANNON,Ruth; LEWIS,Karey.
H2O - GROOMS,Roger and PANAGIOTOU,Konstanti; WELLS,Amy Louise.
Win-GROOMS,Roger(2-0)  Loss-LEWIS,Simon(1-1)  T-1:09  A-130
HR H2O - YOXALL,Christopher; HARRISON,Kelvin.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - GASPARINI Adriano, MAGGIOLI Carolina, TONELLI Eleonora
TC - GOOSE Gillet
CEB 2011