Box Score

UCE Travellers vs Brevannes (Jul 30, 2018)

 
Composite Box Score
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
UCE Travellers 32 (1-0), Brevannes 10 (1-1) - Composite Box Score
Jul 30, 2018 at Riccione (Riccione2)

UCE Travellers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SCHWAN,Fe lf 
KESTEL,Ma of/cf 
ZERHUSEN,Ma ss/p 
ROGGE,Ja cf/c 
KLEIN,Ma c 
KUPCZIK,To rf 
HERZGEN,Ba 3b 
ABTS,Is ph 
DÜTJER,Ma 2b/ss 
MEYER,Mi 1b/of 
WAGSCHALL,Ja pr/of 
MÜLLER,Ko p 
MACHEREY,Ra 2b 
LINNERT,Ni c/1b 
Totals   50  32  34  29  15 

Brevannes   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BROU,Th ss 
BOURSET,Lu ss 
CANIVET,El lf 
MORRISON,Li p 
BENSAID,Cy of 
ALLIOT,St cf 
NERON,Ci 3b 
LAWSON,Al rf 
VANDENBERGE 2b 
LAPROIS,Er 1b 
MARROT,Ol c 
Totals   33  10  14  15 

UCE Travellers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MÜLLER,Konstantin   0.1 
ZERHUSEN,Max W,1-0  4.2  13  31  34 
 
Brevannes   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MORRISON,Liam L,0-1  5.0  34  32  27  50  56  10 

Umpires - HP: LEPRI Massimo 1B: SABBADINI Matteo 3B: BLANKEN Maarten
Start: 15:59 Time: 1:46 Attendance: 32
Weather: Sunny Game notes: Scorers - MORRI Giovanni, SALETTI Roberto TC - JENNINGS Mike

 
Play-by-Play
 

Coed Slowpitch European Super Cup 2018
UCE Travellers 32 (1-0), Brevannes 10 (1-1)
Jul 30, 2018 at Riccione (Riccione2)

UCE Travellers starters: 54/lf SCHWAN,Fe; 29/of KESTEL,Ma; 18/ss ZERHUSEN,Ma; 21/cf ROGGE,Ja; 17/rf KUPCZIK,To; 9/3b HERZGEN,Ba; 99/2b DÜTJER,Ma; 19/1b MEYER,Mi; 14/p MÜLLER,Ko; 15/c LINNERT,Ni;

Brevannes starters: 15/ss BROU,Th; 4/lf CANIVET,El; 49/p MORRISON,Li; 89/of BENSAID,Cy; 2/cf ALLIOT,St; 12/3b NERON,Ci; 16/rf LAWSON,Al; 58/2b VANDENBERGE; 73/1b LAPROIS,Er; 79/c MARROT,Ol;

UCE Travellers 1st - SCHWAN,Fe flied out to lf. KESTEL,Ma fouled out to 3b. ZERHUSEN,Ma singled to left center. ROGGE,Ja singled to left field; ZERHUSEN,Ma advanced to second. KUPCZIK,To singled through the left side, advanced to second on the throw, RBI; ROGGE,Ja advanced to third; ZERHUSEN,Ma scored. HERZGEN,Ba singled through the left side, RBI; KUPCZIK,To advanced to third; ROGGE,Ja scored. DÜTJER,Ma reached on a fielder's choice; HERZGEN,Ba out at second ss to 2b. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Brevannes 1st - BROU,Th doubled to right center. CANIVET,El fouled out to c. MORRISON,Li walked, advanced to second; BROU,Th advanced to third. BENSAID,Cy walked. ZERHUSEN,Ma to p. DÜTJER,Ma to ss. MACHEREY,Ra to 2b for MÜLLER,Ko. ALLIOT,St walked, advanced to second, 2 RBI; BENSAID,Cy advanced to third; MORRISON,Li scored; BROU,Th scored. NERON,Ci grounded out to 3b. LAWSON,Al walked, advanced to second, RBI; ALLIOT,St advanced to third; BENSAID,Cy scored. Option play for VANDENBERGE. VANDENBERGE walked. LAPROIS,Er struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

UCE Travellers 2nd - MEYER,Mi doubled to right center. MACHEREY,Ra doubled through the left side, RBI; MEYER,Mi scored. LINNERT,Ni flied out to lf. SCHWAN,Fe singled to shortstop, advanced to second on the error; MACHEREY,Ra advanced to third, scored on a throwing error by ss. KESTEL,Ma reached on a fielding error by ss. ZERHUSEN,Ma doubled to left center, RBI; KESTEL,Ma advanced to third; SCHWAN,Fe scored. ROGGE,Ja reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error, RBI; ZERHUSEN,Ma advanced to third, scored on the error, unearned; KESTEL,Ma scored, unearned. BOURSET,Lu to ss for BROU,Th. KUPCZIK,To singled up the middle, RBI; ROGGE,Ja scored, unearned. HERZGEN,Ba singled to third base; KUPCZIK,To advanced to second. DÜTJER,Ma singled down the lf line, RBI; HERZGEN,Ba advanced to second; KUPCZIK,To scored, unearned. MEYER,Mi flied out to of. MACHEREY,Ra reached on a fielder's choice; DÜTJER,Ma advanced to second; HERZGEN,Ba out at third ss to 3b. 7 runs, 7 hits, 3 errors, 2 LOB.

Brevannes 2nd - KESTEL,Ma to cf. ROGGE,Ja to c. MEYER,Mi to of. LINNERT,Ni to 1b. MARROT,Ol grounded out to p. BOURSET,Lu doubled down the lf line. CANIVET,El singled to left field. MORRISON,Li singled down the lf line; CANIVET,El advanced to second; BOURSET,Lu advanced to third. BENSAID,Cy singled up the middle, RBI; MORRISON,Li advanced to second; CANIVET,El advanced to third; BOURSET,Lu scored. ALLIOT,St flied out to lf. NERON,Ci singled to second base, RBI; BENSAID,Cy advanced to second; MORRISON,Li advanced to third; CANIVET,El scored. LAWSON,Al reached on a dropped fly by of; NERON,Ci advanced to second on the error; BENSAID,Cy advanced to third on the error; MORRISON,Li scored on the error, unearned. VANDENBERGE reached on a fielder's choice; LAWSON,Al advanced to second; NERON,Ci out at third p unassisted. 3 runs, 5 hits, 1 error, 3 LOB.

UCE Travellers 3rd - LINNERT,Ni walked. SCHWAN,Fe singled to second base; LINNERT,Ni advanced to second. KESTEL,Ma singled to center field; SCHWAN,Fe advanced to second; LINNERT,Ni advanced to third. ZERHUSEN,Ma singled through the left side, 2 RBI; KESTEL,Ma advanced to second; SCHWAN,Fe scored; LINNERT,Ni scored. ROGGE,Ja singled to shortstop; ZERHUSEN,Ma advanced to second; KESTEL,Ma advanced to third. KUPCZIK,To doubled to left field, 2 RBI; ROGGE,Ja advanced to third; ZERHUSEN,Ma scored; KESTEL,Ma scored. HERZGEN,Ba homered to right field, 3 RBI; KUPCZIK,To scored; ROGGE,Ja scored. DÜTJER,Ma lined out to ss. MEYER,Mi singled to right field. MACHEREY,Ra flied out to of. LINNERT,Ni flied out to cf. 7 runs, 7 hits, 0 errors, 1 LOB.

Brevannes 3rd - KLEIN,Ma to c for ROGGE,Ja. LAPROIS,Er singled to left field. MARROT,Ol reached on a fielder's choice; LAPROIS,Er out at second p to 2b. BOURSET,Lu flied out to of. CANIVET,El singled down the lf line; MARROT,Ol advanced to second. MORRISON,Li flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

UCE Travellers 4th - SCHWAN,Fe singled down the lf line. KESTEL,Ma doubled to left center, RBI; SCHWAN,Fe scored. ZERHUSEN,Ma homered to center field, 2 RBI; KESTEL,Ma scored. KLEIN,Ma walked. KUPCZIK,To singled up the middle; KLEIN,Ma advanced to second. HERZGEN,Ba flied out to lf. DÜTJER,Ma homered to left field, 2 RBI; KUPCZIK,To scored; KLEIN,Ma scored. MEYER,Mi singled through the right side. WAGSCHALL,Ja pinch ran for MEYER,Mi. MACHEREY,Ra singled to center field; WAGSCHALL,Ja advanced to second. LINNERT,Ni reached on a fielding error by ss; MACHEREY,Ra advanced to second; WAGSCHALL,Ja advanced to third. SCHWAN,Fe flied out to rf, SF, RBI; MACHEREY,Ra advanced to third; WAGSCHALL,Ja scored. KESTEL,Ma singled down the lf line, RBI; LINNERT,Ni advanced to second; MACHEREY,Ra scored, unearned. ZERHUSEN,Ma singled to center field; KESTEL,Ma advanced to second; LINNERT,Ni advanced to third. KLEIN,Ma struck out swinging. 8 runs, 9 hits, 1 error, 3 LOB.

Brevannes 4th - WAGSCHALL,Ja to of. BENSAID,Cy grounded out to ss. ALLIOT,St reached on a dropped fly by cf, advanced to third on the error. NERON,Ci flied out to rf. LAWSON,Al singled to shortstop, RBI; ALLIOT,St scored, unearned. VANDENBERGE singled to right field; LAWSON,Al advanced to second. LAPROIS,Er singled to shortstop; VANDENBERGE advanced to second; LAWSON,Al advanced to third. MARROT,Ol flied out to p. 1 run, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

UCE Travellers 5th - KUPCZIK,To singled to right field. ABTS,Is pinch hit for HERZGEN,Ba. ABTS,Is singled up the middle; KUPCZIK,To advanced to second. HERZGEN,Ba to 3b for ABTS,Is. DÜTJER,Ma singled down the lf line, RBI; HERZGEN,Ba advanced to second; KUPCZIK,To scored. WAGSCHALL,Ja singled to center field; DÜTJER,Ma advanced to second; HERZGEN,Ba advanced to third. MACHEREY,Ra homered to center field, 4 RBI; WAGSCHALL,Ja scored; DÜTJER,Ma scored; HERZGEN,Ba scored. LINNERT,Ni walked. SCHWAN,Fe homered to center field, 2 RBI; LINNERT,Ni scored. KESTEL,Ma walked. ZERHUSEN,Ma doubled to left field; KESTEL,Ma advanced to third. KLEIN,Ma struck out looking. KUPCZIK,To flied out to ss, SF, RBI; KESTEL,Ma scored. HERZGEN,Ba struck out swinging. 8 runs, 7 hits, 0 errors, 1 LOB.

Brevannes 5th - BOURSET,Lu singled to shortstop. CANIVET,El reached on a fielder's choice; BOURSET,Lu out at second ss to 2b. MORRISON,Li homered to center field, 2 RBI; CANIVET,El scored. BENSAID,Cy singled to right field. ALLIOT,St reached on a fielder's choice; BENSAID,Cy advanced to second on a throwing error by ss. NERON,Ci reached on a fielder's choice; ALLIOT,St out at second ss to 2b; BENSAID,Cy advanced to third. LAWSON,Al reached on a muffed throw by 1b, assist by 2b; NERON,Ci advanced to second on the error; BENSAID,Cy scored on the error, unearned. VANDENBERGE reached on a fielder's choice; LAWSON,Al out at second ss to 2b. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


UCE Travellers 32, Brevannes 10 (Jul 30, 2018 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
UCE Travellers...... 277 88 - 32 34  4      (1-0)
Brevannes........... 330 13 - 10 14  4      (1-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: UCE Travellers - MÜLLER,Konstantin; ZERHUSEN,Max(1) and KLEIN,Martina; LINNERT,Nina;
ROGGE,Jana. Brevannes - MORRISON,Liam and MARROT,Olivia.
Win-ZERHUSEN,Max(1-0)  Loss-MORRISON,Liam(0-1)  T-1:46  A-32
HR UCE - SCHWAN,Felix; ZERHUSEN,Max; HERZGEN,Barbara; DÜTJER,Marc; MACHEREY,Raphael.
HR BRE - MORRISON,Liam.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - MORRI Giovanni, SALETTI Roberto
TC - JENNINGS Mike
CEB 2011