Box Score

Zraloci Ledenice vs Bussolengo (Aug 22, 2018)

 
Composite Box Score
 

2018 Women'sEuropeanPremiereCup - Forlě
Zraloci Ledenice at Bussolengo - Composite Box Score
Aug 22, 2018 at Forli' (O. Buscherini 1)

Zraloci Ledenice   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TÖRNBLOM ss 
KALOUSKOVÁ 2b 
PETRÁSKOVÁ dp/rf 
HOŠTICKOVÁ c/rf 
SAVIOLA lf 
HRADSKÁ 1b 
MATIÁŠKOVÁ rf/p 
HALAKUCOVÁ c 
ZELENKOVÁ cf 
CERMAKOVÁ 3b 
BLÁHOVÁ p 
Totals   16  10 

Bussolengo   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GASPAROTTO dp/c 
VIGNA cf 
MYERS 2b 
LONGHI 3b 
BORTOLOMAI c/dp 
PAGANI pr 
PRINCIC lf 
SOLDI 1b 
BROWN S ss 
MARRONE rf 
HANSON p 
Totals   24  13  12  12 

Zraloci Ledenice   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BLÁHOVÁ Martina   2.0  14  17 
MATIÁŠKOVÁ Kristyna L,0-1  1.1  10  11 
 
Bussolengo   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HANSON Krystal W,2-0  4.0  16  20 

Umpires - HP: FARKAS Akos 1B: REUS Patrick 3B: vd HOEVEN Gerrit-Jan
Start: 17.30 Time: 1.27 Attendance: 120
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers: MAGGIOLI Carolina, BEDETTI Gianmarco TC: DEBONO Mario

 
Play-by-Play
 

2018 Women'sEuropeanPremiereCup - Forlě
Zraloci Ledenice at Bussolengo
Aug 22, 2018 at Forli' (O. Buscherini 1)

Zraloci Ledenice starters: 5/ss TÖRNBLOM; 10/2b KALOUSKOVÁ; 7/dp PETRÁSKOVÁ; 25/c HOŠTICKOVÁ; 99/lf SAVIOLA; 89/1b HRADSKÁ; 3/rf MATIÁŠKOVÁ; 37/cf ZELENKOVÁ; 13/3b CERMAKOVÁ; 1/p BLÁHOVÁ;

Bussolengo starters: 19/dp GASPAROTTO; 8/cf VIGNA; 21/2b MYERS; 14/3b LONGHI; 16/c BORTOLOMAI; 7/lf PRINCIC; 11/1b SOLDI; 12/ss BROWN S; 24/rf MARRONE; 40/p HANSON;

Zraloci Ledenice 1st - TÖRNBLOM singled to left field. KALOUSKOVÁ struck out swinging. PETRÁSKOVÁ singled through the right side; TÖRNBLOM advanced to second. HOŠTICKOVÁ struck out swinging. SAVIOLA flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Bussolengo 1st - PETRÁSKOVÁ to rf. MATIÁŠKOVÁ to p. / for BLÁHOVÁ. GASPAROTTO walked. GASPAROTTO stole second. VIGNA doubled to left field; GASPAROTTO advanced to third, scored on a fielding error by lf. VIGNA advanced to third on a passed ball. MYERS singled to center field, RBI; VIGNA scored. MYERS out at second c to ss, caught stealing. LONGHI flied out to cf. BORTOLOMAI doubled to left field. PRINCIC grounded out to 3b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Zraloci Ledenice 2nd - HRADSKÁ walked. MATIÁŠKOVÁ struck out looking. ZELENKOVÁ out at first 3b to 2b, SAC; HRADSKÁ advanced to second. CERMAKOVÁ singled, advanced to second on the throw, RBI; HRADSKÁ scored. TÖRNBLOM singled down the lf line, advanced to second on the throw, RBI; CERMAKOVÁ scored. Defensive conference. KALOUSKOVÁ grounded out to 3b, bunt. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Bussolengo 2nd - SOLDI reached on a fielding error by 2b. BROWN S singled to shortstop; SOLDI advanced to second. BROWN S advanced to second on a wild pitch; SOLDI advanced to third on a wild pitch. MARRONE doubled to left center, 2 RBI; BROWN S scored; SOLDI scored, unearned. GASPAROTTO flied out to rf; MARRONE advanced to third. VIGNA singled up the middle, RBI; MARRONE scored. PETRÁSKOVÁ to dp. HOŠTICKOVÁ to rf. HALAKUCOVÁ to c for MATIÁŠKOVÁ. BLÁHOVÁ to p. VIGNA stole second. MYERS reached on a fielding error by 2b, advanced to second on a throwing error by 2b; VIGNA advanced to third, scored on the error, unearned. LONGHI flied out to 2b. BORTOLOMAI flied out to lf. 4 runs, 3 hits, 3 errors, 1 LOB.

Zraloci Ledenice 3rd - PETRÁSKOVÁ hit by pitch. HOŠTICKOVÁ out at first 3b to 2b, SAC; PETRÁSKOVÁ advanced to second. SAVIOLA doubled to center field, RBI; PETRÁSKOVÁ scored. HRADSKÁ doubled down the lf line; SAVIOLA advanced to third, out at home lf to c. HALAKUCOVÁ singled to shortstop; HRADSKÁ advanced to third. HALAKUCOVÁ stole second. ZELENKOVÁ struck out swinging. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Bussolengo 3rd - PRINCIC singled to center field. PRINCIC advanced to second on a wild pitch. SOLDI grounded out to ss; PRINCIC advanced to third. BROWN S walked, stole second. MARRONE reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; BROWN S advanced to third; PRINCIC scored on a muffed throw by c, assist by p, unearned. GASPAROTTO grounded out to 1b unassisted, RBI; MARRONE advanced to third; BROWN S scored, unearned. VIGNA singled up the middle, RBI; MARRONE scored, unearned. MYERS flied out to 2b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Zraloci Ledenice 4th - GASPAROTTO to c. BORTOLOMAI to dp. CERMAKOVÁ struck out swinging. TÖRNBLOM struck out swinging. KALOUSKOVÁ struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bussolengo 4th - LONGHI fouled out to 3b. BORTOLOMAI walked. PRINCIC singled to right field; BORTOLOMAI advanced to second. PAGANI pinch ran for BORTOLOMAI. PRINCIC advanced to second on a wild pitch; PAGANI advanced to third on a wild pitch. SOLDI walked, advanced to second on a wild pitch; PRINCIC advanced to third on a wild pitch, scored on the throw; PAGANI scored on a wild pitch. BROWN S singled to left center; SOLDI advanced to third. MARRONE singled to center field, RBI; BROWN S advanced to third; SOLDI scored. GASPAROTTO singled to left field, RBI; MARRONE advanced to second; BROWN S scored. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Bussolengo 13, Zraloci Ledenice 3 (Aug 22, 2018 at Forli')
----------------------------------------------------------------------
Zraloci Ledenice.... 021 0 -  3  7  5      (3-2)
Bussolengo.......... 243 4 - 13 12  0      (6-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Zraloci Ledenice - BLÁHOVÁ Martina; MATIÁŠKOVÁ Kristyna(3) and HOŠTICKOVÁ Barbora;
HALAKUCOVÁ Lucie. Bussolengo - HANSON Krystal and BORTOLOMAI Valeria; GASPAROTTO Marta.
Win-HANSON Krystal(2-0)  Loss-MATIÁŠKOVÁ Kristyna(0-1)  T-1.27  A-120
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers: MAGGIOLI Carolina, BEDETTI Gianmarco
TC: DEBONO Mario
ESF