Box Score

Merklin vs Moscovia Youth (Aug 18, 2018)

 
Composite Box Score
 

European "Massimo Romeo" Youth Trophy
Moscovia Youth 7 (4-2-1), Merklin 6 (4-2-2) - Composite Box Score
Aug 18, 2018 at Collecchio (Collecchio 3)

Merklin   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MOULEOVA 3b/lf 
SZEWCZYKOVA ss 
KREJNICKA ph/ss 
CERNA A 2b 
GILLOVA ph/2b 
MECLOVA 1b 
SAMBERGROVA p/3b 
CERNA M cf 
VITOVCOVA c/rf 
VANEK lf 
NAAROVA ph/p 
JANKOVA rf 
HODANOVA ph/c 
Totals   21  13 

Moscovia Youth   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
STRAKNOVA 1b 
MOKROVA ss/2b 
POPOVA 2b/p 
ANDREEVA p/ss 
SOLONCHENKO lf 
NOGINA lf 
RADYGINA 3b 
LISITSINA cf 
FISH rf 
MATREEVA rf 
SADYKOVA c 
Totals   20  15 

Merklin   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SAMBERGROVA Julie   2.0  10 
NAAROVA Nicol L,0-1  2.1  11  15 
 
Moscovia Youth   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ANDREEVA Victoria W,2-0  4.1  18  19 
POPOVA Sofia   0.2 

Umpires - HP: SALGADO Raul 1B: PERERA Raul 3B: VITALE Diego
Start: 9:00 Time: 1:44 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorers - BOSCHI Fabrizio, SINISCALCHI Stefano TC - DEBONO Mario

 
Play-by-Play
 

European "Massimo Romeo" Youth Trophy
Moscovia Youth 7 (4-2-1), Merklin 6 (4-2-2)
Aug 18, 2018 at Collecchio (Collecchio 3)

Merklin starters: 11/3b MOULEOVA; 13/ss SZEWCZYKOVA; 57/2b CERNA A; 7/1b MECLOVA; 14/p SAMBERGROVA; 55/cf CERNA M; 1/c VITOVCOVA; 56/lf VANEK; 5/rf JANKOVA;

Moscovia Youth starters: 8/1b STRAKNOVA; 1/ss MOKROVA; 12/2b POPOVA; 55/p ANDREEVA; 27/lf SOLONCHENKO; 7/3b RADYGINA; 14/cf LISITSINA; 2/rf FISH; 5/c SADYKOVA;

Merklin 1st - MOULEOVA grounded out to 3b. SZEWCZYKOVA struck out swinging. CERNA A struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moscovia Youth 1st - STRAKNOVA singled to center field. STRAKNOVA stole second. STRAKNOVA advanced to third on a wild pitch. MOKROVA singled to center field, RBI; STRAKNOVA scored. MOKROVA advanced to second on a wild pitch. MOKROVA stole third. POPOVA out at first p to 2b to 1b, RBI; MOKROVA scored. ANDREEVA singled to right center. ANDREEVA out at second c to ss, caught stealing. SOLONCHENKO struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

Merklin 2nd - MECLOVA grounded out to ss. SAMBERGROVA singled to center field. SAMBERGROVA advanced to second on a wild pitch. CERNA M out at first c to 2b, SAC; SAMBERGROVA advanced to third. VITOVCOVA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Moscovia Youth 2nd - RADYGINA grounded out to ss. LISITSINA hit by pitch. LISITSINA stole second. FISH struck out swinging. LISITSINA advanced to third on a wild pitch. LISITSINA scored on a wild pitch. SADYKOVA singled to center field. SADYKOVA stole second. STRAKNOVA struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Merklin 3rd - MATREEVA to rf for FISH. NAAROVA pinch hit for VANEK. NAAROVA singled to second base. HODANOVA pinch hit for JANKOVA. NAAROVA stole second. NAAROVA stole third. HODANOVA struck out swinging, out at first c to 1b, RBI; NAAROVA scored. MOULEOVA grounded out to 3b. KREJNICKA pinch hit for SZEWCZYKOVA. KREJNICKA singled to center field. GILLOVA pinch hit for CERNA A. KREJNICKA stole second. KREJNICKA stole third. KREJNICKA scored on a passed ball, unearned. GILLOVA struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moscovia Youth 3rd - MOULEOVA to lf. KREJNICKA to ss. GILLOVA to 2b. SAMBERGROVA to 3b. VITOVCOVA to rf. NAAROVA to p. HODANOVA to c. MOKROVA flied out to cf. POPOVA out at first cf to 1b. ANDREEVA reached on a throwing error by c. ANDREEVA stole second. ANDREEVA advanced to third on a passed ball. SOLONCHENKO hit by pitch. SOLONCHENKO stole second. RADYGINA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Merklin 4th - NOGINA to lf for SOLONCHENKO. MECLOVA doubled to center field. SAMBERGROVA reached on a fielding error by 3b. SAMBERGROVA stole second; MECLOVA stole third. CERNA M grounded out to 2b, RBI; SAMBERGROVA advanced to third; MECLOVA scored. Defensive conference. VITOVCOVA fouled out to c, bunt. NAAROVA fouled out to c. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Moscovia Youth 4th - LISITSINA hit by pitch. LISITSINA advanced to second on a wild pitch. LISITSINA advanced to third on a wild pitch. LISITSINA scored on a wild pitch. MATREEVA doubled to left field, out at third lf to 1b to 3b. SADYKOVA singled to left field. SADYKOVA stole second, advanced to third on a throwing error by c. STRAKNOVA doubled to center field, RBI; SADYKOVA scored. STRAKNOVA advanced to third on a wild pitch. STRAKNOVA scored on a passed ball, unearned. MOKROVA flied out to cf. POPOVA struck out looking. 3 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

Merklin 5th - MOKROVA to 2b. POPOVA to p. ANDREEVA to ss. HODANOVA grounded out to p. MOULEOVA grounded out to 2b. KREJNICKA hit by pitch. KREJNICKA stole second. KREJNICKA advanced to third on a passed ball. KREJNICKA scored on a wild pitch. GILLOVA doubled down the lf line. MOKROVA to ss. POPOVA to 2b. ANDREEVA to p. MECLOVA tripled to right field, RBI; GILLOVA scored. MECLOVA scored on a passed ball, unearned. SAMBERGROVA struck out looking. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moscovia Youth 5th - ANDREEVA struck out looking. NOGINA hit by pitch. RADYGINA hit by pitch; NOGINA advanced to second. Defensive conference. RADYGINA advanced to second on a wild pitch; NOGINA advanced to third on a wild pitch. LISITSINA reached on a fielder's choice; NOGINA scored on a muffed throw by c, assist by p, unearned. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


Moscovia Youth 7, Merklin 6 (Aug 18, 2018 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Merklin............. 002 13 -  6  6  3      (4-2-2)
Moscovia Youth...... 210 31 -  7  7  1      (4-2-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Merklin - SAMBERGROVA Julie; NAAROVA Nicol(3) and VITOVCOVA Martina; HODANOVA Anna.
Moscovia Youth - ANDREEVA Victoria; POPOVA Sofia(5) and SADYKOVA Victoria.
Win-ANDREEVA Victoria(2-0)  Loss-NAAROVA Nicol(0-1)  T-1:44  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - BOSCHI Fabrizio, SINISCALCHI Stefano
TC - DEBONO Mario
ESF