Box Score

Brabant Bandits vs Moscovia 1 (Aug 15, 2018)

 
Composite Box Score
 

European "Massimo Romeo" Youth Trophy
Moscovia 1 16 (2-0), Brabant Bandits 1 (0-1) - Composite Box Score
Aug 15, 2018 at Collecchio (Comunale 1)

Brabant Bandits   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CROOEN c 
AKKERMANS c 
VAN DE WIEL dp 
FERNANDES ss 
VAN LOON 1b 
NIJNENS 3b 
HENEBIENS lf 
DEBETS lf 
LUBBERS cf 
VAN ZALINGEN rf 
JANSSEN 2b 
BRANDSMA p 
RIJNEN p 
Totals   10 

Moscovia 1   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MURZAEVA cf 
FOKEEVA ss 
GERASIMOVA c 
KOSHELEVA p/3b 
SOROKINA ph/3b 
SYRBU 3b/lf 
SALAMATINA lf/p 
BUSIGINA dp/1b 
MYSHLEN rf/dp 
STOBELEVA 2b 
KULAKOVA lf 
VERSHININA 1b/rf 
Totals   20  16  13  13 

Brabant Bandits   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BRANDMA Eline L,0-1  1.0  10  12 
RIJNEN Micky   1.2  10  14 
 
Moscovia 1   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KOSHELEVA Ksenia   0.1 
SALAMATINA Maria W,1-0  2.2  10 

Umpires - HP: FRANCESCHI Massimo 1B: LAUDANI Giuseppe
Start: 16:00 Time: 1:22 Attendance: 92
Weather: Sunny Game notes: Scorer - ALFINITO Rosinella, GALLIANI Chiara TC - DEBONO Mario

 
Play-by-Play
 

European "Massimo Romeo" Youth Trophy
Moscovia 1 16 (2-0), Brabant Bandits 1 (0-1)
Aug 15, 2018 at Collecchio (Comunale 1)

Brabant Bandits starters: 2/c CROOEN; 7/dp VAN DE WIEL; 14/ss FERNANDES; 10/1b VAN LOON; 21/3b NIJNENS; 99/lf HENEBIENS; 18/cf LUBBERS; 11/rf VAN ZALINGEN; 8/2b JANSSEN; 31/p BRANDSMA;

Moscovia 1 starters: 11/cf MURZAEVA; 9/ss FOKEEVA; 1/c GERASIMOVA; 5/p KOSHELEVA; 4/3b SYRBU; 6/lf SALAMATINA; 12/dp BUSIGINA; 3/rf MYSHLEN; 14/2b STOBELEVA; 2/1b VERSHININA;

Brabant Bandits 1st - CROOEN walked. CROOEN stole second, advanced to third on a throwing error by c. VAN DE WIEL struck out looking. FERNANDES walked. FERNANDES advanced to second on a wild pitch; CROOEN scored on a wild pitch, unearned. FERNANDES advanced to third on a passed ball. VAN LOON walked, stole second. KOSHELEVA to 3b. SYRBU to lf. SALAMATINA to p. NIJNENS struck out looking. HENEBIENS grounded out to 1b unassisted. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Moscovia 1 1st - MURZAEVA doubled to left field. FOKEEVA singled to pitcher, advanced to second on a throwing error by p, bunt; MURZAEVA advanced to third. GERASIMOVA singled to third base. KOSHELEVA struck out swinging. SYRBU singled to left field, RBI; GERASIMOVA advanced to second; FOKEEVA advanced to third; MURZAEVA scored. SALAMATINA singled through the right side, RBI; SYRBU advanced to second; GERASIMOVA advanced to third; FOKEEVA scored. SALAMATINA advanced to second on a wild pitch; SYRBU advanced to third on a wild pitch; GERASIMOVA scored on a wild pitch. BUSIGINA walked. MYSHLEN walked, RBI; BUSIGINA advanced to second; SALAMATINA advanced to third; SYRBU scored. STOBELEVA grounded out to ss, RBI; MYSHLEN advanced to second; BUSIGINA advanced to third; SALAMATINA scored. MURZAEVA doubled to right field, 2 RBI; MYSHLEN scored; BUSIGINA scored. FOKEEVA singled to center field, RBI; MURZAEVA scored. GERASIMOVA grounded out to 1b unassisted. 8 runs, 7 hits, 1 error, 1 LOB.

Brabant Bandits 2nd - BUSIGINA to 1b. MYSHLEN to dp. VERSHININA to rf. LUBBERS grounded out to 1b unassisted. VAN ZALINGEN grounded out to 1b unassisted. JANSSEN struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moscovia 1 2nd - AKKERMANS to c for CROOEN. DEBETS to lf for HENEBIENS. RIJNEN to p for BRANDSMA. KOSHELEVA struck out swinging. SYRBU singled to pitcher, bunt. SALAMATINA singled to third base, bunt; SYRBU advanced to third. SALAMATINA stole second. BUSIGINA singled to catcher, bunt. MYSHLEN hit by pitch, RBI; BUSIGINA advanced to second; SALAMATINA advanced to third; SYRBU scored. STOBELEVA out at first p to 2b to 1b, RBI; MYSHLEN advanced to second; BUSIGINA advanced to third; SALAMATINA scored. MYSHLEN advanced to third on a wild pitch; BUSIGINA scored on a wild pitch. MURZAEVA singled to second base, RBI; MYSHLEN scored. MURZAEVA advanced to second on a wild pitch. MURZAEVA advanced to third on a wild pitch. FOKEEVA homered to left field, inside the park, 2 RBI; MURZAEVA scored. GERASIMOVA homered to center field, inside the park, RBI. SOROKINA pinch hit for KOSHELEVA. SOROKINA struck out swinging, out at first c to 1b. 7 runs, 6 hits, 0 errors, 0 LOB.

Brabant Bandits 3rd - SOROKINA to 3b. SYRBU to 2b. KULAKOVA to lf for STOBELEVA. AKKERMANS struck out swinging. VAN DE WIEL singled down the rf line. FERNANDES struck out swinging. VAN DE WIEL stole second. VAN LOON walked. NIJNENS grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Moscovia 1 3rd - SYRBU grounded out to 2b. SALAMATINA walked. BUSIGINA grounded out to p, SAC; SALAMATINA advanced to second. SALAMATINA advanced to third on a wild pitch. MYSHLEN hit by pitch. MYSHLEN stole second. MYSHLEN advanced to third on a wild pitch; SALAMATINA scored on a wild pitch. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Moscovia 1 16, Brabant Bandits 1 (Aug 15, 2018 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Brabant Bandits..... 100  -  1  1  1      (0-1)
Moscovia 1.......... 871  - 16 13  1      (2-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Brabant Bandits - BRANDMA Eline; RIJNEN Micky(2) and CROOEN Madelief; AKKERMANS Mayli
. Moscovia 1 - KOSHELEVA Ksenia; SALAMATINA Maria(1) and GERASIMOVA Polina.
Win-SALAMATINA Maria(1-0)  Loss-BRANDMA Eline(0-1)  T-1:22  A-92
HR MO1 - FOKEEVA Anna; GERASIMOVA Polina.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - ALFINITO Rosinella, GALLIANI Chiara
TC - DEBONO Mario
ESF