Box Score

London Cubs vs Moscovia 1 (Aug 15, 2018)

 
Composite Box Score
 

European "Massimo Romeo" Youth Trophy
Moscovia 1 10 (1-0), London Cubs 3 (0-1) - Composite Box Score
Aug 15, 2018 at Collecchio (Comunale 2)

London Cubs   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LAZAR 1b 
STEVENS 2b 
LONGMAN cf 
EDWARDS c 
PHALON ss 
WILSON p 
MORRIS dp/3b 
CRAPANZANO ph 
YOUNGMAN 3b/rf 
EMERY lf 
MCGREGOR rf 
JOHNSTON pr 
WHITE rf 
Totals   14 

Moscovia 1   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MURZAEVA cf 
STOBELEVA 2b 
KULAKOVA rf 
FOKEEVA p/ss 
GERASIMOVA c 
KOSHELEVA ss/p 
SYRBU 3b/p 
SALAMATINA lf/3b 
MYSHLEN rf/p 
VERSHININA dp 
BUSIGINA 1b 
Totals   21  10  10  12 

London Cubs   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
WILSON Georgia L,0-1  3.0  10  10  21  25 
 
Moscovia 1   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FOKEEVA Anna   1.1 
KOSHELEVA Ksenia W,1-0  1.2 
MYSHLEN Parya   0.2 
SYRBU Polina   0.1 

Umpires - HP: PARRI Massimo 1B: FRANCESCHI Massimo
Start: 11:15 Time: 1:43 Attendance: 25
Weather: Sunny Game notes: Scorers - BOSCHI Fabrizio, SINISCALCHI Stefano TC - DEBONO Mario

 
Play-by-Play
 

European "Massimo Romeo" Youth Trophy
Moscovia 1 10 (1-0), London Cubs 3 (0-1)
Aug 15, 2018 at Collecchio (Comunale 2)

London Cubs starters: 2/1b LAZAR; 3/2b STEVENS; 14/cf LONGMAN; 9/c EDWARDS; 6/ss PHALON; 12/p WILSON; 1/dp MORRIS; 7/3b YOUNGMAN; 11/lf EMERY; 13/rf WHITE;

Moscovia 1 starters: 11/cf MURZAEVA; 14/2b STOBELEVA; 9/p FOKEEVA; 1/c GERASIMOVA; 5/ss KOSHELEVA; 4/3b SYRBU; 6/lf SALAMATINA; 3/rf MYSHLEN; 2/dp VERSHININA; 12/1b BUSIGINA;

London Cubs 1st - LAZAR singled to second base. STEVENS out at first p to 2b, SAC; LAZAR advanced to second. LONGMAN grounded out to 3b. EDWARDS struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Moscovia 1 1st - MURZAEVA hit by pitch. MURZAEVA stole second, scored on a throwing error by c. STOBELEVA struck out swinging. FOKEEVA singled to third base, bunt, advanced to third on a throwing error by 3b. GERASIMOVA singled to center field, RBI; FOKEEVA scored. KOSHELEVA struck out swinging. SYRBU singled to left field; GERASIMOVA advanced to second. SALAMATINA struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

London Cubs 2nd - PHALON grounded out to 2b. WILSON walked. WILSON advanced to second on a wild pitch. MORRIS walked. FOKEEVA to ss. KOSHELEVA to p. MORRIS advanced to second on a throwing error by c; WILSON advanced to third on the error. YOUNGMAN reached on a fielder's choice; MORRIS advanced to third; WILSON out at home 3b to c. MORRIS out at home c to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Moscovia 1 2nd - MYSHLEN struck out swinging. VERSHININA struck out swinging. MURZAEVA reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. STOBELEVA doubled to right field, RBI; MURZAEVA scored, unearned. FOKEEVA reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; STOBELEVA scored on the error, unearned. GERASIMOVA fouled out to 1b. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

London Cubs 3rd - EMERY struck out swinging. LAZAR singled to pitcher. STEVENS singled to third base, bunt; LAZAR advanced to second. LONGMAN grounded out to c; STEVENS advanced to second; LAZAR advanced to third. EDWARDS struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Moscovia 1 3rd - MORRIS to 3b. YOUNGMAN to rf. / for WHITE. KOSHELEVA doubled to center field. SYRBU walked. :Defensive conference:. SALAMATINA singled to second base; SYRBU advanced to second; KOSHELEVA advanced to third. MYSHLEN doubled to left field, 2 RBI; SALAMATINA advanced to third; SYRBU scored; KOSHELEVA scored. YOUNGMAN to lf. MCGREGOR to rf for EMERY. VERSHININA struck out swinging. MURZAEVA hit by pitch. STOBELEVA singled to pitcher, RBI; MURZAEVA advanced to second; MYSHLEN advanced to third; SALAMATINA scored. FOKEEVA grounded out to 2b, RBI; STOBELEVA advanced to second, advanced to third on the error; MURZAEVA advanced to third, scored on a throwing error by 1b; MYSHLEN scored. GERASIMOVA doubled to right center, RBI; STOBELEVA scored. KOSHELEVA walked. SYRBU singled to third base, bunt; KOSHELEVA advanced to second; GERASIMOVA advanced to third. SALAMATINA grounded out to p. 6 runs, 6 hits, 1 error, 3 LOB.

London Cubs 4th - KULAKOVA to rf for STOBELEVA. KOSHELEVA to 2b. MYSHLEN to p. PHALON walked. PHALON stole second. PHALON advanced to third on a wild pitch. WILSON struck out swinging, reached first on a wild pitch, advanced to second, RBI; PHALON scored on a wild pitch. WILSON advanced to third on a passed ball. CRAPANZANO pinch hit for MORRIS. WILSON out at home c unassisted. CRAPANZANO struck out looking. YOUNGMAN walked. YOUNGMAN stole second. MCGREGOR walked. MCGREGOR advanced to second on a wild pitch; YOUNGMAN advanced to third on a wild pitch. :Defencive conference:. LAZAR walked. LAZAR advanced to second on a wild pitch; MCGREGOR advanced to third on a wild pitch; YOUNGMAN scored on a wild pitch. STEVENS walked. SYRBU to p. SALAMATINA to 3b. MYSHLEN to lf. JOHNSTON pinch ran for MCGREGOR. LONGMAN singled to third base, RBI; STEVENS advanced to second; LAZAR advanced to third; JOHNSTON scored. EDWARDS flied out to 2b. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


Moscovia 1 10, London Cubs 3 (Aug 15, 2018 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
London Cubs......... 000 3 -  3  4  5      (0-1)
Moscovia 1.......... 226 X - 10 10  1      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: London Cubs - WILSON Georgia and EDWARDS Cara. Moscovia 1 - FOKEEVA Anna;
KOSHELEVA Ksenia(2); MYSHLEN Parya(4); SYRBU Polina(4) and GERASIMOVA Polina.
Win-KOSHELEVA Ksenia(1-0)  Loss-WILSON Georgia(0-1)  T-1:43  A-25
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - BOSCHI Fabrizio, SINISCALCHI Stefano
TC - DEBONO Mario
ESF