Box Score

Joudrs Navy vs Moscovia Youth (Aug 15, 2018)

 
Composite Box Score
 

European "Massimo Romeo" Youth Trophy
Moscovia Youth 5 (1-0), Joudrs Navy 4 (0-1) - Composite Box Score
Aug 15, 2018 at Collecchio (Comunale 2)

Joudrs Navy   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KALCEVOVA ss/p 
HOUBOVA 2b 
DOLEZALOVA 1b/p 
VORACKOVA p/1b 
VIMROVA 3b 
SEDLACKOVA c 
HOROVA lf 
KOREJCIKOVA rf 
MRAZOVA cf 
Totals   23  13 

Moscovia Youth   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ANDREEVA ss/p 
MOKROVA 2b/ss 
POPOVA p/cf 
STRAKNOVA 1b/2b 
NOGINA rf 
ERMAKOVA rf 
MATREEVA cf/1b 
LISITSINA 3b/lf 
RADYGINA lf/3b 
SADYKOVA c 
SOLONCHENKO ph 
Totals   21  15 

Joudrs Navy   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VORACKOVA Nikola   3.0  11  11 
DOLEZALOVA Marketa   1.0 
KALCEVOVA Amelie L,0-1  0.1 
 
Moscovia Youth   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
POPOVA Sofia   3.2  16  16 
ANDREEVA Victoria   0.1 
MOKROVA Tatiana W,1-0  1.0 

Umpires - HP: VITALE Diego 1B: MARCHISIO Silvia
Start: 9:00 Time: 1:39 Attendance: 30
Weather: sunny Game notes: Scorers - BOSCHI Fabrizio, SINISCALCHI Stefano TC - DEBONO Mario

 
Play-by-Play
 

European "Massimo Romeo" Youth Trophy
Moscovia Youth 5 (1-0), Joudrs Navy 4 (0-1)
Aug 15, 2018 at Collecchio (Comunale 2)

Joudrs Navy starters: 22/ss KALCEVOVA; 12/2b HOUBOVA; 1/1b DOLEZALOVA; 28/p VORACKOVA; 19/3b VIMROVA; 13/c SEDLACKOVA; 32/lf HOROVA; 36/rf KOREJCIKOVA; 3/cf MRAZOVA;

Moscovia Youth starters: 55/ss ANDREEVA; 1/2b MOKROVA; 12/p POPOVA; 8/1b STRAKNOVA; 19/rf NOGINA; 88/cf MATREEVA; 14/3b LISITSINA; 7/lf RADYGINA; 5/c SADYKOVA;

Joudrs Navy 1st - KALCEVOVA struck out swinging. HOUBOVA singled to pitcher. HOUBOVA stole second. DOLEZALOVA singled to first base; HOUBOVA advanced to third. DOLEZALOVA stole second. VORACKOVA reached on a dropped fly by p; DOLEZALOVA advanced to third; HOUBOVA scored, unearned. VORACKOVA stole second. VORACKOVA advanced to third on a passed ball; DOLEZALOVA scored on a passed ball, unearned. VIMROVA struck out looking. VORACKOVA scored on a wild pitch. SEDLACKOVA singled to left field. SEDLACKOVA advanced to second on a wild pitch. HOROVA struck out looking. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Moscovia Youth 1st - ANDREEVA fouled out to p. MOKROVA grounded out to p. POPOVA singled to center field. POPOVA advanced to second on a passed ball. POPOVA advanced to third on a passed ball. STRAKNOVA reached on a muffed throw by 1b, assist by p; POPOVA scored on the error, unearned. STRAKNOVA stole second. NOGINA out at first 1b to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Joudrs Navy 2nd - KOREJCIKOVA reached on a fielding error by 3b. LISITSINA to lf. RADYGINA to 3b. KOREJCIKOVA advanced to second on a passed ball. MRAZOVA struck out looking. KOREJCIKOVA stole third. KALCEVOVA flied into double play lf to c; KOREJCIKOVA out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Moscovia Youth 2nd - MATREEVA lined out to ss. LISITSINA singled to center field. LISITSINA stole second. LISITSINA advanced to third on a wild pitch. RADYGINA flied out to 2b. LISITSINA out at home c to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Joudrs Navy 3rd - ANDREEVA to p. MOKROVA to ss. POPOVA to cf. STRAKNOVA to 2b. ERMAKOVA to rf for NOGINA. MATREEVA to 1b. HOUBOVA grounded out to 3b. DOLEZALOVA doubled to center field. DOLEZALOVA advanced to third on a wild pitch. DOLEZALOVA scored on a wild pitch. ANDREEVA to cf. POPOVA to p. VORACKOVA grounded out to p. VIMROVA struck out swinging to catcher. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Moscovia Youth 3rd - SADYKOVA struck out swinging. ANDREEVA fouled out to p. MOKROVA grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Joudrs Navy 4th - STRAKNOVA to 1b. MATREEVA to 2b. SEDLACKOVA flied out to cf. HOROVA grounded out to 2b. KOREJCIKOVA singled to pitcher. KOREJCIKOVA stole second. MRAZOVA grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Moscovia Youth 4th - DOLEZALOVA to p. VORACKOVA to 1b. POPOVA struck out swinging, reached first on a muffed throw by 1b, assist by c. STRAKNOVA singled to catcher; POPOVA advanced to second. ERMAKOVA singled to catcher, bunt; STRAKNOVA advanced to second; POPOVA advanced to third. MATREEVA out at first p to ss to 1b, RBI; ERMAKOVA advanced to second; STRAKNOVA advanced to third; POPOVA scored, unearned. ERMAKOVA advanced to third on a wild pitch; STRAKNOVA scored on a wild pitch. LISITSINA struck out swinging. RADYGINA grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Joudrs Navy 5th - ANDREEVA to ss. MOKROVA to p. POPOVA to cf. KALCEVOVA singled to left field. HOUBOVA singled to third base; KALCEVOVA advanced to second. DOLEZALOVA grounded out to 1b unassisted; HOUBOVA advanced to second; KALCEVOVA advanced to third. VORACKOVA struck out swinging. VIMROVA flied out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Moscovia Youth 5th - KALCEVOVA to p. DOLEZALOVA to ss. SOLONCHENKO pinch hit for SADYKOVA. SOLONCHENKO singled to center field. SOLONCHENKO advanced to second on a wild pitch. ANDREEVA doubled to pitcher; SOLONCHENKO advanced to third. MOKROVA singled, bunt. POPOVA singled to center field, RBI; MOKROVA advanced to second, out at second cf to ss; ANDREEVA advanced to third; SOLONCHENKO scored. POPOVA stole second. ANDREEVA scored on a passed ball. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Moscovia Youth 5, Joudrs Navy 4 (Aug 15, 2018 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Joudrs Navy......... 301 00 -  4  7  2      (0-1)
Moscovia Youth...... 100 22 -  5  8  2      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Joudrs Navy - VORACKOVA Nikola; DOLEZALOVA Marketa(4); KALCEVOVA Amelie(5) and
SEDLACKOVA Victorie. Moscovia Youth - POPOVA Sofia; ANDREEVA Victoria(4); MOKROVA Tatiana(5)
and SADYKOVA Victoria.
Win-MOKROVA Tatiana(1-0)  Loss-KALCEVOVA Amelie(0-1)  T-1:39  A-30
Weather: sunny
Game notes:
Scorers - BOSCHI Fabrizio, SINISCALCHI Stefano
TC - DEBONO Mario
ESF