GREAT BRITAIN vs GERMANY (Jun 14, 2018)

 
Box Score
 

MEN'S SLOWPITCH CHAMPIONSHIP 2018
GREAT BRITAIN 29 (6-0), GERMANY 13 (3-3)
Jun 14, 2018 at CHOCEN (Orli hnizdo)

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
STUDHOLME Robert 2b 
   GREY David 2b 
TOMLIN Matthew ss/p 
   SAUNDERS Bruce ph 
MACDOWELL Michael cf 
HARRISON Kelvin of 
GRANTHAM Joe 3b 
YOXALL Christopher lf 
   HADWIN Kris ph/lf 
ARREVILLAGAS Luis 1b 
HAYWOOD Adam rf/ss 
BOWMAN Mark p 
   BARTLETT George pr/rf 
PATTERSON Daniel c 
Totals  42  29  27  27  15 
  
GERMANY   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
THEROLF Sascha Morit lf 
DORNDT Florian of 
KUPCZIK Tom-Lukas ss 
BEUCHERT Marco 2b 
DERN Patrick 1b 
SCHAEFER Paul 3b 
SCHIKORA Felix rf 
BURR Sven cf 
STIEHL Oliver c/p 
LODY Kai p/c 
Totals  33  13  17  12  15 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
GREAT BRITAIN....... (15)55 04 - 29 27  3
GERMANY............. 0   14 35 - 13 17  5
-----------------------------------------
E - MACDOWELL; HAYWOOD 2; DORNDT; KUPCZIK 2; SCHAEFER; SCHIKORA. LOB - GBR 5; GER 7. 2B - MACDOWELL; HARRISON; YOXALL; ARREVILLAGAS; BEUCHERT; BURR. 3B - STUDHOLME; YOXALL; PATTERSON D.. HR - MACDOWELL; YOXALL; ARREVILLAGAS. SF - STUDHOLME; HARRISON; YOXALL; ARREVILLAGAS; BEUCHERT; SCHAEFER.

GREAT BRITAIN   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
BOWMAN Mark W,1-0  2.0    
TOMLIN Matthew   3.0  14  12  24  26    
  
GERMANY   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
LODY Kai L,0-1  2.0  17  21  14  23  29  12 
STIEHL Oliver   3.0  10  19  20    

Win - BOWMAN (1-0). Loss - LODY (0-1). Save - None. Inherited runners/scored: STIEHL 1/1. Pitches/strikes: LODY 12/6.

Umpires - HP: DAANEN Hans 1B: KOSNAR Jaroslav 3B: FIORINI Mauro
Start: 16:35 Time: 1:30 Attendance: 100
Weather: cloudy Game notes: TC: JENNINGS Mike Scorers: GOLAN Radek, PODHAJECKY Pavel
LODY faced 1 batter in the 3rd.

 
Composite Box Score
 

MEN'S SLOWPITCH CHAMPIONSHIP 2018
GREAT BRITAIN 29 (6-0), GERMANY 13 (3-3) - Composite Box Score
Jun 14, 2018 at CHOCEN (Orli hnizdo)

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
STUDHOLME 2b 
GREY 2b 
TOMLIN ss/p 
SAUNDERS ph 
MACDOWELL cf 
HARRISON of 
GRANTHAM 3b 
YOXALL lf 
HADWIN ph/lf 
ARREVILLAGAS 1b 
HAYWOOD rf/ss 
BOWMAN p 
BARTLETT pr/rf 
PATTERSON D. c 
Totals   42  29  27  27  15 

GERMANY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
THEROLF lf 
DORNDT of 
KUPCZIK ss 
BEUCHERT 2b 
DERN 1b 
SCHAEFER 3b 
SCHIKORA rf 
BURR cf 
STIEHL c/p 
LODY p/c 
Totals   33  13  17  12  15 

GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
BOWMAN Mark W,1-0  2.0    
TOMLIN Matthew   3.0  14  12  24  26    
 
GERMANY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
LODY Kai L,0-1  2.0  17  21  14  23  29  12 
STIEHL Oliver   3.0  10  19  20    

Umpires - HP: DAANEN Hans 1B: KOSNAR Jaroslav 3B: FIORINI Mauro
Start: 16:35 Time: 1:30 Attendance: 100
Weather: cloudy Game notes: TC: JENNINGS Mike Scorers: GOLAN Radek, PODHAJECKY Pavel
LODY faced 1 batter in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

MEN'S SLOWPITCH CHAMPIONSHIP 2018
GREAT BRITAIN 29 (6-0), GERMANY 13 (3-3)
Jun 14, 2018 at CHOCEN (Orli hnizdo)

GREAT BRITAIN starters: 40/2b STUDHOLME; 26/ss TOMLIN; 44/cf MACDOWELL; 12/of HARRISON; 9/3b GRANTHAM; 13/lf YOXALL; 43/1b ARREVILLAGAS; 21/rf HAYWOOD; 67/p BOWMAN; 19/c PATTERSON D.;

GERMANY starters: 7/lf THEROLF; 26/of DORNDT; 4/ss KUPCZIK; 9/2b BEUCHERT; 24/1b DERN; 3/3b SCHAEFER; 14/rf SCHIKORA; 5/cf BURR; 11/c STIEHL; 32/p LODY;

GREAT BRITAIN 1st - STUDHOLME singled down the lf line (0-1 K). TOMLIN walked (3-1 BBBKB); STUDHOLME advanced to second. MACDOWELL homered to left field, 3 RBI (1-1 BK); TOMLIN scored; STUDHOLME scored. HARRISON doubled to center field (1-0 B). GRANTHAM reached on a throwing error by ss; HARRISON advanced to third. YOXALL homered to left field, 3 RBI; GRANTHAM scored, unearned; HARRISON scored. ARREVILLAGAS singled through the left side. HAYWOOD reached on a fielder's choice; ARREVILLAGAS advanced to second on a throwing error by 3b. BOWMAN singled to right center; HAYWOOD advanced to second; ARREVILLAGAS advanced to third. PATTERSON D. singled to third base, RBI; BOWMAN advanced to second; HAYWOOD advanced to third; ARREVILLAGAS scored. STUDHOLME flied out to lf, SF, RBI; PATTERSON D. advanced to second; BOWMAN advanced to third; HAYWOOD scored. TOMLIN singled up the middle, 2 RBI; PATTERSON D. scored; BOWMAN scored. MACDOWELL singled to right field, advanced to second on an error by rf; TOMLIN advanced to second, scored on the error, unearned. HARRISON walked. GRANTHAM flied out to rf; MACDOWELL advanced to third. YOXALL doubled to left field, 2 RBI; HARRISON scored, unearned; MACDOWELL scored, unearned. ARREVILLAGAS doubled down the lf line, RBI; YOXALL scored, unearned. HAYWOOD singled to left field, RBI; ARREVILLAGAS scored, unearned. BOWMAN grounded out to 2b. 15 runs, 12 hits, 3 errors, 1 LOB.

GERMANY 1st - THEROLF flied out to lf. DORNDT flied out to lf. KUPCZIK singled to left field. BEUCHERT flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - PATTERSON D. flied out to cf. STUDHOLME singled to right field. TOMLIN singled to center field; STUDHOLME advanced to third. MACDOWELL singled to left field, RBI; TOMLIN advanced to third; STUDHOLME scored. HARRISON singled to center field, RBI; MACDOWELL advanced to third; TOMLIN scored. GRANTHAM walked; HARRISON advanced to second. YOXALL reached on a dropped fly by of, SF, 2 RBI; GRANTHAM advanced to third; HARRISON scored; MACDOWELL scored. ARREVILLAGAS flied out to cf, SF, RBI; YOXALL advanced to second; GRANTHAM scored, unearned. HAYWOOD lined out to 2b. 5 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

GERMANY 2nd - DERN flied out to ss. SCHAEFER singled to left field. SCHIKORA flied out to cf. BURR doubled down the rf line, RBI; SCHAEFER scored. STIEHL out at first 2b to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - BOWMAN singled through the right side. BARTLETT pinch ran for BOWMAN. STIEHL to p. LODY to c. PATTERSON D. singled to left field; BARTLETT advanced to second, advanced to third on the throw. STUDHOLME tripled to left field, 2 RBI; PATTERSON D. scored; BARTLETT scored. TOMLIN flied out to 2b. MACDOWELL singled to shortstop, RBI; STUDHOLME scored. HARRISON flied out to lf. GRANTHAM singled; MACDOWELL advanced to second. YOXALL tripled down the lf line, 2 RBI; GRANTHAM scored; MACDOWELL scored. ARREVILLAGAS flied out to cf. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 1 LOB.

GERMANY 3rd - GREY to 2b for STUDHOLME. TOMLIN to p. HAYWOOD to ss. BARTLETT to rf. LODY flied out to cf. THEROLF singled to right center. DORNDT singled to left center; THEROLF advanced to second. KUPCZIK singled to center field, RBI; DORNDT advanced to second; THEROLF scored. BEUCHERT doubled to left field, RBI; KUPCZIK advanced to third; DORNDT scored. DERN singled through the right side, RBI; BEUCHERT advanced to third; KUPCZIK scored. SCHAEFER flied out to rf, SF, RBI; BEUCHERT scored. SCHIKORA reached on a fielder's choice; DERN out at second ss to 2b. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - HAYWOOD grounded out to 2b. BARTLETT grounded out to ss. PATTERSON D. tripled to left center. GREY grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GERMANY 4th - BURR singled to right center. STIEHL singled to shortstop; BURR advanced to second. LODY singled up the middle, RBI; STIEHL advanced to second; BURR scored. THEROLF singled to center field; LODY advanced to second; STIEHL advanced to third. DORNDT reached on a dropped fly by cf, RBI; THEROLF advanced to second; LODY advanced to third; STIEHL scored. KUPCZIK reached on a fielder's choice; DORNDT advanced to second; THEROLF advanced to third; LODY out at home p to c. BEUCHERT flied out to lf, SF, RBI; KUPCZIK advanced to second; DORNDT advanced to third; THEROLF scored, unearned. DERN flied out to of. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 5th - SAUNDERS pinch hit for TOMLIN. SAUNDERS singled up the middle. MACDOWELL doubled to left center; SAUNDERS advanced to third. HARRISON flied out to cf, SF, RBI; MACDOWELL advanced to third; SAUNDERS scored. GRANTHAM reached on a throwing error by ss; MACDOWELL scored. HADWIN pinch hit for YOXALL. HADWIN reached on a fielder's choice; GRANTHAM out at second ss to 2b. ARREVILLAGAS homered to left field, 2 RBI, unearned; HADWIN scored, unearned. HAYWOOD singled to left center. BARTLETT lined out to 2b. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

GERMANY 5th - TOMLIN to p for SAUNDERS. HADWIN to lf. SCHAEFER singled to left center. SCHIKORA singled to left field; SCHAEFER advanced to second. BURR singled to right field; SCHIKORA advanced to second; SCHAEFER advanced to third. STIEHL singled to left field, RBI; BURR advanced to second; SCHIKORA advanced to third; SCHAEFER scored. LODY struck out looking. THEROLF singled up the middle, RBI; STIEHL advanced to second; BURR advanced to third; SCHIKORA scored. DORNDT reached on an error by ss, RBI; THEROLF advanced to second; STIEHL advanced to third; BURR scored, unearned. KUPCZIK reached on a fielder's choice, RBI; DORNDT advanced to second; THEROLF out at third 3b unassisted; STIEHL scored, unearned. BEUCHERT reached on a dropped fly by ss; KUPCZIK advanced to second; DORNDT scored on the error, unearned. DERN grounded out to 2b. 5 runs, 5 hits, 2 errors, 2 LOB.