Box Score

ISRAEL vs GREAT BRITAIN (Jul 26, 2017)

 
Composite Box Score
 

U19 Men's European Championship 2017
ISRAEL 16 (3-3), GREAT BRITAIN 7 (0-6) - Composite Box Score
Jul 26, 2017 at Prague (SK Joudrs Praha A)

ISRAEL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LEON A. 1b 
ZASHIN E. ss 
LEON K. c 
ALON G. c 
SHUKER R. rf 
KLAFF Y. 3b 
DUARTE B. ph/3b 
ROSS S. p 
DABUSH I. ph 
SHRIM G. 2b 
MENDELSOHN R ph 
LEVY T. lf/cf 
KATZ D. cf 
MEHLER G. ph/lf 
Totals   28  16  12  18 

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ROBERTS J. dh 
YOUNG G. 1b 
RUSSELL T. lf 
BENAIM K. rf 
DOWNES D. 2b 
BROCKWAY M. cf 
TOMLIN B. c 
NIELAN J. ph 
DOWNES J. 3b 
FAGAN M. ss 
GRAFTON S. p 
HOWLEY O. p 
Totals   24  18 

ISRAEL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ROSS Seth Benjamin W,1-0  6.0  24  27 
 
GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GRAFTON Sam   4.1  19  25 
HOWLEY Oliver L,0-3  1.2  15 

Umpires - HP: PRSKALO Katarina 1B: SMYSL Svatopluk 3B: ZEZLINA Tomo
Start: 17:00 Time: 2:15 Attendance: 100
Weather: windy Game notes: Scorers - CAHOVA Lenka, HAUSER Jakub TC - KRATOCHVIL Marcel

 
Play-by-Play
 

U19 Men's European Championship 2017
ISRAEL 16 (3-3), GREAT BRITAIN 7 (0-6)
Jul 26, 2017 at Prague (SK Joudrs Praha A)

ISRAEL starters: 12/1b LEON A.; 2/ss ZASHIN E.; 7/c LEON K.; 24/rf SHUKER R.; 15/3b KLAFF Y.; 41/p ROSS S.; 1/2b SHRIM G.; 27/lf LEVY T.; 10/cf KATZ D.;

GREAT BRITAIN starters: 35/dh ROBERTS J.; 38/1b YOUNG G.; 39/lf RUSSELL T.; 5/rf BENAIM K.; 17/2b DOWNES D.; 16/cf BROCKWAY M.; 13/c TOMLIN B.; 18/3b DOWNES J.; 23/ss FAGAN M.; 20/p GRAFTON S.;

ISRAEL 1st - LEON A. walked. LEON A. stole second. ZASHIN E. lined out to ss. LEON K. walked. SHUKER R. singled to right field; LEON K. advanced to second; LEON A. advanced to third. KLAFF Y. reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; SHUKER R. advanced to second; LEON K. out at third ss to 3b; LEON A. scored. ROSS S. hit by pitch; KLAFF Y. advanced to second; SHUKER R. advanced to third. SHRIM G. singled through the left side, 2 RBI; ROSS S. advanced to second; KLAFF Y. scored; SHUKER R. scored. LEVY T. singled up the middle, advanced to second on an error by cf, 2 RBI; SHRIM G. scored, unearned; ROSS S. scored. KATZ D. struck out swinging. 5 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 1st - ROBERTS J. walked. YOUNG G. reached on a fielder's choice to shortstop; ROBERTS J. out at second ss to 2b. YOUNG G. out at second c to 2b, picked off. RUSSELL T. flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ISRAEL 2nd - LEON A. singled to center field. LEON A. stole second. ZASHIN E. fouled out to c. LEON K. singled through the right side, RBI; LEON A. scored. SHUKER R. flied out to cf. KLAFF Y. fouled out to 1b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - BENAIM K. flied out to rf. DOWNES D. grounded out to 1b unassisted. BROCKWAY M. grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ISRAEL 3rd - DABUSH I. pinch hit for ROSS S.. DABUSH I. lined out to 2b. SHRIM G. fouled out to 1b. LEVY T. fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - ROSS S. to p for DABUSH I.. TOMLIN B. fouled out to 1b. DOWNES J. reached on a dropped fly by 2b. DOWNES J. stole second. FAGAN M. singled to center field, RBI; DOWNES J. scored, unearned. FAGAN M. stole second. ROBERTS J. struck out swinging to catcher. YOUNG G. lined out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ISRAEL 4th - MEHLER G. pinch hit for KATZ D.. MEHLER G. hit by pitch. MEHLER G. advanced to second on a passed ball. LEON A. walked. LEON A. advanced to second on a passed ball; MEHLER G. advanced to third on a passed ball. ZASHIN E. walked. LEON K. reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; ZASHIN E. advanced to second; LEON A. out at third ss to 3b; MEHLER G. scored. SHUKER R. reached on a fielder's choice to shortstop; LEON K. advanced to second; ZASHIN E. out at third ss to 3b. DUARTE B. pinch hit for KLAFF Y.. DUARTE B. lined out to 2b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - DUARTE B. to 3b. LEVY T. to cf. MEHLER G. to lf. RUSSELL T. singled to left field. BENAIM K. out at first 1b to 2b, SAC; RUSSELL T. advanced to second. RUSSELL T. advanced to third on a wild pitch. DOWNES D. struck out swinging. BROCKWAY M. singled to right field, RBI; RUSSELL T. scored. NIELAN J. pinch hit for TOMLIN B.. NIELAN J. struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ISRAEL 5th - TOMLIN B. to c for NIELAN J.. HOWLEY O. to p for GRAFTON S.. MENDELSOHN R pinch hit for SHRIM G.. ROSS S. singled to right field. MENDELSOHN R struck out swinging. ROSS S. advanced to second on an illegal pitch. LEVY T. hit by pitch. MEHLER G. out at first 1b to 2b, SAC; LEVY T. advanced to second; ROSS S. advanced to third. LEVY T. advanced to third on a wild pitch; ROSS S. scored on a wild pitch. LEON A. grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 5th - SHRIM G. to 2b for MENDELSOHN R. DOWNES J. homered to left field, inside the park, RBI. FAGAN M. grounded out to 2b. ROBERTS J. struck out looking. YOUNG G. reached on a fielding error by 2b. RUSSELL T. doubled down the lf line; YOUNG G. advanced to third. BENAIM K. walked. DOWNES D. doubled to right center, 3 RBI; BENAIM K. advanced to third, scored on the throw, unearned; RUSSELL T. scored, unearned; YOUNG G. scored, unearned. ALON G. to c for LEON K.. LEVY T. to lf. KATZ D. to cf for MEHLER G.. DOWNES D. advanced to third on a passed ball. DOWNES D. scored on a wild pitch, unearned. BROCKWAY M. grounded out to p. 5 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

ISRAEL 6th - KLAFF Y. to 3b for DUARTE B.. ZASHIN E. walked. ZASHIN E. stole second. ALON G. singled to center field; ZASHIN E. advanced to third. ALON G. stole second. SHUKER R. reached on an error by 1b, RBI; ALON G. advanced to third; ZASHIN E. scored. SHUKER R. advanced to second on a wild pitch. KLAFF Y. walked. KLAFF Y. advanced to second on a passed ball; SHUKER R. advanced to third on a passed ball; ALON G. scored on a passed ball. ROSS S. walked. SHRIM G. walked, RBI; ROSS S. advanced to second; KLAFF Y. advanced to third; SHUKER R. scored, unearned. LEVY T. reached on a fielder's choice to third base, RBI; SHRIM G. advanced to second; ROSS S. out at third 3b unassisted; KLAFF Y. scored. KATZ D. fouled out to 1b. LEVY T. advanced to second on a passed ball; SHRIM G. advanced to third on a passed ball. LEVY T. advanced to third on a wild pitch; SHRIM G. scored on a wild pitch, unearned. LEON A. singled to right field, RBI; LEVY T. scored, unearned. LEON A. advanced to second on a passed ball. ZASHIN E. doubled to left field, RBI; LEON A. scored, unearned. GRAFTON S. to p for HOWLEY O.. ZASHIN E. advanced to third on a passed ball. ALON G. reached on a throwing error by ss; ZASHIN E. scored, unearned. ALON G. advanced to second on a passed ball. SHUKER R. grounded out to 2b. 8 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 6th - TOMLIN B. grounded out to 3b. DOWNES J. flied out to cf. FAGAN M. grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


ISRAEL 16, GREAT BRITAIN 7 (Jul 26, 2017 at Prague)
----------------------------------------------------------------------
ISRAEL.............. 510 118  - 16  9  2      (3-3)
GREAT BRITAIN....... 001 150  -  7  6  3      (0-6)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ISRAEL - ROSS Seth Benjamin and LEON Kfir; ALON Gil. GREAT BRITAIN - GRAFTON Sam;
HOWLEY Oliver(5) and TOMLIN Benjamin.
Win-ROSS Seth Benjamin(1-0)  Loss-HOWLEY Oliver(0-3)  T-2:15  A-100
HR GBR - DOWNES Jonathan (1).
Weather: windy
Game notes:
Scorers - CAHOVA Lenka, HAUSER Jakub
TC - KRATOCHVIL Marcel
CEB 2011