Box Score

DENMARK vs GREAT BRITAIN (Jul 26, 2017)

 
Composite Box Score
 

U19 Men's European Championship 2017
DENMARK 13 (4-1), GREAT BRITAIN 6 (0-5) - Composite Box Score
Jul 26, 2017 at Prague (SK Joudrs Praha A)

DENMARK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ANDERSEN O 1b/p 
LARSEN A pr 
ELSNER N ss 
SUMMERS O rf 
LORENTZEN A dh 
JORGENSEN M pr 
LUTHJE E 3b/lf 
MUKHERJEE L lf 
ADELSBAEK A p/3b 
PALM c 
SMYTHE A 2b 
MILNE D ph 
MARNAES J lf 
SVENDSEN O 1b 
GILHOJ T cf 
Totals   25  13  11  11  15 

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LANG T. cf 
YOUNG G. 1b 
RUSSELL T. dh 
BENAIM K. rf 
DOWNES D. 2b 
BROCKWAY M. lf 
BARRET N. c 
TOMLIN B. c 
DOWNES J. 3b 
FAGAN M. ss 
HOWLEY O. p 
GRAFTON S. p 
Totals   19  15  12 

DENMARK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ADELSBAEK ANDREAS   2.0  14 
ANDERSEN OSCAR W,2-0  3.0  11  14 
 
GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HOWLEY Oliver L,0-2  4.0  10  11  11  22  30 
GRAFTON Sam   1.0 

Umpires - HP: ZEZLINKA Tomo 1B: PERRY Jeff 3B: PRSKALO Katarina
Start: 10:00 Time: 1:45 Attendance: 50
Weather: cloudy Game notes: Scorers - CHALOUPKOVA Adela, HAUSER Jakub TC - KRATOCHVIL Marcel

 
Play-by-Play
 

U19 Men's European Championship 2017
DENMARK 13 (4-1), GREAT BRITAIN 6 (0-5)
Jul 26, 2017 at Prague (SK Joudrs Praha A)

DENMARK starters: 5/1b ANDERSEN O; 51/ss ELSNER N; 50/rf SUMMERS O; 9/dh LORENTZEN A; 75/3b LUTHJE E; 93/p ADELSBAEK A; 90/c PALM; 60/2b SMYTHE A; 7/lf MARNAES J; 10/cf GILHOJ T;

GREAT BRITAIN starters: 33/cf LANG T.; 38/1b YOUNG G.; 39/dh RUSSELL T.; 5/rf BENAIM K.; 17/2b DOWNES D.; 16/lf BROCKWAY M.; 15/c BARRET N.; 18/3b DOWNES J.; 23/ss FAGAN M.; 30/p HOWLEY O.;

DENMARK 1st - ANDERSEN O walked. ANDERSEN O advanced to third on a wild pitch. ELSNER N grounded out to 3b, RBI; ANDERSEN O scored. SUMMERS O flied out to cf. LORENTZEN A struck out swinging, reached first on an error by 1b, assist by c. LORENTZEN A stole second. LORENTZEN A advanced to third on a passed ball. LUTHJE E walked. LUTHJE E stole second. ADELSBAEK A grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 1st - LANG T. struck out swinging. YOUNG G. walked. YOUNG G. stole second. YOUNG G. advanced to third on a wild pitch. RUSSELL T. singled to center field, RBI; YOUNG G. scored. BENAIM K. out at first 3b to 2b, SAC; RUSSELL T. advanced to second. DOWNES D. walked; RUSSELL T. advanced to third on a wild pitch. DOWNES D. stole second. BROCKWAY M. walked. BARRET N. walked, RBI; BROCKWAY M. advanced to second; DOWNES D. advanced to third; RUSSELL T. scored. DOWNES J. grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

DENMARK 2nd - PALM walked. SMYTHE A singled to shortstop; PALM advanced to second. SMYTHE A stole second; PALM stole third, scored on a throwing error by 1b. MARNAES J reached on a fielder's choice to pitcher; SMYTHE A out at second p to ss to 2b. ANDERSEN O singled to center field, advanced to second; MARNAES J out at second cf to ss to rf. ELSNER N flied out to lf. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - FAGAN M. reached on an error by 3b. LANG T. out at first 1b to 2b, SAC; FAGAN M. advanced to second. YOUNG G. singled to right field; FAGAN M. advanced to third. YOUNG G. advanced to second on a fielder's choice. RUSSELL T. singled to shortstop, RBI; FAGAN M. scored, unearned. BENAIM K. struck out looking. DOWNES D. grounded out to 1b unassisted. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

DENMARK 3rd - SUMMERS O walked. LORENTZEN A doubled down the lf line; SUMMERS O advanced to third. LUTHJE E homered to left field, 3 RBI; LORENTZEN A scored; SUMMERS O scored. ADELSBAEK A grounded out to 3b. PALM walked. PALM advanced to second on a passed ball. SMYTHE A walked. MARNAES J reached on a fielder's choice to first base; SMYTHE A advanced to second; PALM out at third 1b to 3b. MARNAES J advanced to second on a wild pitch; SMYTHE A advanced to third on a wild pitch. ANDERSEN O walked. ELSNER N grounded out to ss. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - ANDERSEN O to p. LUTHJE E to lf. ADELSBAEK A to 3b. SVENDSEN O to 1b for MARNAES J. BROCKWAY M. struck out looking. BARRET N. out at first p to 2b, bunt. DOWNES J. grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DENMARK 4th - TOMLIN B. to c for BARRET N.. SUMMERS O doubled to left field. LORENTZEN A singled to left field, RBI; SUMMERS O scored. LORENTZEN A advanced to second on a passed ball. LUTHJE E grounded out to 3b; LORENTZEN A advanced to third. ADELSBAEK A walked. ADELSBAEK A stole second. ADELSBAEK A advanced to third on a passed ball; LORENTZEN A scored on a passed ball. PALM singled to shortstop, RBI; ADELSBAEK A scored. SMYTHE A flied out to cf. PALM stole second. SVENDSEN O singled to shortstop; PALM advanced to third. SVENDSEN O stole second. ANDERSEN O doubled to left field, 2 RBI; SVENDSEN O scored; PALM scored. LARSEN A pinch ran for ANDERSEN O. ELSNER N singled up the middle, RBI; LARSEN A scored. SUMMERS O lined out to 3b. 6 runs, 6 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - ANDERSEN O to p for LARSEN A. GRAFTON S. to p for HOWLEY O.. FAGAN M. grounded out to p. LANG T. struck out swinging to catcher. YOUNG G. singled up the middle. RUSSELL T. grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

DENMARK 5th - LORENTZEN A singled to left field. JORGENSEN M pinch ran for LORENTZEN A. LUTHJE E reached on a fielder's choice to third base; JORGENSEN M advanced to second on a fielding error by 2b, assist by 3b. ADELSBAEK A flied out to lf, SF, RBI; LUTHJE E advanced to third; JORGENSEN M scored, unearned. PALM flied out to rf, SF, RBI; LUTHJE E scored, unearned. MILNE D pinch hit for SMYTHE A. MILNE D grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 5th - LORENTZEN A to dh for JORGENSEN M. MUKHERJEE L to lf for LUTHJE E. SMYTHE A to 2b for MILNE D. BENAIM K. grounded out to 3b. DOWNES D. walked. BROCKWAY M. singled up the middle; DOWNES D. advanced to second. TOMLIN B. reached on an error by 2b, assist by 3b, SAC; BROCKWAY M. advanced to second; DOWNES D. advanced to third, scored on the error. TOMLIN B. stole second; BROCKWAY M. advanced to third, scored on a throwing error by c. DOWNES J. singled to right field, RBI; TOMLIN B. scored, unearned. FAGAN M. out at first c to 2b, SAC; DOWNES J. advanced to third. LANG T. flied out to ss. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


DENMARK 13, GREAT BRITAIN 6 (Jul 26, 2017 at Prague)
----------------------------------------------------------------------
DENMARK............. 113 62 - 13 11  3      (4-1)
GREAT BRITAIN....... 210 03 -  6  6  3      (0-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: DENMARK - ADELSBAEK ANDREAS; ANDERSEN OSCAR(3) and PALM ASGER. GREAT BRITAIN -
HOWLEY Oliver; GRAFTON Sam(5) and BARRET Nathan; TOMLIN Benjamin.
Win-ANDERSEN OSCAR(2-0)  Loss-HOWLEY Oliver(0-2)  T-1:45  A-50
HR DEN - LUTHJE EMIL (1).
Weather: cloudy
Game notes:
Scorers - CHALOUPKOVA Adela, HAUSER Jakub
TC - KRATOCHVIL Marcel
CEB 2011