Box Score

ISRAEL vs DENMARK (Jul 29, 2017)

 
Composite Box Score
 

U16 Men's European Championship 2017
ISRAEL 11 (4-4), DENMARK 8 (3-5) - Composite Box Score
Jul 29, 2017 at Prague (SK Joudrs Praha A)

ISRAEL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AVIV A. 2b 
MEHLER G. 1b/pr 
BRAUNER T. ph 
BOBROV O. ss 
PAZ A. c 
FORBERG L. dh 
DABUSH I. lf/p 
YECHIEL I. rf 
RUSSAKOV N. ph 
MARGOLIN I. p 
DIVONE N. p 
LEVY A. lf 
MENDELSOHN R cf 
TICHAUER N. ph 
BAN O. 3b/pr 
Totals   23  11  11  11  10  18 

DENMARK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
STEFFENSEN A 2b 
MELIN W. cf 
HOLLENDSTED ss 
MUKHERJEE L. p 
CHRISTENSENA pr 
ANDERSEN N. c 
NAJM A. lf 
CHRISTENSENM 1b 
LORENTSEN P. rf/3b 
KIRSTEIN M. 3b 
MUNKSO L. ph 
MOLLER E. 3b/rf 
Totals   24  18 

ISRAEL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DIVONE Nadav   4.0  17  21 
DABUSH Itai   0.1 
MARGOLIN Ivri W,1-0  1.2 
 
DENMARK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MUKHERJEE Lucas L,3-2  6.0  11  11  10  23  34 

Umpires - HP: PRSKALO Katarina 1B: DE WEVER Arjan 3B: ZEZLINA Tomo
Start: 12:00 Time: 2:15 Attendance: 162
Weather: sunny Game notes: Scorers - SUBRTOVA Karin, SLANA Katerina TC - KRATOCHVIL Marcel
DIVONE N. faced 4 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

U16 Men's European Championship 2017
ISRAEL 11 (4-4), DENMARK 8 (3-5)
Jul 29, 2017 at Prague (SK Joudrs Praha A)

ISRAEL starters: 6/2b AVIV A.; 9/1b MEHLER G.; 18/ss BOBROV O.; 52/c PAZ A.; 1/dh FORBERG L.; 11/lf DABUSH I.; 14/rf YECHIEL I.; 24/p DIVONE N.; 2/cf MENDELSOHN R; 16/3b BAN O.;

DENMARK starters: 16/2b STEFFENSEN A; 17/cf MELIN W.; 6/ss HOLLENDSTED; 14/p MUKHERJEE L.; 12/c ANDERSEN N.; 19/lf NAJM A.; 20/1b CHRISTENSENM; 7/rf LORENTSEN P.; 3/3b KIRSTEIN M.;

ISRAEL 1st - AVIV A. struck out looking. MEHLER G. reached on an error by 3b. MEHLER G. stole second. BOBROV O. flied out to lf. PAZ A. struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

DENMARK 1st - STEFFENSEN A grounded out to 3b. MELIN W. flied out to lf. HOLLENDSTED walked. HOLLENDSTED stole second. MUKHERJEE L. singled to center field, RBI; HOLLENDSTED scored. ANDERSEN N. grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ISRAEL 2nd - FORBERG L. grounded out to p. DABUSH I. reached on an error by 2b. DABUSH I. advanced to second on a passed ball. YECHIEL I. struck out looking. DIVONE N. grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

DENMARK 2nd - NAJM A. flied out to lf. CHRISTENSENM lined out to ss. LORENTSEN P. lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ISRAEL 3rd - MENDELSOHN R struck out swinging. AVIV A. walked. AVIV A. stole second. MEHLER G. lined into double play 1b to ss; AVIV A. out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DENMARK 3rd - MUNKSO L. pinch hit for KIRSTEIN M.. MUNKSO L. grounded out to 2b. STEFFENSEN A singled to third base. STEFFENSEN A stole second. ::: Offensive conference :::. STEFFENSEN A out at third c to 3b, caught stealing. MELIN W. singled to shortstop. MELIN W. out at first 1b unassisted, runner left early. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

ISRAEL 4th - KIRSTEIN M. to 3b for MUNKSO L.. BOBROV O. grounded out to ss. PAZ A. singled to left field. PAZ A. stole second. FORBERG L. walked. BAN O. pinch ran for FORBERG L.. / for BAN O.. BAN O. advanced to second on a wild pitch; PAZ A. advanced to third on a wild pitch. BAN O. advanced to third on a wild pitch; PAZ A. scored on a wild pitch. DABUSH I. walked; BAN O. scored on a wild pitch. YECHIEL I. struck out swinging; DABUSH I. stole second. DIVONE N. fouled out to 3b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

DENMARK 4th - BAN O. to 3b. HOLLENDSTED flied out to rf. MUKHERJEE L. doubled to center field. CHRISTENSENA pinch ran for MUKHERJEE L.. ANDERSEN N. grounded out to ss. NAJM A. doubled to left field; CHRISTENSENA advanced to third. CHRISTENSENM intentionally walked. LORENTSEN P. flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ISRAEL 5th - MUKHERJEE L. to p for CHRISTENSENA. TICHAUER N. pinch hit for MENDELSOHN R. TICHAUER N. struck out swinging. AVIV A. walked. AVIV A. stole second. AVIV A. advanced to third on a passed ball. MEHLER G. walked. MEHLER G. advanced to second on a fielder's choice. MEHLER G. advanced to third on a wild pitch; AVIV A. scored on a wild pitch. BOBROV O. singled to right field, RBI; MEHLER G. scored. BOBROV O. stole second. PAZ A. grounded out to 3b; BOBROV O. advanced to third. BAN O. walked. BAN O. stole second. DABUSH I. walked; BAN O. advanced to third on a wild pitch; BOBROV O. scored on a wild pitch. RUSSAKOV N. pinch hit for YECHIEL I.. DABUSH I. stole second. RUSSAKOV N. grounded out to 3b. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

DENMARK 5th - YECHIEL I. to rf for RUSSAKOV N.. MENDELSOHN R to cf for TICHAUER N.. MOLLER E. to 3b for KIRSTEIN M.. MOLLER E. walked. MOLLER E. stole second. STEFFENSEN A walked. MELIN W. singled to right field; STEFFENSEN A advanced to second; MOLLER E. advanced to third. HOLLENDSTED doubled to center field, 2 RBI; MELIN W. advanced to third; STEFFENSEN A scored; MOLLER E. scored. DABUSH I. to p. LEVY A. to lf for DIVONE N.. MUKHERJEE L. walked. ANDERSEN N. doubled to center field, 2 RBI; MUKHERJEE L. advanced to third; HOLLENDSTED scored; MELIN W. scored. NAJM A. doubled to center field, 2 RBI; ANDERSEN N. scored; MUKHERJEE L. scored. NAJM A. advanced to third on a wild pitch. NAJM A. scored on a passed ball, unearned. CHRISTENSENM struck out swinging. LORENTSEN P. walked. DABUSH I. to rf. MARGOLIN I. to p for YECHIEL I.. MOLLER E. struck out swinging. LORENTSEN P. out at second c to ss, caught stealing. 7 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

ISRAEL 6th - LORENTSEN P. to 3b. MOLLER E. to rf. LEVY A. walked. LEVY A. stole second. MENDELSOHN R struck out swinging. AVIV A. struck out swinging, reached first on a passed ball; LEVY A. advanced to third on a passed ball. BRAUNER T. pinch hit for MEHLER G.. AVIV A. advanced to second on a fielder's choice. BRAUNER T. walked. MEHLER G. pinch ran for BRAUNER T.. BOBROV O. doubled down the rf line, 2 RBI; MEHLER G. advanced to third; AVIV A. scored; LEVY A. scored. BOBROV O. advanced to third on a wild pitch; MEHLER G. scored on a wild pitch. PAZ A. walked; BOBROV O. scored on a wild pitch. FORBERG L. to dh for BAN O.. BAN O. to 3b. PAZ A. stole second. PAZ A. advanced to third on a passed ball. FORBERG L. struck out looking. PAZ A. scored on a wild pitch, unearned. DABUSH I. walked. DABUSH I. stole second. DABUSH I. advanced to third on a wild pitch. DABUSH I. scored on a passed ball, unearned. MARGOLIN I. struck out swinging. 6 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

DENMARK 6th - MEHLER G. to 1b. STEFFENSEN A grounded out to ss. MELIN W. walked. MELIN W. advanced to second on a wild pitch. HOLLENDSTED popped up to ss. MUKHERJEE L. walked. ANDERSEN N. flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


ISRAEL 11, DENMARK 8 (Jul 29, 2017 at Prague)
----------------------------------------------------------------------
ISRAEL.............. 000 236  - 11  3  0      (4-4)
DENMARK............. 100 070  -  8  9  2      (3-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ISRAEL - DIVONE Nadav; DABUSH Itai(5); MARGOLIN Ivri(5) and PAZ Alon. DENMARK -
MUKHERJEE Lucas and ANDERSEN Nicholai.
Win-MARGOLIN Ivri(1-0)  Loss-MUKHERJEE Lucas(3-2)  T-2:15  A-162
Weather: sunny
Game notes:
Scorers - SUBRTOVA Karin, SLANA Katerina
TC - KRATOCHVIL Marcel

DIVONE N. faced 4 batters in the 5th.
CEB 2011