Box Score

Joudrs Orange vs ITALY 2 (Aug 10, 2017)

 
Composite Box Score
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2017
ITALY 2 13 (1-1), Joudrs Orange 3 (1-2) - Composite Box Score
Aug 10, 2017 at Collecchio (Comunale 2)

Joudrs Orange   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HORACKOVA p/ss 
DOMESOVA 3b/p 
FUKOVA 1b 
ZAKOVA ss/p 
REUSOVA rf 
VLCKOVA 2b 
TEPLA cf 
KRCKOVA lf 
STANOVSKA c 
Totals   15  10 

ITALY 2   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AMATO ss 
DUSI 3b 
CONSIGLIO ph 
DI LAURO cf 
MORETTI p/1b 
GHERGHETTA 1b 
AROLDI p/rf 
BARUFFALDI 2b 
MANERA ph 
FRANCO c 
FRANZONI c 
ADDARI lf 
ALBERTIN ph 
FACCHIN rf/p 
BINETTI ph 
Totals   11  13  17  12 

Joudrs Orange   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HORACKOVA Kristyna L,1-1  3.0  11  18 
ZAKOVA Kristyna   0.0 
DOMESOVA Karolina   0.0 
 
ITALY 2   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MORETTI Lucrezia   2.0  10 
AROLDI Silvia W,1-0  1.0 
FACCHIN Emma   1.0 

Umpires - HP: KNECHTLE Patrik 1B: VISCHSCHOONMAKER Lou
Start: 11:15 Time: 2:00 Attendance: 58
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers - LOSCHI Carlo, MANCA Anita T.C. - JENNINGS Mike
ZAKOVA faced 1 batter in the 4th.
DOMESOVA faced 9 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2017
ITALY 2 13 (1-1), Joudrs Orange 3 (1-2)
Aug 10, 2017 at Collecchio (Comunale 2)

Joudrs Orange starters: 27/p HORACKOVA; 26/3b DOMESOVA; 37/1b FUKOVA; 5/ss ZAKOVA; 15/rf REUSOVA; 29/2b VLCKOVA; 21/cf TEPLA; 18/lf KRCKOVA; 30/c STANOVSKA;

ITALY 2 starters: 1/ss AMATO; 7/3b DUSI; 26/cf DI LAURO; 27/p MORETTI; 23/1b GHERGHETTA; 15/2b BARUFFALDI; 14/c FRANCO; 20/lf ADDARI; 12/rf FACCHIN;

Joudrs Orange 1st - HORACKOVA walked. HORACKOVA advanced to second on an illegal pitch. DOMESOVA walked. DOMESOVA stole second; HORACKOVA stole third. FUKOVA reached on a fielder's choice; DOMESOVA advanced to third; HORACKOVA out at home 3b to c. ZAKOVA struck out swinging. Suspended game : rain delay. Game restarts h. 12:45. REUSOVA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ITALY 2 1st - AMATO walked. AMATO stole second. DUSI doubled to right center, RBI; AMATO scored. DUSI advanced to third on a wild pitch. DI LAURO flied out to 1b. MORETTI struck out swinging. DUSI out at home c to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Joudrs Orange 2nd - VLCKOVA walked. VLCKOVA stole second. TEPLA walked. KRCKOVA struck out looking. FRANZONI to c for FRANCO. TEPLA advanced to second on a wild pitch; VLCKOVA advanced to third on a wild pitch. STANOVSKA reached on a fielder's choice, bunt, reached on a fielder's choice; TEPLA advanced to third; VLCKOVA out at home p to c to 3b to c. HORACKOVA flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ITALY 2 2nd - GHERGHETTA walked. BARUFFALDI fouled out to c. GHERGHETTA stole second. FRANZONI S. Out by rule - Batter's illegal action. FRANZONI grounded out to c unassisted. ADDARI walked. FACCHIN walked; ADDARI advanced to second; GHERGHETTA advanced to third. AMATO walked, RBI; FACCHIN advanced to second; ADDARI advanced to third; GHERGHETTA scored. DUSI flied out to 2b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

Joudrs Orange 3rd - MORETTI to 1b. AROLDI to p for GHERGHETTA. DOMESOVA grounded out to 2b. FUKOVA singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss. ZAKOVA walked. REUSOVA singled to pitcher, bunt; ZAKOVA advanced to second; FUKOVA advanced to third. Defensive conference. VLCKOVA walked, RBI; REUSOVA advanced to second; ZAKOVA advanced to third; FUKOVA scored. TEPLA struck out looking. KRCKOVA struck out swinging. 1 run, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

ITALY 2 3rd - DI LAURO doubled to left center. MORETTI grounded out to ss; DI LAURO advanced to third. AROLDI walked, advanced to second on a wild pitch; DI LAURO scored on a wild pitch. AROLDI advanced to third on a wild pitch. BARUFFALDI walked. BARUFFALDI stole second. FRANZONI doubled through the left side, 2 RBI; BARUFFALDI scored; AROLDI scored. ADDARI struck out swinging. FACCHIN struck out swinging. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Joudrs Orange 4th - AROLDI to rf. FACCHIN to p. STANOVSKA struck out swinging. HORACKOVA walked. DOMESOVA struck out swinging; HORACKOVA stole second. HORACKOVA stole third. HORACKOVA scored on a wild pitch. FUKOVA walked. FUKOVA advanced to second on a wild pitch. ZAKOVA singled to center field, advanced to second on the throw; FUKOVA advanced to third. Defensive conference. REUSOVA walked. VLCKOVA walked, RBI; REUSOVA advanced to second; ZAKOVA advanced to third; FUKOVA scored. TEPLA struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ITALY 2 4th - HORACKOVA to ss. ZAKOVA to p. AMATO walked. DOMESOVA to p. ZAKOVA to 3b. AMATO stole second. AMATO advanced to third on a passed ball. AMATO scored on a wild pitch. DUSI walked. DUSI advanced to second on a wild pitch. DUSI advanced to third on a wild pitch. DI LAURO walked; DUSI scored on a wild pitch. DI LAURO advanced to second on a passed ball. DI LAURO advanced to third on a wild pitch. MORETTI walked. MORETTI stole second. AROLDI walked. MANERA pinch hit for BARUFFALDI. MANERA walked, RBI; AROLDI advanced to second; MORETTI advanced to third; DI LAURO scored. MANERA advanced to second on a wild pitch; AROLDI advanced to third on a wild pitch; MORETTI scored on a wild pitch. FRANZONI walked. ALBERTIN pinch hit for ADDARI. ALBERTIN walked, RBI; FRANZONI advanced to second; MANERA advanced to third; AROLDI scored. BINETTI pinch hit for FACCHIN. ALBERTIN advanced to second on a wild pitch; FRANZONI advanced to third on a wild pitch; MANERA scored on a wild pitch. BINETTI walked. BINETTI advanced to second on a wild pitch; ALBERTIN advanced to third on a wild pitch; FRANZONI scored on a wild pitch. AMATO walked. CONSIGLIO pinch hit for DUSI. AMATO advanced to second on a wild pitch; BINETTI advanced to third on a wild pitch; ALBERTIN scored on a wild pitch. 8 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


ITALY 2 13, Joudrs Orange 3 (Aug 10, 2017 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Joudrs Orange....... 001 2 -  3  3  0      (1-2)
ITALY 2............. 113 8 - 13  3  1      (1-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Joudrs Orange - HORACKOVA Kristyna; ZAKOVA Kristyna(4); DOMESOVA Karolina(4) and
STANOVSKA Sara. ITALY 2 - MORETTI Lucrezia; AROLDI Silvia(3); FACCHIN Emma(4) and FRANCO Giulia
; FRANZONI Silvia.
Win-AROLDI Silvia(1-0)  Loss-HORACKOVA Kristyna(1-1)  T-2:00  A-58
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers - LOSCHI Carlo, MANCA Anita
T.C. - JENNINGS Mike

ZAKOVA faced 1 batter in the 4th.
DOMESOVA faced 9 batters in the 4th.
ESF