Box Score

Moscow 1 vs Joudrs Orange (Aug 09, 2017)

 
Composite Box Score
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2017
Joudrs Orange 10 (1-1), Moscow 1 9 (1-1) - Composite Box Score
Aug 09, 2017 at Collecchio (Comunale 1)

Moscow 1   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
STOLBYNETS ss 
GERASIMOVA c 
BOZIEVA 3b/p 
MYSHLEN 1b/rf 
SALAMATINA p/3b 
KOSHELEVA 2b 
LADIKOVA rf/cf 
SKOBELEVA lf 
SHEHERBAKOVA cf/1b 
Totals   11 

Joudrs Orange   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HORACKOVA ss/p 
FUKOVA 1b 
VLCKOVA c 
TEPLA ss 
ZAKOVA 2b 
SUSKOVA cf 
DOMESOVA p/ss 
STANOVSKA c 
CAPIKOVA 3b 
KRCKOVA lf 
REUSOVA rf 
Totals   16  10 

Moscow 1   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SALAMATINA Mariia   0.1 
BOZIEVA Dariia   2.1  11 
SHEHERBAKOVA Ekateri L,0-1  0.0 
 
Joudrs Orange   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DOMESOVA Karolina   2.2  10  10  16 
HORACKOVA Kristyna W,1-0  0.1 

Umpires - HP: VITALE Diego 1B: NIELANDT Britt
Start: 17:30 Time: 1:33 Attendance: 60
Weather: Sunny Game notes: Scorers - MARMO Ennio, MANCA Anita T.C. - JENNINGS Mike
SHEHERBAKOVA faced 2 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2017
Joudrs Orange 10 (1-1), Moscow 1 9 (1-1)
Aug 09, 2017 at Collecchio (Comunale 1)

Moscow 1 starters: 8/ss STOLBYNETS; 9/c GERASIMOVA; 14/3b BOZIEVA; 3/1b MYSHLEN; 6/p SALAMATINA; 15/2b KOSHELEVA; 13/rf LADIKOVA; 7/lf SKOBELEVA; 4/cf SHEHERBAKOVA;

Joudrs Orange starters: 27/ss HORACKOVA; 37/1b FUKOVA; 29/c VLCKOVA; 5/2b ZAKOVA; 28/cf SUSKOVA; 26/p DOMESOVA; 34/3b CAPIKOVA; 18/lf KRCKOVA; 15/rf REUSOVA;

Moscow 1 1st - STOLBYNETS reached on catcher's interference. STOLBYNETS advanced to second on a wild pitch. GERASIMOVA struck out swinging. BOZIEVA struck out swinging, out at first c to 1b; STOLBYNETS advanced to third on a fielder's choice. MYSHLEN grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Joudrs Orange 1st - HORACKOVA reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. HORACKOVA stole third, scored on a throwing error by c, unearned. FUKOVA struck out swinging, reached first on a passed ball. VLCKOVA reached on a fielder's choice to second base; FUKOVA advanced to second. ZAKOVA out at first p to 2b, SAC; VLCKOVA advanced to second; FUKOVA advanced to third. SUSKOVA singled through the left side, advanced to second on a throwing error by ss, 2 RBI; VLCKOVA scored, unearned; FUKOVA scored, unearned. SUSKOVA advanced to third on a passed ball. DOMESOVA singled through the right side, advanced to second on a throwing error by rf, RBI; SUSKOVA scored, unearned. CAPIKOVA singled through the left side; DOMESOVA advanced to third. BOZIEVA to p. MYSHLEN to rf. SALAMATINA to 3b. LADIKOVA to cf. SHEHERBAKOVA to 1b. CAPIKOVA advanced to second on a wild pitch; DOMESOVA scored on a wild pitch, unearned. KRCKOVA struck out looking. REUSOVA struck out swinging to catcher. 5 runs, 3 hits, 4 errors, 1 LOB.

Moscow 1 2nd - SALAMATINA hit by pitch. SALAMATINA advanced to second on a wild pitch. KOSHELEVA walked; SALAMATINA advanced to third on a wild pitch. KOSHELEVA advanced to second on a wild pitch; SALAMATINA scored on a wild pitch. KOSHELEVA advanced to third on a wild pitch. LADIKOVA struck out swinging. SKOBELEVA struck out swinging. SHEHERBAKOVA singled to right field, RBI; KOSHELEVA scored. SHEHERBAKOVA advanced to second on a wild pitch. STOLBYNETS singled up the middle, out at first cf to p to 1b, RBI; SHEHERBAKOVA scored. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Joudrs Orange 2nd - HORACKOVA grounded out to p. FUKOVA struck out swinging. . Defensive conference. VLCKOVA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moscow 1 3rd - GERASIMOVA walked. GERASIMOVA stole second. BOZIEVA struck out swinging, out at first c to 1b; GERASIMOVA advanced to third on a fielder's choice. GERASIMOVA scored on a wild pitch. MYSHLEN singled to pitcher. MYSHLEN stole second. SALAMATINA struck out swinging. MYSHLEN advanced to third on a wild pitch. MYSHLEN scored on a wild pitch. KOSHELEVA walked. KOSHELEVA stole second. KOSHELEVA advanced to third on a wild pitch. LADIKOVA walked. LADIKOVA stole second. LADIKOVA advanced to third on a passed ball; KOSHELEVA scored on a passed ball, unearned. HORACKOVA to p. DOMESOVA to ss. SKOBELEVA walked. SKOBELEVA stole second. SKOBELEVA advanced to third on a wild pitch; LADIKOVA scored on a wild pitch. SHEHERBAKOVA walked; SKOBELEVA scored on a wild pitch. SHEHERBAKOVA stole second. STOLBYNETS walked. SHEHERBAKOVA stole third. TEPLA to ss for VLCKOVA. STANOVSKA to c for DOMESOVA. STOLBYNETS stole second. STOLBYNETS advanced to third on a wild pitch; SHEHERBAKOVA scored on a wild pitch. GERASIMOVA struck out swinging. 6 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Joudrs Orange 3rd - ZAKOVA singled to center field. ZAKOVA stole second. ZAKOVA advanced to third on a wild pitch. ZAKOVA scored on a wild pitch. SUSKOVA struck out swinging. STANOVSKA struck out looking. CAPIKOVA walked. CAPIKOVA advanced to second on a wild pitch. KRCKOVA walked. Defensive conference. REUSOVA walked; KRCKOVA advanced to second; CAPIKOVA advanced to third. BOZIEVA to 1b. SHEHERBAKOVA to p. HORACKOVA singled to center field, 2 RBI; REUSOVA advanced to second; KRCKOVA scored; CAPIKOVA scored. FUKOVA singled through the right side, advanced to second on the throw, RBI; HORACKOVA advanced to third; REUSOVA scored. FUKOVA advanced to third on a wild pitch; HORACKOVA scored on a wild pitch. 5 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Joudrs Orange 10, Moscow 1 9 (Aug 09, 2017 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Moscow 1............ 036  -  9  3  4      (1-1)
Joudrs Orange....... 505  - 10  6  1      (1-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Moscow 1 - SALAMATINA Mariia; BOZIEVA Dariia(1); SHEHERBAKOVA Ekateri(3) and
GERASIMOVA Polina. Joudrs Orange - DOMESOVA Karolina; HORACKOVA Kristyna(3) and VLCKOVA Marketa
; STANOVSKA Sara.
Win-HORACKOVA Kristyna(1-0)  Loss-SHEHERBAKOVA Ekateri(0-1)  T-1:33  A-60
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - MARMO Ennio, MANCA Anita
T.C. - JENNINGS Mike

SHEHERBAKOVA faced 2 batters in the 3rd.
ESF