Box Score

Czech Stars vs Moscow 1 (Aug 09, 2017)

 
Composite Box Score
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2017
Moscow 1 16 (1-0), Czech Stars 13 (0-1) - Composite Box Score
Aug 09, 2017 at Collecchio (Comunale 1)

Czech Stars   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MISKAROVA p 
HALIKOVA rf 
PAVELKOVA 1b 
SLANA ss 
DOMINIKOVA 3b 
SURANSKA 3b 
STUCHLIKOVA c 
FORNUSKOVA lf 
GURECKA cf 
ZEDNIKOVA 2b 
Totals   21  13  12  10 

Moscow 1   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
STOLBYNETS 3b/ss 
KOSHELEVA 2b 
MYSHLEN 1b/p 
SALAMATINA p/ss 
GERASIMOVA c  10 
SHEHERBAKOVA cf 
LADIKOVA rf/lf 
SKOBELEVA ss/3b 
BOZIEVA 3b 
MOKROVA lf 
DENISOVA ph/1b 
Totals   20  16  10  12 

Czech Stars   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MISKAROVA Karolina L,0-1  3.0  16  20  29 
 
Moscow 1   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SALAMATINA Mariia   2.0  12  17 
MYSHLEN Daria W,1-0  1.0  10 
STOLBYNETS Ekaterina   1.0 

Umpires - HP: NIELANDT Brit 1B: VITALE Diego
Start: 11:15 Time: 1:52 Attendance: 60
Weather: Sunny Game notes: Scorer - ALFINITO Rosinella, MAESTRI Andrea T.C. - JENNINGS Mike
MYSHLEN faced 6 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

European Massimo Romeo Youth Trophy 2017
Moscow 1 16 (1-0), Czech Stars 13 (0-1)
Aug 09, 2017 at Collecchio (Comunale 1)

Czech Stars starters: 8/p MISKAROVA; 7/rf HALIKOVA; 9/1b PAVELKOVA; 10/ss SLANA; 4/3b DOMINIKOVA; 2/c STUCHLIKOVA; 6/lf FORNUSKOVA; 5/cf GURECKA; 1/2b ZEDNIKOVA;

Moscow 1 starters: 8/3b STOLBYNETS; 15/2b KOSHELEVA; 3/1b MYSHLEN; 6/p SALAMATINA; 9/c GERASIMOVA; 4/cf SHEHERBAKOVA; 13/rf LADIKOVA; 7/ss SKOBELEVA; 12/lf MOKROVA;

Czech Stars 1st - MISKAROVA reached on a muffed throw by 1b, assist by p. MISKAROVA stole second. MISKAROVA advanced to third on a wild pitch. HALIKOVA walked. PAVELKOVA singled to shortstop, RBI; HALIKOVA advanced to second; MISKAROVA scored, unearned. SLANA tripled to left field, 2 RBI; PAVELKOVA scored; HALIKOVA scored. STOLBYNETS to ss. SKOBELEVA to 3b. DOMINIKOVA walked. DOMINIKOVA stole second. STUCHLIKOVA walked. FORNUSKOVA reached on catcher's interference, RBI; STUCHLIKOVA advanced to second; DOMINIKOVA advanced to third; SLANA scored. GURECKA struck out looking. ZEDNIKOVA struck out swinging. Defensive conference. MISKAROVA reached on a fielder's choice to catcher, RBI; FORNUSKOVA advanced to second; STUCHLIKOVA advanced to third; DOMINIKOVA scored, unearned. HALIKOVA walked, RBI; MISKAROVA advanced to second; FORNUSKOVA advanced to third; STUCHLIKOVA scored, unearned. PAVELKOVA singled up the middle, 2 RBI; HALIKOVA advanced to second; MISKAROVA scored, unearned; FORNUSKOVA scored, unearned. SLANA grounded out to 1b unassisted. 8 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

Moscow 1 1st - STOLBYNETS tripled to left center. KOSHELEVA reached on a fielding error by p, advanced to second on the error. MYSHLEN struck out looking. KOSHELEVA advanced to third on a wild pitch; STOLBYNETS scored on a wild pitch. SALAMATINA singled through the right side, RBI; KOSHELEVA scored, unearned. SALAMATINA stole second. GERASIMOVA struck out swinging. SALAMATINA stole third. SHEHERBAKOVA grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Czech Stars 2nd - BOZIEVA to 3b for SKOBELEVA. DOMINIKOVA struck out swinging. STUCHLIKOVA reached on a fielding error by p. FORNUSKOVA struck out swinging. GURECKA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Moscow 1 2nd - LADIKOVA walked. LADIKOVA stole second. LADIKOVA advanced to third on a wild pitch. BOZIEVA walked. BOZIEVA advanced to second on a wild pitch. MOKROVA reached on a dropped fly by p. MOKROVA advanced to second on a wild pitch; BOZIEVA advanced to third on a wild pitch; LADIKOVA scored on a wild pitch. STOLBYNETS walked. STOLBYNETS advanced to second on a wild pitch; MOKROVA advanced to third on a wild pitch; BOZIEVA scored on a wild pitch. KOSHELEVA fouled out to c. MYSHLEN reached on a dropped fly by p. SALAMATINA singled to center field, 2 RBI; MYSHLEN advanced to second; STOLBYNETS scored; MOKROVA scored, unearned. GERASIMOVA reached on a throwing error by p, SAC, advanced to third on the error; SALAMATINA advanced to second, scored on the error, unearned; MYSHLEN advanced to third, scored on the error, unearned. SHEHERBAKOVA out at first 1b to 2b, RBI; GERASIMOVA scored, unearned. LADIKOVA singled to shortstop. BOZIEVA singled up the middle; LADIKOVA advanced to second. DENISOVA pinch hit for MOKROVA. BOZIEVA advanced to second on a wild pitch; LADIKOVA advanced to third on a wild pitch. DENISOVA walked. DENISOVA advanced to second on a wild pitch; BOZIEVA advanced to third on a wild pitch; LADIKOVA scored on a wild pitch, unearned. STOLBYNETS tripled to left field, 2 RBI; DENISOVA scored, unearned; BOZIEVA scored, unearned. KOSHELEVA singled to shortstop, RBI; STOLBYNETS scored, unearned. KOSHELEVA stole second. KOSHEVA out by rule - hit by batted ball. MYSHLEN reached on a fielder's choice; KOSHELEVA out at second ss unassisted. 11 runs, 5 hits, 3 errors, 1 LOB.

Czech Stars 3rd - STOLBYNETS to rf. MYSHLEN to p. SALAMATINA to ss. LADIKOVA to lf. DENISOVA to 1b. SURANSKA to 3b for DOMINIKOVA. ZEDNIKOVA struck out swinging. MISKAROVA walked. HALIKOVA struck out swinging. PAVELKOVA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Moscow 1 3rd - SALAMATINA flied out to 1b. GERASIMOVA walked. GERASIMOVA stole second. SHEHERBAKOVA struck out swinging. GERASIMOVA advanced to third on a wild pitch. LADIKOVA walked. LADIKOVA stole second. BOZIEVA homered to left field, inside the park, 3 RBI; LADIKOVA scored; GERASIMOVA scored. DENISOVA walked. STOLBYNETS hit by pitch; DENISOVA advanced to second. KOSHELEVA flied out to c. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Czech Stars 4th - SLANA walked. SLANA advanced to second on a wild pitch. SURANSKA walked. SURANSKA advanced to second on a wild pitch; SLANA advanced to third on a wild pitch. STUCHLIKOVA walked. FORNUSKOVA singled to right field, RBI; STUCHLIKOVA advanced to second; SURANSKA advanced to third; SLANA scored. GURECKA reached on a fielding error by 2b, RBI; FORNUSKOVA advanced to second; STUCHLIKOVA advanced to third; SURANSKA scored. Defensive conference. GURECKA advanced to second on a wild pitch; FORNUSKOVA advanced to third on a wild pitch; STUCHLIKOVA scored on a wild pitch. ZEDNIKOVA walked. STOLBYNETS to p. MYSHLEN to rf. MISKAROVA singled through the left side, RBI; ZEDNIKOVA advanced to second; GURECKA advanced to third; FORNUSKOVA scored. HALIKOVA struck out looking to catcher. PAVELKOVA reached on a fielder's choice; MISKAROVA advanced to second; ZEDNIKOVA advanced to third; GURECKA out at home 2b to c. SLANA walked, RBI; PAVELKOVA advanced to second; MISKAROVA advanced to third; ZEDNIKOVA scored, unearned. SURANSKA struck out looking. 5 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


Moscow 1 16, Czech Stars 13 (Aug 09, 2017 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Czech Stars......... 80   0 5 - 13  5  4      (0-1)
Moscow 1............ 2(11)3 X - 16  8  4      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Czech Stars - MISKAROVA Karolina and STUCHLIKOVA Adela. Moscow 1 - SALAMATINA Mariia;
MYSHLEN Daria(3); STOLBYNETS Ekaterina(4) and GERASIMOVA Polina.
Win-MYSHLEN Daria(1-0)  Loss-MISKAROVA Karolina(0-1)  T-1:52  A-60
HR MO1 - BOZIEVA Dariia.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - ALFINITO Rosinella, MAESTRI Andrea
T.C. - JENNINGS Mike

MYSHLEN faced 6 batters in the 4th.
ESF