Box Score

Sant Boi vs Hrabiny Wroclaw (Aug 25, 2017)

 
Composite Box Score
 

2017 Women's European Cup Winners Cup
Sant Boi at Hrabiny Wroclaw - Composite Box Score
Aug 25, 2017 at Caserta (9 Agosto 1)

Sant Boi   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
IBORRA B. 3b 
GUTIERREZ L. lf 
BASSI ss 
PAREJO A. dp 
JONAS L. cf 
TRILLO S. ph/rf 
QUESADA Q. 1b 
CRIADO M. ph/1b 
PUIG L. c 
MENA M. 2b 
PELAEZ M. C 2b 
RODRIGUEZ M. rf/cf 
FERNANDEZ C. p 
Totals   23  10  12  15 

Hrabiny Wroclaw   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TAYLOR cf 
GRZESCZCAK ss 
KOPEC lf 
CULIC ph 
ZMYSLONA 3b 
SLIWA c 
ZIELINSKA rf 
STANKOWSKA 1b 
SOBILO pr 
KOZIOL p 
ADAMSKA p 
PISZCZEK p 
ROSSEGER dp 
KRUPINSKA 2b 
Totals   21  15 

Sant Boi   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FERNANDEZ C. Raquel W,2-2  5.0  21  23 
 
Hrabiny Wroclaw   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KOZIOL Emilia L,0-1  3.0  12  19 
ADAMSKA Katarzyna   1.2  11 
PISZCZEK Ewelina   0.1 

Umpires - HP: RENGGLI Michael 1B: PILEV Nikolay 3B: LEMSTRA Martin
Start: 9:00 Time: 1:48 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorers - PINARDI Mario, BURLINI Stefano, RONCHI Maurizio TC - ISBOUTS Wout
KOZIOL faced 2 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

2017 Women's European Cup Winners Cup
Sant Boi at Hrabiny Wroclaw
Aug 25, 2017 at Caserta (9 Agosto 1)

Sant Boi starters: 10/3b IBORRA B.; 11/lf GUTIERREZ L.; 5/ss BASSI; 22/dp PAREJO A.; 50/cf JONAS L.; 15/1b QUESADA Q.; 14/c PUIG L.; 41/2b MENA M.; 17/rf RODRIGUEZ M.; 4/p FERNANDEZ C.;

Hrabiny Wroclaw starters: 49/cf TAYLOR; 60/ss GRZESCZCAK; 23/lf KOPEC; 4/3b ZMYSLONA; 7/c SLIWA; 32/rf ZIELINSKA; 6/1b STANKOWSKA; 21/p KOZIOL; 16/dp ROSSEGER; 93/2b KRUPINSKA;

Sant Boi 1st - IBORRA B. walked. GUTIERREZ L. grounded out to 3b; IBORRA B. advanced to second. BASSI walked. Defensive Conference. PAREJO A. singled through the right side, RBI; BASSI advanced to third; IBORRA B. scored. JONAS L. flied out to lf, SF, RBI; PAREJO A. advanced to second; BASSI scored. PAREJO A. advanced to third on a wild pitch. QUESADA Q. flied out to ss. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Hrabiny Wroclaw 1st - TAYLOR tripled to left field. GRZESCZCAK grounded out to ss, RBI; TAYLOR scored. KOPEC singled to pitcher. ZMYSLONA reached on a throwing error by p, SAC; KOPEC advanced to second. SLIWA reached on a fielder's choice; ZMYSLONA out at second 2b to ss; KOPEC advanced to third. SLIWA stole second; KOPEC stole home. ZIELINSKA reached on a fielding error by 3b; SLIWA advanced to third on the error. STANKOWSKA singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; ZIELINSKA advanced to third; SLIWA scored, unearned. KOZIOL struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

Sant Boi 2nd - PUIG L. singled to left field. MENA M. singled to catcher, bunt; PUIG L. advanced to second. RODRIGUEZ M. out at first p to 2b, SAC; MENA M. advanced to second; PUIG L. advanced to third. IBORRA B. singled through the left side, advanced to second on the throw, RBI; MENA M. advanced to third, out at home lf to c; PUIG L. scored. IBORRA B. advanced to third on a wild pitch. GUTIERREZ L. singled to second base, RBI; IBORRA B. scored. GUTIERREZ L. advanced to second on a wild pitch. BASSI lined out to ss. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Hrabiny Wroclaw 2nd - ROSSEGER struck out swinging. TAYLOR lined out to ss. GRZESCZCAK out at first p to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Sant Boi 3rd - PAREJO A. grounded out to 1b unassisted. JONAS L. doubled to left field. QUESADA Q. flied out to cf. PUIG L. walked. QUESADA temporary runner for PUIG. MENA M. reached on a fielder's choice; PUIG L. advanced to second; JONAS L. out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Hrabiny Wroclaw 3rd - Dropped foul ball, E3. KOPEC grounded out to p. ZMYSLONA flied out to cf. SLIWA singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b. ZIELINSKA flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

Sant Boi 4th - RODRIGUEZ M. walked. IBORRA B. walked; RODRIGUEZ M. advanced to second. ADAMSKA to p for KOZIOL. GUTIERREZ L. grounded out to c, SAC; IBORRA B. advanced to second; RODRIGUEZ M. advanced to third. BASSI lined out to 2b. PAREJO A. tripled to right field, 2 RBI; IBORRA B. scored; RODRIGUEZ M. scored. JONAS L. walked. QUESADA Q. flied out to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Hrabiny Wroclaw 4th - PELAEZ M. C to 2b for MENA M.. STANKOWSKA singled to right field. SOBILO pinch ran for STANKOWSKA. ADAMSKA out at first 3b to 2b, SAC; SOBILO advanced to second. ROSSEGER struck out looking. TAYLOR flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Sant Boi 5th - STANKOWSKA to 1b for SOBILO. PUIG L. flied out to cf. PELAEZ M. C singled to shortstop. RODRIGUEZ M. flied out to cf. IBORRA B. walked; PELAEZ M. C advanced to second. GUTIERREZ L. singled to first base, advanced to second on a throwing error by 1b; IBORRA B. advanced to second, advanced to third on the error; PELAEZ M. C advanced to third, scored on the error. BASSI singled to right field, advanced to third on the throw, 2 RBI; GUTIERREZ L. scored; IBORRA B. scored. BASSI scored on a wild pitch. PISZCZEK to p for ADAMSKA. PAREJO A. doubled to right center. TRILLO S. pinch hit for JONAS L.. TRILLO S. singled to center field; PAREJO A. advanced to third. CRIADO M. pinch hit for QUESADA Q.. CRIADO M. grounded out to p. 4 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

Hrabiny Wroclaw 5th - TRILLO S. to rf. CRIADO M. to 1b. RODRIGUEZ M. to cf. GRZESCZCAK flied out to ss. CULIC pinch hit for KOPEC. CULIC singled down the lf line. CULIC stole second. ZMYSLONA singled through the left side; CULIC advanced to third. SLIWA flied into double play lf to c to 3b; CULIC out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Sant Boi 10, Hrabiny Wroclaw 3 (Aug 25, 2017 at Caserta)
----------------------------------------------------------------------
Sant Boi............ 220 24 - 10 12  4      (3-4)
Hrabiny Wroclaw..... 300 00 -  3  7  1      (0-8)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Sant Boi - FERNANDEZ C. Raquel and PUIG L. Alba. Hrabiny Wroclaw - KOZIOL Emilia;
ADAMSKA Katarzyna(4); PISZCZEK Ewelina(5) and SLIWA Zelislawa.
Win-FERNANDEZ C. Raquel(2-2)  Loss-KOZIOL Emilia(0-1)  T-1:48  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - PINARDI Mario, BURLINI Stefano, RONCHI Maurizio
TC - ISBOUTS Wout

KOZIOL faced 2 batters in the 4th.
ESF