Box Score

Hoboken Pioneers vs Olympia Haarlem (Aug 23, 2017)

 
Composite Box Score
 

2017 Women's European Cup Winners Cup
Hoboken Pioneers at Olympia Haarlem - Composite Box Score
Aug 23, 2017 at Caserta (9 Agosto 2)

Hoboken Pioneers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ROTTIERS c 
VERHEYLEWEGH 2b 
JANSSENS ss 
WISSINK cf 
vanderMEIREN 3b 
LINDGREN 1b 
deWOLF dp 
D'HOOGE lf 
CLYNMANS rf 
BARTELS p 
HUIJZERS p 
Totals   19  12 

Olympia Haarlem   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VOORTMAN lf/dp 
deVRIES ph 
OOSTING c/lf 
MELONI ph/lf 
vanAALST rf 
VLEUGELS p 
CHRISTINA ss 
HAM C ss 
PEARCE dp/lf 
vanVEEN 2b 
KRIJGSMAN 2b 
BEERS cf 
GODA cf 
HAM M 1b 
WOJCIK 3b 
Totals   27  12  12  15 

Hoboken Pioneers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARTELS Anna-Be L,0-1  0.2 
HUIJZERS Kelsey   3.1  18  20 
 
Olympia Haarlem   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VLEUGELS Marielle W,2-0  5.0  19  20 

Umpires - HP: OLIVIERI Alfonso 1B: ZIDEK Michal 3B: LAUDANI Giuseppe
Start: 12:30 Time: 1:13 Attendance: 55
Weather: Sunny Game notes: Scorers - MANCA Anita, PINARDI Mario, BURLINI Stefano TC - ISBOUTS Wout

 
Play-by-Play
 

2017 Women's European Cup Winners Cup
Hoboken Pioneers at Olympia Haarlem
Aug 23, 2017 at Caserta (9 Agosto 2)

Hoboken Pioneers starters: 21/c ROTTIERS; 37/2b VERHEYLEWEGH; 18/ss JANSSENS; 35/cf WISSINK; 10/3b vanderMEIREN; 11/1b LINDGREN; 55/dp deWOLF; 4/lf D'HOOGE; 13/rf CLYNMANS; 26/p BARTELS;

Olympia Haarlem starters: 18/lf VOORTMAN; 15/c OOSTING; 9/rf vanAALST; 3/p VLEUGELS; 5/ss CHRISTINA; 16/dp PEARCE; 7/2b vanVEEN; 21/cf BEERS; 17/1b HAM M; 23/3b WOJCIK;

Hoboken Pioneers 1st - ROTTIERS flied out to cf. VERHEYLEWEGH flied out to lf. JANSSENS lined out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Olympia Haarlem 1st - VOORTMAN singled up the middle. VOORTMAN stole second. OOSTING grounded out to 3b; VOORTMAN advanced to third. vanAALST singled up the middle, RBI; VOORTMAN scored. VLEUGELS doubled to left center, RBI; vanAALST scored. CHRISTINA flied out to cf. PEARCE singled through the left side; VLEUGELS advanced to third. vanVEEN doubled down the lf line, 2 RBI; PEARCE scored; VLEUGELS scored. Defensive conference. BEERS singled to right center, advanced to second on the throw, RBI; vanVEEN scored. HAM M doubled to left field, RBI; BEERS scored. HUIJZERS to p for BARTELS. VOORTMAN flied out to lf. 6 runs, 7 hits, 0 errors, 1 LOB.

Hoboken Pioneers 2nd - VOORTMAN to dp. PEARCE to lf. WISSINK flied out to p. vanderMEIREN struck out looking. LINDGREN singled down the lf line. deWOLF grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Olympia Haarlem 2nd - OOSTING grounded out to 1b unassisted. vanAALST doubled to left field. VLEUGELS walked. CHRISTINA singled through the left side, RBI; VLEUGELS advanced to second; vanAALST scored. PEARCE reached on a fielder's choice; CHRISTINA advanced to second; VLEUGELS out at third ss to 3b. vanVEEN grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Hoboken Pioneers 3rd - D'HOOGE fouled out to c. CLYNMANS grounded out to 1b unassisted. ROTTIERS singled to center field. CLYNMANS temporany runner for ROTTIERS. VERHEYLEWEGH walked; ROTTIERS advanced to second. JANSSENS singled to second base, RBI; VERHEYLEWEGH advanced to second; ROTTIERS scored. WISSINK homered to center field, 3 RBI; JANSSENS scored; VERHEYLEWEGH scored. vanderMEIREN flied out to 2b. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

Olympia Haarlem 3rd - BEERS doubled up the middle. HAM M lined out to ss. VOORTMAN reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error, SAC; BEERS advanced to third, scored on the error, unearned. OOSTING reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error; VOORTMAN advanced to third, scored on the error, unearned. Defensive conference. vanAALST grounded out to 2b; OOSTING advanced to third. VLEUGELS reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error; OOSTING scored on the error, unearned. CHRISTINA reached on a dropped fly by rf; VLEUGELS scored, unearned. PEARCE flied out to rf. 4 runs, 1 hit, 4 errors, 1 LOB.

Hoboken Pioneers 4th - OOSTING to lf. PEARCE to c. GODA to cf for BEERS. LINDGREN struck out looking. deWOLF grounded out to 1b unassisted. HAM C to ss for CHRISTINA. KRIJGSMAN to 2b for vanVEEN. D'HOOGE grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Olympia Haarlem 4th - KRIJGSMAN singled to right field, advanced to third on a fielding error by rf. GODA grounded out to 2b, RBI; KRIJGSMAN scored, unearned. HAM M singled to left field. deVRIES pinch hit for VOORTMAN. deVRIES grounded out to 1b unassisted; HAM M advanced to second. MELONI pinch hit for OOSTING. MELONI grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Hoboken Pioneers 5th - MELONI to lf. CLYNMANS grounded out to 1b unassisted. ROTTIERS struck out swinging. VERHEYLEWEGH flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Olympia Haarlem 12, Hoboken Pioneers 4 (Aug 23, 2017 at Caserta)
----------------------------------------------------------------------
Hoboken Pioneers.... 004 00 -  4  4  5      (2-2)
Olympia Haarlem..... 614 1X - 12 12  0      (4-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Hoboken Pioneers - BARTELS Anna-Be; HUIJZERS Kelsey(1) and ROTTIERS Joke.
Olympia Haarlem - VLEUGELS Marielle and OOSTING Dinet; PEARCE Stephanie.
Win-VLEUGELS Marielle(2-0)  Loss-BARTELS Anna-Be(0-1)  T-1:13  A-55
HR HOB - WISSINK Laura.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - MANCA Anita, PINARDI Mario, BURLINI Stefano
TC - ISBOUTS Wout
ESF