Box Score

LITHUANIA vs DENMARK (Jun 30, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
DENMARK 21, LITHUANIA 1 - Composite Box Score
Jun 30, 2017 at CARONNO PERTUSELLA (CARONNO)

LITHUANIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VAIŠNORAITÉ 3b/ss 
JONAITYTÉ,Ga 1b 
NEVERAUSKAIT ss/p 
PASKEVICIUTÉ c/p 
ALEKSANDR,Ko p/3b 
KORSOKAITE,I 2b 
ZIUKAITČ,Mi lf 
STAKIONYTE,E cf 
ZIUKAITČ,Ug rf 
AUGULEVICIUT rf 
Totals   13 

DENMARK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
JENSEN,Ju cf 
CARLS,Ch ph/dh 
NIELSEN,Kr 1b/lf 
NIELSEN,Ma p/cf 
CRAIG,Ev c/1b 
MAYLAND,Pe lf/c 
OLSEN,So ss 
HVILLUM,Ma 3b 
VEGENER,Ka 2b 
GABRIEL,Em ph/2b 
GHALI,Ha dh/p 
KALLAGER,Ce rf 
Totals   13  21  14  13 

LITHUANIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ALEKSANDRAVICIUTE,Ko L  0.1 
NEVERAUSKAITÉ,Nomeda   0.2 
PASKEVICIUTÉ,Aisté   1.0  12  17 
 
DENMARK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NIELSEN,Mathilde W  2.0 
GHALI,Hana Bent   1.0 

Umpires - HP: KASAPOVA Natalia 1B: PROFATILOV Stanislav 3B: VAN DER WEEHE
Start: 09:30 Time: 1:12 Attendance: 4
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - GASPARINI Paolo, DOSSENA Rinaldo TC - JENNINGS Mike

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
DENMARK 21, LITHUANIA 1
Jun 30, 2017 at CARONNO PERTUSELLA (CARONNO)

LITHUANIA starters: 10/3b VAIŠNORAITÉ; 3/1b JONAITYTÉ,Ga; 7/ss NEVERAUSKAIT; 8/c PASKEVICIUTÉ; 12/p ALEKSANDR,Ko; 16/2b KORSOKAITE,I; 6/lf ZIUKAITČ,Mi; 5/cf STAKIONYTE,E; 1/rf ZIUKAITČ,Ug;

DENMARK starters: 2/cf JENSEN,Ju; 6/1b NIELSEN,Kr; 22/p NIELSEN,Ma; 24/c CRAIG,Ev; 20/lf MAYLAND,Pe; 7/ss OLSEN,So; 17/3b HVILLUM,Ma; 11/2b VEGENER,Ka; 64/dh GHALI,Ha; 4/rf KALLAGER,Ce;

LITHUANIA 1st - VAIŠNORAITÉ reached on a fielding error by 2b. JONAITYTÉ,Ga struck out swinging. VAIŠNORAITÉ advanced to second on a wild pitch. NEVERAUSKAIT singled through the left side, advanced to second on the throw; VAIŠNORAITÉ advanced to third. PASKEVICIUTÉ struck out swinging, out at first c to 1b. ALEKSANDR,Ko struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

DENMARK 1st - JENSEN,Ju grounded out to ss. NIELSEN,Kr walked. NIELSEN,Kr stole second. NIELSEN,Kr advanced to third on a wild pitch. NIELSEN,Ma walked. NIELSEN,Ma stole second. CRAIG,Ev hit by pitch. VAIŠNORAITÉ to ss. NEVERAUSKAIT to p. ALEKSANDR,Ko to 3b. MAYLAND,Pe walked, RBI; CRAIG,Ev advanced to second; NIELSEN,Ma advanced to third; NIELSEN,Kr scored. OLSEN,So singled to shortstop, RBI; MAYLAND,Pe advanced to second; CRAIG,Ev advanced to third; NIELSEN,Ma scored. HVILLUM,Ma hit by pitch, RBI; OLSEN,So advanced to second; MAYLAND,Pe advanced to third; CRAIG,Ev scored. VEGENER,Ka reached on a dropped fly by rf; HVILLUM,Ma advanced to second on the error; OLSEN,So scored on the error, unearned; MAYLAND,Pe scored on the error, unearned. GHALI,Ha grounded out to c, SAC; VEGENER,Ka advanced to second; HVILLUM,Ma advanced to third. JENSEN,Ju tripled to center field, 2 RBI; VEGENER,Ka scored, unearned; HVILLUM,Ma scored, unearned. NIELSEN,Kr walked. NIELSEN,Kr stole second; JENSEN,Ju stole home, unearned. NIELSEN,Kr advanced to third on a wild pitch. NIELSEN,Ma singled to center field, RBI; NIELSEN,Kr scored, unearned. NIELSEN,Ma advanced to second on a wild pitch. CRAIG,Ev flied out to ss. 9 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

LITHUANIA 2nd - KORSOKAITE,I struck out looking. ZIUKAITČ,Mi grounded out to p. STAKIONYTE,E struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DENMARK 2nd - VAIŠNORAITÉ to 3b. NEVERAUSKAIT to ss. PASKEVICIUTÉ to p. ALEKSANDR,Ko to c. AUGULEVICIUT to rf for ZIUKAITČ,Ug. MAYLAND,Pe walked. OLSEN,So doubled to left field, RBI; MAYLAND,Pe scored. HVILLUM,Ma reached on a fielding error by 2b; OLSEN,So advanced to third, scored on the error. VEGENER,Ka struck out looking. HVILLUM,Ma advanced to second on a wild pitch. GHALI,Ha grounded out to ss; HVILLUM,Ma advanced to third. CARLS,Ch pinch hit for JENSEN,Ju. CARLS,Ch walked. NIELSEN,Kr walked; CARLS,Ch advanced to second. NIELSEN,Ma walked, RBI; NIELSEN,Kr advanced to second; CARLS,Ch advanced to third; HVILLUM,Ma scored, unearned. CRAIG,Ev walked, RBI; NIELSEN,Ma advanced to second; NIELSEN,Kr advanced to third; CARLS,Ch scored, unearned. MAYLAND,Pe walked, RBI; CRAIG,Ev advanced to second; NIELSEN,Ma advanced to third; NIELSEN,Kr scored, unearned. OLSEN,So walked, RBI; MAYLAND,Pe advanced to second; CRAIG,Ev advanced to third; NIELSEN,Ma scored, unearned. HVILLUM,Ma walked, RBI; OLSEN,So advanced to second; MAYLAND,Pe advanced to third; CRAIG,Ev scored, unearned. GABRIEL,Em pinch hit for VEGENER,Ka. GABRIEL,Em walked, RBI; HVILLUM,Ma advanced to second; OLSEN,So advanced to third; MAYLAND,Pe scored, unearned. GHALI,Ha singled through the left side, scored on an error by lf, RBI; GABRIEL,Em advanced to second, scored on the error, unearned; HVILLUM,Ma advanced to third, scored on the error, unearned; OLSEN,So scored, unearned. CARLS,Ch hit by pitch. NIELSEN,Kr singled to first base; CARLS,Ch advanced to second. NIELSEN,Ma grounded out to ss. 12 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

LITHUANIA 3rd - CARLS,Ch to dh. NIELSEN,Kr to lf. NIELSEN,Ma to cf. CRAIG,Ev to 1b. MAYLAND,Pe to c. GABRIEL,Em to 2b. GHALI,Ha to p. AUGULEVICIUT struck out looking. VAIŠNORAITÉ grounded out to 3b. JONAITYTÉ,Ga walked. NEVERAUSKAIT singled to center field; JONAITYTÉ,Ga advanced to second. PASKEVICIUTÉ singled to right field, RBI; NEVERAUSKAIT advanced to second; JONAITYTÉ,Ga scored. PASKEVICIUTÉ advanced to second on a wild pitch; NEVERAUSKAIT advanced to third on a wild pitch. ALEKSANDR,Ko hit by pitch. KORSOKAITE,I reached on a fielder's choice; ALEKSANDR,Ko out at second ss unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


DENMARK 21, LITHUANIA 1 (Jun 30, 2017 at CARONNO PERTUSELLA)
----------------------------------------------------------------------
LITHUANIA........... 00   1  -  1  3  3
DENMARK............. 9(12)X  - 21  6  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: LITHUANIA - ALEKSANDRAVICIUTE,Ko; NEVERAUSKAITÉ,Nomeda(1); PASKEVICIUTÉ,Aisté(2) and
PASKEVICIUTÉ,Aisté; ALEKSANDRAVICIUTE,Ko. DENMARK - NIELSEN,Mathilde; GHALI,Hana Bent(3) and
CRAIG,Evie; MAYLAND,Pernilla.
Win-NIELSEN,Mathilde  Loss-ALEKSANDRAVICIUTE,Ko  T-1:12  A-4
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - GASPARINI Paolo, DOSSENA Rinaldo
TC - JENNINGS Mike
ESF