Box Score

SWITZERLAND vs ISRAEL (Jun 30, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
ISRAEL 16 (0-9), SWITZERLAND 15 (4-5) - Composite Box Score
Jun 30, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 1)

SWITZERLAND   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GFELLER,Le cf/lf 
DÜBENDORFER 2b 
RÖLLI,Je c 
ENTNER,Jo pr/rf 
ZEHNDER,Ki ss 
GRASS,Co p 
KOSTIC,Is p 
ULRICH,Ir p 
GLAUSER,Ad 1b  10 
LEHMANN,Na lf/ph 
ZEHNDER,Mi lf/rf 
VUILLE,Mu 3b 
FISCHER,Jo rf/c 
Totals   27  15  14  16  19  12 

ISRAEL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FOX,Ma c 
ARGI,Ar 2b 
KAHN,Ad lf 
TANNENBAUM,S cf 
LLOYD,Rh ss 
NOSGORODSKY 3b 
BARAN,Ad p 
LLOYD,Sh p 
DRORI,Mo 1b 
BLOCK,Mi rf 
DENKBERG,De rf 
Totals   32  16  12  13  13  21  15 

SWITZERLAND   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GRASS,Corina   3.1  14  18 
KOSTIC,Isabella   0.1 
ULRICH,Irene   2.2  13  20 
 
ISRAEL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARAN,Adi   2.2  11  21 
LLOYD,Shira   4.1  19  27 

Umpires - HP: HAMILTON Lewis 1B: UTZIG Beate 3B: VdHOEVEN Gerrit-Jan
Start: 09:28 Time: FORF-V Attendance: 20
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers - DILETTI Fabrizio, SALETTI Roberto T.C. - ISBOUT Wout

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
ISRAEL 16 (0-9), SWITZERLAND 15 (4-5)
Jun 30, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 1)

SWITZERLAND starters: 14/cf GFELLER,Le; 6/2b DÜBENDORFER; 25/c RÖLLI,Je; 12/ss ZEHNDER,Ki; 17/p GRASS,Co; 4/1b GLAUSER,Ad; 10/lf LEHMANN,Na; 19/3b VUILLE,Mu; 13/rf FISCHER,Jo;

ISRAEL starters: 4/c FOX,Ma; 11/2b ARGI,Ar; 16/lf KAHN,Ad; 44/cf TANNENBAUM,S; 12/ss LLOYD,Rh; 32/3b NOSGORODSKY; 22/p BARAN,Ad; 14/1b DRORI,Mo; 2/rf BLOCK,Mi;

SWITZERLAND 1st - GFELLER,Le walked. GFELLER,Le stole second, out at third cf to 3b. DÜBENDORFER walked. DÜBENDORFER advanced to second on a wild pitch. RÖLLI,Je fouled out to c; DÜBENDORFER advanced to third. ZEHNDER,Ki singled to second base, RBI; DÜBENDORFER scored. GRASS,Co grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ISRAEL 1st - FOX,Ma struck out swinging. ARGI,Ar singled to shortstop. KAHN,Ad out at first p to 2b, SAC; ARGI,Ar advanced to second. TANNENBAUM,S singled up the middle; ARGI,Ar advanced to third. LLOYD,Rh grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SWITZERLAND 2nd - GLAUSER,Ad walked. LEHMANN,Na reached on a muffed throw by 1b, assist by p, SAC; GLAUSER,Ad advanced to second. VUILLE,Mu lined into double play ss to 2b; GLAUSER,Ad out on the play. LEHMANN,Na stole second. FISCHER,Jo walked; LEHMANN,Na advanced to third on a passed ball. FISCHER,Jo advanced to third on a wild pitch; LEHMANN,Na scored on a wild pitch, unearned. GFELLER,Le walked. GFELLER,Le stole second. DÜBENDORFER grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ISRAEL 2nd - NOSGORODSKY out at first p to 2b to 1b. BARAN,Ad flied out to rf. DRORI,Mo flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SWITZERLAND 3rd - RÖLLI,Je walked. ENTNER,Jo pinch ran for RÖLLI,Je. ZEHNDER,Ki reached on a fielder's choice; ENTNER,Jo out at second p to 2b. GRASS,Co walked; ZEHNDER,Ki advanced to second. GLAUSER,Ad singled to third base, bunt; GRASS,Co advanced to second; ZEHNDER,Ki advanced to third. LEHMANN,Na walked, RBI; GLAUSER,Ad advanced to second; GRASS,Co advanced to third; ZEHNDER,Ki scored. VUILLE,Mu walked, RBI; LEHMANN,Na advanced to second; GLAUSER,Ad advanced to third; GRASS,Co scored. FISCHER,Jo reached on a fielder's choice; VUILLE,Mu advanced to second; LEHMANN,Na advanced to third; GLAUSER,Ad out at home 3b to c. GFELLER,Le walked, RBI; FISCHER,Jo advanced to second; VUILLE,Mu advanced to third; LEHMANN,Na scored. DÜBENDORFER hit by pitch, RBI; GFELLER,Le advanced to second; FISCHER,Jo advanced to third; VUILLE,Mu scored. ENTNER,Jo walked, RBI; DÜBENDORFER advanced to second; GFELLER,Le advanced to third; FISCHER,Jo scored. ::: Defensive conference :::. LLOYD,Sh to p for BARAN,Ad. ZEHNDER,Ki flied out to rf. 5 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ISRAEL 3rd - ENTNER,Jo to rf. ZEHNDER,Mi to lf for LEHMANN,Na. FISCHER,Jo to c. BLOCK,Mi singled to pitcher. FOX,Ma struck out swinging. ARGI,Ar grounded out to 3b; BLOCK,Mi advanced to second. KAHN,Ad struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SWITZERLAND 4th - DENKBERG,De to rf for BLOCK,Mi. GRASS,Co grounded out to p. GLAUSER,Ad grounded out to ss. ZEHNDER,Mi walked. VUILLE,Mu grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ISRAEL 4th - TANNENBAUM,S singled to third base. LLOYD,Rh walked; TANNENBAUM,S advanced to second. LLOYD,Rh advanced to second on a wild pitch; TANNENBAUM,S advanced to third on a wild pitch. NOSGORODSKY walked. ::: Defensive conference :::. LLOYD,Sh tripled to left field, 3 RBI; NOSGORODSKY scored; LLOYD,Rh scored; TANNENBAUM,S scored. DRORI,Mo grounded out to 2b, RBI; LLOYD,Sh scored. DENKBERG,De walked. ::: Defensive conference :::. KOSTIC,Is to p for GRASS,Co. FOX,Ma doubled to left field; DENKBERG,De advanced to third. ARGI,Ar walked. KAHN,Ad lined out to ss. TANNENBAUM,S singled to center field, RBI; ARGI,Ar advanced to second; FOX,Ma scored; DENKBERG,De scored. TANNENBAUM,S advanced to second on a wild pitch; ARGI,Ar advanced to third on a wild pitch. LLOYD,Rh singled to right center, 2 RBI; TANNENBAUM,S scored; ARGI,Ar scored. LLOYD,Rh advanced to second on a wild pitch. NOSGORODSKY walked. LLOYD,Sh singled to left field, RBI; NOSGORODSKY advanced to second; LLOYD,Rh scored. DRORI,Mo walked; LLOYD,Sh advanced to second; NOSGORODSKY advanced to third. ::: Defensive conference :::. ULRICH,Ir to p for KOSTIC,Is. GFELLER,Le to lf. ENTNER,Jo to cf. ZEHNDER,Mi to rf. DRORI,Mo advanced to second on a wild pitch; LLOYD,Sh advanced to third on a wild pitch; NOSGORODSKY scored on a wild pitch. DENKBERG,De grounded out to ss. 10 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

SWITZERLAND 5th - FISCHER,Jo reached on a dropped fly by 2b. FISCHER,Jo advanced to second on a passed ball. GFELLER,Le singled to right field, RBI; FISCHER,Jo scored, unearned. DÜBENDORFER singled down the lf line; GFELLER,Le advanced to second. ENTNER,Jo grounded out to 3b, SAC; DÜBENDORFER advanced to second; GFELLER,Le advanced to third. ZEHNDER,Ki flied out to rf, SF, RBI; DÜBENDORFER advanced to third; GFELLER,Le scored, unearned. ULRICH,Ir walked. DÜBENDORFER out at third c to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ISRAEL 5th - FOX,Ma grounded out to p. ARGI,Ar grounded out to 2b. KAHN,Ad walked. TANNENBAUM,S walked; KAHN,Ad advanced to second. TANNENBAUM,S advanced to second on a wild pitch; KAHN,Ad advanced to third on a wild pitch. LLOYD,Rh walked. NOSGORODSKY walked, RBI; LLOYD,Rh advanced to second; TANNENBAUM,S advanced to third; KAHN,Ad scored. LLOYD,Sh singled to left field, 2 RBI; NOSGORODSKY advanced to second; LLOYD,Rh scored; TANNENBAUM,S scored. DRORI,Mo grounded out to 3b. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SWITZERLAND 6th - GLAUSER,Ad grounded out to 3b. LEHMANN,Na pinch hit for ZEHNDER,Mi. LEHMANN,Na reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. VUILLE,Mu singled to center field, advanced to second on the throw; LEHMANN,Na advanced to third on a muffed throw by 3b, assist by cf. FISCHER,Jo singled to third base. GFELLER,Le walked, RBI; FISCHER,Jo advanced to second; VUILLE,Mu advanced to third; LEHMANN,Na scored, unearned. DÜBENDORFER singled to left field, RBI; GFELLER,Le advanced to second; FISCHER,Jo advanced to third; VUILLE,Mu scored. ENTNER,Jo infield fly to 3b. ZEHNDER,Ki walked, RBI; DÜBENDORFER advanced to second; GFELLER,Le advanced to third; FISCHER,Jo scored, unearned. ULRICH,Ir walked, RBI; ZEHNDER,Ki advanced to second; DÜBENDORFER advanced to third; GFELLER,Le scored, unearned. ::: Defensive conference :::. GLAUSER,Ad flied out to cf. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 3 LOB.

ISRAEL 6th - LEHMANN,Na to rf. DENKBERG,De grounded out to ss. FOX,Ma reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. ARGI,Ar grounded out to p; FOX,Ma advanced to third. KAHN,Ad walked. ::: Defensive conference :::. TANNENBAUM,S reached on a fielder's choice; KAHN,Ad out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

SWITZERLAND 7th - LEHMANN,Na flied out to lf. VUILLE,Mu reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. FISCHER,Jo singled to first base, bunt; VUILLE,Mu advanced to third. FISCHER,Jo stole second. GFELLER,Le singled through the right side, 2 RBI; FISCHER,Jo scored; VUILLE,Mu scored, unearned. DÜBENDORFER grounded out to p, SAC; GFELLER,Le advanced to second. GFELLER,Le stole third. ENTNER,Jo struck out looking. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ISRAEL 7th - LLOYD,Rh walked. NOSGORODSKY walked; LLOYD,Rh advanced to second. LLOYD,Sh doubled down the lf line, RBI; NOSGORODSKY advanced to third; LLOYD,Rh scored. DRORI,Mo struck out looking. LLOYD,Sh advanced to third on a wild pitch; NOSGORODSKY scored on a wild pitch. ::: Defensive conference :::. DENKBERG,De reached on a fielder's choice to third base, bunt. DENKBERG,De stole second. FOX,Ma singled to left field, RBI; DENKBERG,De advanced to third; LLOYD,Sh scored. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


ISRAEL 16, SWITZERLAND 15 (Jun 30, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
SWITZERLAND......... 115 0   24 2 - 15  9  1      (4-5)
ISRAEL.............. 000 (10)30 3 - 16 12  5      (0-9)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SWITZERLAND - GRASS,Corina; KOSTIC,Isabella(4); ULRICH,Irene(4) and RÖLLI,Jessica;
FISCHER,Jody. ISRAEL - BARAN,Adi; LLOYD,Shira(3) and FOX,Mariana.
  T-FORF-V  A-20
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers - DILETTI Fabrizio, SALETTI Roberto
T.C. - ISBOUT Wout
ESF