Box Score

HUNGARY vs BULGARIA (Jun 30, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
BULGARIA 11 (5-5), HUNGARY 1 (2-9) - Composite Box Score
Jun 30, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

HUNGARY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BALASSA,No 2b 
SEBOK,Ti ss 
SZÁNTÓ,Ag cf 
REICH,Id 3b 
CSISZAR,Cs c 
BOGNAR,Ka rf 
HAZI,Ta 1b 
GERGELY,En p 
NAGY,Kr lf 
Totals   15 

BULGARIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FETVOVA,Ma 1b 
HANDJIYSKA,G rf 
TOSHEVA,Ve cf 
MARCOVA,Sa 3b 
OVNARSKA,Fi c 
SIMEONOVA,Te p 
GENOVA,Al ss 
DINEVA,Iv 2b 
LEONTIEVA,Ge lf 
MILENKOVA,Ya lf 
MAGDALINCHEV cf 
GRAHOVSKA,Ka rf 
Totals   19  11  12 

HUNGARY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GERGELY,Eniko L,0-2  3.0  11  19  25 
 
BULGARIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SIMEONOVA,Teodora W,3-0  4.0  15  18 

Umpires - HP: STRAFFORD Susan 1B: ARON Brian 3B: NEARCO Angelo
Start: 09:00 Time: 01:00 Attendance: 15
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - MASSARI GOZZI Ulpiano, MAESTRI Andrea TC - CASTRO Liss
GERGELY,En faced 2 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
BULGARIA 11 (5-5), HUNGARY 1 (2-9)
Jun 30, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

HUNGARY starters: 27/2b BALASSA,No; 13/ss SEBOK,Ti; 36/cf SZÁNTÓ,Ag; 33/3b REICH,Id; 17/c CSISZAR,Cs; 11/rf BOGNAR,Ka; 18/1b HAZI,Ta; 22/p GERGELY,En; 2/lf NAGY,Kr;

BULGARIA starters: 6/1b FETVOVA,Ma; 7/rf HANDJIYSKA,G; 5/3b MARCOVA,Sa; 17/c OVNARSKA,Fi; 9/p SIMEONOVA,Te; 4/ss GENOVA,Al; 19/2b DINEVA,Iv; 11/lf LEONTIEVA,Ge; 15/cf MAGDALINCHEV;

HUNGARY 1st - BALASSA,No struck out swinging. SEBOK,Ti grounded out to 3b. SZÁNTÓ,Ag hit by pitch. REICH,Id grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 1st - FETVOVA,Ma grounded out to 3b. HANDJIYSKA,G singled to center field. HANDJIYSKA,G advanced to second on a wild pitch. MARCOVA,Sa walked. OVNARSKA,Fi flied out to lf. MARCOVA,Sa stole second; HANDJIYSKA,G stole third. MARCOVA,Sa advanced to third on a wild pitch; HANDJIYSKA,G scored on a wild pitch. SIMEONOVA,Te singled to right field, RBI; MARCOVA,Sa scored. SIMEONOVA,Te advanced to third on a throwing error by c, scored on a throwing error by rf. GENOVA,Al walked. DINEVA,Iv grounded out to 1b unassisted. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

HUNGARY 2nd - CSISZAR,Cs singled to pitcher, bunt. BOGNAR,Ka singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; CSISZAR,Cs advanced to second, advanced to third on the error. BOGNAR,Ka advanced to third on a wild pitch; CSISZAR,Cs scored on a wild pitch, unearned. HAZI,Ta struck out swinging. GERGELY,En lined out to 2b. NAGY,Kr walked. BALASSA,No lined out to 3b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

BULGARIA 2nd - LEONTIEVA,Ge grounded out to 3b. MAGDALINCHEV singled to shortstop. FETVOVA,Ma hit by pitch; MAGDALINCHEV advanced to second. FETVOVA,Ma stole second; MAGDALINCHEV stole third. HANDJIYSKA,G doubled to right field, advanced to third on a throwing error by cf, 2 RBI; FETVOVA,Ma scored; MAGDALINCHEV scored. MARCOVA,Sa lined out to 3b. OVNARSKA,Fi tripled to left field, RBI; HANDJIYSKA,G scored. SIMEONOVA,Te doubled to second base, advanced to third on a muffed throw by ss, RBI; OVNARSKA,Fi scored. GENOVA,Al singled down the lf line, RBI; SIMEONOVA,Te scored. DINEVA,Iv walked; GENOVA,Al advanced to second. LEONTIEVA,Ge walked; DINEVA,Iv advanced to second; GENOVA,Al advanced to third. MAGDALINCHEV grounded out to 3b. 5 runs, 5 hits, 2 errors, 3 LOB.

HUNGARY 3rd - SEBOK,Ti lined out to ss. SZÁNTÓ,Ag singled to right field. REICH,Id reached on a fielder's choice; SZÁNTÓ,Ag advanced to second on a muffed throw by ss, assist by p. CSISZAR,Cs flied out to rf. SZÁNTÓ,Ag out at second p to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BULGARIA 3rd - FETVOVA,Ma flied out to p. HANDJIYSKA,G walked. MARCOVA,Sa reached on a throwing error by ss, reached on a fielder's choice; HANDJIYSKA,G advanced to second, advanced to third on the error. OVNARSKA,Fi grounded out to 3b, RBI; MARCOVA,Sa advanced to third; HANDJIYSKA,G scored, unearned. MARCOVA,Sa scored on a passed ball, unearned. SIMEONOVA,Te flied out to cf. 2 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

HUNGARY 4th - TOSHEVA,Ve to cf for HANDJIYSKA,G. MILENKOVA,Ya to lf for LEONTIEVA,Ge. GRAHOVSKA,Ka to rf for MAGDALINCHEV. BOGNAR,Ka singled to left field. HAZI,Ta struck out looking. GERGELY,En walked; BOGNAR,Ka advanced to second. BOGNAR,Ka out at second p to ss, caught stealing. NAGY,Kr grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 4th - GENOVA,Al doubled to right center. DINEVA,Iv singled up the middle, RBI; GENOVA,Al scored. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


BULGARIA 11, HUNGARY 1 (Jun 30, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
HUNGARY............. 010 0 -  1  4  5      (2-9)
BULGARIA............ 352 1 - 11  9  2      (5-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: HUNGARY - GERGELY,Eniko and CSISZAR,Csenge. BULGARIA - SIMEONOVA,Teodora and
OVNARSKA,Filipina.
Win-SIMEONOVA,Teodora(3-0)  Loss-GERGELY,Eniko(0-2)  T-01:00  A-15
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - MASSARI GOZZI Ulpiano, MAESTRI Andrea
TC - CASTRO Liss

GERGELY,En faced 2 batters in the 4th.
ESF