Box Score

GREAT BRITAIN vs RUSSIA (Jun 29, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
GREAT BRITAIN 10, RUSSIA 4 - Composite Box Score
Jun 29, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 1)

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SCOTT,Ke cf 
BROWN,Sy ss 
EVANS,La 1b 
RATEL,Ni ph 
D'AVILAR,Ha dh 
MOORE,Am ph 
CORRICK,Ge p 
PEARCE,St c 
LOUIE,Ch 3b 
WELLS,Am pr 
CRAIG,Sa 2b 
D'AVILAR,Ch 2b 
PETERSON,Au lf 
CHARTERS,Vi rf 
Totals   29  10  10  11  18 

RUSSIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SOROKINA,Ta ss 
ZHUCHKOVA,Ta 2b 
BELTYUKOVA,T lf 
ILYASHENKO,I 1b 
YAKOVLEVA,Ol dh 
STEPANYAN,Na pr 
SEMENOVA,Da cf 
GUSAKOVA,Ve c 
SHEMBEREVA,D p 
SHALVADZE,Ma p 
MILIAEVA,An rf 
AFANASYEVA,A 3b 
Totals   28  21 

GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CORRICK,Georgina W  6.0  28  29 
 
RUSSIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SHEMBEREVA,Daria   2.1  15  17 
SHALVADZE,Mayya L  4.2  14  24 

Umpires - HP: ARON Brian 1B: SINGER Christian 2B: PILEV Nikolay
Start: 20:45 Time: 2:35 Attendance: 400
Weather: Pratly cloudy Game notes: Scorers: PAGANI Marinella, MENESCARDI Eugenio

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
GREAT BRITAIN 10, RUSSIA 4
Jun 29, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 1)

GREAT BRITAIN starters: 36/cf SCOTT,Ke; 4/ss BROWN,Sy; 10/1b EVANS,La; 33/dh D'AVILAR,Ha; 22/p CORRICK,Ge; 11/c PEARCE,St; 18/3b LOUIE,Ch; 9/2b CRAIG,Sa; 21/lf PETERSON,Au; 3/rf CHARTERS,Vi;

RUSSIA starters: 9/ss SOROKINA,Ta; 19/2b ZHUCHKOVA,Ta; 5/lf BELTYUKOVA,T; 20/1b ILYASHENKO,I; 17/dh YAKOVLEVA,Ol; 1/cf SEMENOVA,Da; 16/c GUSAKOVA,Ve; 14/p SHEMBEREVA,D; 6/rf MILIAEVA,An; 10/3b AFANASYEVA,A;

GREAT BRITAIN 1st - SCOTT,Ke grounded out to 2b. BROWN,Sy flied out to cf. EVANS,La walked. D'AVILAR,Ha struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RUSSIA 1st - SOROKINA,Ta struck out looking. ZHUCHKOVA,Ta singled down the lf line. BELTYUKOVA,T fouled out to c. ILYASHENKO,I reached on a fielder's choice; ZHUCHKOVA,Ta out at second 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - CORRICK,Ge struck out looking. PEARCE,St flied out to 2b. LOUIE,Ch walked. CRAIG,Sa fouled out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RUSSIA 2nd - YAKOVLEVA,Ol struck out swinging. SEMENOVA,Da doubled to left field. GUSAKOVA,Ve singled, advanced to second on the throw, RBI; SEMENOVA,Da scored. GUSAKOVA,Ve advanced to third on a wild pitch. SHEMBEREVA,D reached on a fielder's choice, RBI; GUSAKOVA,Ve scored. MILIAEVA,An grounded out to ss; SHEMBEREVA,D advanced to third. SOROKINA,Ta singled to center field, RBI; SHEMBEREVA,D scored. ZHUCHKOVA,Ta grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - PETERSON,Au singled to second base. PETERSON,Au advanced to second on a passed ball. SCOTT,Ke reached on an error by 3b. BROWN,Sy singled to third base, bunt; SCOTT,Ke advanced to second; PETERSON,Au advanced to third. EVANS,La infield fly to 2b. D'AVILAR,Ha singled down the rf line, advanced to second on the throw, 2 RBI; BROWN,Sy advanced to third; SCOTT,Ke scored, unearned; PETERSON,Au scored. CORRICK,Ge singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; D'AVILAR,Ha advanced to third; BROWN,Sy scored. PEARCE,St singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; CORRICK,Ge advanced to third; D'AVILAR,Ha scored. LOUIE,Ch homered to center field, 3 RBI; PEARCE,St scored; CORRICK,Ge scored. CRAIG,Sa singled to left field. SHALVADZE,Ma to p for SHEMBEREVA,D. PETERSON,Au lined out to ss. SCOTT,Ke lined out to ss. 7 runs, 7 hits, 1 error, 1 LOB.

RUSSIA 3rd - BELTYUKOVA,T reached on a throwing error by 3b. ILYASHENKO,I singled to left field; BELTYUKOVA,T advanced to second. YAKOVLEVA,Ol reached on a fielder's choice; ILYASHENKO,I out at second 2b to ss; BELTYUKOVA,T advanced to third. SEMENOVA,Da reached on a fielder's choice; YAKOVLEVA,Ol advanced to second. STEPANYAN,Na pinch ran for YAKOVLEVA,Ol. GUSAKOVA,Ve struck out looking. SHALVADZE,Ma grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - YAKOVLEVA,Ol to dh for STEPANYAN,Na. BROWN,Sy reached on an error by 2b. EVANS,La walked; BROWN,Sy advanced to second. BROWN,Sy stole third. EVANS,La stole second. EVANS,La advanced to third on a wild pitch; BROWN,Sy out at home c unassisted. D'AVILAR,Ha walked. CORRICK,Ge walked; D'AVILAR,Ha advanced to second. PEARCE,St grounded out to 1b unassisted, RBI; CORRICK,Ge advanced to second; D'AVILAR,Ha advanced to third; EVANS,La scored. LOUIE,Ch grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

RUSSIA 4th - MILIAEVA,An singled to third base. SOROKINA,Ta hit by pitch; MILIAEVA,An advanced to second. ZHUCHKOVA,Ta struck out swinging. BELTYUKOVA,T flied out to 3b. ILYASHENKO,I singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; SOROKINA,Ta advanced to third; MILIAEVA,An scored. YAKOVLEVA,Ol lined out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 5th - CRAIG,Sa flied out to lf. PETERSON,Au walked. SCOTT,Ke walked; PETERSON,Au advanced to second. BROWN,Sy out at first p to 2b, SAC; SCOTT,Ke advanced to second; PETERSON,Au advanced to third. EVANS,La walked. D'AVILAR,Ha grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

RUSSIA 5th - D'AVILAR,Ch to 2b for CRAIG,Sa. SEMENOVA,Da grounded out to ss. GUSAKOVA,Ve grounded out to ss. SHALVADZE,Ma flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 6th - CORRICK,Ge flied out to 2b. PEARCE,St walked. LOUIE,Ch walked; PEARCE,St advanced to second. D'AVILAR,Ch walked; LOUIE,Ch advanced to second; PEARCE,St advanced to third. WELLS,Am pinch ran for LOUIE,Ch. PETERSON,Au struck out swinging. SCOTT,Ke singled to pitcher, 2 RBI; D'AVILAR,Ch out at second p to ss; WELLS,Am scored; PEARCE,St scored. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RUSSIA 6th - LOUIE,Ch to 3b for WELLS,Am. MILIAEVA,An singled to center field. SOROKINA,Ta flied out to ss. ZHUCHKOVA,Ta grounded out to 2b; MILIAEVA,An advanced to second. MILIAEVA,An out at third c to ss to 3b, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 7th - BROWN,Sy struck out swinging. RATEL,Ni pinch hit for EVANS,La. RATEL,Ni grounded out to 2b. MOORE,Am pinch hit for D'AVILAR,Ha. MOORE,Am singled to third base. D'AVILAR,Ha to dh for MOORE,Am. CORRICK,Ge grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


GREAT BRITAIN 10, RUSSIA 4 (Jun 29, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
GREAT BRITAIN....... 007 102 0 - 10  9  1
RUSSIA.............. 030 100 X -  4  8  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GREAT BRITAIN - CORRICK,Georgina and PEARCE,Stephanie. RUSSIA - SHEMBEREVA,Daria;
SHALVADZE,Mayya(3) and GUSAKOVA,Verdzhiniya.
Win-CORRICK,Georgina  Loss-SHALVADZE,Mayya  T-2:35  A-400
HR GBR - LOUIE,Chiya.
Weather: Pratly cloudy
Game notes:
Scorers: PAGANI Marinella, MENESCARDI Eugenio
ESF