Box Score

HUNGARY vs DENMARK (Jun 29, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
DENMARK 17 (2-5), HUNGARY 2 (1-7) - Composite Box Score
Jun 29, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

HUNGARY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BALASSA,No rf 
ANTAL,No 1b/3b 
SZÁNTÓ,Ag cf 
PAPACSEK,Év p/1b 
GERGELY,En 3b/p 
HAZI,Ta p 
CSISZAR,Cs c 
ZSENGELLER,S 2b 
NAGY,An dh 
NAGY,Kr lf 
SEBOK,Ti ss 
Totals  

DENMARK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
JENSEN,Ju cf 
CARLS,Ch pr 
NIELSEN,Kr 1b 
NIELSEN,Ma rf 
CRAIG,Ev c/dh 
GABRIEL,Em pr 
MAYLAND dh/c 
OLSEN,So ss 
VEGENER,Ka 2b 
HINDS,Vi pr 
KALLAGER,Ce lf 
THOMSEN,Ka ph 
HVILLUM,Ma 3b 
GHALI,Ha p 
Totals   20  17  11  12 

HUNGARY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PAPACSEK,Éva L,0-2  1.0  11  13 
GERGELY,Eniko   0.1 
HAZI,Tamara   1.0  11 
 
DENMARK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GHALI,Hana Bent W,1-1  3.0  13 

Umpires - HP: PABLO Luis Ignacio 1B: ARON Brian
Start: 13:30 Time: 1:10 Attendance: 40
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - MUTTARINI Ilaria, MANCA Anita T.C. DI LUCA Anna

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
DENMARK 17 (2-5), HUNGARY 2 (1-7)
Jun 29, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

HUNGARY starters: 27/rf BALASSA,No; 20/1b ANTAL,No; 36/cf SZÁNTÓ,Ag; 1/p PAPACSEK,Év; 22/3b GERGELY,En; 17/c CSISZAR,Cs; 8/2b ZSENGELLER,S; 19/dh NAGY,An; 2/lf NAGY,Kr; 13/ss SEBOK,Ti;

DENMARK starters: 2/cf JENSEN,Ju; 6/1b NIELSEN,Kr; 22/rf NIELSEN,Ma; 24/c CRAIG,Ev; 0/dh MAYLAND; 7/ss OLSEN,So; 11/2b VEGENER,Ka; 4/lf KALLAGER,Ce; 17/3b HVILLUM,Ma; 64/p GHALI,Ha;

HUNGARY 1st - BALASSA,No walked. ANTAL,No walked; BALASSA,No advanced to second. SZÁNTÓ,Ag lined into double play 1b unassisted; ANTAL,No out on the play. PAPACSEK,Év reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error; BALASSA,No scored on the error, unearned. GERGELY,En struck out swinging. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

DENMARK 1st - JENSEN,Ju singled to third base. JENSEN,Ju stole second. NIELSEN,Kr singled through the left side, scored on a fielding error by lf; JENSEN,Ju advanced to third, scored on the error. NIELSEN,Ma flied out to ss. CRAIG,Ev singled to right field. MAYLAND reached on a fielder's choice; CRAIG,Ev advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by ss. OLSEN,So singled to second base; MAYLAND advanced to second; CRAIG,Ev advanced to third. VEGENER,Ka walked, RBI; OLSEN,So advanced to second; MAYLAND advanced to third; CRAIG,Ev scored, unearned. KALLAGER,Ce struck out swinging. HVILLUM,Ma singled to right field, 2 RBI; VEGENER,Ka advanced to second; OLSEN,So scored, unearned; MAYLAND scored, unearned. JENSEN,Ju singled to catcher; HVILLUM,Ma advanced to second; VEGENER,Ka advanced to third. NIELSEN,Kr singled through the left side, 2 RBI; JENSEN,Ju advanced to second; HVILLUM,Ma scored, unearned; VEGENER,Ka scored, unearned. NIELSEN,Kr stole second; JENSEN,Ju stole third. NIELSEN,Ma walked. CRAIG,Ev flied out to cf. 7 runs, 7 hits, 2 errors, 3 LOB.

HUNGARY 2nd - CSISZAR,Cs walked. ZSENGELLER,S reached on a throwing error by p, SAC; CSISZAR,Cs advanced to second, advanced to third on the error. ZSENGELLER,S out at second c to ss, caught stealing; CSISZAR,Cs advanced to home on a fielder's choice, unearned. NAGY,An grounded out to p. NAGY,Kr grounded out to ss. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

DENMARK 2nd - ANTAL,No to 3b. PAPACSEK,Év to 1b. GERGELY,En to p. MAYLAND walked. OLSEN,So walked; MAYLAND advanced to second. VEGENER,Ka struck out looking. OLSEN,So advanced to second on a wild pitch; MAYLAND advanced to third on a wild pitch. KALLAGER,Ce walked. HVILLUM,Ma walked, RBI; KALLAGER,Ce advanced to second; OLSEN,So advanced to third; MAYLAND scored. HAZI,Ta to p for GERGELY,En. JENSEN,Ju doubled to right center, 2 RBI; HVILLUM,Ma advanced to third; KALLAGER,Ce scored; OLSEN,So scored. JENSEN,Ju advanced to third on a wild pitch; HVILLUM,Ma scored on a wild pitch. NIELSEN,Kr hit by pitch. NIELSEN,Kr stole second, advanced to third on the throw, scored on a throwing error by c; JENSEN,Ju stole home. NIELSEN,Ma homered to left field, inside the park, RBI. CRAIG,Ev walked. GABRIEL,Em pinch ran for CRAIG,Ev. MAYLAND grounded out to 3b; GABRIEL,Em advanced to second. OLSEN,So flied out to cf. 7 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

HUNGARY 3rd - CRAIG,Ev to dh for GABRIEL,Em. MAYLAND to c. BALASSA,No grounded out to 3b. ANTAL,No singled to third base, bunt. ANTAL,No stole second. SZÁNTÓ,Ag walked. SZÁNTÓ,Ag advanced to second on a wild pitch; ANTAL,No advanced to third on a wild pitch. PAPACSEK,Év lined into double play ss unassisted; SZÁNTÓ,Ag out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

DENMARK 3rd - VEGENER,Ka singled to right center. THOMSEN,Ka pinch hit for KALLAGER,Ce. HINDS,Vi pinch ran for VEGENER,Ka. THOMSEN,Ka flied out to ss. HVILLUM,Ma walked; HINDS,Vi advanced to second. HVILLUM,Ma advanced to second on a wild pitch; HINDS,Vi advanced to third on a wild pitch. JENSEN,Ju tripled to center field, 2 RBI; HVILLUM,Ma scored; HINDS,Vi scored. CARLS,Ch pinch ran for JENSEN,Ju. NIELSEN,Kr reached on a fielding error by ss, RBI; CARLS,Ch scored. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


DENMARK 17, HUNGARY 2 (Jun 29, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
HUNGARY............. 110  -  2  1  4      (1-7)
DENMARK............. 773  - 17 11  2      (2-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: HUNGARY - PAPACSEK,Éva; GERGELY,Eniko(2); HAZI,Tamara(2) and CSISZAR,Csenge.
DENMARK - GHALI,Hana Bent and CRAIG,Evie; MAYLAND.
Win-GHALI,Hana Bent(1-1)  Loss-PAPACSEK,Éva(0-2)  T-1:10  A-40
HR DEN - NIELSEN,Mathilde.
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - MUTTARINI Ilaria, MANCA Anita
T.C. DI LUCA Anna
ESF