Box Score

GREECE vs RUSSIA (Jun 29, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
RUSSIA 4, GREECE 2 - Composite Box Score
Jun 29, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 1)

GREECE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAVITSANOU,T 2b/pr 
TURNER,De 2b 
BAZOS,Al cf 
ILIOPOULOS,A 3b 
LYSIKATOS,Ch 1b 
MARINAKIS,Ef p 
TSIRIGOS,Ca dh 
SKAROGIANNI pr 
GIALKETSIS,N c 
LYSIKATOS,Sa rf 
PATONIS,De ph 
ILIOPOULOS,M lf 
MARKOPOULOS ph 
SPYRAKIS,El ss 
Totals   26  18 

RUSSIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SOROKINA,Ta ss 
ZHUCHKOVA,Ta 2b 
BELTYUKOVA,T lf 
ILYASHENKO,I p 
YAKOVLEVA,Ol dh 
SEMENOVA,Da cf 
GUSAKOVA,Ve c 
STEPANYAN,Na 1b 
MILIAEVA,An rf 
AFANASYEVA,A 3b 
Totals   25  21 

GREECE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARINAKIS,Efthimia L,0-4  6.0  25  27 
 
RUSSIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ILYASHENKO,Irina W  7.0  26  32 

Umpires - HP: UTZIG Beate 1B: NEARCO Angelo 2B: PARDO Luis
Start: 17:20 Time: 1:57 Attendance: 200
Weather: Cloudy Game notes: Scorers: BELLAVIA Gianfranco, MENESCARDI Eugenio

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
RUSSIA 4, GREECE 2
Jun 29, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 1)

GREECE starters: 4/2b ZAVITSANOU,T; 13/cf BAZOS,Al; 6/3b ILIOPOULOS,A; 10/1b LYSIKATOS,Ch; 12/p MARINAKIS,Ef; 14/dh TSIRIGOS,Ca; 16/c GIALKETSIS,N; 1/rf LYSIKATOS,Sa; 11/lf ILIOPOULOS,M; 17/ss SPYRAKIS,El;

RUSSIA starters: 9/ss SOROKINA,Ta; 19/2b ZHUCHKOVA,Ta; 5/lf BELTYUKOVA,T; 20/p ILYASHENKO,I; 17/dh YAKOVLEVA,Ol; 1/cf SEMENOVA,Da; 16/c GUSAKOVA,Ve; 13/1b STEPANYAN,Na; 6/rf MILIAEVA,An; 10/3b AFANASYEVA,A;

GREECE 1st - TURNER,De to 2b for ZAVITSANOU,T. TURNER,De flied out to cf. BAZOS,Al reached on a dropped fly by lf. ILIOPOULOS,A flied out to lf. BAZOS,Al stole second. LYSIKATOS,Ch walked. MARINAKIS,Ef flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

RUSSIA 1st - SOROKINA,Ta grounded out to p. ZHUCHKOVA,Ta singled to third base, bunt. ZHUCHKOVA,Ta out at second c to ss, caught stealing. BELTYUKOVA,T singled to left field. ILYASHENKO,I grounded out to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREECE 2nd - TSIRIGOS,Ca grounded out to ss. GIALKETSIS,N walked. Suspended game - rain delay at 5:43 PM. Resumed game at 6:30 PM. LYSIKATOS,Sa singled to left field; GIALKETSIS,N advanced to second. ILIOPOULOS,M struck out swinging. TURNER,De grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

RUSSIA 2nd - YAKOVLEVA,Ol singled to right field. SEMENOVA,Da flied out to cf. GUSAKOVA,Ve reached on an error by 3b; YAKOVLEVA,Ol advanced to second. STEPANYAN,Na grounded out to p; GUSAKOVA,Ve advanced to second; YAKOVLEVA,Ol advanced to third. MILIAEVA,An walked. SOROKINA,Ta singled up the middle, advanced to second on the throw, 2 RBI; MILIAEVA,An advanced to third; GUSAKOVA,Ve scored, unearned; YAKOVLEVA,Ol scored, unearned. ZHUCHKOVA,Ta out at first p to 2b, bunt. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

GREECE 3rd - BAZOS,Al singled through the right side. BAZOS,Al advanced to second on a wild pitch. ILIOPOULOS,A singled to right field; BAZOS,Al advanced to third. LYSIKATOS,Ch flied out to lf, SF, RBI; BAZOS,Al scored. ILIOPOULOS,A stole second. MARINAKIS,Ef struck out swinging. TSIRIGOS,Ca fouled out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

RUSSIA 3rd - BELTYUKOVA,T flied out to lf. ILYASHENKO,I flied out to lf. YAKOVLEVA,Ol flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREECE 4th - GIALKETSIS,N flied out to cf. LYSIKATOS,Sa grounded out to 1b unassisted. ILIOPOULOS,M grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RUSSIA 4th - SEMENOVA,Da flied out to cf. GUSAKOVA,Ve struck out swinging. STEPANYAN,Na grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREECE 5th - TURNER,De flied out to ss. BAZOS,Al hit by pitch. ILIOPOULOS,A doubled to center field, RBI; BAZOS,Al scored. LYSIKATOS,Ch flied out to lf. MARINAKIS,Ef flied out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RUSSIA 5th - MILIAEVA,An singled up the middle. SOROKINA,Ta singled to first base, bunt; MILIAEVA,An advanced to third. ZHUCHKOVA,Ta flied out to lf, SF, RBI; MILIAEVA,An scored. BELTYUKOVA,T flied out to 1b. ILYASHENKO,I reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the throw; SOROKINA,Ta scored, unearned. YAKOVLEVA,Ol grounded out to p. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

GREECE 6th - TSIRIGOS,Ca hit by pitch. SKAROGIANNI pinch ran for TSIRIGOS,Ca. PATONIS,De pinch hit for LYSIKATOS,Sa. GIALKETSIS,N out at first c to 2b, SAC; SKAROGIANNI advanced to second. PATONIS,De struck out swinging. MARKOPOULOS pinch hit for ILIOPOULOS,M. MARKOPOULOS singled to third base, bunt; SKAROGIANNI advanced to third. TURNER,De grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

RUSSIA 6th - TSIRIGOS,Ca to dh for SKAROGIANNI. LYSIKATOS,Sa to rf for PATONIS,De. ILIOPOULOS,M to lf for MARKOPOULOS. SEMENOVA,Da flied out to ss. GUSAKOVA,Ve singled to left field. STEPANYAN,Na flied out to cf. MILIAEVA,An grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GREECE 7th - BAZOS,Al grounded out to 2b. ILIOPOULOS,A grounded out to p. LYSIKATOS,Ch singled to left field. ZAVITSANOU,T pinch ran for LYSIKATOS,Ch. MARINAKIS,Ef grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


RUSSIA 4, GREECE 2 (Jun 29, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
GREECE.............. 001 010 0 -  2  6  2
RUSSIA.............. 020 020 X -  4  7  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GREECE - MARINAKIS,Efthimia and GIALKETSIS,Nikolette. RUSSIA - ILYASHENKO,Irina and
GUSAKOVA,Verdzhiniya.
Win-ILYASHENKO,Irina  Loss-MARINAKIS,Efthimia(0-4)  T-1:57  A-200
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers: BELLAVIA Gianfranco, MENESCARDI Eugenio
ESF