Box Score

LITHUANIA vs BULGARIA (Jun 29, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
BULGARIA 14 (3-5), LITHUANIA 5 (0-7) - Composite Box Score
Jun 29, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

LITHUANIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VAIŠNORAITÉ 3b/ss 
NEVERAUSKAIT ss/p 
PASKEVICIUTÉ 1b/3b 
ALEKSANDR,Ko c/p 
KORSOKAITE,I 2b 
JONAITYTÉ,Ga p/1b 
ZIUKAITČ,Mi cf 
STAKIONYTE,E lf 
ZIUKAITČ,Ug rf 
Totals   20  12 

BULGARIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FETVOVA,Ma 1b/p 
HANDJIYSKA,G rf/1b 
MARCOVA,Sa c 
MILENKOVA,Ya ss/3b 
SIMEONOVA,Te 3b/p 
LEONTIEVA,Ge 3b 
GENOVA,Al p/ss 
DINEVA,Iv 2b 
TOSHEVA,Ve lf 
MAGDALINCHEV cf 
Totals   28  14  12  12  15 

LITHUANIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JONAITYTÉ,Gabriele L  0.1 
NEVERAUSKAITÉ,Nomeda   0.0 
ALEKSANDRAVICIUTE,Ko   3.2  18  20 
 
BULGARIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GENOVA,Aleksandra   0.1 
SIMEONOVA,Teodora W  1.2 
FETVOVA,Mariya   3.0  12  16 

Umpires - HP: VITALE Diego 1B: VONK Peter
Start: 16:45 Time: 1:38 Attendance: 20
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - MASSARI GOZZI Ulpiano, FEDELE Mario, SALETTI Roberto T.C. - JENNINGS Mike
NEVERAUSKAIT faced 8 batters in the 1st.

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
BULGARIA 14 (3-5), LITHUANIA 5 (0-7)
Jun 29, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

LITHUANIA starters: 10/3b VAIŠNORAITÉ; 7/ss NEVERAUSKAIT; 8/1b PASKEVICIUTÉ; 12/c ALEKSANDR,Ko; 16/2b KORSOKAITE,I; 3/p JONAITYTÉ,Ga; 6/cf ZIUKAITČ,Mi; 5/lf STAKIONYTE,E; 1/rf ZIUKAITČ,Ug;

BULGARIA starters: 6/1b FETVOVA,Ma; 7/rf HANDJIYSKA,G; 5/c MARCOVA,Sa; 16/ss MILENKOVA,Ya; 9/3b SIMEONOVA,Te; 4/p GENOVA,Al; 19/2b DINEVA,Iv; 3/lf TOSHEVA,Ve; 15/cf MAGDALINCHEV;

LITHUANIA 1st - VAIŠNORAITÉ walked. VAIŠNORAITÉ advanced to second on a wild pitch. NEVERAUSKAIT walked. NEVERAUSKAIT advanced to second on a wild pitch; VAIŠNORAITÉ advanced to third on a wild pitch. PASKEVICIUTÉ struck out looking. NEVERAUSKAIT advanced to third on a wild pitch; VAIŠNORAITÉ scored on a wild pitch. ALEKSANDR,Ko walked. ALEKSANDR,Ko stole second. KORSOKAITE,I walked. MILENKOVA,Ya to 3b. SIMEONOVA,Te to p. GENOVA,Al to ss. JONAITYTÉ,Ga reached on a fielder's choice, out at first c to 1b, RBI; KORSOKAITE,I advanced to second on a fielder's choice; ALEKSANDR,Ko advanced to third on a fielder's choice; NEVERAUSKAIT scored. KORSOKAITE,I advanced to third on a wild pitch; ALEKSANDR,Ko scored on a wild pitch. ZIUKAITČ,Mi struck out looking. 3 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 1st - FETVOVA,Ma walked. HANDJIYSKA,G reached on a dropped fly by cf; FETVOVA,Ma advanced to second. MARCOVA,Sa grounded out to ss; HANDJIYSKA,G advanced to second; FETVOVA,Ma advanced to third. MILENKOVA,Ya tripled to left center, 2 RBI; HANDJIYSKA,G scored, unearned; FETVOVA,Ma scored. SIMEONOVA,Te walked, stole second; MILENKOVA,Ya stole home. VAIŠNORAITÉ to ss. NEVERAUSKAIT to p. PASKEVICIUTÉ to 3b. JONAITYTÉ,Ga to 1b. GENOVA,Al doubled to center field, RBI; SIMEONOVA,Te scored. DINEVA,Iv doubled to center field, RBI; GENOVA,Al scored. TOSHEVA,Ve doubled to center field, RBI; DINEVA,Iv scored. MAGDALINCHEV singled to right field, advanced to second on the throw, advanced to third on a throwing error by c, RBI; TOSHEVA,Ve scored. FETVOVA,Ma reached on a fielder's choice, advanced to second on the error, RBI; MAGDALINCHEV scored on a muffed throw by c, assist by p, team unearned. HANDJIYSKA,G hit by pitch. MARCOVA,Sa tripled to right field, 2 RBI; HANDJIYSKA,G scored, team unearned; FETVOVA,Ma scored, team unearned. MILENKOVA,Ya singled to right field, RBI; MARCOVA,Sa scored, team unearned. VAIŠNORAITÉ to c. NEVERAUSKAIT to ss. ALEKSANDR,Ko to p. SIMEONOVA,Te tripled to left field, RBI; MILENKOVA,Ya scored, unearned. SIMEONOVA,Te scored on a wild pitch, team unearned. GENOVA,Al grounded out to ss. DINEVA,Iv walked. TOSHEVA,Ve reached on a dropped fly by 2b, advanced to second on the error; DINEVA,Iv advanced to third on the error. MAGDALINCHEV flied out to ss. 13 runs, 8 hits, 4 errors, 2 LOB.

LITHUANIA 2nd - STAKIONYTE,E struck out looking. ZIUKAITČ,Ug grounded out to p. VAIŠNORAITÉ singled to shortstop. VAIŠNORAITÉ stole second. NEVERAUSKAIT reached on a fielder's choice to third base; VAIŠNORAITÉ advanced to third. PASKEVICIUTÉ flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BULGARIA 2nd - FETVOVA,Ma flied out to 2b. HANDJIYSKA,G reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. HANDJIYSKA,G advanced to second on a wild pitch. MARCOVA,Sa singled to third base. MILENKOVA,Ya singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; MARCOVA,Sa advanced to second, advanced to third on the throw; HANDJIYSKA,G scored, unearned. SIMEONOVA,Te fouled out to 3b. GENOVA,Al walked. DINEVA,Iv flied out to cf. 1 run, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

LITHUANIA 3rd - FETVOVA,Ma to p. HANDJIYSKA,G to 1b. MILENKOVA,Ya to ss. LEONTIEVA,Ge to 3b for SIMEONOVA,Te. GENOVA,Al to rf. rain delay: game suspended at 17:42. game restard at 18:20. ALEKSANDR,Ko tripled to left field. KORSOKAITE,I walked. KORSOKAITE,I advanced to second on a wild pitch. JONAITYTÉ,Ga walked. ZIUKAITČ,Mi singled to center field, RBI; JONAITYTÉ,Ga advanced to second; KORSOKAITE,I advanced to third; ALEKSANDR,Ko scored. STAKIONYTE,E struck out looking. ZIUKAITČ,Ug out at first rf to 1b, RBI; ZIUKAITČ,Mi advanced to second; JONAITYTÉ,Ga advanced to third; KORSOKAITE,I scored. VAIŠNORAITÉ flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BULGARIA 3rd - TOSHEVA,Ve flied out to 2b. MAGDALINCHEV singled to shortstop. MAGDALINCHEV advanced to second on a wild pitch. FETVOVA,Ma grounded out to 2b; MAGDALINCHEV advanced to third. HANDJIYSKA,G grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 4th - NEVERAUSKAIT flied out to lf. PASKEVICIUTÉ singled up the middle. ALEKSANDR,Ko walked; PASKEVICIUTÉ advanced to second. KORSOKAITE,I struck out swinging. JONAITYTÉ,Ga flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BULGARIA 4th - MARCOVA,Sa grounded out to ss. MILENKOVA,Ya flied out to lf. LEONTIEVA,Ge singled to center field. GENOVA,Al fouled out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 5th - ZIUKAITČ,Mi lined out to 1b. STAKIONYTE,E singled to left field. ZIUKAITČ,Ug walked; STAKIONYTE,E advanced to second. VAIŠNORAITÉ lined into double play lf to 2b; ZIUKAITČ,Ug out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


BULGARIA 14, LITHUANIA 5 (Jun 29, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
LITHUANIA........... 3   02 00 -  5  5  5      (0-7)
BULGARIA............ (13)10 0X - 14 12  0      (3-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: LITHUANIA - JONAITYTÉ,Gabriele; NEVERAUSKAITÉ,Nomeda(1); ALEKSANDRAVICIUTE,Ko(1) and
ALEKSANDRAVICIUTE,Ko; VAIŠNORAITÉ,Aisté. BULGARIA - GENOVA,Aleksandra; SIMEONOVA,Teodora(1);
FETVOVA,Mariya(3) and MARCOVA,Sara.
Win-SIMEONOVA,Teodora  Loss-JONAITYTÉ,Gabriele  T-1:38  A-20
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - MASSARI GOZZI Ulpiano, FEDELE Mario, SALETTI Roberto
T.C. - JENNINGS Mike

NEVERAUSKAIT faced 8 batters in the 1st.
ESF