Box Score

SWEDEN vs GREECE (Jun 29, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
GREECE 7 (5-3), SWEDEN 4 (4-4) - Composite Box Score
Jun 29, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

SWEDEN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
WASHINGTON,K lf/ss 
HJELM,Ka 3b 
GOODMAN,Li cf 
MUYRES,An rf/lf 
TÖRNBLOM,My ss/p 
KLÖVENÄS,Al p 
NUKUNUKU,He pr 
TEGTH-NORDIN rf 
BUSK,Li dh 
LARSSON,Li 1b 
GRANLUND,Fe pr 
CRONELD,Ju 2b 
ELLSTRÖM,Ma c 
Totals   24  18 

GREECE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TURNER,De 2b 
BAZOS,Al cf 
GIALKETSIS,N c 
MARINAKIS,Ef p/1b 
MARKOPOULOS pr 
ILIOPOULOS,A 3b/ss 
LYSIKATOS,Ch 1b/3b 
SKAROGIANNI pr 
TSIRIGOS,Ca dh 
ZAVITSANOU,T ph 
LYSIKATOS,Sa rf 
PANAGIOTOU,K ph 
ILIOPOULOS,M lf 
SPYRAKIS,El ss 
STAVROU,Lo p 
Totals   28  21 

SWEDEN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KLÖVENÄS,Alecca L  4.1  22  26 
TÖRNBLOM,My   1.2 
 
GREECE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARINAKIS,Efthimia W  5.0  18  21 
STAVROU,Loren Kathry S  2.0 

Umpires - HP: LISS Vladimir 1B: SCHMIDT Harald
Start: 09:07 Time: 1:57 Attendance: 25
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers - RUOCCO M.Luigia, SALETTI Roberto T.C. - DI LUCA Anna
MARINAKIS,Ef faced 3 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
GREECE 7 (5-3), SWEDEN 4 (4-4)
Jun 29, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

SWEDEN starters: 1/lf WASHINGTON,K; 5/3b HJELM,Ka; 15/cf GOODMAN,Li; 12/rf MUYRES,An; 10/ss TÖRNBLOM,My; 14/p KLÖVENÄS,Al; 6/dh BUSK,Li; 20/1b LARSSON,Li; 2/2b CRONELD,Ju; 9/c ELLSTRÖM,Ma;

GREECE starters: 2/2b TURNER,De; 13/cf BAZOS,Al; 16/c GIALKETSIS,N; 12/p MARINAKIS,Ef; 6/3b ILIOPOULOS,A; 10/1b LYSIKATOS,Ch; 14/dh TSIRIGOS,Ca; 1/rf LYSIKATOS,Sa; 11/lf ILIOPOULOS,M; 17/ss SPYRAKIS,El;

SWEDEN 1st - WASHINGTON,K singled up the middle. HJELM,Ka out at first p to 2b, SAC; WASHINGTON,K advanced to second. GOODMAN,Li flied out to cf. WASHINGTON,K advanced to third on a wild pitch. MUYRES,An walked. TÖRNBLOM,My struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

GREECE 1st - TURNER,De doubled to center field. BAZOS,Al reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; TURNER,De advanced to third on a muffed throw by 2b, assist by 3b. GIALKETSIS,N reached on a throwing error by p; BAZOS,Al scored on the error, unearned; TURNER,De scored on the error, unearned. MARINAKIS,Ef flied out to lf. GIALKETSIS,N stole second. ILIOPOULOS,A grounded out to 3b. LYSIKATOS,Ch doubled to left field, RBI; GIALKETSIS,N scored, unearned. TSIRIGOS,Ca walked. LYSIKATOS,Sa lined out to lf. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

SWEDEN 2nd - KLÖVENÄS,Al struck out swinging. BUSK,Li out at first p to 2b, bunt. LARSSON,Li grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREECE 2nd - ILIOPOULOS,M grounded out to 2b. TURNER,De grounded out to ss. BAZOS,Al walked. GIALKETSIS,N flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SWEDEN 3rd - CRONELD,Ju flied out to cf. WASHINGTON,K flied out to rf. HJELM,Ka struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREECE 3rd - MARINAKIS,Ef grounded out to p. ILIOPOULOS,A flied out to 2b. LYSIKATOS,Ch walked. SKAROGIANNI pinch ran for LYSIKATOS,Ch. TSIRIGOS,Ca grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SWEDEN 4th - LYSIKATOS,Ch to 1b for SKAROGIANNI. GOODMAN,Li grounded out to 1b unassisted. MUYRES,An grounded out to ss. TÖRNBLOM,My struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREECE 4th - LYSIKATOS,Sa grounded out to 2b. ILIOPOULOS,M tripled to center field. TURNER,De singled to shortstop, RBI; ILIOPOULOS,M scored. BAZOS,Al grounded out to 2b. GIALKETSIS,N flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SWEDEN 5th - KLÖVENÄS,Al singled to left center. NUKUNUKU,He pinch ran for KLÖVENÄS,Al. BUSK,Li out at first 3b to 2b, SAC; NUKUNUKU,He advanced to second. LARSSON,Li reached on a fielding error by 2b; NUKUNUKU,He advanced to third, scored on the error, unearned. GRANLUND,Fe pinch ran for LARSSON,Li. CRONELD,Ju flied into double play ss to 1b; GRANLUND,Fe out on the play. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

GREECE 5th - KLÖVENÄS,Al to p for NUKUNUKU,He. LARSSON,Li to 1b for GRANLUND,Fe. MARINAKIS,Ef singled to right field. MARKOPOULOS pinch ran for MARINAKIS,Ef. MARKOPOULOS stole second. ILIOPOULOS,A walked. LYSIKATOS,Ch flied out to rf; MARKOPOULOS advanced to third. ZAVITSANOU,T pinch hit for TSIRIGOS,Ca. ZAVITSANOU,T singled down the lf line, RBI; ILIOPOULOS,A advanced to second; MARKOPOULOS scored. PANAGIOTOU,K pinch hit for LYSIKATOS,Sa. PANAGIOTOU,K singled to center field; ZAVITSANOU,T advanced to second; ILIOPOULOS,A advanced to third. ::: Defensive conference :::. WASHINGTON,K to ss. MUYRES,An to lf. TÖRNBLOM,My to p. TEGTH-NORDIN to rf for KLÖVENÄS,Al. ILIOPOULOS,M flied out to cf. TURNER,De walked, RBI; PANAGIOTOU,K advanced to second; ZAVITSANOU,T advanced to third; ILIOPOULOS,A scored. BAZOS,Al reached on a fielder's choice; TURNER,De advanced to second; PANAGIOTOU,K out at third ss to 3b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

SWEDEN 6th - MARINAKIS,Ef to p for MARKOPOULOS. TSIRIGOS,Ca to dh for ZAVITSANOU,T. LYSIKATOS,Sa to rf for PANAGIOTOU,K. WASHINGTON,K singled to left field. HJELM,Ka singled through the left side; WASHINGTON,K advanced to second. GOODMAN,Li tripled to right field, 2 RBI; HJELM,Ka scored; WASHINGTON,K scored. MARINAKIS,Ef to 1b. ILIOPOULOS,A to ss. LYSIKATOS,Ch to 3b. STAVROU,Lo to p for SPYRAKIS,El. MUYRES,An flied out to lf, SF, RBI; GOODMAN,Li scored. TÖRNBLOM,My grounded out to 2b. TEGTH-NORDIN struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREECE 6th - GIALKETSIS,N lined out to ss. MARINAKIS,Ef singled through the right side. MARINAKIS,Ef advanced to second on a wild pitch. ILIOPOULOS,A singled through the left side; MARINAKIS,Ef advanced to third. LYSIKATOS,Ch flied out to lf, SF, RBI; MARINAKIS,Ef scored. ILIOPOULOS,A stole second. TSIRIGOS,Ca struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SWEDEN 7th - BUSK,Li singled down the lf line. LARSSON,Li flied out to lf. CRONELD,Ju grounded out to 3b; BUSK,Li advanced to second. WASHINGTON,K flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


GREECE 7, SWEDEN 4 (Jun 29, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
SWEDEN.............. 000 013 0 -  4  6  2      (4-4)
GREECE.............. 300 121 X -  7  9  1      (5-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SWEDEN - KLÖVENÄS,Alecca; TÖRNBLOM,My(5) and ELLSTRÖM,Malin. GREECE -
MARINAKIS,Efthimia; STAVROU,Loren Kathry(6) and GIALKETSIS,Nikolette.
Win-MARINAKIS,Efthimia  Save-STAVROU,Loren Kathry  Loss-KLÖVENÄS,Alecca  T-1:57  A-25
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers - RUOCCO M.Luigia, SALETTI Roberto
T.C. - DI LUCA Anna

MARINAKIS,Ef faced 3 batters in the 6th.
ESF