Box Score

ISRAEL vs SLOVAKIA (Jun 29, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
SLOVAKIA 9 (5-4), ISRAEL 2 (0-8) - Composite Box Score
Jun 29, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 3)

ISRAEL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FOX,Ma c 
ARGI,Ar 2b 
KAHN,Ad lf 
TANNENBAUM,S cf 
LLOYD,Rh ss 
NOSGORODSKY 3b 
BARAN,Ad p 
DRORI,Mo 1b 
BLOCK,Mi rf 
Totals   22  14 

SLOVAKIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FERANCOVÁ,La lf 
CAMBÁLOVÁ,Mo 2b 
BORKOVICOVÁ c 
MIMOUNI,Sa dh 
PETRIKOVÁ,Li cf 
CHALUPKOVÁ,M 3b 
PETERGÁCOVÁ pr 
PAVLACKOVÁ,M rf 
SUCHONOVÁ,Lu ph 
DINKOVÁ,Dá 1b 
MEST'ANOVÁ,D ph 
RUDOHRADSKÁ ss 
SLANINKOVÁ,P ph 
GOMBIKOVÁ,Mi p 
Totals   16  15 

ISRAEL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARAN,Adi L,0-4  4.2  16  28 
 
SLOVAKIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GOMBIKOVÁ,Miriama W,2-2  5.0  22  23 

Umpires - HP: VDHOEVEN Gerrit-Jan 1B: HURLEY David
Start: 15:45 Time: 1:30 Attendance: 35
Weather: Raining Game notes: Scorers - AMORUSO Vincenzo, MANCA Anita T.C. JENNINGS Mike

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
SLOVAKIA 9 (5-4), ISRAEL 2 (0-8)
Jun 29, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 3)

ISRAEL starters: 4/c FOX,Ma; 11/2b ARGI,Ar; 16/lf KAHN,Ad; 44/cf TANNENBAUM,S; 12/ss LLOYD,Rh; 32/3b NOSGORODSKY; 22/p BARAN,Ad; 14/1b DRORI,Mo; 2/rf BLOCK,Mi;

SLOVAKIA starters: 12/lf FERANCOVÁ,La; 26/2b CAMBÁLOVÁ,Mo; 4/c BORKOVICOVÁ; 5/dh MIMOUNI,Sa; 15/cf PETRIKOVÁ,Li; 16/3b CHALUPKOVÁ,M; 37/rf PAVLACKOVÁ,M; 25/1b DINKOVÁ,Dá; 3/ss RUDOHRADSKÁ; 24/p GOMBIKOVÁ,Mi;

ISRAEL 1st - FOX,Ma flied out to lf. ARGI,Ar singled to first base. KAHN,Ad flied out to 3b. TANNENBAUM,S struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SLOVAKIA 1st - FERANCOVÁ,La walked. CAMBÁLOVÁ,Mo hit by pitch; FERANCOVÁ,La advanced to second. CAMBÁLOVÁ,Mo advanced to second on a passed ball; FERANCOVÁ,La advanced to third on a passed ball. BORKOVICOVÁ walked. MIMOUNI,Sa hit by pitch, RBI; BORKOVICOVÁ advanced to second; CAMBÁLOVÁ,Mo advanced to third; FERANCOVÁ,La scored. PETRIKOVÁ,Li reached on a fielder's choice; MIMOUNI,Sa advanced to second; BORKOVICOVÁ advanced to third; CAMBÁLOVÁ,Mo out at home 3b to c. PETRIKOVÁ,Li advanced to second on a wild pitch; MIMOUNI,Sa advanced to third on a wild pitch; BORKOVICOVÁ scored on a wild pitch. CHALUPKOVÁ,M doubled down the lf line, 2 RBI; PETRIKOVÁ,Li scored; MIMOUNI,Sa scored. PAVLACKOVÁ,M grounded out to ss; CHALUPKOVÁ,M advanced to third. DINKOVÁ,Dá reached on a fielding error by 2b; CHALUPKOVÁ,M scored on the error, unearned. RUDOHRADSKÁ grounded out to ss. 5 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ISRAEL 2nd - LLOYD,Rh walked. NOSGORODSKY struck out looking. LLOYD,Rh advanced to second on a wild pitch. BARAN,Ad singled to right field; LLOYD,Rh advanced to third. DRORI,Mo singled through the left side, RBI; BARAN,Ad advanced to second; LLOYD,Rh scored. BLOCK,Mi struck out swinging. FOX,Ma grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SLOVAKIA 2nd - FERANCOVÁ,La walked. CAMBÁLOVÁ,Mo grounded out to p, SAC; FERANCOVÁ,La advanced to second. BORKOVICOVÁ reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the throw; FERANCOVÁ,La advanced to third on the error. MIMOUNI,Sa grounded out to ss, RBI; BORKOVICOVÁ advanced to third; FERANCOVÁ,La scored, unearned. PETRIKOVÁ,Li flied out to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ISRAEL 3rd - ARGI,Ar grounded out to 1b unassisted. KAHN,Ad out at first 1b to 2b. TANNENBAUM,S doubled to right field. LLOYD,Rh singled through the right side, RBI; TANNENBAUM,S scored. NOSGORODSKY reached on a fielding error by ss; LLOYD,Rh advanced to second on the error. BARAN,Ad singled through the right side; NOSGORODSKY advanced to second; LLOYD,Rh advanced to third, out at third rf to c to 3b. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

SLOVAKIA 3rd - CHALUPKOVÁ,M walked. PETERGÁCOVÁ pinch ran for CHALUPKOVÁ,M. PETERGÁCOVÁ stole second. PAVLACKOVÁ,M grounded out to 3b, SAC; PETERGÁCOVÁ advanced to third. PETERGÁCOVÁ runner left early, out at third 3b unassisted. DINKOVÁ,Dá walked. RUDOHRADSKÁ singled to shortstop; DINKOVÁ,Dá advanced to second, out at second ss unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ISRAEL 4th - CHALUPKOVÁ,M to 3b for PETERGÁCOVÁ. DRORI,Mo grounded out to 2b. BLOCK,Mi grounded out to p. FOX,Ma flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVAKIA 4th - FERANCOVÁ,La grounded out to p. CAMBÁLOVÁ,Mo walked. BORKOVICOVÁ doubled to right center; CAMBÁLOVÁ,Mo advanced to third. MIMOUNI,Sa doubled to center field, 2 RBI; BORKOVICOVÁ scored; CAMBÁLOVÁ,Mo scored. PETRIKOVÁ,Li flied out to 2b. MIMOUNI,Sa advanced to third on a wild pitch. CHALUPKOVÁ,M grounded out to p. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ISRAEL 5th - ARGI,Ar flied out to p. KAHN,Ad singled to center field. TANNENBAUM,S flied out to cf. LLOYD,Rh flied out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SLOVAKIA 5th - SUCHONOVÁ,Lu pinch hit for PAVLACKOVÁ,M. SUCHONOVÁ,Lu walked. MEST'ANOVÁ,D pinch hit for DINKOVÁ,Dá. MEST'ANOVÁ,D grounded out to 3b, SAC; SUCHONOVÁ,Lu advanced to second. SLANINKOVÁ,P pinch hit for RUDOHRADSKÁ. SLANINKOVÁ,P fouled out to c. FERANCOVÁ,La reached on a throwing error by p; SUCHONOVÁ,Lu scored on the error, unearned. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


SLOVAKIA 9, ISRAEL 2 (Jun 29, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
ISRAEL.............. 011 00 -  2  7  3      (0-8)
SLOVAKIA............ 510 21 -  9  4  1      (5-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ISRAEL - BARAN,Adi and FOX,Mariana. SLOVAKIA - GOMBIKOVÁ,Miriama and
BORKOVICOVÁ,Viktoria.
Win-GOMBIKOVÁ,Miriama(2-2)  Loss-BARAN,Adi(0-4)  T-1:30  A-35
Weather: Raining
Game notes:
Scorers - AMORUSO Vincenzo, MANCA Anita
T.C. JENNINGS Mike
ESF