Box Score

BULGARIA vs SLOVAKIA (Jun 28, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
SLOVAKIA 8 (2-4), BULGARIA 6 (1-5) - Composite Box Score
Jun 28, 2017 at RHO (RHO)

BULGARIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FETVOVA,Ma 1b 
HANDJIYSKA,G dh 
MARCOVA,Sa 2b 
MILENKOVA,Ya p 
OVNARSKA,Fi c 
SIMEONOVA,Te 3b 
GENOVA,Al ss 
LEONTIEVA,Ge cf 
TOSHEVA,Ve lf 
MAGDALINCHEV rf 
Totals   29  18 

SLOVAKIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PETERGÁCOVÁ cf 
PETRIKOVÁ,Li ph/cf 
SUCHONOVÁ,Lu lf 
GUNISOVÁ,Le c 
BORKOVICOVÁ 3b 
CHALUPKOVÁ,M 3b 
MIMOUNI,Sa dh/1b 
RAMPÁCKOVÁ,D ph/1b 
PAVLACKOVÁ,M rf 
FERANCOVÁ,La 2b 
DINKOVÁ,Dá 1b/dh 
LENCSESOVÁ,L 1b 
RUDOHRADSKÁ ss 
MEST'ANOVÁ,D ph/ss 
GOMBIKOVÁ,Mi p 
Totals   31  13  21 

BULGARIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MILENKOVA,Yanita L,1-3  6.0  13  31  34 
 
SLOVAKIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GOMBIKOVÁ,Miriama W,1-2  4.1  19  21 
RAMPÁCKOVÁ,Dominika S,1  2.2  10  10 

Umpires - HP: SCHMIDT Harald 1B: LAUTIER Franck 3B: FARKAS Akos
Start: 11:15 Time: 1:55 Attendance: 50
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - GALLO STAMPINO Remo, MANCA Anita T.C. ISBOUTS Wout

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
SLOVAKIA 8 (2-4), BULGARIA 6 (1-5)
Jun 28, 2017 at RHO (RHO)

BULGARIA starters: 6/1b FETVOVA,Ma; 7/dh HANDJIYSKA,G; 5/2b MARCOVA,Sa; 16/p MILENKOVA,Ya; 17/c OVNARSKA,Fi; 9/3b SIMEONOVA,Te; 4/ss GENOVA,Al; 11/cf LEONTIEVA,Ge; 3/lf TOSHEVA,Ve; 15/rf MAGDALINCHEV;

SLOVAKIA starters: 35/cf PETERGÁCOVÁ; 2/lf SUCHONOVÁ,Lu; 17/c GUNISOVÁ,Le; 4/3b BORKOVICOVÁ; 5/dh MIMOUNI,Sa; 37/rf PAVLACKOVÁ,M; 12/2b FERANCOVÁ,La; 25/1b DINKOVÁ,Dá; 3/ss RUDOHRADSKÁ; 24/p GOMBIKOVÁ,Mi;

BULGARIA 1st - FETVOVA,Ma grounded out to ss. HANDJIYSKA,G out at first p to 2b, bunt. MARCOVA,Sa struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVAKIA 1st - PETERGÁCOVÁ singled to first base, bunt, advanced to third on a throwing error by 1b. On the same play. PETERGÁCOVÁ scored on a throwing error by 2b. SUCHONOVÁ,Lu singled to shortstop. SUCHONOVÁ,Lu stole second. GUNISOVÁ,Le singled to shortstop, advanced to second on the throw; SUCHONOVÁ,Lu advanced to third. BORKOVICOVÁ flied out to cf, SF, RBI; SUCHONOVÁ,Lu scored. MIMOUNI,Sa singled to right center; GUNISOVÁ,Le advanced to third. PAVLACKOVÁ,M singled to pitcher, bunt; MIMOUNI,Sa advanced to second. FERANCOVÁ,La walked, RBI; PAVLACKOVÁ,M advanced to second; MIMOUNI,Sa advanced to third; GUNISOVÁ,Le scored. DINKOVÁ,Dá struck out swinging. RUDOHRADSKÁ singled to second base, RBI; FERANCOVÁ,La advanced to second; PAVLACKOVÁ,M advanced to third; MIMOUNI,Sa scored. PETERGÁCOVÁ struck out swinging. 4 runs, 6 hits, 2 errors, 3 LOB.

BULGARIA 2nd - MILENKOVA,Ya grounded out to 3b. OVNARSKA,Fi struck out swinging. SIMEONOVA,Te tripled up the middle. GENOVA,Al singled to center field, RBI; SIMEONOVA,Te scored. LEONTIEVA,Ge lined out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SLOVAKIA 2nd - SUCHONOVÁ,Lu walked. SUCHONOVÁ,Lu stole second. GUNISOVÁ,Le flied out to ss. BORKOVICOVÁ singled through the left side; SUCHONOVÁ,Lu advanced to third. BORKOVICOVÁ stole second. MIMOUNI,Sa struck out swinging. PAVLACKOVÁ,M grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BULGARIA 3rd - TOSHEVA,Ve singled to shortstop. FETVOVA,Ma singled up the middle, advanced to second on the throw; TOSHEVA,Ve advanced to third. HANDJIYSKA,G reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b, advanced to second on the error, RBI; FETVOVA,Ma advanced to third, scored on the error; TOSHEVA,Ve scored. Defensive conference. MARCOVA,Sa doubled up the middle, RBI; HANDJIYSKA,G scored, unearned. MILENKOVA,Ya lined into double play 3b to 2b; MARCOVA,Sa out on the play. OVNARSKA,Fi struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

SLOVAKIA 3rd - FERANCOVÁ,La singled to pitcher. FERANCOVÁ,La stole second. DINKOVÁ,Dá struck out swinging. RUDOHRADSKÁ flied out to rf. PETERGACOVA I. Out by rule - Batter's illegal action. PETERGÁCOVÁ grounded out to c unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 4th - MIMOUNI,Sa to 1b. DINKOVÁ,Dá to dh. SIMEONOVA,Te struck out swinging, out at first c to 1b. GENOVA,Al singled to third base. LEONTIEVA,Ge out at first 3b to 2b, SAC; GENOVA,Al advanced to second. TOSHEVA,Ve struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SLOVAKIA 4th - SUCHONOVÁ,Lu out at first p to 2b, bunt. GUNISOVÁ,Le singled to second base. GUNISOVÁ,Le stole second. BORKOVICOVÁ singled through the left side; GUNISOVÁ,Le advanced to third. RAMPÁCKOVÁ,D pinch hit for MIMOUNI,Sa. BORKOVICOVÁ advanced to second on the error; GUNISOVÁ,Le scored on a throwing error by c. RAMPÁCKOVÁ,D reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the error; BORKOVICOVÁ advanced to third. RAMPÁCKOVÁ,D advanced to third on the error; BORKOVICOVÁ scored on a muffed throw by 3b, unearned. PAVLACKOVÁ,M flied out to ss. FERANCOVÁ,La lined out to ss. 2 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

BULGARIA 5th - RAMPÁCKOVÁ,D to 1b. FETVOVA,Ma struck out swinging. HANDJIYSKA,G walked. MARCOVA,Sa singled to center field; HANDJIYSKA,G advanced to second. MARCOVA,Sa advanced to second on the error; HANDJIYSKA,G stole third, scored on a throwing error by c. RAMPÁCKOVÁ,D to p. LENCSESOVÁ,L to 1b for DINKOVÁ,Dá. / for GOMBIKOVÁ,Mi. MILENKOVA,Ya lined out to p. MARCOVA,Sa stole third. OVNARSKA,Fi flied out to lf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SLOVAKIA 5th - LENCSESOVÁ,L singled to pitcher, bunt. MEST'ANOVÁ,D pinch hit for RUDOHRADSKÁ. LENCSESOVÁ,L stole second. MEST'ANOVÁ,D grounded out to p; LENCSESOVÁ,L advanced to third. PETRIKOVÁ,Li pinch hit for PETERGÁCOVÁ. LENCSESOVÁ,L scored on a wild pitch. PETRIKOVÁ,Li flied out to p. SUCHONOVÁ,Lu singled to third base. GUNISOVÁ,Le grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 6th - PETRIKOVÁ,Li to cf. CHALUPKOVÁ,M to 3b for BORKOVICOVÁ. MEST'ANOVÁ,D to ss. SIMEONOVA,Te flied out to ss. GENOVA,Al singled to shortstop. LEONTIEVA,Ge fouled out to 1b. TOSHEVA,Ve lined out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SLOVAKIA 6th - CHALUPKOVÁ,M flied out to 2b. RAMPÁCKOVÁ,D flied out to rf. PAVLACKOVÁ,M singled to center field. PAVLACKOVÁ,M stole second. PAVLACKOVÁ,M advanced to third on a passed ball. FERANCOVÁ,La reached on a fielding error by 3b; PAVLACKOVÁ,M scored on the error, unearned. FERANCOVÁ,La out at second c to ss, caught stealing. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

BULGARIA 7th - FETVOVA,Ma reached on a throwing error by 1b, advanced to second on the error. Defensive conference. HANDJIYSKA,G grounded out to 1b unassisted; FETVOVA,Ma advanced to third. MARCOVA,Sa grounded out to ss, RBI; FETVOVA,Ma scored, unearned. MILENKOVA,Ya flied out to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


SLOVAKIA 8, BULGARIA 6 (Jun 28, 2017 at RHO)
----------------------------------------------------------------------
BULGARIA............ 013 010 1 -  6  8  6      (1-5)
SLOVAKIA............ 400 211 X -  8 13  3      (2-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BULGARIA - MILENKOVA,Yanita and OVNARSKA,Filipina. SLOVAKIA - GOMBIKOVÁ,Miriama;
RAMPÁCKOVÁ,Dominika(5) and GUNISOVÁ,Lenka.
Win-GOMBIKOVÁ,Miriama(1-2)  Save-RAMPÁCKOVÁ,Dominika(1)  Loss-MILENKOVA,Yanita(1-3)  T-1:55  A-50
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - GALLO STAMPINO Remo, MANCA Anita
T.C. ISBOUTS Wout
ESF