Box Score

IRELAND vs FRANCE (Jun 28, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
FRANCE 8 (3-2), IRELAND 1 (2-4) - Composite Box Score
Jun 28, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 1)

IRELAND   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MONTELEONE,H 2b 
MAHER (BLAKE lf 
NEILL,Ma rf 
LAVERY,Me ph/1b 
MONTELEONE,A ss 
SULLIVAN,Ci cf 
GRISWOLD,Te c 
CAMPBELL,Ch p 
CARROLL,Ja dh 
HAYES,Si 1b 
O'GORMAN,Ci pr/rf 
LYNESS,Li 3b 
CHAMBERS,Kr ph 
KEARNEY,Gr rf/lf 
Totals   23  17 

FRANCE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PRADE,Pa ss 
TRIBOLET,El cf 
GLOVER,Na lf 
RIERA,Ca dh 
HUNTER,Ra 3b 
LYARD,Ro 1b 
PITCHER,Ca 2b 
DYMOWIEZ,Sa rf 
BACELON,Au ph 
SAUVAGE,Fl c 
ROGRON,Ki pr 
BENCHALI,Sa p 
GARTNER,Ch p 
Totals   26  10  18 

IRELAND   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAMPBELL,Christine L,2-2  5.2  10  26  34 
 
FRANCE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BENCHALI,Sarah   2.0 
GARTNER,Charline W,2-0  4.0  16  22 

Umpires - HP: VITALE Diego 1B: ARON Brian 3B: KASAPOVA Natalia
Start: 9:30 Time: 1:50 Attendance: 30
Weather: CLOUDY Game notes: SCORERS : RUOCCO M.Luigia - AMORUSO Vincenzo TC : JENNINGS Mike

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
FRANCE 8 (3-2), IRELAND 1 (2-4)
Jun 28, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 1)

IRELAND starters: 1/2b MONTELEONE,H; 6/lf MAHER (BLAKE; 35/ss MONTELEONE,A; 23/cf SULLIVAN,Ci; 3/c GRISWOLD,Te; 11/p CAMPBELL,Ch; 15/dh CARROLL,Ja; 22/1b HAYES,Si; 29/3b LYNESS,Li; 13/rf KEARNEY,Gr;

FRANCE starters: 1/ss PRADE,Pa; 12/cf TRIBOLET,El; 22/lf GLOVER,Na; 15/dh RIERA,Ca; 21/3b HUNTER,Ra; 14/1b LYARD,Ro; 20/2b PITCHER,Ca; 3/rf DYMOWIEZ,Sa; 18/c SAUVAGE,Fl; 25/p BENCHALI,Sa;

IRELAND 1st - MONTELEONE,H struck out swinging. MAHER (BLAKE struck out swinging. MONTELEONE,A grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FRANCE 1st - PRADE,Pa struck out swinging. TRIBOLET,El struck out swinging. GLOVER,Na singled to center field. RIERA,Ca walked; GLOVER,Na advanced to second. HUNTER,Ra flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

IRELAND 2nd - SULLIVAN,Ci grounded out to 3b. GRISWOLD,Te flied out to lf. CAMPBELL,Ch reached on a fielding error by ss. CARROLL,Ja grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

FRANCE 2nd - NEILL,Ma to rf for MAHER (BLAKE. KEARNEY,Gr to lf. LYARD,Ro walked. PITCHER,Ca grounded out to 1b unassisted; LYARD,Ro advanced to second. DYMOWIEZ,Sa struck out swinging. SAUVAGE,Fl struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

IRELAND 3rd - GARTNER,Ch to p for BENCHALI,Sa. HAYES,Si walked. LYNESS,Li flied out to cf. MONTELEONE,H walked; HAYES,Si advanced to second. Defensive conference. NEILL,Ma walked; MONTELEONE,H advanced to second; HAYES,Si advanced to third. MONTELEONE,A flied out to ss. SULLIVAN,Ci flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

FRANCE 3rd - PRADE,Pa singled to catcher, bunt. PRADE,Pa stole second. PRADE,Pa stole third. TRIBOLET,El grounded out to p, RBI; PRADE,Pa scored. GLOVER,Na grounded out to p. RIERA,Ca singled to center field. HUNTER,Ra grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

IRELAND 4th - GRISWOLD,Te struck out looking. CAMPBELL,Ch flied out to rf. CARROLL,Ja singled to center field. HAYES,Si walked; CARROLL,Ja advanced to second. CHAMBERS,Kr pinch hit for LYNESS,Li. CHAMBERS,Kr singled to left field, RBI; HAYES,Si advanced to second; CARROLL,Ja scored. LYNESS,Li to 3b for CHAMBERS,Kr. MONTELEONE,H grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

FRANCE 4th - LYARD,Ro hit by pitch. PITCHER,Ca out at first p to 2b, SAC; LYARD,Ro advanced to second. DYMOWIEZ,Sa hit by pitch. SAUVAGE,Fl reached on a muffed throw by 1b, assist by ss, advanced to second on the throw, RBI; DYMOWIEZ,Sa advanced to second, advanced to third on the error; LYARD,Ro advanced to third, scored on the error, unearned. PRADE,Pa struck out looking. TRIBOLET,El struck out swinging. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

IRELAND 5th - NEILL,Ma walked. MONTELEONE,A reached on a fielder's choice; NEILL,Ma out at second ss to 2b. SULLIVAN,Ci flied out to cf. GRISWOLD,Te singled up the middle; MONTELEONE,A advanced to second. CAMPBELL,Ch flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

FRANCE 5th - GLOVER,Na doubled to center field. RIERA,Ca out at first p to 2b, SAC; GLOVER,Na advanced to third. HUNTER,Ra singled up the middle, RBI; GLOVER,Na scored. LYARD,Ro reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; HUNTER,Ra out at second p to ss. PITCHER,Ca walked. Defensive conference. BACELON,Au pinch hit for DYMOWIEZ,Sa. BACELON,Au flied out to p. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

IRELAND 6th - DYMOWIEZ,Sa to rf for BACELON,Au. CARROLL,Ja struck out looking. HAYES,Si singled to center field. O'GORMAN,Ci pinch ran for HAYES,Si. LYNESS,Li flied out to ss. MONTELEONE,H walked; O'GORMAN,Ci advanced to second. LAVERY,Me pinch hit for NEILL,Ma. LAVERY,Me fouled out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

FRANCE 6th - LAVERY,Me to 1b. O'GORMAN,Ci to rf. SAUVAGE,Fl singled through the left side. ROGRON,Ki pinch ran for SAUVAGE,Fl. PRADE,Pa singled to second base; ROGRON,Ki advanced to third. TRIBOLET,El grounded out to p, SAC; PRADE,Pa advanced to second. GLOVER,Na singled up the middle, RBI; PRADE,Pa advanced to third; ROGRON,Ki scored. GLOVER,Na stole second. RIERA,Ca singled up the middle, RBI; GLOVER,Na advanced to third; PRADE,Pa scored. RIERA,Ca stole second. HUNTER,Ra singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; RIERA,Ca advanced to third; GLOVER,Na scored. LYARD,Ro struck out swinging. PITCHER,Ca reached on a fielder's choice, reached on a fielder's choice, RBI; HUNTER,Ra advanced to third, scored on the throw; RIERA,Ca scored. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


FRANCE 8, IRELAND 1 (Jun 28, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
IRELAND............. 000 100  -  1  4  2      (2-4)
FRANCE.............. 001 115  -  8 10  1      (3-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: IRELAND - CAMPBELL,Christine and GRISWOLD,Teresa. FRANCE - BENCHALI,Sarah;
GARTNER,Charline(3) and SAUVAGE,Florence.
Win-GARTNER,Charline(2-0)  Loss-CAMPBELL,Christine(2-2)  T-1:50  A-30
Weather: CLOUDY
Game notes:
SCORERS : RUOCCO M.Luigia - AMORUSO Vincenzo
TC : JENNINGS Mike
ESF