Box Score

LITHUANIA vs SWITZERLAND (Jun 28, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
SWITZERLAND 10 (1-4), LITHUANIA 0 (0-6) - Composite Box Score
Jun 28, 2017 at RHO (RHO)

LITHUANIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZIUKAITÈ,Ug 2b/3b 
NEVERAUSKAIT ss/p 
VAIŠNORAITÉ 3b/ss 
PASKEVICIUTÉ 1b/2b 
ALEKSANDR,Ko p/c 
KORSOKAITE cf 
STAKIONYTE,E lf 
ZIUKAITÈ,Mi c/1b 
AUGULEVICIUT rf 
Totals   14  11 

SWITZERLAND   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GLAUSER,Ad 1b 
DÜBENDORFER 2b 
ZEHNDER,Ki ss 
ENTNER,Jo lf 
VUILLE,Mu 3b 
GRASS,Co p 
LEHMANN,Na cf 
ZEHNDER,Mi rf 
FISCHER,Jo c 
Totals   17  10  12 

LITHUANIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ALEKSANDRAVICIUTE,Ko L,0-1  2.1  13 
NEVERAUSKAITÉ,Nomeda   1.1  13 
 
SWITZERLAND   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GRASS,Corina W,1-0  4.0  14  14 

Umpires - HP: HURLEY David 1B: FARKAS Akos 3B: SUSILA Branislav
Start: 9:00 Time: 1.02 Attendance: 30
Weather: Cloudy - windy Game notes: Scorers - GALLO STAMPINO Remo, BELLAVIA Gianfranco T.C. - ISBOUTS Wout

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
SWITZERLAND 10 (1-4), LITHUANIA 0 (0-6)
Jun 28, 2017 at RHO (RHO)

LITHUANIA starters: 1/2b ZIUKAITÈ,Ug; 7/ss NEVERAUSKAIT; 10/3b VAIŠNORAITÉ; 8/1b PASKEVICIUTÉ; 12/p ALEKSANDR,Ko; 0/cf KORSOKAITE; 5/lf STAKIONYTE,E; 6/c ZIUKAITÈ,Mi; 4/rf AUGULEVICIUT;

SWITZERLAND starters: 4/1b GLAUSER,Ad; 6/2b DÜBENDORFER; 12/ss ZEHNDER,Ki; 21/lf ENTNER,Jo; 19/3b VUILLE,Mu; 17/p GRASS,Co; 10/cf LEHMANN,Na; 8/rf ZEHNDER,Mi; 13/c FISCHER,Jo;

LITHUANIA 1st - ZIUKAITÈ,Ug flied out to 2b. NEVERAUSKAIT grounded out to 3b. VAIŠNORAITÉ singled to shortstop. PASKEVICIUTÉ grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SWITZERLAND 1st - GLAUSER,Ad walked. GLAUSER,Ad stole second, advanced to third on a throwing error by c. DÜBENDORFER walked. DÜBENDORFER stole second. DÜBENDORFER advanced to third on a wild pitch; GLAUSER,Ad scored on a wild pitch, unearned. ZEHNDER,Ki lined into double play ss to 3b; DÜBENDORFER out on the play. ENTNER,Jo flied out to p. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

LITHUANIA 2nd - ALEKSANDR,Ko grounded out to ss. KORSOKAITE struck out swinging. STAKIONYTE,E struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SWITZERLAND 2nd - VUILLE,Mu fouled out to p. GRASS,Co doubled to left field. GRASS,Co advanced to third on a passed ball. LEHMANN,Na fouled out to 1b, RBI; GRASS,Co scored, unearned. ZEHNDER,Mi grounded out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

LITHUANIA 3rd - ZIUKAITÈ,Mi flied out to ss. AUGULEVICIUT struck out swinging. ZIUKAITÈ,Ug flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SWITZERLAND 3rd - FISCHER,Jo flied out to cf. GLAUSER,Ad walked. DÜBENDORFER reached on a throwing error by p, SAC, advanced to third on the error; GLAUSER,Ad advanced to second, scored on the error. DÜBENDORFER scored on a wild pitch, unearned. ZEHNDER,Ki singled to center field. ENTNER,Jo reached on a dropped fly by 2b; ZEHNDER,Ki advanced to second on the error. ENTNER,Jo stole second; ZEHNDER,Ki stole third. ENTNER,Jo advanced to third on a wild pitch; ZEHNDER,Ki scored on a wild pitch. Defensive conference. NEVERAUSKAIT to p. PASKEVICIUTÉ to 2b. ALEKSANDR,Ko to c. ZIUKAITÈ,Mi to 1b. ZIUKAITÈ,Ug to 3b. VAIŠNORAITÉ to ss. VUILLE,Mu singled to shortstop, RBI; ENTNER,Jo scored, unearned. GRASS,Co walked; VUILLE,Mu advanced to second. LEHMANN,Na reached on a fielder's choice, bunt; GRASS,Co advanced to second; VUILLE,Mu out at third p to 3b. LEHMANN,Na stole second; GRASS,Co stole third. ZEHNDER,Mi struck out swinging. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

LITHUANIA 4th - NEVERAUSKAIT flied out to ss. VAIŠNORAITÉ flied out to rf. PASKEVICIUTÉ singled to first base. Defensive conference. ALEKSANDR,Ko flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SWITZERLAND 4th - FISCHER,Jo reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error. GLAUSER,Ad flied out to lf; FISCHER,Jo advanced to third. DÜBENDORFER walked. DÜBENDORFER stole second, advanced to third on the throw; FISCHER,Jo stole home, unearned. ZEHNDER,Ki hit by pitch. ENTNER,Jo hit by pitch; ZEHNDER,Ki advanced to second. VUILLE,Mu singled to center field, 2 RBI; ENTNER,Jo advanced to second; ZEHNDER,Ki scored; DÜBENDORFER scored. GRASS,Co grounded out to p; VUILLE,Mu advanced to second; ENTNER,Jo advanced to third. LEHMANN,Na walked. ZEHNDER,Mi reached on a fielder's choice; LEHMANN,Na advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by ss; VUILLE,Mu advanced to third on the error; ENTNER,Jo scored on the error, unearned. 4 runs, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


SWITZERLAND 10, LITHUANIA 0 (Jun 28, 2017 at RHO)
----------------------------------------------------------------------
LITHUANIA........... 000 0 -  0  2  5      (0-6)
SWITZERLAND......... 114 4 - 10  4  0      (1-4)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: LITHUANIA - ALEKSANDRAVICIUTE,Ko; NEVERAUSKAITÉ,Nomeda(3) and ZIUKAITÈ,Milda;
ALEKSANDRAVICIUTE,Ko. SWITZERLAND - GRASS,Corina and FISCHER,Jody.
Win-GRASS,Corina(1-0)  Loss-ALEKSANDRAVICIUTE,Ko(0-1)  T-1.02  A-30
Weather: Cloudy - windy
Game notes:
Scorers - GALLO STAMPINO Remo, BELLAVIA Gianfranco
T.C. - ISBOUTS Wout
ESF