Box Score

RUSSIA vs NETHERLANDS (Jun 27, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
NETHERLANDS 8 (6-0), RUSSIA 1 (4-2) - Composite Box Score
Jun 27, 2017 at CARONNO PERTUSELLA (CARONNO)

RUSSIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SOROKINA,Ta ss 
ZHUCHKOVA,Ta 2b 
YAKOVLEVA,Ol dp 
ILYASHENKO,I 1b 
GUSAKOVA,Ve c 
BELTYUKOVA,T lf 
SEMENOVA,Da cf 
SHALVADZE,Ma p 
KUKHARENKO,V p 
MILIAEVA,An rf 
AFANASYEVA,A 3b 
Totals   19  17 

NETHERLANDS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VONK,Br ss/1b 
VERSLUIS,Ch lf 
VAN AALST,Je rf 
OOSTING,Di dp 
BLAAUWGEERS ph/dp 
VAN DALEN,Ma 1b 
CHRISTINA,Sh pr/ss 
ANNEVELD,Vi 3b 
VAN GURP,So 2b 
TUK,Ka c 
CHARLES,Da cf 
ELIZABETH,Le p 
SOUMERU,Re p 
Totals   25  18 

RUSSIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SHALVADZE,Mayya L  3.2  15  23 
KUKHARENKO,Vera   2.0  10  11 
 
NETHERLANDS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ELIZABETH,Leonella W  4.0  12  14 
SOUMERU,Rebecca   2.0 

Umpires - HP: SCHMIDT Harald 1B: SUSILA Branislav 3B: RENGGLI MIchael
Start: 21:29 Time: 2:15 Attendance: 230
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers - SALETTI Roberto, MAESTRI Andrea, DOSSENA Rinaldo TC - CASTRO Lis

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
NETHERLANDS 8 (6-0), RUSSIA 1 (4-2)
Jun 27, 2017 at CARONNO PERTUSELLA (CARONNO)

RUSSIA starters: 9/ss SOROKINA,Ta; 19/2b ZHUCHKOVA,Ta; 17/dp YAKOVLEVA,Ol; 20/1b ILYASHENKO,I; 16/c GUSAKOVA,Ve; 5/lf BELTYUKOVA,T; 1/cf SEMENOVA,Da; 21/p SHALVADZE,Ma; 6/rf MILIAEVA,An; 10/3b AFANASYEVA,A;

NETHERLANDS starters: 18/ss VONK,Br; 23/lf VERSLUIS,Ch; 9/rf VAN AALST,Je; 15/dp OOSTING,Di; 5/1b VAN DALEN,Ma; 17/3b ANNEVELD,Vi; 11/2b VAN GURP,So; 6/c TUK,Ka; 16/cf CHARLES,Da; 33/p ELIZABETH,Le;

RUSSIA 1st - SOROKINA,Ta struck out swinging. ZHUCHKOVA,Ta grounded out to 3b. YAKOVLEVA,Ol struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NETHERLANDS 1st - VONK,Br walked. VONK,Br stole second. VONK,Br advanced to third on a passed ball. VERSLUIS,Ch flied out to cf, SF, RBI; VONK,Br scored, unearned. VAN AALST,Je flied out to cf. OOSTING,Di struck out looking. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RUSSIA 2nd - ILYASHENKO,I flied out to ss. GUSAKOVA,Ve struck out swinging. BELTYUKOVA,T flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NETHERLANDS 2nd - VAN DALEN,Ma walked. ANNEVELD,Vi singled up the middle; VAN DALEN,Ma advanced to second. ANNEVELD,Vi advanced to second on a wild pitch; VAN DALEN,Ma advanced to third on a wild pitch. VAN GURP,So struck out swinging. TUK,Ka reached on a fielder's choice to third base. TUK,Ka advanced to second on a wild pitch; ANNEVELD,Vi advanced to third on a wild pitch; VAN DALEN,Ma scored on a wild pitch. Defensive conference. CHARLES,Da grounded out to ss. VONK,Br walked. VERSLUIS,Ch flied out to rf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

RUSSIA 3rd - SEMENOVA,Da flied out to lf. SHALVADZE,Ma lined out to 1b. MILIAEVA,An out at first 3b to 2b, bunt. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NETHERLANDS 3rd - VAN AALST,Je reached on a fielding error by p. OOSTING,Di walked; VAN AALST,Je advanced to second. VAN DALEN,Ma flied out to lf. ANNEVELD,Vi walked; OOSTING,Di advanced to second; VAN AALST,Je advanced to third. VAN GURP,So singled down the lf line, 2 RBI; ANNEVELD,Vi advanced to second; OOSTING,Di scored; VAN AALST,Je scored, unearned. TUK,Ka struck out looking. CHARLES,Da singled up the middle; VAN GURP,So advanced to second; ANNEVELD,Vi advanced to third, out at home cf to c. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

RUSSIA 4th - SOROKINA,Ta walked. ZHUCHKOVA,Ta reached on a throwing error by ss; SOROKINA,Ta advanced to second. YAKOVLEVA,Ol out at first 3b to 2b, SAC; ZHUCHKOVA,Ta advanced to second; SOROKINA,Ta advanced to third. ILYASHENKO,I grounded out to 2b, RBI; ZHUCHKOVA,Ta advanced to third; SOROKINA,Ta scored, unearned. GUSAKOVA,Ve struck out looking. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

NETHERLANDS 4th - VONK,Br doubled up the middle. VONK,Br advanced to third on a wild pitch. VERSLUIS,Ch walked. VAN AALST,Je reached on a fielder's choice, advanced to second; VERSLUIS,Ch advanced to third; VONK,Br out at home ss to c to 3b to p. BLAAUWGEERS pinch hit for OOSTING,Di. BLAAUWGEERS fouled out to 3b. VAN AALST,Je advanced to third on a wild pitch; VERSLUIS,Ch scored on a wild pitch. VAN AALST,Je scored on a wild pitch. Defensive conference. VAN DALEN,Ma walked. KUKHARENKO,V to p for SHALVADZE,Ma. CHRISTINA,Sh pinch ran for VAN DALEN,Ma. ANNEVELD,Vi singled through the left side; CHRISTINA,Sh advanced to second. VAN GURP,So flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

RUSSIA 5th - VONK,Br to 1b. CHRISTINA,Sh to ss. SOUMERU,Re to p for ELIZABETH,Le. BLAAUWGEERS to dp. BELTYUKOVA,T grounded out to ss. SEMENOVA,Da flied out to ss. KUKHARENKO,V reached on a fielding error by 3b. MILIAEVA,An grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

NETHERLANDS 5th - TUK,Ka struck out looking. CHARLES,Da flied out to lf. VONK,Br grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RUSSIA 6th - SOROKINA,Ta flied out to lf. ZHUCKOVA out by rule - batter's illegal action. ZHUCHKOVA,Ta grounded out to c unassisted. YAKOVLEVA,Ol grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NETHERLANDS 6th - VERSLUIS,Ch lined out to 1b. VAN AALST,Je singled to center field. BLAAUWGEERS singled to third base, bunt; VAN AALST,Je advanced to second. CHRISTINA,Sh flied out to lf. ANNEVELD,Vi hit by pitch; BLAAUWGEERS advanced to second; VAN AALST,Je advanced to third. VAN GURP,So singled up the middle, 2 RBI; ANNEVELD,Vi advanced to second; BLAAUWGEERS scored; VAN AALST,Je scored. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


NETHERLANDS 8, RUSSIA 1 (Jun 27, 2017 at CARONNO PERTUSELLA)
----------------------------------------------------------------------
RUSSIA.............. 000 100  -  1  0  1      (4-2)
NETHERLANDS......... 112 202  -  8  8  2      (6-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RUSSIA - SHALVADZE,Mayya; KUKHARENKO,Vera(4) and GUSAKOVA,Verdzhiniya. NETHERLANDS -
ELIZABETH,Leonella; SOUMERU,Rebecca(5) and TUK,Karin.
Win-ELIZABETH,Leonella  Loss-SHALVADZE,Mayya  T-2:15  A-230
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers - SALETTI Roberto, MAESTRI Andrea, DOSSENA Rinaldo
TC - CASTRO Lis
ESF