Box Score

GREAT BRITAIN vs SWEDEN (Jun 27, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
GREAT BRITAIN 13 (6-0), SWEDEN 0 (4-2) - Composite Box Score
Jun 27, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 1)

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SCOTT,Ke cf 
HUTCHISON,Am ph 
CHARTERS,Vi rf 
MOORE,Am ph 
D'AVILAR,Ha lf 
PETERSON,Au lf 
EVANS,La 1b 
RATEL,Ni 1b 
LOUIE,Ch 3b 
WIGINGTON,Ch 3b 
PEARCE,St c 
D'AVILAR,Ch 2b 
WELLS,Am pr/2b 
CORRICK,Ge dh/p 
BROWN,Sy ss 
CRAIG,Sa ph/ss 
HARE,Ca p 
Totals   26  13  16  13  12 

SWEDEN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
WASHINGTON,K ss/2b 
HJELM,Ka 3b 
GOODMAN,Li cf/p 
TÖRNBLOM,My p/ss 
MUYRES,An lf/rf 
WALLÉN,Am p 
KLÖVENÄS,Al p 
ELLSTRÖM,Ma c 
LARSSON,Li 1b 
CRONELD,Ju 2b 
TEGTH-NORDIN p/cf 
BUSK,Li rf/lf 
Totals   16  12 

GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HARE,Carling   0.0 
CORRICK,Georgina W,2-0  4.0  16  16 
 
SWEDEN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TÖRNBLOM,My L,1-2  1.0 
TEGTH-NORDIN,Emma   1.1  10 
GOODMAN,Linnea   0.1 
WALLÉN,Amanda   0.1 
KLÖVENÄS,Alecca   1.0 

Umpires - HP: PARDO Luis Ignacio 1B: FARKAS Akos 3B: MAGDALENIC Alen
Start: 19:00 Time: 1:00 Attendance: 105
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers - GASPARINI Paolo, PAGANI Marinella T.C. - DI LUCA Anna

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
GREAT BRITAIN 13 (6-0), SWEDEN 0 (4-2)
Jun 27, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 1)

GREAT BRITAIN starters: 36/cf SCOTT,Ke; 3/rf CHARTERS,Vi; 33/lf D'AVILAR,Ha; 10/1b EVANS,La; 18/3b LOUIE,Ch; 11/c PEARCE,St; 5/2b D'AVILAR,Ch; 22/dh CORRICK,Ge; 4/ss BROWN,Sy; 87/p HARE,Ca;

SWEDEN starters: 1/ss WASHINGTON,K; 5/3b HJELM,Ka; 15/cf GOODMAN,Li; 10/p TÖRNBLOM,My; 12/lf MUYRES,An; 9/c ELLSTRÖM,Ma; 20/1b LARSSON,Li; 2/2b CRONELD,Ju; 6/rf BUSK,Li;

GREAT BRITAIN 1st - CORRICK,Ge to p. / for HARE,Ca. SCOTT,Ke singled up the middle. SCOTT,Ke advanced to second on a wild pitch. CHARTERS,Vi out at first p to 2b, SAC; SCOTT,Ke advanced to third. D'AVILAR,Ha singled up the middle, RBI; SCOTT,Ke scored. EVANS,La doubled to right field; D'AVILAR,Ha advanced to third. LOUIE,Ch walked. Defensive conference. PEARCE,St singled up the middle, 2 RBI; LOUIE,Ch advanced to second; EVANS,La scored; D'AVILAR,Ha scored. D'AVILAR,Ch struck out swinging. EVANS Lauren Temporary Runner for PEARCE Stephany. CORRICK,Ge singled to second base, RBI; PEARCE,St advanced to third; LOUIE,Ch scored. BROWN,Sy grounded out to p. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

SWEDEN 1st - WASHINGTON,K singled to left field. HJELM,Ka struck out swinging. GOODMAN,Li flied out to ss. WASHINGTON,K stole second. TÖRNBLOM,My struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - WASHINGTON,K to 2b. TÖRNBLOM,My to ss. TEGTH-NORDIN to p for CRONELD,Ju. SCOTT,Ke flied out to rf. CHARTERS,Vi flied out to 3b. D'AVILAR,Ha walked. D'AVILAR,Ha advanced to second on a wild pitch. EVANS,La doubled to center field, RBI; D'AVILAR,Ha scored. LOUIE,Ch singled to left field, RBI; EVANS,La scored. PEARCE,St grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SWEDEN 2nd - MUYRES,An flied out to 2b. ELLSTRÖM,Ma struck out swinging. LARSSON,Li singled through the left side. TEGTH-NORDIN struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - D'AVILAR,Ch singled to left field. CORRICK,Ge singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf; D'AVILAR,Ch advanced to second, advanced to third on the error. BROWN,Sy tripled to right field, 2 RBI; CORRICK,Ge scored; D'AVILAR,Ch scored. SCOTT,Ke grounded out to 3b. GOODMAN,Li to p. MUYRES,An to rf. TEGTH-NORDIN to cf. BUSK,Li to lf. CHARTERS,Vi singled to third base, bunt. CHARTERS,Vi stole second. D'AVILAR,Ha flied out to rf, SF, RBI; CHARTERS,Vi advanced to third; BROWN,Sy scored. EVANS,La doubled up the middle, RBI; CHARTERS,Vi scored. LOUIE,Ch homered to left field, 2 RBI; EVANS,La scored. GOODMAN,Li to cf. WALLÉN,Am to p for MUYRES,An. TEGTH-NORDIN to rf. PEARCE,St singled up the middle. D'AVILAR,Ch walked; PEARCE,St advanced to second. WELLS,Am pinch ran for D'AVILAR,Ch. CORRICK,Ge singled to left field, RBI; WELLS,Am advanced to second; PEARCE,St scored. CRAIG,Sa pinch hit for BROWN,Sy. CRAIG,Sa flied out to 2b. 7 runs, 8 hits, 1 error, 2 LOB.

SWEDEN 3rd - PETERSON,Au to lf for D'AVILAR,Ha. RATEL,Ni to 1b for EVANS,La. WIGINGTON,Ch to 3b for LOUIE,Ch. WELLS,Am to 2b. CRAIG,Sa to ss. BUSK,Li flied out to lf. WASHINGTON,K singled to left field. HJELM,Ka reached on a fielder's choice; WASHINGTON,K out at second 2b to ss. HJELM K. Out by rule - Runner interference. GOODMAN,Li singled to second base; HJELM,Ka out at second 2b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - HUTCHISON,Am pinch hit for SCOTT,Ke. KLÖVENÄS,Al to p for WALLÉN,Am. TEGTH-NORDIN to lf. BUSK,Li to rf. HUTCHISON,Am grounded out to ss. MOORE,Am pinch hit for CHARTERS,Vi. MOORE,Am lined out to p. PETERSON,Au singled up the middle. RATEL,Ni flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SWEDEN 4th - SCOTT,Ke to cf for HUTCHISON,Am. CHARTERS,Vi to rf for MOORE,Am. TÖRNBLOM,My flied out to rf. KLÖVENÄS,Al singled to right field. ELLSTRÖM,Ma struck out swinging. LARSSON,Li grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


GREAT BRITAIN 13, SWEDEN 0 (Jun 27, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
GREAT BRITAIN....... 427 0 - 13 16  0      (6-0)
SWEDEN.............. 000 0 -  0  5  1      (4-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GREAT BRITAIN - HARE,Carling; CORRICK,Georgina(1) and PEARCE,Stephanie. SWEDEN -
TÖRNBLOM,My; TEGTH-NORDIN,Emma(2); GOODMAN,Linnea(3); WALLÉN,Amanda(3); KLÖVENÄS,Alecca(4) and
ELLSTRÖM,Malin.
Win-CORRICK,Georgina(2-0)  Loss-TÖRNBLOM,My(1-2)  T-1:00  A-105
HR GBR - LOUIE,Chiya.
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers - GASPARINI Paolo, PAGANI Marinella
T.C. - DI LUCA Anna
ESF