Box Score

DENMARK vs UKRAINE (Jun 27, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
UKRAINE 10 (1-3), DENMARK 4 (0-4) - Composite Box Score
Jun 27, 2017 at CARONNO PERTUSELLA (CARONNO)

DENMARK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
OLSEN,So 3b/ss 
NIELSEN,Kr c 
JENSEN,Ju cf 
NIELSEN,Ma p 
CRAIG,Ev 2b/3b 
MAYLAND,Pe dp 
VEGENER,Ka rf 
THOMSEN,Ka rf 
JENSEN,He lf 
HVILLUM,Ma lf 
GABRIEL,Em ss/2b 
GHALI,Ha 2b 
CARLS,Ch 1b/pr 
Totals   27  18 

UKRAINE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KAPITANCHUK lf 
PANKOVA,Ga ph/c 
NOSKOVA,Ga dp 
MIRONOVA,Yu 3b/ph 
LINIK,Yu lf 
SVERBII,Ol 1b 
FEDIAIEVA,In cf 
FORMANIUK,An rf/3b 
TEGLIAI,Ol 2b/ph 
MLODZIANOVSK ph/2b 
KRATIUK,An c/lf 
PALAHINA,Ha rf 
CHORNOMAZ,Ma ss 
MALIK,Yu p 
LYPOVETS,Da p 
Totals   29  10  10  21  13 

DENMARK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NIELSEN,Mathilde L,0-2  6.0  10  10  29  36 
 
UKRAINE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MALIK,Yuliia   0.1 
LYPOVETS,Daryna W,2-1  6.2  23  26 

Umpires - HP: VD WEEHE Benny 1B: UTZIG Beate 3B: SINGER Christian
Start: 13:56 Time: 2:03 Attendance: 65
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers - GIOACHINI Orazio, MAESTRI Andrea TC - CASTRO Lis

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
UKRAINE 10 (1-3), DENMARK 4 (0-4)
Jun 27, 2017 at CARONNO PERTUSELLA (CARONNO)

DENMARK starters: 7/3b OLSEN,So; 6/c NIELSEN,Kr; 2/cf JENSEN,Ju; 22/p NIELSEN,Ma; 24/2b CRAIG,Ev; 20/dp MAYLAND,Pe; 11/rf VEGENER,Ka; 3/lf JENSEN,He; 14/ss GABRIEL,Em; 43/1b CARLS,Ch;

UKRAINE starters: 3/lf KAPITANCHUK; 1/dp NOSKOVA,Ga; 23/3b MIRONOVA,Yu; 12/1b SVERBII,Ol; 8/cf FEDIAIEVA,In; 22/rf FORMANIUK,An; 9/2b TEGLIAI,Ol; 20/c KRATIUK,An; 19/ss CHORNOMAZ,Ma; 14/p MALIK,Yu;

DENMARK 1st - OLSEN,So grounded out to ss. NIELSEN,Kr singled to third base. NIELSEN,Kr stole second. JENSEN,Ju tripled to center field, RBI; NIELSEN,Kr scored. Defensive conference. NIELSEN,Ma doubled to left field, RBI; JENSEN,Ju scored. LYPOVETS,Da to p for MALIK,Yu. CRAIG,Ev struck out looking. MAYLAND,Pe grounded out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

UKRAINE 1st - KAPITANCHUK walked. NOSKOVA,Ga reached on a dropped fly by ss, advanced to third on the error, RBI; KAPITANCHUK scored on the error, unearned. MIRONOVA,Yu reached on a dropped fly by ss; NOSKOVA,Ga scored on the error, unearned. OLSEN,So to ss. CRAIG,Ev to 3b. GABRIEL,Em to 2b. SVERBII,Ol grounded out to 3b; MIRONOVA,Yu advanced to second. FEDIAIEVA,In singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; MIRONOVA,Yu scored, unearned. FORMANIUK,An doubled to left center, RBI; FEDIAIEVA,In scored, unearned. TEGLIAI,Ol reached on an error by 3b, SAC, advanced to second on the error; FORMANIUK,An advanced to third, scored on the error, unearned. KRATIUK,An walked. CHORNOMAZ,Ma flied out to 2b; TEGLIAI,Ol advanced to third. PANKOVA,Ga pinch hit for KAPITANCHUK. KRATIUK,An stole second; TEGLIAI,Ol stole home, unearned. PANKOVA,Ga tripled to right center, RBI; KRATIUK,An scored, unearned. NOSKOVA,Ga doubled to left center, RBI; PANKOVA,Ga scored, unearned. Defensive conference. MIRONOVA,Yu out at first p to 2b, bunt. 8 runs, 4 hits, 3 errors, 1 LOB.

DENMARK 2nd - PANKOVA,Ga to c. KRATIUK,An to lf. VEGENER,Ka grounded out to ss. JENSEN,He walked. Defensive conference. GABRIEL,Em flied out to rf. OLSEN,So fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

UKRAINE 2nd - GHALI,Ha to 2b for GABRIEL,Em. SVERBII,Ol singled to second base. FEDIAIEVA,In reached on a fielder's choice to second base, SAC; SVERBII,Ol advanced to second. FORMANIUK,An singled to left center, RBI; FEDIAIEVA,In advanced to second; SVERBII,Ol scored. TEGLIAI,Ol walked; FORMANIUK,An advanced to second; FEDIAIEVA,In advanced to third. KRATIUK,An reached on a fielder's choice; TEGLIAI,Ol advanced to second; FORMANIUK,An advanced to third; FEDIAIEVA,In out at home p to c. CHORNOMAZ,Ma grounded into double play 3b to c to 1b; FORMANIUK,An out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

DENMARK 3rd - LINIK,Yu to lf for MIRONOVA,Yu. FORMANIUK,An to 3b. PALAHINA,Ha to rf for KRATIUK,An. NIELSEN,Kr reached on a throwing error by ss. NIELSEN,Kr advanced to second on a passed ball. JENSEN,Ju singled to right field; NIELSEN,Kr advanced to third. JENSEN,Ju stole second; NIELSEN,Kr scored on a passed ball, unearned. NIELSEN,Ma walked. CRAIG,Ev flied out to lf. MAYLAND,Pe flied out to lf. JENSEN,Ju out at third c to 3b, caught stealing. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

UKRAINE 3rd - THOMSEN,Ka to rf for VEGENER,Ka. PANKOVA,Ga struck out swinging. NOSKOVA,Ga struck out looking. LINIK,Yu grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DENMARK 4th - THOMSEN,Ka struck out swinging, reached first on a wild pitch. THOMSEN,Ka out at second c to ss, caught stealing. JENSEN,He struck out looking. GHALI,Ha struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

UKRAINE 4th - HVILLUM,Ma to lf for JENSEN,He. SVERBII,Ol walked. FEDIAIEVA,In reached on a fielder's choice; SVERBII,Ol out at second p to ss. FORMANIUK,An singled to left field; FEDIAIEVA,In advanced to second. MLODZIANOVSK pinch hit for TEGLIAI,Ol. MLODZIANOVSK reached on a fielder's choice; FORMANIUK,An advanced to second; FEDIAIEVA,In out at third ss to 3b. PALAHINA,Ha flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

DENMARK 5th - MLODZIANOVSK to 2b. OLSEN,So walked. OLSEN,So advanced to second on a wild pitch. NIELSEN,Kr grounded out to p; OLSEN,So advanced to third. JENSEN,Ju singled through the right side, RBI; OLSEN,So scored. NIELSEN,Ma reached on a fielder's choice; JENSEN,Ju out at second ss to 2b. CRAIG,Ev singled down the lf line; NIELSEN,Ma advanced to second, out at third lf to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

UKRAINE 5th - CHORNOMAZ,Ma flied out to cf. PANKOVA,Ga singled to left field. NOSKOVA,Ga flied out to cf. MIRONOVA,Yu pinch hit for LINIK,Yu. MIRONOVA,Yu singled up the middle; PANKOVA,Ga advanced to second. MIRONOVA,Yu stole second; PANKOVA,Ga stole third. SVERBII,Ol flied out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

DENMARK 6th - MIRONOVA,Yu to lf. MIRONOVA,Yu to 3b. FORMANIUK,An to lf. MAYLAND,Pe singled through the left side. CARLS,Ch pinch ran for MAYLAND,Pe. / for CARLS,Ch. THOMSEN,Ka flied out to c, bunt. HVILLUM,Ma grounded out to ss; CARLS,Ch advanced to second. CARLS,Ch advanced to third on a wild pitch. GHALI,Ha struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UKRAINE 6th - CARLS,Ch to 1b. FEDIAIEVA,In walked. FORMANIUK,An reached on a fielder's choice; FEDIAIEVA,In out at second ss unassisted. TEGLIAI,Ol pinch hit for MLODZIANOVSK. TEGLIAI,Ol fouled out to 3b. KRATIUK,An pinch hit for PALAHINA,Ha. KRATIUK,An singled to shortstop; FORMANIUK,An advanced to third. KRATIUK,An stole second; FORMANIUK,An scored on a throwing error by c, unearned. CHORNOMAZ,Ma grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

DENMARK 7th - TEGLIAI,Ol to 2b. KRATIUK,An to rf. OLSEN,So grounded out to ss. NIELSEN,Kr singled to left field, advanced to third on a fielding error by lf. JENSEN,Ju flied into double play rf to c to 3b to p; NIELSEN,Kr out on the play. 0 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


UKRAINE 10, DENMARK 4 (Jun 27, 2017 at CARONNO PERTUSELLA)
----------------------------------------------------------------------
DENMARK............. 201 010 0 -  4  8  4      (0-4)
UKRAINE............. 810 001 X - 10 10  2      (1-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: DENMARK - NIELSEN,Mathilde and NIELSEN,Kristina. UKRAINE - MALIK,Yuliia;
LYPOVETS,Daryna(1) and KRATIUK,Anastasiia; PANKOVA,Galyna.
Win-LYPOVETS,Daryna(2-1)  Loss-NIELSEN,Mathilde(0-2)  T-2:03  A-65
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers - GIOACHINI Orazio, MAESTRI Andrea
TC - CASTRO Lis
ESF