Box Score

CROATIA vs ITALY (Jun 27, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
ITALY 14 (3-0), CROATIA 0 (1-2) - Composite Box Score
Jun 27, 2017 at CARONNO PERTUSELLA (CARONNO)

CROATIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PRSKALO,Ka c 
VITALICH,Ma 1b/3b 
ŽUPANIC,Ti ss/p 
VITALICH,Am 2b 
OREŠCANIN,Lo 3b/cf 
PUŠKARIC,Lo cf/ss 
HARAMINA,Mi p/1b 
ILJKIC,Ni dp/lf 
ŽIGER,Em lf/dp 
KONJEVIC,Ko rf/pr 
Totals   11 

ITALY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VIGNA,La cf 
MARRONE,Fa rf 
PIANCASTELLI dp 
GASPAROTTO,M ss 
RICCHI,Be lf 
LONGHI,Gi 3b 
COLLINA,Am 1b 
CECCHETTI,El c 
CECCHETTI,La 2b 
COMAR,Ve p 
Totals   21  14  13  12  12 

CROATIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HARAMINA,Michaela L,0-1  2.1  11  14  14  17  26 
ŽUPANIC,Tihana   0.2 
 
ITALY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COMAR,Veronica W,1-0  4.0  11  13 

Umpires - HP: SINGER Christian 1B: VD WEEHE Benny 3B: UTZIG Beate
Start: 9:33 Time: 1:14 Attendance: 45
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - GALLO STAMPINO Remo, MAESTRI Andrea, SALETTI Roberto TC - CASTRO Lis

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
ITALY 14 (3-0), CROATIA 0 (1-2)
Jun 27, 2017 at CARONNO PERTUSELLA (CARONNO)

CROATIA starters: 7/c PRSKALO,Ka; 10/1b VITALICH,Ma; 20/ss ŽUPANIC,Ti; 5/2b VITALICH,Am; 9/3b OREŠCANIN,Lo; 2/cf PUŠKARIC,Lo; 11/p HARAMINA,Mi; 17/dp ILJKIC,Ni; 15/lf ŽIGER,Em; 4/rf KONJEVIC,Ko;

ITALY starters: 21/cf VIGNA,La; 4/rf MARRONE,Fa; 20/dp PIANCASTELLI; 19/ss GASPAROTTO,M; 23/lf RICCHI,Be; 14/3b LONGHI,Gi; 9/1b COLLINA,Am; 15/c CECCHETTI,El; 8/2b CECCHETTI,La; 2/p COMAR,Ve;

CROATIA 1st - PRSKALO,Ka walked. PRSKALO,Ka out at second c to ss, caught stealing. VITALICH,Ma struck out looking. ŽUPANIC,Ti flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 1st - ILJKIC,Ni to lf. ŽIGER,Em to dp. VIGNA,La singled to third base, bunt. MARRONE,Fa fouled out to c. PIANCASTELLI walked; VIGNA,La advanced to second. GASPAROTTO,M out at first p to 2b, SAC; PIANCASTELLI advanced to second; VIGNA,La advanced to third. RICCHI,Be hit by pitch. LONGHI,Gi flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

CROATIA 2nd - VITALICH,Am grounded out to 3b. OREŠCANIN,Lo flied out to 1b. PUŠKARIC,Lo grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 2nd - COLLINA,Am grounded out to 1b unassisted. CECCHETTI,El singled up the middle. CECCHETTI,La singled to second base, bunt; CECCHETTI,El advanced to second. VIGNA,La singled to pitcher, bunt; CECCHETTI,La advanced to second; CECCHETTI,El advanced to third. VIGNA,La advanced to second on a wild pitch; CECCHETTI,La advanced to third on a wild pitch; CECCHETTI,El scored on a wild pitch. MARRONE,Fa singled to pitcher, bunt. PIANCASTELLI homered to left field, 4 RBI; MARRONE,Fa scored; VIGNA,La scored; CECCHETTI,La scored. GASPAROTTO,M walked. RICCHI,Be doubled to center field, RBI; GASPAROTTO,M scored. RICCHI,Be advanced to third on a wild pitch. LONGHI,Gi walked. COLLINA,Am grounded out to 2b, RBI; LONGHI,Gi advanced to second; RICCHI,Be scored. LONGHI,Gi advanced to third on a wild pitch. CECCHETTI,El walked. CECCHETTI,La out at first p to 2b, bunt. 7 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

CROATIA 3rd - HARAMINA,Mi struck out looking. ILJKIC,Ni walked. KONJEVIC,Ko pinch ran for ILJKIC,Ni. / for KONJEVIC,Ko. ŽIGER,Em struck out swinging. PRSKALO,Ka out at first p to ss to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ITALY 3rd - ILJKIC,Ni to lf for KONJEVIC,Ko. KONJEVIC,Ko to rf. VIGNA,La singled to third base, bunt. VIGNA,La advanced to second on a wild pitch. MARRONE,Fa walked. MARRONE,Fa advanced to second on a wild pitch; VIGNA,La advanced to third on a wild pitch. MARRONE,Fa advanced to third on a wild pitch; VIGNA,La scored on a wild pitch. PIANCASTELLI walked. PIANCASTELLI stole second. GASPAROTTO,M fouled out to 3b. RICCHI,Be walked. LONGHI,Gi singled to left center, 2 RBI; RICCHI,Be advanced to second; PIANCASTELLI scored; MARRONE,Fa scored. COLLINA,Am singled to right field, RBI; LONGHI,Gi advanced to second; RICCHI,Be scored. CECCHETTI,El doubled to right field, RBI; COLLINA,Am advanced to third; LONGHI,Gi scored. Defensive conference. VITALICH,Ma to 3b. ŽUPANIC,Ti to p. OREŠCANIN,Lo to cf. PUŠKARIC,Lo to ss. HARAMINA,Mi to 1b. CECCHETTI,La fouled out to c. VIGNA,La singled through the right side, 2 RBI; CECCHETTI,El scored; COLLINA,Am scored. MARRONE,Fa singled down the lf line, advanced to second on the throw; VIGNA,La advanced to third. PIANCASTELLI fouled out to lf. 7 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

CROATIA 4th - VITALICH,Ma grounded out to ss. ŽUPANIC,Ti grounded out to 3b. VITALICH,Am struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


ITALY 14, CROATIA 0 (Jun 27, 2017 at CARONNO PERTUSELLA)
----------------------------------------------------------------------
CROATIA............. 000 0 -  0  0  0      (1-2)
ITALY............... 077 X - 14 13  0      (3-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CROATIA - HARAMINA,Michaela; ŽUPANIC,Tihana(3) and PRSKALO,Katarina. ITALY -
COMAR,Veronica and CECCHETTI,Elisa.
Win-COMAR,Veronica(1-0)  Loss-HARAMINA,Michaela(0-1)  T-1:14  A-45
HR ITA - PIANCASTELLI,Erika (1).
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - GALLO STAMPINO Remo, MAESTRI Andrea, SALETTI Roberto
TC - CASTRO Lis
ESF