Box Score

CZECH REPUBLIC vs ISRAEL (Jun 27, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
CZECH REPUBLIC 16 (5-0), ISRAEL 0 (0-5) - Composite Box Score
Jun 27, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HALAKUCOVÁ,L c 
PROKOPENKOVÁ cf 
REGNEROVÁ,Mi ss 
COUFALOVÁ,Ju lf 
FURKOVÁ,Ja 1b 
WEISSOVÁ,Ad rf 
VITKOVÁ,Sa 3b 
MARŠÍKOVÁ,Lu dh 
VACKOVÁ,Ka 2b 
BLÁHOVÁ,Ma p 
Totals   22  16  12  15  12 

ISRAEL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FOX,Ma c 
ARGI,Ar 2b 
KAHN,Ad lf 
TANNENBAUM,S cf 
LLOYD,Rh ss 
NOSGORODSKY 3b 
BARAN,Ad p 
DRORI,Mo 1b 
BLOCK,Mi rf 
Totals   15  12 

CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BLÁHOVÁ,Martina W,2-0  4.0  15  16 
 
ISRAEL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARAN,Adi L,0-3  4.0  12  16  16  22  33 

Umpires - HP: VONK Peter 1B: KASAPOVA Natalia 3B: HURLEY David
Start: 11:15 Time: 1:18 Attendance: 35
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers - GASPARINI Paolo, AMORUSO Vincenzo T.C.- PRACHAR Pavel

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
CZECH REPUBLIC 16 (5-0), ISRAEL 0 (0-5)
Jun 27, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

CZECH REPUBLIC starters: 6/c HALAKUCOVÁ,L; 30/cf PROKOPENKOVÁ; 59/ss REGNEROVÁ,Mi; 22/lf COUFALOVÁ,Ju; 29/1b FURKOVÁ,Ja; 18/rf WEISSOVÁ,Ad; 7/3b VITKOVÁ,Sa; 2/dh MARŠÍKOVÁ,Lu; 34/2b VACKOVÁ,Ka; 21/p BLÁHOVÁ,Ma;

ISRAEL starters: 4/c FOX,Ma; 11/2b ARGI,Ar; 16/lf KAHN,Ad; 44/cf TANNENBAUM,S; 12/ss LLOYD,Rh; 32/3b NOSGORODSKY; 22/p BARAN,Ad; 14/1b DRORI,Mo; 2/rf BLOCK,Mi;

CZECH REPUBLIC 1st - HALAKUCOVÁ,L walked. PROKOPENKOVÁ flied out to ss. REGNEROVÁ,Mi hit by pitch; HALAKUCOVÁ,L advanced to second. COUFALOVÁ,Ju flied out to cf. REGNEROVÁ,Mi stole second; HALAKUCOVÁ,L stole third. FURKOVÁ,Ja flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ISRAEL 1st - FOX,Ma struck out looking. ARGI,Ar walked. KAHN,Ad struck out swinging. TANNENBAUM,S singled through the right side; ARGI,Ar advanced to second. LLOYD,Rh struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - WEISSOVÁ,Ad hit by pitch. WEISSOVÁ,Ad advanced to second on a wild pitch. VITKOVÁ,Sa walked. MARŠÍKOVÁ,Lu hit by pitch; VITKOVÁ,Sa advanced to second; WEISSOVÁ,Ad advanced to third. VACKOVÁ,Ka reached on a fielder's choice to catcher, RBI; MARŠÍKOVÁ,Lu advanced to second; VITKOVÁ,Sa advanced to third; WEISSOVÁ,Ad scored. HALAKUCOVÁ,L tripled to center field, 3 RBI; VACKOVÁ,Ka scored; MARŠÍKOVÁ,Lu scored; VITKOVÁ,Sa scored. PROKOPENKOVÁ flied out to cf, SAC, RBI; HALAKUCOVÁ,L scored. REGNEROVÁ,Mi singled up the middle. COUFALOVÁ,Ju doubled to left field, RBI; REGNEROVÁ,Mi scored. COUFALOVÁ,Ju advanced to third on a wild pitch. COUFALOVÁ,Ju scored on a wild pitch. FURKOVÁ,Ja walked. WEISSOVÁ,Ad doubled to left field; FURKOVÁ,Ja advanced to second, out at third lf to 3b. VITKOVÁ,Sa flied out to ss. 7 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

ISRAEL 2nd - NOSGORODSKY flied out to 3b. BARAN,Ad struck out looking. DRORI,Mo singled to left field. BLOCK,Mi reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b; DRORI,Mo advanced to second on the error. FOX,Ma out at first rf to 1b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - MARŠÍKOVÁ,Lu singled through the left side. VACKOVÁ,Ka flied out to 2b. HALAKUCOVÁ,L walked; MARŠÍKOVÁ,Lu advanced to second. PROKOPENKOVÁ grounded out to 1b unassisted; HALAKUCOVÁ,L advanced to second; MARŠÍKOVÁ,Lu advanced to third. VACKOVA K. Temporary Runner for HALAKUCIOVA L. REGNEROVÁ,Mi singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf, 2 RBI; HALAKUCOVÁ,L scored; MARŠÍKOVÁ,Lu scored. REGNEROVÁ,Mi advanced to third on a wild pitch. COUFALOVÁ,Ju flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ISRAEL 3rd - ARGI,Ar struck out swinging. KAHN,Ad flied out to p. TANNENBAUM,S struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 4th - FURKOVÁ,Ja walked. FURKOVÁ,Ja advanced to second on a wild pitch. WEISSOVÁ,Ad reached on a fielding error by ss; FURKOVÁ,Ja advanced to third. WEISSOVÁ,Ad advanced to second on a wild pitch. VITKOVÁ,Sa flied out to rf, SAC, RBI; WEISSOVÁ,Ad advanced to third; FURKOVÁ,Ja scored. MARŠÍKOVÁ,Lu walked. WEISSOVÁ,Ad runner left early, out at third 3b unassisted. MARŠÍKOVÁ,Lu stole second, advanced to third on a throwing error by c. VACKOVÁ,Ka doubled to center field, RBI; MARŠÍKOVÁ,Lu scored. HALAKUCOVÁ,L tripled to left field, RBI; VACKOVÁ,Ka scored. PROKOPENKOVÁ singled to first base, RBI; HALAKUCOVÁ,L scored. REGNEROVÁ,Mi singled through the left side; PROKOPENKOVÁ advanced to second. COUFALOVÁ,Ju tripled up the middle, 2 RBI; REGNEROVÁ,Mi scored; PROKOPENKOVÁ scored. FURKOVÁ,Ja singled to right field, RBI; COUFALOVÁ,Ju scored. WEISSOVÁ,Ad flied out to ss. 7 runs, 6 hits, 2 errors, 1 LOB.

ISRAEL 4th - LLOYD,Rh lined out to ss. NOSGORODSKY flied out to cf. BARAN,Ad grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CZECH REPUBLIC 16, ISRAEL 0 (Jun 27, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
CZECH REPUBLIC...... 072 7 - 16 12  1      (5-0)
ISRAEL.............. 000 0 -  0  2  3      (0-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CZECH REPUBLIC - BLÁHOVÁ,Martina and HALAKUCOVÁ,Lucie. ISRAEL - BARAN,Adi and
FOX,Mariana.
Win-BLÁHOVÁ,Martina(2-0)  Loss-BARAN,Adi(0-3)  T-1:18  A-35
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers - GASPARINI Paolo, AMORUSO Vincenzo
T.C.- PRACHAR Pavel
ESF