Box Score

RUSSIA vs BELGIUM (Jun 27, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
RUSSIA 14 (4-1), BELGIUM 0 (3-2) - Composite Box Score
Jun 27, 2017 at RHO (RHO)

RUSSIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SOROKINA,Ta 3b 
ZHUCHKOVA,Ta 2b 
YAKOVLEVA,Ol dh 
ILYASHENKO,I p 
SHEMBEREVA,D p 
BELTYUKOVA,T lf 
SEMENOVA,Da cf 
MAKESHINA,An rf 
MILIAEVA,An rf/cf 
BLAZHAN,Yu ph 
STEPANYAN,Na c 
VEREIKINA,Po ss 
ALESHINA,Ek ss 
AFANASYEVA,A 1b 
Totals   27  14  13  12  15 

BELGIUM   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
THOMPSON,Ly 2b 
VAN RAEMDONC rf 
JANSSENS,Ce ss 
ARMIROTTO,No 3b 
BOERMANS,Ly 1b/dh 
BALLARDINI,E cf 
ALOU ISSA,Im c 
ROEF,La p 
VERHULST,Jo p/lf 
THYS,Sh dh/1b 
DE VREE,Fe ph 
DE PERMEN,Ni p 
VAN NUFFEL,T c 
BELHALOUMI,M lf 
DE GRAEVE,Sa p 
Totals   14  15 

RUSSIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ILYASHENKO,Irina W,1-0  3.0  11 
SHEMBEREVA,Daria   2.0 
 
BELGIUM   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE PERMENTIER,Nina L,1-1  3.1  14  18 
ROEF,Lauren   0.2 
VERHULST,Joyce   0.1 
DE GRAEVE,Sarah   0.2 

Umpires - HP: LISS Vladimir 1B: VITALE Diego 3B: NEARCO Angelo
Start: 13:30 Time: 1:50 Attendance: 25
Weather: Partly Cloudy Game notes: Scorers - BELLAVIA Gianfranco, DILETTI Fabrizio ; T.C. ISBOUTS Wout
ROEF,La faced 5 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
RUSSIA 14 (4-1), BELGIUM 0 (3-2)
Jun 27, 2017 at RHO (RHO)

RUSSIA starters: 9/3b SOROKINA,Ta; 19/2b ZHUCHKOVA,Ta; 17/dh YAKOVLEVA,Ol; 20/p ILYASHENKO,I; 5/lf BELTYUKOVA,T; 1/cf SEMENOVA,Da; 6/rf MILIAEVA,An; 13/c STEPANYAN,Na; 4/ss VEREIKINA,Po; 10/1b AFANASYEVA,A;

BELGIUM starters: 15/2b THOMPSON,Ly; 7/rf VAN RAEMDONC; 18/ss JANSSENS,Ce; 28/3b ARMIROTTO,No; 21/1b BOERMANS,Ly; 33/cf BALLARDINI,E; 24/c ALOU ISSA,Im; 23/dh THYS,Sh; 4/p DE PERMEN,Ni; 2/lf BELHALOUMI,M;

RUSSIA 1st - BOERMANS,Ly to dh. THYS,Sh to 1b. SOROKINA,Ta tripled to left field. ZHUCHKOVA,Ta struck out looking. YAKOVLEVA,Ol lined out to ss. ILYASHENKO,I singled to left field, RBI; SOROKINA,Ta scored. BELTYUKOVA,T flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BELGIUM 1st - THOMPSON,Ly walked. VAN RAEMDONC struck out swinging. THOMPSON,Ly out at second c to ss, caught stealing. JANSSENS,Ce walked. ARMIROTTO,No flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RUSSIA 2nd - SEMENOVA,Da grounded out to 2b. MILIAEVA,An singled to center field. MILIAEVA,An stole second. STEPANYAN,Na walked; MILIAEVA,An stole third. ::: Defensive conference :::. STEPANYAN,Na stole second; MILIAEVA,An scored on a throwing error by c, unearned. VEREIKINA,Po struck out looking. SOROKINA,Ta lined out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BELGIUM 2nd - BOERMANS,Ly singled to left field. BALLARDINI,E out at first 3b to 2b, SAC; BOERMANS,Ly advanced to second. ALOU ISSA,Im lined out to p. THYS,Sh flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RUSSIA 3rd - ZHUCHKOVA,Ta struck out swinging, out at first c to 1b. YAKOVLEVA,Ol lined out to 2b. ILYASHENKO,I walked. BELTYUKOVA,T doubled to left center, RBI; ILYASHENKO,I scored. SEMENOVA,Da grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BELGIUM 3rd - DE PERMEN,Ni flied out to ss. THOMPSON,Ly flied out to cf. VAN RAEMDONC grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RUSSIA 4th - MILIAEVA,An singled through the right side. STEPANYAN,Na out at first p to 2b, SAC; MILIAEVA,An advanced to second. MILIAEVA,An advanced to third on a wild pitch. VEREIKINA,Po walked, stole second, advanced to third on the throw; MILIAEVA,An scored on the throw. ROEF,La to p for ALOU ISSA,Im. VAN NUFFEL,T to c for DE PERMEN,Ni. SOROKINA,Ta grounded out to 1b unassisted, RBI; VEREIKINA,Po scored. ZHUCHKOVA,Ta singled to right field. YAKOVLEVA,Ol grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BELGIUM 4th - SHEMBEREVA,D to p for ILYASHENKO,I. MAKESHINA,An to rf for SEMENOVA,Da. MILIAEVA,An to cf. JANSSENS,Ce struck out swinging. ARMIROTTO,No struck out swinging. BOERMANS,Ly grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RUSSIA 5th - SHEMBEREVA,D doubled to center field. BELTYUKOVA,T singled up the middle; SHEMBEREVA,D advanced to third. BELTYUKOVA,T stole second. MAKESHINA,An walked. BLAZHAN,Yu pinch hit for MILIAEVA,An. BLAZHAN,Yu singled to center field, RBI; MAKESHINA,An advanced to second; BELTYUKOVA,T advanced to third; SHEMBEREVA,D scored. STEPANYAN,Na hit by pitch, RBI; BLAZHAN,Yu advanced to second; MAKESHINA,An advanced to third; BELTYUKOVA,T scored. ::: Defensive conference :::. VERHULST,Jo to p for ROEF,La. VEREIKINA,Po singled through the left side, RBI; STEPANYAN,Na advanced to second; BLAZHAN,Yu advanced to third; MAKESHINA,An scored. SOROKINA,Ta flied out to lf. ZHUCHKOVA,Ta walked, RBI; VEREIKINA,Po advanced to second; STEPANYAN,Na advanced to third; BLAZHAN,Yu scored. YAKOVLEVA,Ol doubled to right center, 3 RBI; ZHUCHKOVA,Ta scored; VEREIKINA,Po scored; STEPANYAN,Na scored. SHEMBEREVA,D singled to center field. VERHULST,Jo to lf. DE GRAEVE,Sa to p for BELHALOUMI,M. SHEMBEREVA,D advanced to second on a wild pitch; YAKOVLEVA,Ol advanced to third on a wild pitch. BELTYUKOVA,T doubled to center field, 2 RBI; SHEMBEREVA,D scored; YAKOVLEVA,Ol scored. MAKESHINA,An struck out looking. BLAZHAN,Yu lined out to p. 9 runs, 7 hits, 0 errors, 1 LOB.

BELGIUM 5th - MILIAEVA,An to cf for BLAZHAN,Yu. ALESHINA,Ek to ss for VEREIKINA,Po. BALLARDINI,E fouled out to 3b. VERHULST,Jo struck out swinging. DE VREE,Fe pinch hit for THYS,Sh. DE VREE,Fe grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


RUSSIA 14, BELGIUM 0 (Jun 27, 2017 at RHO)
----------------------------------------------------------------------
RUSSIA.............. 111 29 - 14 13  0      (4-1)
BELGIUM............. 000 00 -  0  1  1      (3-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RUSSIA - ILYASHENKO,Irina; SHEMBEREVA,Daria(4) and STEPANYAN,Narine. BELGIUM -
DE PERMENTIER,Nina; ROEF,Lauren(4); VERHULST,Joyce(5); DE GRAEVE,Sarah(5) and ALOU ISSA,Imane;
VAN NUFFEL,Tina.
Win-ILYASHENKO,Irina(1-0)  Loss-DE PERMENTIER,Nina(1-1)  T-1:50  A-25
Weather: Partly Cloudy
Game notes:
Scorers - BELLAVIA Gianfranco, DILETTI Fabrizio ;
T.C.  ISBOUTS Wout

ROEF,La faced 5 batters in the 5th.
ESF