Box Score

HUNGARY vs SWEDEN (Jun 27, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
SWEDEN 24, HUNGARY 0 - Composite Box Score
Jun 27, 2017 at BOLLATE (BOLLATE2)

HUNGARY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ANTAL,No 1b/p 
NAGY,An lf 
REICH,Id 3b 
SZÁNTÓ,Ag dh 
GERGELY,En 3b/p 
ZSENGELLER,S 2b 
SEBOK,Ti ss 
FABIAN,Fa ss 
CSISZAR,Cs c 
BOGNAR,Ka rf 
BALASSA,No rf 
NAGY,Kr cf 
HAZI,Ta p/lf 
Totals   13 

SWEDEN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
WASHINGTON,K ss 
HJELM,Ka 3b/2b 
GOODMAN,Li cf/p 
MUYRES,An lf 
KLÖVENÄS,Al p 
TEGTH-NORDIN ph/3b 
LARSSON,Li 1b 
CRONELD,Ju 2b/c 
ELLSTRÖM,Ma c 
NUKUNUKU,He rf 
TÖRNBLOM,My dh 
BUSK,Li rf/cf 
Totals   14  24  20  15 

HUNGARY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HAZI,Tamara L  1.1  10  13 
GERGELY,Eniko   0.2  10  13 
ANTAL,Nora   0.0 
 
SWEDEN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KLÖVENÄS,Alecca W  2.0  10 
GOODMAN,Linnea   1.0 

Umpires - HP: LAUTIERRE Franck 1B: HURLEY David 2B: MAGNANI Gianluca
Start: 9:00 Time: 1:27 Attendance: 30
Weather: CLOUDY Game notes: SCORERS : GASPARINI Paolo - AMORUSO Vincenzo TC : PRACHAR Pavel
ANTAL,No faced 7 batters in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
SWEDEN 24, HUNGARY 0
Jun 27, 2017 at BOLLATE (BOLLATE2)

HUNGARY starters: 20/1b ANTAL,No; 19/lf NAGY,An; 36/dh SZÁNTÓ,Ag; 22/3b GERGELY,En; 8/2b ZSENGELLER,S; 13/ss SEBOK,Ti; 17/c CSISZAR,Cs; 11/rf BOGNAR,Ka; 2/cf NAGY,Kr; 18/p HAZI,Ta;

SWEDEN starters: 1/ss WASHINGTON,K; 5/3b HJELM,Ka; 15/cf GOODMAN,Li; 12/lf MUYRES,An; 14/p KLÖVENÄS,Al; 20/1b LARSSON,Li; 2/2b CRONELD,Ju; 9/c ELLSTRÖM,Ma; 10/dh TÖRNBLOM,My; 6/rf BUSK,Li;

HUNGARY 1st - ANTAL,No grounded out to ss. NAGY,An out at first 3b to 2b, bunt. SZÁNTÓ,Ag doubled to right center. GERGELY,En struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SWEDEN 1st - WASHINGTON,K walked. WASHINGTON,K advanced to second on a passed ball. WASHINGTON,K advanced to third on a passed ball. HJELM,Ka walked. HJELM,Ka stole second, advanced to third on a throwing error by c; WASHINGTON,K stole home. GOODMAN,Li walked. GOODMAN,Li stole second. GOODMAN,Li advanced to third on a passed ball; HJELM,Ka scored on a passed ball. MUYRES,An reached on a throwing error by ss, RBI; GOODMAN,Li scored. MUYRES,An stole second. KLÖVENÄS,Al tripled to left field, RBI; MUYRES,An scored, unearned. LARSSON,Li doubled through the left side, RBI; KLÖVENÄS,Al scored. LARSSON,Li advanced to third on a wild pitch. CRONELD,Ju walked. CRONELD,Ju stole second. ELLSTRÖM,Ma flied out to cf. TÖRNBLOM,My grounded out to 3b. WASHINGTON,K walked. HJELM,Ka walked, RBI; WASHINGTON,K advanced to second; CRONELD,Ju advanced to third; LARSSON,Li scored, unearned. HJELM,Ka advanced to second on a wild pitch; WASHINGTON,K advanced to third on a wild pitch; CRONELD,Ju scored on a wild pitch, unearned. GOODMAN,Li homered to right field, 3 RBI, unearned; HJELM,Ka scored, unearned; WASHINGTON,K scored, unearned. REICH,Id to 3b for NAGY,An. GERGELY,En to p. HAZI,Ta to lf. MUYRES,An walked. MUYRES,An stole second. MUYRES,An advanced to third on a wild pitch. KLÖVENÄS,Al walked. LARSSON,Li singled to left field, RBI; KLÖVENÄS,Al advanced to second; MUYRES,An scored, team unearned. CRONELD,Ju reached on a throwing error by ss; LARSSON,Li advanced to third on the error; KLÖVENÄS,Al scored on the error, unearned. FABIAN,Fa to ss for SEBOK,Ti. CRONELD OUT BY RULE RUN LEAVE EARLY. CRONELD,Ju out at first 1b unassisted, runner left early. 12 runs, 4 hits, 3 errors, 1 LOB.

HUNGARY 2nd - ZSENGELLER,S struck out swinging. FABIAN,Fa walked. CSISZAR,Cs reached on a fielder's choice; FABIAN,Fa out at second p to 2b to ss. BOGNAR,Ka singled to shortstop; CSISZAR,Cs advanced to second. NAGY,Kr reached on a fielder's choice; BOGNAR,Ka advanced to second; CSISZAR,Cs advanced to third. ANTAL,No flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

SWEDEN 2nd - ELLSTRÖM,Ma hit by pitch. TÖRNBLOM,My singled down the lf line; ELLSTRÖM,Ma advanced to second. WASHINGTON,K walked; TÖRNBLOM,My advanced to second; ELLSTRÖM,Ma advanced to third. HJELM,Ka homered inside the park, 4 RBI; WASHINGTON,K scored; TÖRNBLOM,My scored; ELLSTRÖM,Ma scored. GOODMAN,Li walked. GOODMAN,Li advanced to second on a wild pitch. MUYRES,An walked. KLÖVENÄS,Al singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; MUYRES,An advanced to second, advanced to third on the throw; GOODMAN,Li scored. LARSSON,Li walked. KLÖVENÄS,Al out at second 2b unassisted, runner left early. CRONELD,Ju walked; LARSSON,Li advanced to second. ANTAL,No to p. GERGELY,En to 1b. ELLSTRÖM,Ma hit by pitch, RBI; CRONELD,Ju advanced to second; LARSSON,Li advanced to third; MUYRES,An scored. TÖRNBLOM,My doubled to right center, 2 RBI; ELLSTRÖM,Ma advanced to third; CRONELD,Ju scored; LARSSON,Li scored. BALASSA,No to rf for BOGNAR,Ka. WASHINGTON,K hit by pitch. HJELM,Ka tripled to left field, 3 RBI; WASHINGTON,K scored; TÖRNBLOM,My scored; ELLSTRÖM,Ma scored. GOODMAN,Li walked. MUYRES,An hit by pitch; GOODMAN,Li advanced to second. TEGTH-NORDIN pinch hit for KLÖVENÄS,Al. TEGTH-NORDIN walked, RBI; MUYRES,An advanced to second; GOODMAN,Li advanced to third; HJELM,Ka scored. HAZI,Ta to p for ANTAL,No. ANTAL,No to lf for HAZI,Ta. GOODMAN,Li out at third 3b unassisted, runner left early. LARSSON,Li struck out swinging. 12 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

HUNGARY 3rd - HJELM,Ka to 2b. GOODMAN,Li to p. TEGTH-NORDIN to 3b. CRONELD,Ju to c. NUKUNUKU,He to rf for ELLSTRÖM,Ma. BUSK,Li to cf. REICH,Id grounded out to p. SZÁNTÓ,Ag flied out to 2b. GERGELY,En singled up the middle. ZSENGELLER,S reached on a fielder's choice; GERGELY,En out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


SWEDEN 24, HUNGARY 0 (Jun 27, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
HUNGARY............. 0   0   0  -  0  3  3
SWEDEN.............. (12)(12)X  - 24  9  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: HUNGARY - HAZI,Tamara; GERGELY,Eniko(2); ANTAL,Nora(3) and CSISZAR,Csenge. SWEDEN -
KLÖVENÄS,Alecca; GOODMAN,Linnea(3) and ELLSTRÖM,Malin; CRONELD,Julia.
Win-KLÖVENÄS,Alecca  Loss-HAZI,Tamara  T-1:27  A-30
HR SWE - HJELM,Karin (1); GOODMAN,Linnea (2).
Weather: CLOUDY
Game notes:
SCORERS : GASPARINI Paolo - AMORUSO Vincenzo
TC : PRACHAR Pavel

ANTAL,No faced 7 batters in the 2nd.
ESF