Box Score

HUNGARY vs ISRAEL (Jun 26, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
ISRAEL 13 (1-3), HUNGARY 3 (0-4) - Composite Box Score
Jun 26, 2017 at CARONNO (CARONNO)

HUNGARY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BALASSA,No 2b 
ANTAL,No 1b/rf 
SZÁNTÓ,Ag cf 
PAPACSEK,Év p/1b 
GERGELY,En 3b 
REICH,Id ss/p 
SEBOK,Ti ss 
KUN ÁDÁMNÉ P c 
FABIAN,Fa rf/ss 
NAGY,Kr lf 
Totals   17 

ISRAEL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FOX,Ma lf 
ARGI,Ar 2b 
KAHN,Ad c 
TANNENBAUM,S cf 
LLOYD,Rh ss 
NOSGORODSKY 3b 
BARAN,Ad dh 
DRORI,Mo 1b 
DENKBERG,De rf 
LLOYD,Sh p 
Totals   18  13  10  12  12 

HUNGARY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PAPACSEK,Éva   2.0  11  17 
REICH,Ida   1.0  11 
 
ISRAEL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LLOYD,Shira   4.0  17  18 

Umpires - HP: NEARCO ANGELO 1B: VANDERWEEHE Benny 3B: PROFILATOV Stanislav
Start: 18:30 Time: FORF-V Attendance: 20
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - GIOACHINI Oreste, GASPARINI Paolo T.C. CASTRO Lis Game completed at Rho. starding time 15:45

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
ISRAEL 13 (1-3), HUNGARY 3 (0-4)
Jun 26, 2017 at CARONNO (CARONNO)

HUNGARY starters: 27/2b BALASSA,No; 20/1b ANTAL,No; 36/cf SZÁNTÓ,Ag; 1/p PAPACSEK,Év; 22/3b GERGELY,En; 33/ss REICH,Id; 23/c KUN ÁDÁMNÉ P; 3/rf FABIAN,Fa; 2/lf NAGY,Kr;

ISRAEL starters: 4/lf FOX,Ma; 11/2b ARGI,Ar; 16/c KAHN,Ad; 44/cf TANNENBAUM,S; 12/ss LLOYD,Rh; 32/3b NOSGORODSKY; 22/dh BARAN,Ad; 14/1b DRORI,Mo; 33/rf DENKBERG,De; 26/p LLOYD,Sh;

HUNGARY 1st - BALASSA,No grounded out to ss. ANTAL,No singled to right field. SZÁNTÓ,Ag grounded into double play 2b to 1b; ANTAL,No out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ISRAEL 1st - FOX,Ma singled through the left side. FOX,Ma advanced to second on a wild pitch. ARGI,Ar out at first 3b to 2b, SAC; FOX,Ma advanced to third. KAHN,Ad walked. KAHN,Ad stole second; FOX,Ma stole home. TANNENBAUM,S reached on a dropped fly by rf. LLOYD,Rh singled to left field; TANNENBAUM,S advanced to second; KAHN,Ad advanced to third. NOSGORODSKY walked, RBI; LLOYD,Rh advanced to second; TANNENBAUM,S advanced to third; KAHN,Ad scored. BARAN,Ad singled to center field, 2 RBI; NOSGORODSKY advanced to second; LLOYD,Rh scored; TANNENBAUM,S scored, unearned. DRORI,Mo walked; BARAN,Ad advanced to second; NOSGORODSKY advanced to third. ANTAL,No to rf. PAPACSEK,Év to 1b. REICH,Id to p. FABIAN,Fa to ss. DENKBERG,De walked, RBI; DRORI,Mo advanced to second; BARAN,Ad advanced to third; NOSGORODSKY scored. FOX,Ma tripled to left center, 3 RBI; DENKBERG,De scored; DRORI,Mo scored; BARAN,Ad scored. ARGI,Ar singled to shortstop, RBI; FOX,Ma scored. KAHN,Ad struck out looking. TANNENBAUM,S singled to second base; ARGI,Ar advanced to second. LLOYD,Rh grounded out to 3b. 9 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

HUNGARY 2nd - PAPACSEK,Év flied out to cf. GERGELY,En grounded out to 3b. REICH,Id reached on a fielding error by 2b. KUN ÁDÁMNÉ P singled through the right side, advanced to second on the throw; REICH,Id advanced to third. FABIAN,Fa walked. NAGY,Kr singled through the right side, advanced to second on a throwing error by rf, 2 RBI; FABIAN,Fa advanced to third, scored on the error, unearned; KUN ÁDÁMNÉ P scored, unearned; REICH,Id scored, unearned. Rain delay. Suspended game rain delay. BALASSA,No singled to left field; NAGY,Kr advanced to third. NAGY,Kr out at home lf to c. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

ISRAEL 2nd - NOSGORODSKY singled up the middle. BARAN,Ad struck out swinging to catcher. NOSGORODSKY advanced to second on a wild pitch. DRORI,Mo reached on a throwing error by p, SAC, RBI; NOSGORODSKY advanced to third, scored on the error. DENKBERG,De walked; DRORI,Mo advanced to second. FOX,Ma walked; DENKBERG,De advanced to second; DRORI,Mo advanced to third. ANTAL,No to 1b. PAPACSEK,Év to p. REICH,Id to ss. FABIAN,Fa to rf. ARGI,Ar singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; FOX,Ma advanced to third; DENKBERG,De advanced to third, out at home rf to c; DRORI,Mo scored, unearned. KAHN,Ad singled to second base, 2 RBI; ARGI,Ar scored, team unearned; FOX,Ma scored, unearned. TANNENBAUM,S lined out to 3b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

HUNGARY 3rd - ANTAL,No lined out to 1b. SZÁNTÓ,Ag grounded out to 1b unassisted. PAPACSEK,Év flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ISRAEL 3rd - SEBOK,Ti to ss for REICH,Id. LLOYD,Rh hit by pitch. NOSGORODSKY singled to left field; LLOYD,Rh advanced to second. NOSGORODSKY stole second; LLOYD,Rh stole third. BARAN,Ad walked. DRORI,Mo flied out to p. DENKBERG,De struck out looking. FOX,Ma lined out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

HUNGARY 4th - GERGELY,En singled to left field. SEBOK,Ti struck out looking. KUN ÁDÁMNÉ P singled to third base; GERGELY,En advanced to second. FABIAN,Fa flied out to cf. NAGY,Kr reached on a fielder's choice; KUN ÁDÁMNÉ P out at second 2b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


ISRAEL 13, HUNGARY 3 (Jun 26, 2017 at CARONNO)
----------------------------------------------------------------------
HUNGARY............. 030 0 -  3  6  2      (0-4)
ISRAEL.............. 940 X - 13 10  2      (1-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: HUNGARY - PAPACSEK,Éva; REICH,Ida(3) and KUN ÁDÁMNÉ POPRÁDI,E. ISRAEL - LLOYD,Shira
and KAHN,Adi.
  T-FORF-V  A-20
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - GIOACHINI Oreste, GASPARINI Paolo
T.C.  CASTRO Lis
Game completed at Rho. starding time 15:45
ESF