Box Score

BULGARIA vs BELGIUM (Jun 26, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
BELGIUM 11 (2-1), BULGARIA 1 (1-2) - Composite Box Score
Jun 26, 2017 at CARONNO (CARONNO)

BULGARIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FETVOVA,Ma 1b 
HANDJIYSKA,G dh 
MARCOVA,Sa 3b 
MILENKOVA,Ya p 
OVNARSKA,Fi c 
DINEVA,Iv 2b 
GENOVA,Al ss 
LEONTIEVA,Ge lf 
TOSHEVA,Ve cf 
MAGDALINCHEV rf 
GRAHOVSKA,Ka rf 
Totals   17  11 

BELGIUM   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ALOU ISSA,Im 1b/dh 
THOMPSON,Ly 2b 
JANSSENS,Ce ss 
ARMIROTTO,No c 
BALLARDINI,E 3b 
DE PERMEN,St lf 
VAN RAEMDONC rf 
THYS,Sh dh/1b 
VERHULST,Jo p 
ROEF,La p 
BELHALOUMI,M cf 
Totals   19  11  12 

BULGARIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MILENKOVA,Yanita L,1-2  3.2  11  19  26 
 
BELGIUM   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VERHULST,Joyce W,1-0  2.2  13  15 
ROEF,Lauren   1.1 

Umpires - HP: UTZIG Beate 1B: HURLEY David 3B: NEARCO Angelo
Start: 11:45 Time: 1.35 Attendance: 60
Weather: Sunny Game notes: Scorers - DOSSENA Rinaldo, MANCA Anita T.C. CASTRO Lis

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
BELGIUM 11 (2-1), BULGARIA 1 (1-2)
Jun 26, 2017 at CARONNO (CARONNO)

BULGARIA starters: 6/1b FETVOVA,Ma; 7/dh HANDJIYSKA,G; 5/3b MARCOVA,Sa; 16/p MILENKOVA,Ya; 17/c OVNARSKA,Fi; 19/2b DINEVA,Iv; 4/ss GENOVA,Al; 11/lf LEONTIEVA,Ge; 3/cf TOSHEVA,Ve; 15/rf MAGDALINCHEV;

BELGIUM starters: 24/1b ALOU ISSA,Im; 15/2b THOMPSON,Ly; 18/ss JANSSENS,Ce; 28/c ARMIROTTO,No; 33/3b BALLARDINI,E; 14/lf DE PERMEN,St; 7/rf VAN RAEMDONC; 23/dh THYS,Sh; 19/p VERHULST,Jo; 2/cf BELHALOUMI,M;

BULGARIA 1st - ALOU ISSA,Im to dh. THYS,Sh to 1b. FETVOVA,Ma reached on a throwing error by ss. FETVOVA,Ma stole second. HANDJIYSKA,G reached on a fielding error by ss, reached on a fielder's choice; FETVOVA,Ma advanced to third. MARCOVA,Sa reached on a fielder's choice to third base. MILENKOVA Out by rule - Strikeout by rule. MILENKOVA,Ya struck out swinging. OVNARSKA,Fi struck out swinging. DINEVA,Iv struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 3 LOB.

BELGIUM 1st - ALOU ISSA,Im struck out swinging. THOMPSON,Ly doubled to left field. JANSSENS,Ce tripled to left center, RBI; THOMPSON,Ly scored. ARMIROTTO,No walked. ARMIROTTO,No advanced to second on an error by 1b, assist by c ss, caught stealing; JANSSENS,Ce advanced to home on a fielder's choice. BALLARDINI,E struck out swinging. JANSSENS C. Temporary runner for ARMIROTTO. ARMIROTTO,No stole third. DE PERMEN,St walked. DE PERMEN,St, assist by c 3b; ARMIROTTO,No scored on a muffed throw by c, caught stealing, unearned. VAN RAEMDONC flied out to lf. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

BULGARIA 2nd - GENOVA,Al struck out looking. LEONTIEVA,Ge flied out to 2b. TOSHEVA,Ve struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BELGIUM 2nd - THYS,Sh flied out to cf. VERHULST,Jo singled to left field. ALOU ISSA,Im reached on a muffed throw by 2b, assist by p, SAC; VERHULST,Jo advanced to second. THOMPSON,Ly reached on a fielder's choice to third base, SAC; ALOU ISSA,Im advanced to second; VERHULST,Jo advanced to third. JANSSENS,Ce doubled to left field, advanced to third on the throw, 3 RBI; THOMPSON,Ly scored; ALOU ISSA,Im scored, unearned; VERHULST,Jo scored. ARMIROTTO,No flied out to lf, SF, RBI; JANSSENS,Ce scored, unearned. BALLARDINI,E singled to left field, out at second lf to ss. 4 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

BULGARIA 3rd - FETVOVA,Ma fouled out to lf. HANDJIYSKA,G flied out to 2b. MARCOVA,Sa walked. Defensive conference. MILENKOVA,Ya walked; MARCOVA,Sa advanced to second. OVNARSKA,Fi singled to shortstop; MILENKOVA,Ya advanced to second; MARCOVA,Sa advanced to third. DINEVA,Iv singled to shortstop, RBI; OVNARSKA,Fi advanced to second; MILENKOVA,Ya advanced to third; MARCOVA,Sa scored. ROEF,La to p for VERHULST,Jo. GENOVA,Al reached on a fielder's choice; DINEVA,Iv advanced to second; OVNARSKA,Fi advanced to third; MILENKOVA,Ya out at home p to c. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

BELGIUM 3rd - DE PERMEN,St flied out to c. VAN RAEMDONC singled to center field. THYS,Sh out at first p to 2b, SAC; VAN RAEMDONC advanced to third, scored on a throwing error by 2b, unearned. ROEF,La flied out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

BULGARIA 4th - LEONTIEVA,Ge flied out to lf. TOSHEVA,Ve grounded out to 2b. FETVOVA,Ma flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BELGIUM 4th - GRAHOVSKA,Ka to rf for MAGDALINCHEV. ALOU ISSA,Im singled to left field. ALOU ISSA,Im stole second. THOMPSON,Ly flied out to p. JANSSENS,Ce flied out to cf; ALOU ISSA,Im advanced to third. ARMIROTTO,No doubled to left field, RBI; ALOU ISSA,Im scored. JANSSENS C. Temporari runner for ARMIROTTO. ARMIROTTO,No advanced to third on a passed ball. BALLARDINI,E reached on a fielding error by p; ARMIROTTO,No scored on the error, unearned. DE PERMEN,St singled to second base, bunt; BALLARDINI,E advanced to second. VAN RAEMDONC walked; DE PERMEN,St advanced to second; BALLARDINI,E advanced to third. THYS,Sh reached on a fielding error by 2b; VAN RAEMDONC advanced to second on the error; DE PERMEN,St advanced to third on the error; BALLARDINI,E scored on the error, unearned. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


BELGIUM 11, BULGARIA 1 (Jun 26, 2017 at CARONNO)
----------------------------------------------------------------------
BULGARIA............ 001 0 -  1  2  6      (1-2)
BELGIUM............. 341 3 - 11  9  2      (2-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BULGARIA - MILENKOVA,Yanita and OVNARSKA,Filipina. BELGIUM - VERHULST,Joyce;
ROEF,Lauren(3) and ARMIROTTO,Noa.
Win-VERHULST,Joyce(1-0)  Loss-MILENKOVA,Yanita(1-2)  T-1.35  A-60
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - DOSSENA Rinaldo, MANCA Anita
T.C.  CASTRO Lis
ESF