Box Score

SWEDEN vs ISRAEL (Jun 26, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
SWEDEN 15 (2-1), ISRAEL 0 (0-3) - Composite Box Score
Jun 26, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 1)

SWEDEN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
WASHINGTON,K 2b 
HJELM,Ka 3b 
GOODMAN,Li cf 
MUYRES,An lf 
TÖRNBLOM,My ss 
LARSSON,Li 1b 
NUKUNUKU,He pr 
CRONELD,Ju dh 
ELLSTRÖM,Ma c 
BUSK,Li rf 
WALLÉN,Am p 
TEGTH-NORDIN p 
KLÖVENÄS,Al p 
Totals   16  15  11 

ISRAEL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FOX,Ma lf/p 
ARGI,Ar 2b 
KAHN,Ad c 
LLOYD,Sh p 
TANNENBAUM,S cf 
LLOYD,Rh ss 
NOSGORODSKY 3b 
BARAN,Ad p/lf 
DRORI,Mo 1b 
BLOCK,Mi rf 
Totals  

SWEDEN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
WALLÉN,Amanda W,1-0  2.0  10 
TEGTH-NORDIN,Emma   0.2 
KLÖVENÄS,Alecca   0.1 
 
ISRAEL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARAN,Adi L,0-2  2.0  11  11  19 
FOX,Mariana   0.0 
LLOYD,Shira   1.0 

Umpires - HP: STRAFFORD Susan 1B: SUSILA Branislav 3B: PARDO Louis
Start: 11:55 Time: 1:30 Attendance: 50
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorer - FERRERA Domenica, MAESTRI Andrea T.C. JENNINGS Mike
BARAN,Ad faced 6 batters in the 3rd.
FOX,Ma faced 3 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
SWEDEN 15 (2-1), ISRAEL 0 (0-3)
Jun 26, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 1)

SWEDEN starters: 1/2b WASHINGTON,K; 5/3b HJELM,Ka; 15/cf GOODMAN,Li; 12/lf MUYRES,An; 10/ss TÖRNBLOM,My; 20/1b LARSSON,Li; 2/dh CRONELD,Ju; 9/c ELLSTRÖM,Ma; 6/rf BUSK,Li; 19/p WALLÉN,Am;

ISRAEL starters: 4/lf FOX,Ma; 11/2b ARGI,Ar; 16/c KAHN,Ad; 44/cf TANNENBAUM,S; 12/ss LLOYD,Rh; 32/3b NOSGORODSKY; 22/p BARAN,Ad; 14/1b DRORI,Mo; 2/rf BLOCK,Mi;

SWEDEN 1st - WASHINGTON,K walked. WASHINGTON,K stole second. WASHINGTON,K advanced to third on a wild pitch. HJELM,Ka walked. HJELM,Ka stole second. HJELM,Ka advanced to third on a wild pitch; WASHINGTON,K scored on a wild pitch. GOODMAN,Li singled to right field, RBI; HJELM,Ka scored. GOODMAN,Li runner left early, out at first 1b unassisted. MUYRES,An singled to center field. MUYRES,An advanced to second on a wild pitch. TÖRNBLOM,My struck out swinging. LARSSON,Li reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the throw; MUYRES,An scored on the error, unearned. CRONELD,Ju grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ISRAEL 1st - FOX,Ma grounded out to 3b. ARGI,Ar walked. KAHN,Ad out at first 1b to 2b, SAC; ARGI,Ar advanced to second. TANNENBAUM,S grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SWEDEN 2nd - ELLSTRÖM,Ma grounded out to 3b. BUSK,Li flied out to cf. WASHINGTON,K walked. WASHINGTON,K stole second. WASHINGTON,K advanced to third on a wild pitch. HJELM,Ka walked. HJELM,Ka stole second. GOODMAN,Li tripled to right center, 2 RBI; HJELM,Ka scored; WASHINGTON,K scored. MUYRES,An flied out to ss. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ISRAEL 2nd - LLOYD,Rh fouled out to 3b. NOSGORODSKY fouled out to 3b. BARAN,Ad walked. DRORI,Mo walked; BARAN,Ad advanced to second. BLOCK,Mi walked; DRORI,Mo advanced to second; BARAN,Ad advanced to third. FOX,Ma grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

SWEDEN 3rd - TÖRNBLOM,My singled to shortstop. TÖRNBLOM,My advanced to second on a wild pitch. LARSSON,Li reached on a fielding error by 1b; TÖRNBLOM,My advanced to third, scored on the error. NUKUNUKU,He pinch ran for LARSSON,Li. NUKUNUKU,He advanced to second on a wild pitch. CRONELD,Ju walked. CRONELD,Ju stole second; NUKUNUKU,He stole third. ELLSTRÖM,Ma walked. Defensive conference. ELLSTRÖM,Ma advanced to second on a wild pitch; CRONELD,Ju advanced to third on a wild pitch; NUKUNUKU,He scored on a wild pitch, unearned. BUSK,Li walked. WASHINGTON,K walked, RBI; BUSK,Li advanced to second; ELLSTRÖM,Ma advanced to third; CRONELD,Ju scored. FOX,Ma to p. BARAN,Ad to lf. WASHINGTON,K advanced to second on a wild pitch; BUSK,Li advanced to third on a wild pitch; ELLSTRÖM,Ma scored on a wild pitch. HJELM,Ka walked, advanced to second on a wild pitch, RBI; WASHINGTON,K advanced to third on a wild pitch; BUSK,Li scored on a wild pitch. GOODMAN,Li walked. GOODMAN,Li advanced to second on a wild pitch; HJELM,Ka advanced to third on a wild pitch; WASHINGTON,K scored on a wild pitch. MUYRES,An walked. FOX,Ma to c. LLOYD,Sh to p for KAHN,Ad. TÖRNBLOM,My singled through the left side, advanced to second on the throw, 2 RBI; MUYRES,An advanced to second, advanced to third on the throw; GOODMAN,Li scored; HJELM,Ka scored. LARSSON,Li to 1b for NUKUNUKU,He. LARSSON,Li singled up the middle, 2 RBI; TÖRNBLOM,My scored; MUYRES,An scored. CRONELD,Ju reached on a fielder's choice; LARSSON,Li out at second ss to 2b. ELLSTRÖM,Ma flied out to 2b. BUSK,Li grounded out to 3b. 10 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ISRAEL 3rd - LARSSON,Li to 1b. TEGTH-NORDIN to p for WALLÉN,Am. ARGI,Ar walked. ARGI,Ar advanced to second on a wild pitch. LLOYD,Sh singled through the left side; ARGI,Ar advanced to third. TANNENBAUM,S reached on a fielder's choice; LLOYD,Sh out on double play ss to 2b to c; ARGI,Ar out on the play. LLOYD,Rh walked; TANNENBAUM,S advanced to second. KLÖVENÄS,Al to p for TEGTH-NORDIN. NOSGORODSKY walked; LLOYD,Rh advanced to second; TANNENBAUM,S advanced to third. BARAN,Ad reached on a fielder's choice; NOSGORODSKY advanced to second; LLOYD,Rh out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


SWEDEN 15, ISRAEL 0 (Jun 26, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
SWEDEN.............. 32(10)  - 15  6  0      (2-1)
ISRAEL.............. 000     -  0  1  2      (0-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SWEDEN - WALLÉN,Amanda; TEGTH-NORDIN,Emma(3); KLÖVENÄS,Alecca(3) and ELLSTRÖM,Malin.
ISRAEL - BARAN,Adi; FOX,Mariana(3); LLOYD,Shira(3) and KAHN,Adi; FOX,Mariana.
Win-WALLÉN,Amanda(1-0)  Loss-BARAN,Adi(0-2)  T-1:30  A-50
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorer -  FERRERA Domenica, MAESTRI Andrea
T.C. JENNINGS Mike

BARAN,Ad faced 6 batters in the 3rd.
FOX,Ma faced 3 batters in the 3rd.
ESF