Box Score

DENMARK vs RUSSIA (Jun 26, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
RUSSIA 10 (2-1), DENMARK 0 (0-3) - Composite Box Score
Jun 26, 2017 at RHO (RHO)

DENMARK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
OLSEN,So ss/3b 
NIELSEN,Kr rf/1b 
JENSEN,Ju cf 
NIELSEN,Ma lf 
CRAIG,Ev c 
MAJLAND c 
VEGENER,Ka 2b 
CARLS,Ch 1b 
HVILLUM,Ma ph/dh 
THOMSEN,Ka 3b 
GABRIEL,Em ss 
HINDS,Vi dh/rf 
KALLAGER,Ce p 
GHALI,Ha p 
Totals   15  11 

RUSSIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SOROKINA,Ta ss 
ALESHINA,Ek ss 
ZHUCHKOVA,Ta 2b 
YAKOVLEVA,Ol dh 
ILYASHENKO,I 1b 
SHALVADZE,Ma ph/1b 
KUKHARENKO,V p 
BLAZHAN,Yu p 
SEMENOVA,Da cf 
MAKESHINA,An cf 
VEREIKINA,Po lf 
STEPANYAN,Na c 
MILIAEVA,An rf 
AFANASYEVA,A 3b/pr 
Totals   22  10  10  12 

DENMARK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KALLAGER,Cecilie L,0-1  0.1 
GHALI,Hana Bent   3.1  18  19 
 
RUSSIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KUKHARENKO,Vera W,2-0  3.1  11  12 
BLAZHAN,Yulia   0.2 

Umpires - HP: HAMILTON Lewis 1B: ATANASOVA Mariana 3B: SCHMIDT Harald
Start: 11.15 Time: 1.35 Attendance: 20
Weather: Sunny Game notes: Scorers - LUGARINI Paolo, RUOCCO Maria Luigia T.C: ISBOUTS Wouth

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
RUSSIA 10 (2-1), DENMARK 0 (0-3)
Jun 26, 2017 at RHO (RHO)

DENMARK starters: 7/ss OLSEN,So; 6/rf NIELSEN,Kr; 2/cf JENSEN,Ju; 22/lf NIELSEN,Ma; 24/c CRAIG,Ev; 11/2b VEGENER,Ka; 43/1b CARLS,Ch; 8/3b THOMSEN,Ka; 21/dh HINDS,Vi; 4/p KALLAGER,Ce;

RUSSIA starters: 9/ss SOROKINA,Ta; 19/2b ZHUCHKOVA,Ta; 17/dh YAKOVLEVA,Ol; 20/1b ILYASHENKO,I; 18/p KUKHARENKO,V; 1/cf SEMENOVA,Da; 4/lf VEREIKINA,Po; 13/c STEPANYAN,Na; 6/rf MILIAEVA,An; 10/3b AFANASYEVA,A;

DENMARK 1st - OLSEN,So struck out swinging. NIELSEN,Kr flied out to lf. JENSEN,Ju singled to right field. JENSEN,Ju advanced to second on a wild pitch. NIELSEN,Ma walked. NIELSEN,Ma advanced to second on a wild pitch; JENSEN,Ju advanced to third on a wild pitch. CRAIG,Ev flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

RUSSIA 1st - SOROKINA,Ta walked. ZHUCHKOVA,Ta tripled to right field, scored on a throwing error by ss, RBI; SOROKINA,Ta scored. YAKOVLEVA,Ol walked. ILYASHENKO,I singled to pitcher, bunt; YAKOVLEVA,Ol advanced to third. ILYASHENKO,I stole second. KUKHARENKO,V flied out to lf, SF, RBI; YAKOVLEVA,Ol scored. ILYASHENKO,I advanced to third on a wild pitch. SEMENOVA,Da singled down the rf line, RBI; ILYASHENKO,I scored. SEMENOVA,Da stole second. SEMENOVA,Da advanced to third on a wild pitch. VEREIKINA,Po singled to center field, RBI; SEMENOVA,Da scored. VEREIKINA,Po stole second. STEPANYAN,Na hit by pitch. MAJLAND to c for CRAIG,Ev. GHALI,Ha to p for KALLAGER,Ce. STEPANYAN,Na advanced to second on a wild pitch; VEREIKINA,Po advanced to third on a wild pitch. MILIAEVA,An singled to first base, advanced to second on a fielding error by 1b, RBI; STEPANYAN,Na advanced to third; VEREIKINA,Po scored. SOROKINA,Ta flied out to 3b. ZHUCHKOVA,Ta grounded out to ss. 6 runs, 5 hits, 2 errors, 2 LOB.

DENMARK 2nd - MAKESHINA,An to cf for SEMENOVA,Da. VEGENER,Ka struck out swinging. CARLS,Ch struck out swinging. THOMSEN,Ka struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RUSSIA 2nd - YAKOVLEVA,Ol grounded out to ss. SHALVADZE,Ma pinch hit for ILYASHENKO,I. SHALVADZE,Ma singled through the right side. KUKHARENKO,V flied out to cf. MAKESHINA,An singled to center field; SHALVADZE,Ma advanced to second. VEREIKINA,Po reached on a fielder's choice; MAKESHINA,An advanced to second; SHALVADZE,Ma out at third 3b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

DENMARK 3rd - ALESHINA,Ek to ss for SOROKINA,Ta. SHALVADZE,Ma to 1b. HINDS,Vi struck out swinging. OLSEN,So grounded out to p. NIELSEN,Kr doubled to left field, out at third lf to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

RUSSIA 3rd - STEPANYAN,Na reached on a fielding error by p. STEPANYAN,Na advanced to third on a wild pitch. STEPANYAN,Na scored on a throwing error by c, unearned. MILIAEVA Anastasia - Out by rule - Batter's illegal action. MILIAEVA,An grounded out to c unassisted. ALESHINA,Ek flied out to cf. No play. ZHUCHKOVA,Ta walked. ZHUCHKOVA,Ta stole second. ZHUCHKOVA,Ta advanced to third on a passed ball. YAKOVLEVA,Ol doubled to center field, RBI; ZHUCHKOVA,Ta scored, unearned. AFANASYEVA,A pinch ran for YAKOVLEVA,Ol. / for AFANASYEVA,A. SHALVADZE,Ma singled to right field, RBI; AFANASYEVA,A scored, unearned. KUKHARENKO,V singled down the lf line; SHALVADZE,Ma advanced to second. MAKESHINA,An struck out looking. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

DENMARK 4th - AFANASYEVA,A to 3b. JENSEN,Ju flied out to p. BLAZHAN,Yu to p for KUKHARENKO,V. NIELSEN,Ma singled to center field. MAJLAND singled down the lf line; NIELSEN,Ma advanced to second. VEGENER,Ka struck out swinging. HVILLUM,Ma pinch hit for CARLS,Ch. HVILLUM,Ma struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

RUSSIA 4th - OLSEN,So to 3b. NIELSEN,Kr to 1b. HVILLUM,Ma to dh. GABRIEL,Em to ss for THOMSEN,Ka. HINDS,Vi to rf. VEREIKINA,Po flied out to rf. STEPANYAN,Na grounded out to 2b. MILIAEVA,An reached on a fielding error by ss. MILIAEVA,An stole second. MILIAEVA,An stole third, scored on a throwing error by c, unearned. 1 run, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


RUSSIA 10, DENMARK 0 (Jun 26, 2017 at RHO)
----------------------------------------------------------------------
DENMARK............. 000 0 -  0  4  6      (0-3)
RUSSIA.............. 603 1 - 10 10  0      (2-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: DENMARK - KALLAGER,Cecilie; GHALI,Hana Bent(1) and CRAIG,Evie; MAJLAND. RUSSIA -
KUKHARENKO,Vera; BLAZHAN,Yulia(4) and STEPANYAN,Narine.
Win-KUKHARENKO,Vera(2-0)  Loss-KALLAGER,Cecilie(0-1)  T-1.35  A-20
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - LUGARINI Paolo, RUOCCO Maria Luigia
T.C: ISBOUTS Wouth
ESF