Box Score

UKRAINE vs GREAT BRITAIN (Jun 26, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
GREAT BRITAIN 10 (3-0), UKRAINE 3 (1-2) - Composite Box Score
Jun 26, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

UKRAINE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KAPITANCHUK lf 
LINIK,Yu 1b 
MIRONOVA,Yu 3b 
NOSKOVA,Ga ss 
FEDIAIEVA,In cf 
PANKOVA,Ga cf 
FORMANIUK,An rf 
PALAHINA,Ha p 
CHORNOMAZ,Ok p 
KRATIUK,An c 
MLODZIANOVSK 2b 
TEGLIAI,Ol 2b 
Totals   20  14 

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SCOTT,Ke cf 
PETERSON,Au lf 
D'AVILAR,Ha lf 
CRAIG,Sa ss 
HUTCHISON,Am dh/p 
EVANS,La 1b 
CHARTERS,Vi rf 
WIGINGTON,Ch 3b 
LOUIE,Ch ph/3b 
RATEL,Ni c 
WELLS,Am 2b 
HARE,Ca p 
Totals   25  10  13  15 

UKRAINE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PALAHINA,Hanna L,0-1  3.0  16  21 
CHORNOMAZ,Oksana   1.2 
 
GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HARE,Carling   0.0 
HUTCHISON,Amie W,1-0  5.0  20  24 

Umpires - HP: RENGGLI Michael 1B: FARKAS Akos 3B: KASAPOVA Natalia
Start: 11:15 Time: 1:25 Attendance: 40
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers - MASSARI GOZZI Ulpiano, SALETTI Roberto TC - DE LUCA Anna
PALAHINA,Ha faced 1 batter in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
GREAT BRITAIN 10 (3-0), UKRAINE 3 (1-2)
Jun 26, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

UKRAINE starters: 3/lf KAPITANCHUK; 6/1b LINIK,Yu; 23/3b MIRONOVA,Yu; 1/ss NOSKOVA,Ga; 8/cf FEDIAIEVA,In; 22/rf FORMANIUK,An; 10/p PALAHINA,Ha; 20/c KRATIUK,An; 24/2b MLODZIANOVSK;

GREAT BRITAIN starters: 36/cf SCOTT,Ke; 21/lf PETERSON,Au; 9/ss CRAIG,Sa; 55/dh HUTCHISON,Am; 10/1b EVANS,La; 3/rf CHARTERS,Vi; 66/3b WIGINGTON,Ch; 88/c RATEL,Ni; 15/2b WELLS,Am; 87/p HARE,Ca;

UKRAINE 1st - HUTCHISON,Am to p. / for HARE,Ca. KAPITANCHUK out at first 3b to 2b, bunt. LINIK,Yu flied out to 1b. MIRONOVA,Yu flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 1st - SCOTT,Ke doubled to left center. PETERSON,Au flied out to ss. SCOTT,Ke advanced to third on a wild pitch. CRAIG,Sa singled through the left side, RBI; SCOTT,Ke scored. HUTCHISON,Am struck out swinging. EVANS,La singled to right center; CRAIG,Sa advanced to third. EVANS,La stole second. CHARTERS,Vi singled to shortstop, RBI; EVANS,La advanced to third; CRAIG,Sa scored. CHARTERS,Vi stole second. WIGINGTON,Ch fouled out to 3b. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

UKRAINE 2nd - NOSKOVA,Ga singled to right field. FEDIAIEVA,In struck out swinging. NOSKOVA,Ga advanced to second on a wild pitch. FORMANIUK,An reached on a fielder's choice; NOSKOVA,Ga out at third ss to 3b. PALAHINA,Ha walked; FORMANIUK,An advanced to second. KRATIUK,An singled to left field, RBI; PALAHINA,Ha advanced to second; FORMANIUK,An scored. ::: FORMANIUK,An temporary runner for KRATIUK,An :::. ::: Defensive conference :::. MLODZIANOVSK walked; KRATIUK,An advanced to second; PALAHINA,Ha advanced to third. KAPITANCHUK walked, RBI; MLODZIANOVSK advanced to second; KRATIUK,An advanced to third; PALAHINA,Ha scored. LINIK,Yu flied out to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - RATEL,Ni singled through the right side. WELLS,Am singled to third base, bunt; RATEL,Ni advanced to second. SCOTT,Ke singled up the middle, RBI; WELLS,Am advanced to second; RATEL,Ni scored. PETERSON,Au grounded out to 2b; SCOTT,Ke advanced to second; WELLS,Am advanced to third. CRAIG,Sa intentionally walked. HUTCHISON,Am singled through the right side, 2 RBI; CRAIG,Sa advanced to third; SCOTT,Ke scored; WELLS,Am scored. HUTCHISON,Am out at second c to p to 2b, caught stealing; CRAIG,Sa advanced to home on a fielder's choice. EVANS,La singled to pitcher. CHARTERS,Vi fouled out to 3b. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

UKRAINE 3rd - MIRONOVA,Yu struck out swinging. NOSKOVA,Ga grounded out to 1b unassisted. FEDIAIEVA,In singled to third base, bunt. FORMANIUK,An singled down the lf line; FEDIAIEVA,In advanced to second. PALAHINA,Ha reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; FORMANIUK,An advanced to third on the error, out at home rf to 1b to c; FEDIAIEVA,In scored on the error, unearned. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - PANKOVA,Ga to cf for FEDIAIEVA,In. TEGLIAI,Ol to 2b for MLODZIANOVSK. WIGINGTON,Ch walked. RATEL,Ni flied out to rf. WELLS,Am out at first p to 2b, SAC; WIGINGTON,Ch advanced to second. SCOTT,Ke intentionally walked. PETERSON,Au flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

UKRAINE 4th - KRATIUK,An struck out looking. TEGLIAI,Ol flied out to ss. KAPITANCHUK walked. LINIK,Yu lined out to p, bunt. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - CRAIG,Sa walked. CHORNOMAZ,Ok to p for PALAHINA,Ha. CRAIG,Sa advanced to second on a wild pitch. HUTCHISON,Am doubled to right field, RBI; CRAIG,Sa scored. EVANS,La singled to right field, RBI; HUTCHISON,Am scored. EVANS,La stole second. CHARTERS,Vi lined out to ss. LOUIE,Ch pinch hit for WIGINGTON,Ch. LOUIE,Ch flied out to rf; EVANS,La advanced to third. RATEL,Ni lined out to cf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

UKRAINE 5th - D'AVILAR,Ha to lf for PETERSON,Au. LOUIE,Ch to 3b. MIRONOVA,Yu flied out to 1b. NOSKOVA,Ga singled to right field. PANKOVA,Ga struck out looking. FORMANIUK,An struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 5th - WELLS,Am flied out to 3b. SCOTT,Ke singled through the left side. SCOTT,Ke stole second. D'AVILAR,Ha tripled down the rf line, RBI; SCOTT,Ke scored. CRAIG,Sa grounded out to 2b, RBI; D'AVILAR,Ha scored. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


GREAT BRITAIN 10, UKRAINE 3 (Jun 26, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
UKRAINE............. 021 00 -  3  5  0      (1-2)
GREAT BRITAIN....... 240 22 - 10 13  1      (3-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: UKRAINE - PALAHINA,Hanna; CHORNOMAZ,Oksana(4) and KRATIUK,Anastasiia. GREAT BRITAIN -
HARE,Carling; HUTCHISON,Amie(1) and RATEL,Nicole.
Win-HUTCHISON,Amie(1-0)  Loss-PALAHINA,Hanna(0-1)  T-1:25  A-40
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers - MASSARI GOZZI Ulpiano, SALETTI Roberto
TC - DE LUCA Anna

PALAHINA,Ha faced 1 batter in the 4th.
ESF