Box Score

FRANCE vs SWITZERLAND (Jun 26, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
FRANCE 9 (2-0), SWITZERLAND 3 (0-3) - Composite Box Score
Jun 26, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 1)

FRANCE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PRADE,Pa ss/2b 
TRIBOLET,El cf 
HUNTER,Ra 3b/ss 
RIERA,Ca dp 
LYARD,Ro 1b/rf 
ANDRE,An pr/rf 
GLOVER,Na lf 
PITCHER,Ca 2b/1b 
SAUVAGE,Fl c 
DYMOWIEZ,Sa rf 
ROGRON,Ki ph/3b 
GARTNER,Ch p 
Totals   29  13  21  11 

SWITZERLAND   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GFELLER,Le cf 
DÜBENDORFER 2b 
RÖLLI,Je c 
ULRICH,Ir pr 
ZEHNDER,Ki ss/3b 
GRASS,Co 3b/p 
GLAUSER,Ad 1b 
VUILLE,Mu rf 
ZEHNDER,Mi rf 
KOSTIC,Is p 
LEHMANN,Na ss 
WELTI,Cé lf 
ENTNER,Jo lf 
Totals   25  21  12 

FRANCE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GARTNER,Charline W,1-0  7.0  25  32 
 
SWITZERLAND   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KOSTIC,Isabella L,0-2  6.1  13  27  36 
GRASS,Corina   0.2 

Umpires - HP: SINGER Christian 1B: BONK Peter 3B: PILEU Nikolay
Start: 9:30 Time: 1:57 Attendance: 80
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers - BIANCHI BOSISIO Chiara, AMORUSO Vincenzo T.C. JENNINGS Mike

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
FRANCE 9 (2-0), SWITZERLAND 3 (0-3)
Jun 26, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 1)

FRANCE starters: 1/ss PRADE,Pa; 12/cf TRIBOLET,El; 21/3b HUNTER,Ra; 15/dp RIERA,Ca; 14/1b LYARD,Ro; 22/lf GLOVER,Na; 20/2b PITCHER,Ca; 18/c SAUVAGE,Fl; 3/rf DYMOWIEZ,Sa; 4/p GARTNER,Ch;

SWITZERLAND starters: 14/cf GFELLER,Le; 6/2b DÜBENDORFER; 25/c RÖLLI,Je; 12/ss ZEHNDER,Ki; 17/3b GRASS,Co; 4/1b GLAUSER,Ad; 19/rf VUILLE,Mu; 22/p KOSTIC,Is; 11/lf WELTI,Cé;

FRANCE 1st - PRADE,Pa walked. TRIBOLET,El singled to third base, bunt; PRADE,Pa advanced to second. HUNTER,Ra flied out to cf; TRIBOLET,El advanced to second; PRADE,Pa advanced to third. RIERA,Ca singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf, 2 RBI; TRIBOLET,El scored; PRADE,Pa scored. LYARD,Ro singled to center field, advanced to second on the throw; RIERA,Ca advanced to third. GLOVER,Na flied into double play lf to c; LYARD,Ro advanced to third; RIERA,Ca out on the play. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

SWITZERLAND 1st - GFELLER,Le grounded out to p. DÜBENDORFER grounded out to 3b. RÖLLI,Je singled to left center. ZEHNDER,Ki flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FRANCE 2nd - PITCHER,Ca flied out to cf. SAUVAGE,Fl singled up the middle. DYMOWIEZ,Sa grounded out to 3b; SAUVAGE,Fl advanced to second. PRADE,Pa reached on a fielder's choice; SAUVAGE,Fl out at second ss unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SWITZERLAND 2nd - GRASS,Co flied out to rf. GLAUSER,Ad grounded out to 2b. VUILLE,Mu struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FRANCE 3rd - TRIBOLET,El singled to pitcher, bunt. TRIBOLET,El stole second, advanced to third on a throwing error by c. HUNTER,Ra walked. RIERA,Ca singled to center field, RBI; HUNTER,Ra advanced to second; TRIBOLET,El scored. LYARD,Ro out at first p to 2b, SAC; RIERA,Ca advanced to second; HUNTER,Ra advanced to third. GLOVER,Na reached on a fielding error by 2b, advanced to third on the error, RBI; RIERA,Ca advanced to third, scored on the error, unearned; HUNTER,Ra scored. PITCHER,Ca flied out to rf, SF, RBI; GLOVER,Na scored, unearned. SAUVAGE,Fl grounded out to 3b. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

SWITZERLAND 3rd - KOSTIC,Is singled up the middle. WELTI,Cé struck out swinging. GFELLER,Le fouled out to 2b. DÜBENDORFER singled to catcher, bunt; KOSTIC,Is advanced to second. RÖLLI,Je walked; DÜBENDORFER advanced to second; KOSTIC,Is advanced to third. ZEHNDER,Ki grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

FRANCE 4th - DYMOWIEZ,Sa singled to left field. PRADE,Pa singled to third base, bunt; DYMOWIEZ,Sa advanced to second. TRIBOLET,El reached on a fielder's choice; PRADE,Pa advanced to second; DYMOWIEZ,Sa out at third 3b unassisted. HUNTER,Ra flied out to lf. RIERA,Ca walked; TRIBOLET,El advanced to second; PRADE,Pa advanced to third. LYARD,Ro grounded out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

SWITZERLAND 4th - GRASS,Co walked. GLAUSER,Ad flied out to cf. VUILLE,Mu reached on a throwing error by 3b, SAC, advanced to second on the error; GRASS,Co advanced to second, advanced to third on the error. KOSTIC,Is singled up the middle, RBI; VUILLE,Mu advanced to third; GRASS,Co scored. WELTI,Cé fouled out to c. GFELLER,Le fouled out to c. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

FRANCE 5th - GLOVER,Na singled to center field. PITCHER,Ca out at first p to 2b, SAC; GLOVER,Na advanced to second. SAUVAGE,Fl flied out to lf; GLOVER,Na advanced to third. ROGRON,Ki pinch hit for DYMOWIEZ,Sa. ROGRON,Ki grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SWITZERLAND 5th - PRADE,Pa to 2b. HUNTER,Ra to ss. LYARD,Ro to rf. PITCHER,Ca to 1b. ROGRON,Ki to 3b. DÜBENDORFER walked. RÖLLI,Je struck out looking. DÜBENDORFER out at second c to ss, caught stealing. ZEHNDER,Ki walked. GRASS,Co grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FRANCE 6th - PRADE,Pa singled to second base. PRADE,Pa runner left early, out at first 1b unassisted. TRIBOLET,El walked. HUNTER,Ra singled to center field, advanced to second on a muffed throw by ss; TRIBOLET,El advanced to third. RIERA,Ca flied into double play cf to c to 3b, SF, RBI; HUNTER,Ra out on the play; TRIBOLET,El scored. 1 run, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

SWITZERLAND 6th - GLAUSER,Ad singled up the middle. VUILLE,Mu grounded into double play 3b to 2b to ss; GLAUSER,Ad out on the play. KOSTIC,Is grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

FRANCE 7th - ENTNER,Jo to lf for WELTI,Cé. ZEHNDER,Mi to rf for VUILLE,Mu. LYARD,Ro reached on a throwing error by 2b. ANDRE,An pinch ran for LYARD,Ro. GLOVER,Na singled to right field, advanced to third on a fielding error by rf; ANDRE,An advanced to second, scored on the error, unearned. PITCHER,Ca grounded out to 3b. SAUVAGE,Fl walked. ROGRON,Ki singled to center field, RBI; SAUVAGE,Fl advanced to second; GLOVER,Na scored, unearned. ZEHNDER,Ki to 3b. GRASS,Co to p. LEHMANN,Na to ss for KOSTIC,Is. PRADE,Pa reached on a fielder's choice; ROGRON,Ki out at second ss to 2b; SAUVAGE,Fl advanced to third. TRIBOLET,El grounded out to p. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

SWITZERLAND 7th - ANDRE,An to rf. ENTNER,Jo singled to left field. GFELLER,Le singled to third base, bunt; ENTNER,Jo advanced to second. DÜBENDORFER grounded out to 3b, SAC; GFELLER,Le advanced to second; ENTNER,Jo advanced to third. RÖLLI,Je singled to right field, RBI; GFELLER,Le advanced to third; ENTNER,Jo scored. ULRICH,Ir pinch ran for RÖLLI,Je. ZEHNDER,Ki flied out to rf, SF, RBI; GFELLER,Le scored. GRASS,Co grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


FRANCE 9, SWITZERLAND 3 (Jun 26, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
FRANCE.............. 204 001 2 -  9 13  1      (2-0)
SWITZERLAND......... 000 100 2 -  3  8  6      (0-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: FRANCE - GARTNER,Charline and SAUVAGE,Florence. SWITZERLAND - KOSTIC,Isabella;
GRASS,Corina(7) and RÖLLI,Jessica.
Win-GARTNER,Charline(1-0)  Loss-KOSTIC,Isabella(0-2)  T-1:57  A-80
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers -  BIANCHI BOSISIO Chiara, AMORUSO Vincenzo
T.C.  JENNINGS Mike
ESF