Box Score

SLOVAKIA vs LITHUANIA (Jun 26, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
SLOVAKIA 17 (1-2), LITHUANIA 5 (0-3) - Composite Box Score
Jun 26, 2017 at RHO (RHO)

SLOVAKIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PAVLACKOVÁ,M lf 
CAMBÁLOVÁ,Mo 2b 
RUDOHRADSKÁ ss 
PETRIKOVÁ,Li cf 
GOMBIKOVÁ,Mi rf 
MIMOUNI,Sa p 
BORKOVICOVÁ c 
DINKOVÁ,Dá 1b 
CHALUPKOVÁ,M 3b 
Totals   29  17  16  13  12 

LITHUANIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VAIŠNORAITÉ 3b/1b 
NEVERAUSKAIT p/ss 
ALEKSANDR,Gu c 
PASKEVICIUTÉ ss/3b 
ZIUKAITČ,Ug 2b 
ALEKSANDR,Ko cf 
BARZDŽIUTE,A 1b/p 
STAKIONYTE,E lf 
AUGULEVICIUT rf 
ZIUKAITČ,Mi ph/rf 
Totals   19  12 

SLOVAKIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MIMOUNI,Sarah W,1-0  4.0  19  20 
 
LITHUANIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NEVERAUSKAITÉ,Nomeda L,0-2  2.0  14  17 
BARZDŽIUTE,Akvile   2.0  10  15  19 

Umpires - HP: LISS Vladimir 1B: SCHMIDT Harald 3B: VANDERHOEVEN Gerrit
Start: 09.00 Time: 1.35 Attendance: 20
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers : LUGARINI Paolo, RUOCCO Maria Luigia T.C. ISBOUTS Wout

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
SLOVAKIA 17 (1-2), LITHUANIA 5 (0-3)
Jun 26, 2017 at RHO (RHO)

SLOVAKIA starters: 37/lf PAVLACKOVÁ,M; 26/2b CAMBÁLOVÁ,Mo; 3/ss RUDOHRADSKÁ; 15/cf PETRIKOVÁ,Li; 24/rf GOMBIKOVÁ,Mi; 5/p MIMOUNI,Sa; 4/c BORKOVICOVÁ; 25/1b DINKOVÁ,Dá; 16/3b CHALUPKOVÁ,M;

LITHUANIA starters: 10/3b VAIŠNORAITÉ; 7/p NEVERAUSKAIT; 13/c ALEKSANDR,Gu; 8/ss PASKEVICIUTÉ; 1/2b ZIUKAITČ,Ug; 12/cf ALEKSANDR,Ko; 15/1b BARZDŽIUTE,A; 5/lf STAKIONYTE,E; 4/rf AUGULEVICIUT;

SLOVAKIA 1st - PAVLACKOVÁ,M flied out to ss. CAMBÁLOVÁ,Mo singled to right field. RUDOHRADSKÁ reached on a fielding error by ss; CAMBÁLOVÁ,Mo advanced to second. PETRIKOVÁ,Li singled to pitcher, bunt; RUDOHRADSKÁ advanced to second; CAMBÁLOVÁ,Mo advanced to third. GOMBIKOVÁ,Mi singled to shortstop, RBI; PETRIKOVÁ,Li advanced to second; RUDOHRADSKÁ advanced to third; CAMBÁLOVÁ,Mo scored. GOMBIKOVÁ,Mi advanced to second on a wild pitch; PETRIKOVÁ,Li advanced to third on a wild pitch; RUDOHRADSKÁ scored on a wild pitch, unearned. MIMOUNI,Sa singled to first base, out at second 1b to ss, RBI; GOMBIKOVÁ,Mi advanced to third, scored on a throwing error by ss, unearned; PETRIKOVÁ,Li scored. BORKOVICOVÁ singled to center field. DINKOVÁ,Dá grounded out to 3b. 4 runs, 5 hits, 2 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 1st - VAIŠNORAITÉ struck out swinging. NEVERAUSKAIT homered to left field, RBI. ALEKSANDR,Gu tripled to right field. PASKEVICIUTÉ struck out swinging. ZIUKAITČ,Ug grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SLOVAKIA 2nd - CHALUPKOVÁ,M walked. PAVLACKOVÁ,M reached on a fielder's choice; CHALUPKOVÁ,M out at second ss to 2b. PAVLACKOVÁ,M advanced to second on a wild pitch. CAMBÁLOVÁ,Mo flied out to cf. RUDOHRADSKÁ tripled to left field, RBI; PAVLACKOVÁ,M scored. PETRIKOVÁ,Li tripled to right center, RBI; RUDOHRADSKÁ scored. GOMBIKOVÁ,Mi walked. MIMOUNI,Sa singled to center field, RBI; GOMBIKOVÁ,Mi advanced to second; PETRIKOVÁ,Li scored. BORKOVICOVÁ walked; MIMOUNI,Sa advanced to second; GOMBIKOVÁ,Mi advanced to third. DINKOVÁ,Dá reached on a fielder's choice; BORKOVICOVÁ advanced to second; MIMOUNI,Sa out at third ss to 3b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

LITHUANIA 2nd - ALEKSANDR,Ko struck out swinging. BARZDŽIUTE,A grounded out to p. STAKIONYTE,E struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVAKIA 3rd - VAIŠNORAITÉ to 1b. NEVERAUSKAIT to ss. PASKEVICIUTÉ to 3b. BARZDŽIUTE,A to p. CHALUPKOVÁ,M walked. PAVLACKOVÁ,M homered down the lf line, inside the park, 2 RBI; CHALUPKOVÁ,M scored. CAMBÁLOVÁ,Mo reached on a dropped fly by lf, advanced to third on the error. CAMBÁLOVÁ,Mo scored on a wild pitch, unearned. RUDOHRADSKÁ reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. RUDOHRADSKÁ advanced to third on a wild pitch. PETRIKOVÁ,Li walked. GOMBIKOVÁ,Mi singled to left field, RBI; PETRIKOVÁ,Li advanced to second; RUDOHRADSKÁ scored, unearned. MIMOUNI,Sa tripled to left field, 2 RBI; GOMBIKOVÁ,Mi scored; PETRIKOVÁ,Li scored. BORKOVICOVÁ flied out to ss. DINKOVÁ,Dá doubled to left field, RBI; MIMOUNI,Sa scored. On the same play. DINKOVÁ,Dá scored on a throwing error by lf, unearned. CHALUPKOVÁ,M walked. CHALUPKOVÁ,M stole second. PAVLACKOVÁ,M singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; CHALUPKOVÁ,M scored, unearned. On the same play. PAVLACKOVÁ,M out at third ss to 3b to c. CAMBÁLOVÁ,Mo walked. RUDOHRADSKÁ reached on a dropped fly by rf, out at second rf to 2b; CAMBÁLOVÁ,Mo advanced to third on the error. 9 runs, 5 hits, 4 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 3rd - ZIUKAITČ,Mi pinch hit for AUGULEVICIUT. ZIUKAITČ,Mi struck out swinging. VAIŠNORAITÉ singled to right field. VAIŠNORAITÉ advanced to second on a wild pitch. NEVERAUSKAIT reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; VAIŠNORAITÉ advanced to third, scored on the error, unearned. ALEKSANDR,Gu reached on a fielding error by 3b, advanced to second on the error; NEVERAUSKAIT advanced to third. PASKEVICIUTÉ reached on a fielder's choice to catcher, RBI; NEVERAUSKAIT scored, unearned. PASKEVICIUTÉ advanced to second on a wild pitch; ALEKSANDR,Gu advanced to third on a wild pitch. PASKEVICIUTÉ scored on the error, unearned; ALEKSANDR,Gu scored on a throwing error by c, unearned. ZIUKAITČ,Ug grounded out to 3b. ALEKSANDR,Ko grounded out to p. 4 runs, 1 hit, 3 errors, 0 LOB.

SLOVAKIA 4th - ZIUKAITČ,Mi to rf. PETRIKOVÁ,Li tripled to right field. GOMBIKOVÁ,Mi flied out to 2b. MIMOUNI,Sa flied out to ss. BORKOVICOVÁ doubled to center field, RBI; PETRIKOVÁ,Li scored. DINKOVÁ,Dá doubled to left field; BORKOVICOVÁ advanced to third. CHALUPKOVÁ,M grounded out to 1b unassisted. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

LITHUANIA 4th - BARZDŽIUTE,A struck out swinging. STAKIONYTE,E reached on a throwing error by p. ZIUKAITČ,Mi walked; STAKIONYTE,E advanced to second. VAIŠNORAITÉ reached on a fielder's choice; ZIUKAITČ,Mi advanced to second on a fielder's choice; STAKIONYTE,E out at third p to 3b. NEVERAUSKAIT grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


SLOVAKIA 17, LITHUANIA 5 (Jun 26, 2017 at RHO)
----------------------------------------------------------------------
SLOVAKIA............ 439 1 - 17 16  4      (1-2)
LITHUANIA........... 104 0 -  5  3  6      (0-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SLOVAKIA - MIMOUNI,Sarah and BORKOVICOVÁ,Viktoria. LITHUANIA - NEVERAUSKAITÉ,Nomeda;
BARZDŽIUTE,Akvile(3) and ALEKSANDRAVICIUTE,Gu.
Win-MIMOUNI,Sarah(1-0)  Loss-NEVERAUSKAITÉ,Nomeda(0-2)  T-1.35  A-20
HR SVK - PAVLACKOVÁ,Michaela.
HR LTU - NEVERAUSKAITÉ,Nomeda.
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers : LUGARINI Paolo, RUOCCO Maria Luigia
T.C.  ISBOUTS Wout
ESF