Box Score

SPAIN vs ITALY (Jun 25, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
ITALY 12 (1-0), SPAIN 0 (1-1) - Composite Box Score
Jun 25, 2017 at Bollate (Bollate 1)

SPAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
IBORRA,Je 3b 
AGUILAR,El 2b 
CAICOYA,Ma rf/lf 
AYUSO,El p/1b 
CARRERA,Re dh/c 
JONAS,Ro 1b/p 
FLORES,No p 
PAREJO,Be lf 
ALVAREZ,Es rf 
PAREDES,Ir cf 
BLESA,Me ss 
SOBRINO,An c 
Totals   12 

ITALY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VIGNA,La cf 
GASPAROTTO,M ss 
PIANCASTELLI c 
LONGHI,Gi 3b 
RICCHI,Be dh 
MARRONE,Fa pr 
BUILA,La rf 
BRANDI,Pr 1b 
PARISI,Al lf 
CECCHETTI,La 2b 
CECCHETTI,Gr p 
Totals   20  12  10  12 

SPAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AYUSO,Elena L  1.1  10  13 
FLORES,Noelia   1.0  12 
JONAS,Roser   0.2 
 
ITALY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CECCHETTI,Greta W,1-0  4.0  12  12 

Umpires - HP: STAFFORD Susan 1B: FARKAS AKOS 2B: SUSILA Branislav
Start: 21:00 Time: 1:15 Attendance: 1800
Weather: Clear Game notes: Scorers: PAGANI Marinella, MENESCARDI Eugenio

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
ITALY 12 (1-0), SPAIN 0 (1-1)
Jun 25, 2017 at Bollate (Bollate 1)

SPAIN starters: 10/3b IBORRA,Je; 1/2b AGUILAR,El; 13/rf CAICOYA,Ma; 9/p AYUSO,El; 8/dh CARRERA,Re; 20/1b JONAS,Ro; 14/lf PAREJO,Be; 6/cf PAREDES,Ir; 7/ss BLESA,Me; 2/c SOBRINO,An;

ITALY starters: 21/cf VIGNA,La; 19/ss GASPAROTTO,M; 20/c PIANCASTELLI; 14/3b LONGHI,Gi; 23/dh RICCHI,Be; 3/rf BUILA,La; 28/1b BRANDI,Pr; 25/lf PARISI,Al; 8/2b CECCHETTI,La; 18/p CECCHETTI,Gr;

SPAIN 1st - IBORRA,Je fouled out to 3b. AGUILAR,El struck out looking. CAICOYA,Ma struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 1st - VIGNA,La walked. GASPAROTTO,M walked; VIGNA,La advanced to second. Defensive conference. PIANCASTELLI reached on a fielder's choice; GASPAROTTO,M advanced to second; VIGNA,La out at third ss to 3b. LONGHI,Gi singled up the middle, RBI; PIANCASTELLI advanced to third; GASPAROTTO,M scored. LONGHI,Gi advanced to second on a wild pitch; PIANCASTELLI scored on a wild pitch. RICCHI,Be walked. BUILA,La flied out to p, bunt. BRANDI,Pr singled to right field, RBI; RICCHI,Be advanced to third; LONGHI,Gi scored. BRANDI,Pr advanced to second on a passed ball. BRANDI,Pr advanced to third on a wild pitch; RICCHI,Be scored on a wild pitch, unearned. PARISI,Al struck out swinging. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SPAIN 2nd - AYUSO,El struck out swinging. CARRERA,Re struck out swinging. JONAS,Ro struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 2nd - CECCHETTI,La singled to second base. VIGNA,La singled through the left side; CECCHETTI,La advanced to second. GASPAROTTO,M singled to second base; VIGNA,La advanced to second; CECCHETTI,La advanced to third. PIANCASTELLI reached on an error by cf, advanced to second on the throw, RBI; GASPAROTTO,M advanced to third on the error; VIGNA,La advanced to third on the error, out at home cf to c; CECCHETTI,La scored. LONGHI,Gi doubled to left field, 2 RBI; PIANCASTELLI scored, unearned; GASPAROTTO,M scored. AYUSO,El to 1b. CARRERA,Re to c. FLORES,No to p for JONAS,Ro. / for SOBRINO,An. RICCHI,Be doubled to left field, RBI; LONGHI,Gi scored. BUILA,La walked. Defensive conference. BRANDI,Pr hit by pitch; BUILA,La advanced to second; RICCHI,Be advanced to third. PARISI,Al flied out to ss. CAICOYA,Ma to lf. ALVAREZ,Es to rf for PAREJO,Be. CECCHETTI,La singled through the left side, 2 RBI; BRANDI,Pr advanced to second; BUILA,La scored; RICCHI,Be scored. VIGNA,La reached on an error by 2b; CECCHETTI,La advanced to second on the error; BRANDI,Pr advanced to third on the error. GASPAROTTO,M flied out to rf. 6 runs, 6 hits, 2 errors, 3 LOB.

SPAIN 3rd - ALVAREZ,Es struck out swinging. PAREDES,Ir struck out swinging. BLESA,Me grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 3rd - PIANCASTELLI reached on a throwing error by ss. LONGHI,Gi fouled out to lf. RICCHI,Be singled to shortstop; PIANCASTELLI advanced to second. BUILA,La walked; RICCHI,Be advanced to second; PIANCASTELLI advanced to third. MARRONE,Fa pinch ran for RICCHI,Be. BRANDI,Pr hit by pitch, RBI; BUILA,La advanced to second; MARRONE,Fa advanced to third; PIANCASTELLI scored, unearned. JONAS,Ro to p for FLORES,No. PARISI,Al grounded out to ss, RBI; BRANDI,Pr advanced to second; BUILA,La advanced to third; MARRONE,Fa scored, unearned. CECCHETTI,La struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SPAIN 4th - IBORRA,Je struck out swinging. AGUILAR,El flied out to ss. CAICOYA,Ma grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


ITALY 12, SPAIN 0 (Jun 25, 2017 at Bollate)
----------------------------------------------------------------------
SPAIN............... 000 0 -  0  0  3      (1-1)
ITALY............... 462 X - 12  9  0      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SPAIN - AYUSO,Elena; FLORES,Noelia(2); JONAS,Roser(3) and SOBRINO,Anna; CARRERA,Rebeca
. ITALY - CECCHETTI,Greta and PIANCASTELLI,Erika.
Win-CECCHETTI,Greta(1-0)  Loss-AYUSO,Elena  T-1:15  A-1800
Weather: Clear
Game notes:
Scorers: PAGANI Marinella, MENESCARDI Eugenio
ESF