Box Score

SWITZERLAND vs CROATIA (Jun 25, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
CROATIA 11 (1-1), SWITZERLAND 4 (0-2) - Composite Box Score
Jun 25, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

SWITZERLAND   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GFELLER,Le cf 
DÜBENDORFER 2b 
RÖLLI,Je 1b 
ZEHNDER,Ki ss 
GRASS,Co 3b 
VUILLE,Mu ph 
GLAUSER,Ad p 
LEHMANN,Na rf 
WELTI,Cé lf 
ENTNER,Jo lf 
FISCHER,Jo c 
Totals   22  16 

CROATIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PRSKALO,Ka ss 
VITALICH,Ma 3b 
ŽUPANIC,Ti p 
VITALICH,Am 2b 
OREŠCANIN,Lo c 
HARAMINA,Mi 1b 
TABAK,Sa lf 
UROIC,Kr rf/dh 
ILJKIC,Ni pr/rf 
ŠERIC,Te dh/rf 
PUŠKARIC,Lo cf 
Totals   26  11  14  10  18 

SWITZERLAND   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GLAUSER,Adeline L,0-1  5.1  14  11  10  26  31 
 
CROATIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ŽUPANIC,Tihana W  6.0  22  26 

Umpires - HP: LAUTIER Franck 1B: KASAPOVO Natalia 3B: HURLEY David
Start: 18:35 Time: 1:45 Attendance: 150
Weather: Sunny Game notes: SCORERS : RUOCCO M.Luigia, MARIO Fedele T.C.: DI LUCA Anna

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
CROATIA 11 (1-1), SWITZERLAND 4 (0-2)
Jun 25, 2017 at BOLLATE (BOLLATE 2)

SWITZERLAND starters: 14/cf GFELLER,Le; 6/2b DÜBENDORFER; 25/1b RÖLLI,Je; 12/ss ZEHNDER,Ki; 17/3b GRASS,Co; 4/p GLAUSER,Ad; 10/rf LEHMANN,Na; 11/lf WELTI,Cé; 13/c FISCHER,Jo;

CROATIA starters: 7/ss PRSKALO,Ka; 10/3b VITALICH,Ma; 20/p ŽUPANIC,Ti; 5/2b VITALICH,Am; 9/c OREŠCANIN,Lo; 11/1b HARAMINA,Mi; 18/lf TABAK,Sa; 3/rf UROIC,Kr; 1/dh ŠERIC,Te; 2/cf PUŠKARIC,Lo;

SWITZERLAND 1st - GFELLER,Le struck out swinging. DÜBENDORFER grounded out to p. RÖLLI,Je flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CROATIA 1st - PUŠKARIC,Lo to cf for ŠERIC,Te. / for PUŠKARIC,Lo. PRSKALO,Ka doubled to left field. PRSKALO,Ka advanced to third on a wild pitch. VITALICH,Ma walked. ŽUPANIC,Ti singled to left field, RBI; VITALICH,Ma advanced to second; PRSKALO,Ka scored. VITALICH,Am singled to center field, RBI; ŽUPANIC,Ti advanced to second; VITALICH,Ma scored. OREŠCANIN,Lo infield fly to ss. HARAMINA,Mi grounded into double play 2b to ss to 1b; VITALICH,Am out on the play. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

SWITZERLAND 2nd - ZEHNDER,Ki doubled to right field. GRASS,Co struck out looking. GLAUSER,Ad reached on a fielder's choice; ZEHNDER,Ki out at second ss to 3b to ss. LEHMANN,Na struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CROATIA 2nd - TABAK,Sa singled to right field. UROIC,Kr flied out to lf. PUŠKARIC,Lo singled to left field; TABAK,Sa advanced to second. PRSKALO,Ka flied out to cf. VITALICH,Ma doubled to left field, 2 RBI; PUŠKARIC,Lo scored; TABAK,Sa scored. ŽUPANIC,Ti doubled to left field, RBI; VITALICH,Ma scored. VITALICH,Am grounded out to p. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

SWITZERLAND 3rd - WELTI,Cé hit by pitch. WELTI,Cé advanced to second on a passed ball. WELTI,Cé advanced to third on a wild pitch. FISCHER,Jo walked. FISCHER,Jo advanced to second on a wild pitch. GFELLER,Le flied out to lf, SF, RBI; WELTI,Cé scored. DÜBENDORFER flied out to lf. RÖLLI,Je singled to right field, RBI; FISCHER,Jo scored. ZEHNDER,Ki grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CROATIA 3rd - ENTNER,Jo to lf for WELTI,Cé. OREŠCANIN,Lo grounded out to 3b. HARAMINA,Mi flied out to lf. TABAK,Sa singled through the right side. UROIC,Kr singled to right center; TABAK,Sa advanced to third. ILJKIC,Ni pinch ran for UROIC,Kr. ILJKIC,Ni out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SWITZERLAND 4th - ILJKIC,Ni to rf. GRASS,Co struck out swinging, out at first c to 1b. GLAUSER,Ad singled up the middle. GLAUSER,Ad stole second. GLAUSER,Ad advanced to third on a wild pitch. LEHMANN,Na walked. LEHMANN,Na advanced to second on a wild pitch; GLAUSER,Ad scored on a wild pitch. Defensive conference. LEHMANN,Na out at third c to 3b. ENTNER,Jo struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CROATIA 4th - PUŠKARIC,Lo reached on a fielding error by ss. PUŠKARIC,Lo advanced to second on a wild pitch. PRSKALO,Ka out at first p to 2b, SAC; PUŠKARIC,Lo advanced to third. VITALICH,Ma flied out to rf, SF, RBI; PUŠKARIC,Lo scored, unearned. ŽUPANIC,Ti flied out to rf. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

SWITZERLAND 5th - FISCHER,Jo flied out to 2b. GFELLER,Le struck out swinging. DÜBENDORFER singled to left center. DÜBENDORFER stole second. RÖLLI,Je flied out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CROATIA 5th - VITALICH,Am singled to center field. OREŠCANIN,Lo singled to center field; VITALICH,Am advanced to second. HARAMINA,Mi out at first p to 2b, SAC; OREŠCANIN,Lo advanced to second; VITALICH,Am advanced to third. TABAK,Sa grounded out to p, RBI; OREŠCANIN,Lo advanced to third; VITALICH,Am scored. UROIC,Kr to rf for ILJKIC,Ni. UROIC,Kr singled down the lf line, RBI; OREŠCANIN,Lo scored. PUŠKARIC,Lo flied out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

SWITZERLAND 6th - UROIC,Kr to dh. ŠERIC,Te to rf for PUŠKARIC,Lo. PUŠKARIC,Lo to cf. ZEHNDER,Ki singled to right field, advanced to third on an error by rf. ZEHNDER,Ki scored on a wild pitch, unearned. VUILLE,Mu pinch hit for GRASS,Co. VUILLE,Mu struck out swinging. GLAUSER,Ad singled to center field. LEHMANN,Na singled to shortstop; GLAUSER,Ad advanced to second. ENTNER,Jo lined into double play p to ss; GLAUSER,Ad out on the play. 1 run, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

CROATIA 6th - GRASS,Co to 3b for VUILLE,Mu. PRSKALO,Ka singled to right field. PRSKALO,Ka stole second. VITALICH,Ma walked. ŽUPANIC,Ti flied out to cf. VITALICH,Am tripled down the rf line, 2 RBI; VITALICH,Ma scored; PRSKALO,Ka scored. VITALICH,Am scored on a wild pitch. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CROATIA 11, SWITZERLAND 4 (Jun 25, 2017 at BOLLATE)
----------------------------------------------------------------------
SWITZERLAND......... 002 101  -  4  7  1      (0-2)
CROATIA............. 230 123  - 11 14  1      (1-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SWITZERLAND - GLAUSER,Adeline and FISCHER,Jody. CROATIA - ŽUPANIC,Tihana and
OREŠCANIN,Lorena.
Win-ŽUPANIC,Tihana  Loss-GLAUSER,Adeline(0-1)  T-1:45  A-150
Weather: Sunny
Game notes:
SCORERS : RUOCCO M.Luigia, MARIO Fedele
T.C.: DI LUCA Anna
ESF