Box Score

BULGARIA vs UKRAINE (Jun 25, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
UKRAINE 8 (1-0), BULGARIA 1 (1-1) - Composite Box Score
Jun 25, 2017 at BOVISIO MASCIAGO (BOVISIO)

BULGARIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FETVOVA,Ma 1b 
HANDJIYSKA,G dp 
MARCOVA,Sa ss 
KONOVA,Ni 3b 
MILENKOVA,Ya p 
GENOVA,Al p 
OVNARSKA,Fi c 
DINEVA,Iv 2b 
TOSHEVA,Ve cf 
MAGDALINCHEV rf 
LEONTIEVA,Ge lf 
Totals   19  12 

UKRAINE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KAPITANCHUK lf 
MIRONOVA,Yu 3b 
PANKOVA,Ga c 
NOSKOVA,Ga dp 
SVERBII,Ol 1b 
LYPOVETS,Da p 
FORMANIUK,An rf 
FEDIAIEVA,In cf 
CHORNOMAZ,Ma ss 
KRATIUK,An ph 
TEGLIAI,Ol 2b 
Totals   18  15 

BULGARIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MILENKOVA,Yanita L,1-1  3.2  16  25 
GENOVA,Aleksandra   0.1 
 
UKRAINE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LYPOVETS,Daryna W,1-0  5.0  19  19 

Umpires - HP: LISS Vladimir 1B: VD HOEVEN Jan 2B: MAGDALENIC Alen
Start: 16:07 Time: 1:21 Attendance: 38
Weather: Sunny Game notes: Scorer: GASPARINI Paolo, MAESTRI Andrea TC: PRACHAR Pavel

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
UKRAINE 8 (1-0), BULGARIA 1 (1-1)
Jun 25, 2017 at BOVISIO MASCIAGO (BOVISIO)

BULGARIA starters: 6/1b FETVOVA,Ma; 7/dp HANDJIYSKA,G; 5/ss MARCOVA,Sa; 21/3b KONOVA,Ni; 16/p MILENKOVA,Ya; 17/c OVNARSKA,Fi; 19/2b DINEVA,Iv; 3/cf TOSHEVA,Ve; 15/rf MAGDALINCHEV; 11/lf LEONTIEVA,Ge;

UKRAINE starters: 3/lf KAPITANCHUK; 23/3b MIRONOVA,Yu; 11/c PANKOVA,Ga; 1/dp NOSKOVA,Ga; 12/1b SVERBII,Ol; 18/p LYPOVETS,Da; 22/rf FORMANIUK,An; 8/cf FEDIAIEVA,In; 19/ss CHORNOMAZ,Ma; 9/2b TEGLIAI,Ol;

BULGARIA 1st - FETVOVA,Ma struck out swinging. HANDJIYSKA,G singled through the right side. HANDJIYSKA,G advanced to second on a wild pitch. HANDJIYSKA,G advanced to third on a wild pitch. MARCOVA,Sa lined out to 1b; HANDJIYSKA,G scored on a throwing error by 1b, unearned. KONOVA,Ni struck out looking. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

UKRAINE 1st - KAPITANCHUK singled to left center. MIRONOVA,Yu flied out to cf. KAPITANCHUK advanced to second on a wild pitch. PANKOVA,Ga struck out swinging. NOSKOVA,Ga walked. SVERBII,Ol grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BULGARIA 2nd - MILENKOVA,Ya flied out to cf. OVNARSKA,Fi struck out looking. DINEVA,Iv lined out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

UKRAINE 2nd - LYPOVETS,Da singled through the left side. FORMANIUK,An lined into double play p to 1b; LYPOVETS,Da out on the play. FEDIAIEVA,In singled to pitcher, bunt. CHORNOMAZ,Ma flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BULGARIA 3rd - TOSHEVA,Ve grounded out to p. MAGDALINCHEV struck out swinging. FETVOVA,Ma reached on a throwing error by ss. HANDJIYSKA,G singled to right field; FETVOVA,Ma advanced to third. MARCOVA,Sa flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

UKRAINE 3rd - KAPITANCHUK walked. MIRONOVA,Yu singled to center field; KAPITANCHUK advanced to second. PANKOVA,Ga walked; MIRONOVA,Yu advanced to second; KAPITANCHUK advanced to third. NOSKOVA,Ga walked, RBI; PANKOVA,Ga advanced to second; MIRONOVA,Yu advanced to third; KAPITANCHUK scored. SVERBII,Ol reached on a fielder's choice; NOSKOVA,Ga advanced to second; PANKOVA,Ga advanced to third; MIRONOVA,Yu out at home 3b to c. SVERBII,Ol advanced to second on a wild pitch; NOSKOVA,Ga advanced to third on a wild pitch; PANKOVA,Ga scored on a wild pitch. LYPOVETS,Da reached on a dropped fly by ss; SVERBII,Ol advanced to third on the error; NOSKOVA,Ga scored on the error, unearned. FORMANIUK,An walked; LYPOVETS,Da advanced to second. Defensive conference. FEDIAIEVA,In flied out to 2b. CHORNOMAZ,Ma fouled out to ss. 3 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

BULGARIA 4th - KONOVA,Ni lined out to 1b. MILENKOVA,Ya singled through the left side. OVNARSKA,Fi grounded out to 2b; MILENKOVA,Ya advanced to second. DINEVA,Iv grounded out to 2b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UKRAINE 4th - KAPITANCHUK out at first p to 2b, bunt. MIRONOVA,Yu singled through the left side. PANKOVA,Ga singled to third base, bunt; MIRONOVA,Yu advanced to second, advanced to third on a throwing error by 3b. NOSKOVA,Ga flied out to cf, SF, RBI; MIRONOVA,Yu scored. PANKOVA,Ga stole second. SVERBII,Ol walked. LYPOVETS,Da walked; SVERBII,Ol advanced to second; PANKOVA,Ga advanced to third. FORMANIUK,An walked, RBI; LYPOVETS,Da advanced to second; SVERBII,Ol advanced to third; PANKOVA,Ga scored. GENOVA,Al to p for MILENKOVA,Ya. FEDIAIEVA,In doubled to left center, 3 RBI; FORMANIUK,An scored; LYPOVETS,Da scored; SVERBII,Ol scored. KRATIUK,An pinch hit for CHORNOMAZ,Ma. KRATIUK,An grounded out to ss. 5 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

BULGARIA 5th - CHORNOMAZ,Ma to ss for KRATIUK,An. TOSHEVA,Ve flied out to cf. MAGDALINCHEV struck out swinging. FETVOVA,Ma flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


UKRAINE 8, BULGARIA 1 (Jun 25, 2017 at BOVISIO MASCIAGO)
----------------------------------------------------------------------
BULGARIA............ 100 00 -  1  3  2      (1-1)
UKRAINE............. 003 5X -  8  7  2      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BULGARIA - MILENKOVA,Yanita; GENOVA,Aleksandra(4) and OVNARSKA,Filipina. UKRAINE -
LYPOVETS,Daryna and PANKOVA,Galyna.
Win-LYPOVETS,Daryna(1-0)  Loss-MILENKOVA,Yanita(1-1)  T-1:21  A-38
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer: GASPARINI Paolo, MAESTRI Andrea
TC: PRACHAR Pavel
ESF