Box Score

GREECE vs GERMANY (Jun 25, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
GREECE 9 (1-1), GERMANY 3 (1-1) - Composite Box Score
Jun 25, 2017 at CARONNO PERTUSELLA (CARONNO)

GREECE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TURNER,De 2b 
BAZOS,Al cf 
GIALKETSIS,N c 
TSIRIGOS,Ca dh 
ILIOPOULOS,A 3b 
LYSIKATOS,Ch 1b 
ZAVITSANOU,T pr 
PATONIS,De rf 
MARKOPOULOS rf 
MARINAKIS,Ef p 
SKAROGIANNI pr 
ILIOPOULOS,M lf 
PANAGIOTOU,K ph 
SPYRAKIS,El ss 
Totals   32  11  21 

GERMANY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SZALAY,Ka ss 
MECKL,Re c 
GABLE,Ch 1b 
BOCKELMANN,A pr 
KÖLLNER,Li dh 
GUTKNECHT,Sa 3b 
ZUBER,At pr 
DE JONG,Ju 2b 
KEMMER,Mi cf 
DIETRICH,Ch rf 
THEISSEN,Al pr 
POON,Ch lf 
SWIESTRA,An ph 
HÖRNER,Mo p 
VOLKMANN,Cl p 
Totals   28  21 

GREECE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARINAKIS,Efthimia W,1-0  7.0  28  33  10 
 
GERMANY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HÖRNER,Mona L,0-1  6.0  23  27  12 
VOLKMANN,Claudia   1.0  10 

Umpires - HP: MAGNANI Gianluca 1B: ARON Brian 3B: RENGGLI Michael
Start: 16:05 Time: 2:01 Attendance: 110
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorers - SALETTI Roberto, DOSSENA Rinaldo TC - CASTRO Lis

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
GREECE 9 (1-1), GERMANY 3 (1-1)
Jun 25, 2017 at CARONNO PERTUSELLA (CARONNO)

GREECE starters: 2/2b TURNER,De; 13/cf BAZOS,Al; 16/c GIALKETSIS,N; 14/dh TSIRIGOS,Ca; 6/3b ILIOPOULOS,A; 10/1b LYSIKATOS,Ch; 18/rf PATONIS,De; 12/p MARINAKIS,Ef; 11/lf ILIOPOULOS,M; 17/ss SPYRAKIS,El;

GERMANY starters: 19/ss SZALAY,Ka; 1/c MECKL,Re; 17/1b GABLE,Ch; 23/dh KÖLLNER,Li; 26/3b GUTKNECHT,Sa; 6/2b DE JONG,Ju; 11/cf KEMMER,Mi; 12/rf DIETRICH,Ch; 9/lf POON,Ch; 18/p HÖRNER,Mo;

GREECE 1st - TURNER,De hit by pitch. TURNER,De stole second, advanced to third on a throwing error by c. BAZOS,Al singled to center field, RBI; TURNER,De scored. GIALKETSIS,N fouled out to c; BAZOS,Al advanced to second. TSIRIGOS,Ca intentionally walked. ILIOPOULOS,A flied out to cf; BAZOS,Al advanced to third. LYSIKATOS,Ch grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

GERMANY 1st - SZALAY,Ka flied out to lf. MECKL,Re homered to center field, RBI. GABLE,Ch singled to right field. KÖLLNER,Li grounded out to c, SAC; GABLE,Ch advanced to second. GUTKNECHT,Sa flied out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREECE 2nd - PATONIS,De flied out to 1b. MARINAKIS,Ef fouled out to 3b. ILIOPOULOS,M singled up the middle. TURNER,De flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GERMANY 2nd - DE JONG,Ju singled to right field. KEMMER,Mi grounded out to c, SAC; DE JONG,Ju advanced to third. DIETRICH,Ch struck out swinging. POON,Ch flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GREECE 3rd - BAZOS,Al grounded out to ss. GIALKETSIS,N grounded out to ss. TSIRIGOS,Ca fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GERMANY 3rd - SZALAY,Ka out at first 3b to 2b, bunt. MECKL,Re walked. GABLE,Ch flied out to cf. KÖLLNER,Li flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREECE 4th - ILIOPOULOS,A walked. LYSIKATOS,Ch flied out to lf. PATONIS,De flied out to 3b. MARINAKIS,Ef doubled to center field, RBI; ILIOPOULOS,A scored. SKAROGIANNI pinch ran for MARINAKIS,Ef. ILIOPOULOS,M singled to left center, advanced to second on the throw, RBI; SKAROGIANNI scored. TURNER,De grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

GERMANY 4th - MARINAKIS,Ef to p for SKAROGIANNI. GUTKNECHT,Sa flied out to ss. DE JONG,Ju walked. KEMMER,Mi reached on a fielder's choice; DE JONG,Ju out at second 2b unassisted. DIETRICH,Ch struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREECE 5th - BAZOS,Al fouled out to 3b. GIALKETSIS,N walked. TSIRIGOS,Ca flied out to cf. ILIOPOULOS,A tripled to right field, RBI; GIALKETSIS,N scored. LYSIKATOS,Ch flied out to 1b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GERMANY 5th - MARKOPOULOS to rf for PATONIS,De. POON,Ch lined out to ss. SZALAY,Ka grounded out to 1b unassisted. MECKL,Re singled to left field. ::: SZALAY,Ka temporary runner for MECKL,Re :::. GABLE,Ch fouled out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GREECE 6th - VOLKMANN,Cl to p for HÖRNER,Mo. MARKOPOULOS struck out swinging. MARINAKIS,Ef flied out to lf. ILIOPOULOS,M singled to right field. TURNER,De singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; ILIOPOULOS,M advanced to second, advanced to third on the error. BAZOS,Al singled to right field, 2 RBI; TURNER,De scored; ILIOPOULOS,M scored. GIALKETSIS,N singled up the middle; BAZOS,Al advanced to second. ::: TURNER,De temporary runner for GIALKETSIS,Ni :::. TSIRIGOS,Ca walked; GIALKETSIS,N advanced to second; BAZOS,Al advanced to third. SPYRAKIS,El to ss for TSIRIGOS,Ca. / for SPYRAKIS,El. ILIOPOULOS,A singled to center field, 2 RBI; SPYRAKIS,El advanced to third; GIALKETSIS,N scored; BAZOS,Al scored. LYSIKATOS,Ch singled to left field, RBI; ILIOPOULOS,A advanced to second; SPYRAKIS,El scored. ::: Defensive conference :::. ZAVITSANOU,T pinch ran for LYSIKATOS,Ch. MARKOPOULOS grounded out to ss. 5 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

GERMANY 6th - LYSIKATOS,Ch to 1b for ZAVITSANOU,T. KÖLLNER,Li struck out swinging. GUTKNECHT,Sa walked. ZUBER,At pinch ran for GUTKNECHT,Sa. ::: Defensive conference :::. DE JONG,Ju singled to right field; ZUBER,At advanced to second. KEMMER,Mi flied out to ss. DIETRICH,Ch singled down the lf line, RBI; DE JONG,Ju advanced to second; ZUBER,At scored. SWIESTRA,An pinch hit for POON,Ch. THEISSEN,Al pinch ran for DIETRICH,Ch. SWIESTRA,An singled to second base; THEISSEN,Al advanced to second; DE JONG,Ju advanced to third. SZALAY,Ka singled up the middle, RBI; SWIESTRA,An advanced to second; THEISSEN,Al advanced to third; DE JONG,Ju scored. MECKL,Re flied out to 2b. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

GREECE 7th - GUTKNECHT,Sa to 3b for ZUBER,At. DIETRICH,Ch to rf for THEISSEN,Al. POON,Ch to lf for SWIESTRA,An. HÖRNER,Mo to p for VOLKMANN,Cl. MARINAKIS,Ef flied out to cf. PANAGIOTOU,K pinch hit for ILIOPOULOS,M. PANAGIOTOU,K grounded out to 3b. TURNER,De grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GERMANY 7th - ILIOPOULOS,M to lf for PANAGIOTOU,K. GABLE,Ch doubled to left center. BOCKELMANN,A pinch ran for GABLE,Ch. KÖLLNER,Li grounded out to 2b; BOCKELMANN,A advanced to third. GUTKNECHT,Sa struck out looking. DE JONG,Ju grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


GREECE 9, GERMANY 3 (Jun 25, 2017 at CARONNO PERTUSELLA)
----------------------------------------------------------------------
GREECE.............. 100 215 0 -  9 11  0      (1-1)
GERMANY............. 100 002 0 -  3  9  2      (1-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GREECE - MARINAKIS,Efthimia and GIALKETSIS,Nikolette. GERMANY - HÖRNER,Mona;
VOLKMANN,Claudia(7) and MECKL,Renate.
Win-MARINAKIS,Efthimia(1-0)  Loss-HÖRNER,Mona(0-1)  T-2:01  A-110
HR GER - MECKL,Renate (1).
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorers - SALETTI Roberto, DOSSENA Rinaldo
TC - CASTRO Lis
ESF