Box Score

DENMARK vs BULGARIA (Jun 25, 2017)

 
Composite Box Score
 

Women's Softball European Championship
BULGARIA 15 (1-0), DENMARK 8 (0-1) - Composite Box Score
Jun 25, 2017 at BOVISIO MASCIAGO (BOVISIO)

DENMARK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NIELSEN,Kr rf/c 
OLSEN,So ss/3b 
JENSEN,Ju cf/ss 
NIELSEN,Ma p/cf 
CRAIG,Ev c/3b 
MAYLAND lf/cf 
GHALI,Ha dh/2b 
THOMSEN,Ka 3b/2b 
HINDS,Vi ph/1b 
KALLAGER,Ce pr/lf 
VEGENER,Ka 2b/dh 
CARLS,Ch 1b/lf 
Totals   21  14  12 

BULGARIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FETVOVA,Ma 1b 
HANDJIYSKA,G rf 
MARCOVA,Sa 2b 
KONOVA,Ni 3b 
MILENKOVA,Ya p 
OVNARSKA,Fi c 
GENOVA,Al ss 
TOSHEVA,Ve cf 
MAGDALINCHEV lf 
SIMEONOVA,Te ph 
LEONTIEVA,Ge lf 
Totals   29  15  10  15 

DENMARK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NIELSEN,Mathilde L,0-1  3.1  12  21  28 
GHALI,Hana Bent   1.1  10 
 
BULGARIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MILENKOVA,Yanita W,1-0  5.0  21  27 

Umpires - HP: VD HOEVEN Jan 1B: VITALE Diego 2B: LISS Vladimir
Start: 11:15 Time: 1:49 Attendance: 55
Weather: Cloudy Game notes: Scorer: GASPARINI Paolo, MAESTRI Andrea TC: PRACHAR Pavel

 
Play-by-Play
 

Women's Softball European Championship
BULGARIA 15 (1-0), DENMARK 8 (0-1)
Jun 25, 2017 at BOVISIO MASCIAGO (BOVISIO)

DENMARK starters: 6/rf NIELSEN,Kr; 7/ss OLSEN,So; 2/cf JENSEN,Ju; 22/p NIELSEN,Ma; 24/c CRAIG,Ev; 0/lf MAYLAND; 64/dh GHALI,Ha; 8/3b THOMSEN,Ka; 11/2b VEGENER,Ka; 43/1b CARLS,Ch;

BULGARIA starters: 6/1b FETVOVA,Ma; 7/rf HANDJIYSKA,G; 5/2b MARCOVA,Sa; 21/3b KONOVA,Ni; 16/p MILENKOVA,Ya; 17/c OVNARSKA,Fi; 4/ss GENOVA,Al; 3/cf TOSHEVA,Ve; 15/lf MAGDALINCHEV;

DENMARK 1st - NIELSEN,Kr struck out looking. OLSEN,So grounded out to 3b. JENSEN,Ju singled through the right side. JENSEN,Ju stole second. NIELSEN,Ma tripled through the right side, RBI; JENSEN,Ju scored. CRAIG,Ev walked. MAYLAND singled to left field, RBI; CRAIG,Ev advanced to second; NIELSEN,Ma scored. MAYLAND stole second; CRAIG,Ev stole third. GHALI,Ha grounded out to p. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

BULGARIA 1st - FETVOVA,Ma walked. HANDJIYSKA,G reached on a fielding error by 2b; FETVOVA,Ma advanced to second, advanced to third on the error. MARCOVA,Sa grounded out to p; HANDJIYSKA,G advanced to second. KONOVA,Ni singled to left field, RBI; HANDJIYSKA,G advanced to third; FETVOVA,Ma scored. KONOVA,Ni stole second; HANDJIYSKA,G stole home, unearned. KONOVA,Ni stole third, scored on a throwing error by c, unearned. MILENKOVA,Ya singled to shortstop. OVNARSKA,Fi singled up the middle; MILENKOVA,Ya advanced to second. GENOVA,Al out at first 3b to 2b, SAC; OVNARSKA,Fi advanced to second; MILENKOVA,Ya advanced to third. TOSHEVA,Ve reached on a fielding error by 3b; OVNARSKA,Fi advanced to third on the error; MILENKOVA,Ya scored on the error, unearned. dEFENSIVE CONFERENCE. GHALI,Ha to 2b. VEGENER,Ka to dh. TOSHEVA,Ve stole second. MAGDALINCHEV grounded out to 3b. 4 runs, 3 hits, 3 errors, 2 LOB.

DENMARK 2nd - THOMSEN,Ka singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss. VEGENER,Ka out at first p to 2b, SAC; THOMSEN,Ka advanced to third. NIELSEN,Kr reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; THOMSEN,Ka scored on a muffed throw by c, assist by 3b, unearned. OLSEN,So grounded out to 3b; NIELSEN,Kr advanced to third. JENSEN,Ju reached on a fielding error by 2b; NIELSEN,Kr scored on the error, unearned. JENSEN,Ju stole second. JENSEN,Ju stole third. NIELSEN,Ma walked. NIELSEN,Ma stole second; JENSEN,Ju stole home, unearned. CRAIG,Ev flied out to 1b. 3 runs, 1 hit, 3 errors, 1 LOB.

BULGARIA 2nd - NIELSEN,Kr to c. CRAIG,Ev to 3b. GHALI,Ha to rf. THOMSEN,Ka to 2b. FETVOVA,Ma walked. HANDJIYSKA,G walked; FETVOVA,Ma advanced to second. MARCOVA,Sa singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf; HANDJIYSKA,G advanced to second, advanced to third on the error; FETVOVA,Ma advanced to third, scored on the error. KONOVA,Ni tripled to right field, 2 RBI; MARCOVA,Sa scored; HANDJIYSKA,G scored. MILENKOVA,Ya flied out to lf, SF, RBI; KONOVA,Ni scored. OVNARSKA,Fi reached on a fielding error by 3b. GENOVA,Al reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 2b; OVNARSKA,Fi out at second 3b to 2b. TOSHEVA,Ve singled to shortstop; GENOVA,Al advanced to third. TOSHEVA,Ve stole second. MAGDALINCHEV struck out swinging. 4 runs, 3 hits, 3 errors, 2 LOB.

DENMARK 3rd - MAYLAND flied out to 2b. GHALI,Ha grounded out to 2b. HINDS,Vi pinch hit for THOMSEN,Ka. HINDS,Vi flied out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BULGARIA 3rd - OLSEN,So to 3b. JENSEN,Ju to ss. CRAIG,Ev to 2b. MAYLAND to cf. HINDS,Vi to 1b. CARLS,Ch to lf. FETVOVA,Ma reached on a dropped fly by 1b. HANDJIYSKA,G flied into double play ss to 1b; FETVOVA,Ma out on the play. MARCOVA,Sa grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

DENMARK 4th - VEGENER,Ka singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf. NIELSEN,Kr singled to left field; VEGENER,Ka advanced to third. NIELSEN,Kr stole second. OLSEN,So walked. JENSEN,Ju singled through the right side, 2 RBI; OLSEN,So advanced to third; NIELSEN,Kr scored; VEGENER,Ka scored. JENSEN,Ju stole second. NIELSEN,Ma flied out to cf, SF, RBI; JENSEN,Ju advanced to third on the throw; OLSEN,So scored. Dropped foul ball, E2. CRAIG,Ev reached on a fielder's choice; JENSEN,Ju out at third p to 3b. CRAIG,Ev out at second c to ss, caught stealing. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 0 LOB.

BULGARIA 4th - KONOVA,Ni walked. defensive conference. KONOVA,Ni advanced to second on a wild pitch. MILENKOVA,Ya singled through the left side, advanced to second on the throw; KONOVA,Ni advanced to third. GHALI,Ha to dh. VEGENER,Ka to rf. OVNARSKA,Fi reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b, RBI; MILENKOVA,Ya advanced to third on the error; KONOVA,Ni scored on the error. OVNARSKA,Fi stole second. GENOVA,Al reached on a throwing error by 3b. TOSHEVA,Ve singled to center field, RBI; GENOVA,Al advanced to second; OVNARSKA,Fi advanced to third; MILENKOVA,Ya scored, unearned. SIMEONOVA,Te pinch hit for MAGDALINCHEV. SIMEONOVA,Te fouled out to c. FETVOVA,Ma reached on a dropped fly by cf, SF; TOSHEVA,Ve advanced to second on the error; GENOVA,Al advanced to third on the error; OVNARSKA,Fi scored on the error, unearned. NIELSEN,Ma to cf. MAYLAND to dh. GHALI,Ha to p. HANDJIYSKA,G reached on a fielder's choice, RBI; FETVOVA,Ma out at second 2b unassisted; TOSHEVA,Ve advanced to third; GENOVA,Al scored, unearned. HANDJIYSKA,G stole second. MARCOVA,Sa flied out to p. 4 runs, 2 hits, 3 errors, 2 LOB.

DENMARK 5th - LEONTIEVA,Ge to lf for SIMEONOVA,Te. MAYLAND reached on a fielding error by ss. MAYLAND out at second c to ss, caught stealing. GHALI,Ha struck out swinging. HINDS,Vi walked. KALLAGER,Ce pinch ran for HINDS,Vi. VEGENER,Ka flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BULGARIA 5th - KALLAGER,Ce to lf. CARLS,Ch to 1b. KONOVA,Ni flied out to cf. MILENKOVA,Ya reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error. OVNARSKA,Fi reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error; MILENKOVA,Ya advanced to third on the error. MAYLAND to lf. KALLAGER,Ce to dh. GENOVA,Al struck out swinging. TOSHEVA,Ve singled up the middle, 2 RBI; OVNARSKA,Fi scored, unearned; MILENKOVA,Ya scored, unearned. LEONTIEVA,Ge hit by pitch; TOSHEVA,Ve advanced to second. Defensive conference. LEONTIEVA,Ge advanced to second on a wild pitch; TOSHEVA,Ve advanced to third on a wild pitch. FETVOVA,Ma walked. HANDJIYSKA,G reached on a fielder's choice to third base, RBI; FETVOVA,Ma advanced to second; LEONTIEVA,Ge advanced to third; TOSHEVA,Ve scored, unearned. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


BULGARIA 15, DENMARK 8 (Jun 25, 2017 at BOVISIO MASCIAGO)
----------------------------------------------------------------------
DENMARK............. 230 30 -  8  7 12      (0-1)
BULGARIA............ 440 43 - 15  9  6      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: DENMARK - NIELSEN,Mathilde; GHALI,Hana Bent(4) and CRAIG,Evie; NIELSEN,Kristina.
BULGARIA - MILENKOVA,Yanita and OVNARSKA,Filipina.
Win-MILENKOVA,Yanita(1-0)  Loss-NIELSEN,Mathilde(0-1)  T-1:49  A-55
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer: GASPARINI Paolo, MAESTRI Andrea
TC: PRACHAR Pavel
ESF